Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kristillinen elämä

Kristillisen elämän koko kirjoon liittyvät kirjat

Sivu 4 / 9   Tuotteita yhteensä 177 kpl
luvatussa_maassa_eero_junkkaala_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Junkkaala, Eero - Luvatussa maassa

Kirja käsittelee Israelin historiassa aikaa, jolloin israelilaiset olivat palanneet Egyptistä luvattuun maahan ja asettautuneet sinne. Elämä ei kuitenkaan ollut helppoa, vaan täynnä ongelmia, lankeemuksia ja ympäröivien kansojen uhkaa. Kansaa johtivat tuomarit, joista monet toimivat vastoin Jumalan..
Hinta: 19.90 €
matkalla_emmaukseen_eero_junkkaala_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Junkkaala, Eero - Matkalla Emmaukseen

Emmaus-teksti on yksi tärkeimmistä ylösnousemuskertomuksista. Jeesuksen kuoleman ja katoamisen hämmentämät opetuslapset saivat kohdata ylösnousseen Mestarinsa ja kulkea hänen seurassaan. Miten ja missä kaikki tämä tapahtui? Kirja käsittelee Emmaus-kertomuksen surua ja ahdistusta sekä niiden keskelle..
Hinta: 25.90 €
opas_markuksen_evankeliumiin_eero_junkkaala_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Junkkaala, Eero - Opas Markuksen evankeliumiin

Jos et ole koskaan avannut Raamattua, avaa se Markuksen evankeliumista. Saat tiiviissä paketissa tärkeimmät tiedot Jeesuksesta ja hänen vaiheistaan. Markus on hyödyllinen myös sille, joka jo tuntee Raamattunsa. Se on ladattu täyteen kertomuksia, joiden syvällinen sanoma voi avautua joka lukemisella uudesta..
Hinta: 7.40 €
seitseman_hetkea_jeesuksen_elamassa_teemu_kaakkuri_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Kakkuri, Teemu - Seitsemän hetkeä Jeesuksen elämässä

Jokaisen ihmisen elämässä on taitekohtia. Merkittävinä hetkinä elämän voi ymmärtää syvällisemmin, ja meille avautuu näkökulmia, joista näkee ikuisuuteen asti. Sellaisia voimme lukea myös Uuden testamentin evankeliumeista. Myös Jeesuksen elämä jaksottui merkityksellisten hetkien sarjaksi. Teologian..
Hinta: 15.00 €
jokiravun.jpg&width=280&height=500

Karjalainen, Urpo - Jokiravun kääntöpiiri; ilmoituksen, moraalin ja ikuisuuden leveyksillä

Jokiravut nousevat syvyyksistä ja valtaavat maata kuin Ilmestyskirjan pedot. Tätä kielikuvaa käytettiin maamme herätysliikekiistojen kiivaimmassa vaiheessa 1840-luvun alkupuolella. Körttiläisten kritiikin mukaan hengelliset jokiravut säteilivät helpon uskon lumevaloa.
Urpo Karjalainen tarkastelee uudessa..
Hinta: 25.30 €
kristityn_israel-ystavan_mietelmia_auvo_karsikas_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Karsikas, Auvo - Kristityn Israel-ystävän mietelmiä

Näiden ajatelma-aforismi-runojen lähteinä on lähes 80-vuotinen elämä, monia kirjoja, monien henkilöiden näkemyksiä.
sivuja 120, pehmeäkantinen
vuodelta 2016
Hinta: 8.50 €
tuleekovielakevat.jpg&width=280&height=500

Karvinen, Kirsi - Tuleeko vielä kevät?

Isä ja äiti olivat riidelleet taas kerran. Laura ja Antti olivat istuneet yhdessä portailla. Kylki kyljessä, sisko ja veli. Antin linkkuveitsellä he olivat kaivertaneet nimensä kaiteeseen. Kertomaan seuraavalle perheelle omaa tarinaansa. Kertomaan, että kerran hekin olivat olleet olemassa. Kaksi ihmistä..
Hinta: 22.00 €
josjumalajotietaa.jpg&width=280&height=500

Kelly, Douglas E. - Jos Jumala jo tietää miksi rukoilla? Tiedämmekö kenelle puhumme?

Suurimpia kysymyksiämme rukouksesta ei ole, miten tulisi rukoilla, vaan pikemminkin, tunnemmeko hänet, jolle puhumme. Kuka ja millainen Jumala on? Kannattaa tutustua hänen suunnitelmiinsa ja siihen, miksi hän haluaa meidän rukoilevan. Näin alamme oivaltaa rukouksen sisintä olemusta. Rukous muuttaa meitä..
Hinta: 24.00 €
kirkonmenot_veijo_koivula_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Koivula, Veijo - Kirkonmenot

Kirkonmenot on messun kommentaari. Se sisältää tietoa liturgian historiasta ja syventää käsityksiä jumalanpalveluselämän rikkauksista. Teos avaa myös kuvien ja symbolien maailmaa. Kirja on kirjoitettu niin kirkon ammattilaisille kuin tavallisille seurakuntalaisillekin. Tavoitteena on auttaa pappeja ja..
Hinta: 25.00 €
ela_ennen_kuin_kuolet_kolenda_daniel_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Kolenda, Daniel - Elä ennen kuin kuolet

Oletko valmis toteuttamaan Jumalan suunnitelman elämällesi? Ikuinen, kaikkivaltias ja kaikkitietävä Jumala teki sinut omin käsin. Jo ennen kuin synnyit, Hänellä oli unelma elämällesi! Joskus on kuitenkin vaikea tietää, mikä tuo unelma on tai miten seurata sitä. Kirjassaan Daniel Kolenda auttaa..
Hinta: 24.00 €
tulkoon_sinun_valtakuntasi_daniel_kolenda_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Kolenda, Daniel - Tulkoon sinun valtakuntasi

”Evankeliointi ilman esirukousta on kuin räjähde ilman sytytintä. Esirukous ilman evankeliointia on kuin sytytin ilman räjähdettä.” – Reinhard Bonnke  ”Tulkoon valtakuntasi” yhdistää evankelistan sydämen palon sekä esirukoilijan sydämen taakan. Tämä on kirja, joka ei ole..
Hinta: 17.00 €
myotakaymisia_risto_kormilainen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Kormilainen, Risto - Myötäkäymisiä

Elämää kantavaa puhetta - Monesti tuntuu, että Jumala toimii umpimähkäisesti. Elämä kohtelee meitä ja läheisiämme epäreilulla tavalla. Joudumme kohtaamaan yllättäviä ja kovia vastoinkäymisiä. Eihän asioiden näin pitänyt mennä? Ei tapahtunut lainkaan hyvien ajatustemme ja rukoustemme mukaisesti. Torkahtiko..
Hinta: 10.00 €
tievalmis.jpg&width=280&height=500

Kormilainen, Risto - Tie valmis on

Risto Kormilainen kuvaa koskettavasti suomalaisen miehen tuntoja elämän eri vaiheissa, iloissa ja kivuissa, myötä- ja vastamäissä.
"Hämärtyvä maisema vilisee auton ikkunoiden ohitse. Tie heittyy mustana nauhana silmieni eteen. Vastaantulijoita on jonkin verran, ohittajia ei nimeksikään. Taajama toisensa..
Hinta: 17.50 €
yhteytta_arjessa__toim_outi_katto_kirjakauppa_biblia.JPG&width=280&height=500

Kättö, Outi M. (toim) - Yhteyttä arjessa

Yhteyttä arjessa on kokoelma tunnetujen kolumnistien ajatuksia, jotka on julkaistu Ristin voitto - ja Hyvä Sanoma -lehdissä vuosina 1999-2000. Kirjan teemana on ihmisen yhteys Jumalaan, seurakuntaan ja toiseen ihmiseen.
Näkökulmaa valotetaan välillä herkästi, välillä räväkästi roiskien. Teos sopii hyvin..
Hinta: 4.00 €
rakkaus_jumala_ja_kuolema_koykka_arto_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Köykkä, Arto - Rakkaus, Jumala ja kuolema

Rakkautta on vaikea tavoittaa sanoin. Jumalaa koskevat sanat on hukattu. Kuolemasta ei saisi puhua. Kuitenkin juuri niissä on jotakin oleellista ihmiselämästä. Kirjassaan Arto Köykkä lähestyy näitä sanoja elämän keskeltä nousevien, ravistelevien kertomusten kautta. Teos haastaa etsimään olennaista ja..
Hinta: 8.00 €
Minun_aitini_Merja_Larkkonen_kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Larkkonen, Merja (toimittanut) - Minun äitini

Millainen äiti minulla on ollut ja miten hän on vaikuttanut elämääni; millaisia arvokkaita muistoja kannan hänestä, mikä toi pitkään kipua. Muun muassa tällaisia asioita pohtivat tämän teoksen kirjoittajat. Omasta äidistään kertovat avoimesti ja koskettavasti mm. seurakunnanjohtaja Klaus Korhonen, päätoimittajat..
Hinta: 26.50 €
mika_tie_mika_matka_laulaja_jorma_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Laulaja, Jorma - Mikä tie, mikä matka!

Jorma Laulajan kirjan aihe liikkuu Lähi-idän kolmen suuren uskonnon polttavissa teemoissa. Irakin sodasta tutut paikannimet herättivät kirjoittajan pohtimaan, miten hyvin me länsimaalaiset enää tiedostamme uskonnollisia juuriamme ja ymmärrämmekö, miten paljon voisimme ammentaa kristinuskon, islamilaisuuden..
Hinta: 25.65 €
Mika_on_Jumalan_valtakunta_Raimo_Lehkonen_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Lehkonen, Raimo - Mikä on Jumalan valtakunta

Jokaisen kristityn tulisi olla selvillä tässä kirjasessa käsitellyistä asioista. Uskomme vahvistuu, kun näemme sen viisaan suunnitelman, johon Jumala on Kristuksessa meidät kutsunut.
Kirjoittajalla on poikkeukselliset edellytykset kirjoittaa Kristuksen opin keskeisestä asiasta, Jumalan valtakunnasta..
Hinta: 9.50 €
Synti._tata_on_kristinusko_pekka_lindqvist_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Lindqvist, Pekka - Synti. Tätä on kristinusko

Paradoksi toisensa jälkeen tuntuu ympäröivän tätä sanaa: "Kristuksessa ei ole syntiä" (1. Joh. 3:5), ja kuitenkin hänet "tehdään synniksi" (2 Kor 5:21). Kaikki ovat syyllistyneet syntiin (Room 3:9), mutta kristityillä ei oikeastaan olekaan syntiä (1 Joh 3:9). Jeesus ja apostolit puhuvat aikansa kieltä..
Hinta: 10.95 €
Toinen_mahdollisuus_max_lucado_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Lucado, Max - Toinen mahdollisuus

Raamatun voimallisimmat kertomukset heräävät eloon, kun Max Lucado marssittaa näyttämölle kiehtovia henkilöitä Vanhasta ja Uudesta testamentista. Kirjan punaisena lankana on toivo: vaikka ihminen sotkisi asiansa pahastikin, Jumala ei luovuta. Hän on aina valmis antamaan toisen mahdollisuuden. Ja hänen..
Hinta: 29.00 €
1...345...9