Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kolenda, Daniel - Tulkoon sinun valtakuntasi

”Evankeliointi ilman esirukousta on kuin räjähde ilman sytytintä. Esirukous ilman evankeliointia on kuin sytytin ilman räjähdettä.” – Reinhard Bonnke 

”Tulkoon valtakuntasi” yhdistää evankelistan sydämen palon sekä esirukoilijan sydämen taakan. Tämä on kirja, joka ei ole syntynyt kirjoituspöydän takana tai yliopiston luokkahuoneessa, vaan sadonkorjuun pölyisellä eturintamalla missä ihmiselämistä ja sieluista käydään taistelua; siellä missä rukous on elinehto. Kirja on kannesta kanteen nopeatempoinen, iskevä, profetaalinen. Se haastaa Jumalan kansan esirukoukseen tänä historiamme kriittisimpinä aikana.

Kirjoittaja Daniel Kolenda on tämän sukupolven evankelista, jonka palvelutyötä seuraavat ihmeet ja merkit. Hän on johtanut kasvotusten yli 10 miljoonaa ihmistä Kristuksen luokse massiivisissa ulkoilmatilaisuuksissa joissakin vaarallisimmista, vaikeimmista ja syrjäisimmistä paikoista maailmassa. Maailmankuulun evankelistan Reinhard Bonnken seuraajana hän on CFAN toiminnanjohtaja; järjestön, joka on järjestänyt historiamme suurimpia evankeliointitapahtumia, ja on painanut yli 190 miljoonaa kirjaa 104 kielellä. 

Pehmeäkantinen. 120 sivua.

Saatavana
Hinta:17.00 €