Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kristillinen elämä

Kristillisen elämän koko kirjoon liittyvät kirjat

Sivu 3 / 9   Tuotteita yhteensä 177 kpl
paikka_sisarenkaassa_onni_haapala_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Haapala, Onni - Paikka sisärenkaassa

Onni Haapala on toiminut pastorina ja opettajana, luotsannut Iso Kirja -opistoa ja johtanut Aikamedia-kustannusliikettä. Hän on vahva vaikuttaja ja pitkän linjan kirjallisuusihminen. Paikka sisärenkaassa on rehevää tilitystä ja vähän itseironiaakin Haapalan elämän varrelta. Teos avaa uusia näkymiä myös..
Hinta: 4.00 €
helluntai-toivo_toivo_haapala_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Haapala, Toivo - Helluntai-Toivo

Muistelmateoksessaan pastori Toivo Haapala valottaa värikylläisen elämänsä kiintopisteitä. Hänen ystäväpiiriinsä kuuluvat niin riviseurakuntalaiset kuin teologitkin eli väkeä kaikista kansankerroksista. Huumori on aina ollut läsnä siellä, missä Haapalakin. Helluntai-Toivo kertoo Haapalasta sellaisena..
Hinta: 5.00 €
lahimmainen.jpg&width=280&height=500

Hakkarainen, Matti - Lähimmäinen

Ihminen tarvitsee lähimmäistä. Monesti lähimmäisen hyvä sana ja sydämen lämpö keventävät tilanteen kuin tilanteen, joskus jopa pelastavat päivän. Rovasti, kirjailija Matti Hakkarainen on vuosikymmenten mittaan tullut tunnetuksi juuri "lähimmäisenä": hän toimi 1960-luvulla television tämännimisen keskustelusarjan..
Hinta: 6.50 €17.50 €
Takaisin_Jerusalemiin_Paul_Hattaway_etukansi_ml.JPG&width=280&height=500

Hattaway, Paul - Takaisin Jerusalemiin

Tässä kirjassa veljet Yun, Peter Xu Yongze ja Enoch Wang, kolme Kiinan kotiseurakuntaliikkeen johtajaa, jotka ovat viettäneet yhteensä yli 40 vuotta vankilassa uskonsa tähden, kertovat Takaisin Jerusalemiin-liikkeen historiasta ja nykytilanteesta. Heidän todistuksensa innostaa kaikkia uskovia, jotka..
Hinta: 4.00 €
ihminen_tavattavissa.jpg&width=280&height=500

Hellsten, Tommy - Ihminen tavattavissa

Elämä on vuorovaikutusta, jossa jokainen on toisen kuuntelija, ymmärtäjä ja tukihenkilö. Ihmisen kohtaaminen ei kuitenkaan ole helppoa. Kuinka olla oikealla tavalla läsnä silloin, kun ihminen lähellämme tarvitsee meitä? Pitkäaikainen kokemus terapeutin työstä on kirjoittajalle itselleen opettanut, mikä..
Hinta: 10.45 €
ihmisenpyora_tommy_hellsten_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Hellsten, Tommy - Ihmisenpyörä

Unet ja myyttinen maailma avautuvat kertomuksina teoksessa, jossa pohditaan arkea ja ihmisen elämän syviä kysymyksiä.
sivuja 192, pehmeäkantinen
vuodelta 2008
Hinta: 6.00 €
kolmas_mahdollisuus_tommy_hellsten_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Hellsten, Tommy - Kolmas mahdollisuus

Tommy Hellsten vastaa kirjassaan hänelle lähetettyihin kysymyksiin elämän eri alueilta ja pohtii, onko mahdollista kokea elämä mielekkäänä ja löytää uusi ovi, kolmas mahdollisuus.
sivuja 240, pehmeäkantinen
vuodelta 2008
Hinta: 6.00 €
sanan_lahteilla_hietala_kirjakauppa_biplia.jpg&width=280&height=500

Hietala, Onni - Sanan lähteillä

Oululainen opettaja ja maallikkopuhuja Onni Hietala on kirjoittanut seurpuheistaan ystävien pyynnöstä jälkeen päin muisteltuja lyhennelmiä.
sivuja 236, kovakantinen
vuodelta 1997
Hinta: 4.50 €
hengellinenlumivyory.jpg&width=280&height=500

Hill, Steve - Hengellinen lumivyöry

Tämä hengellinen lumivyöry voi tuhota miljoonia. Kuvitteleppa itsesi vuoristoon, jossa lämmittelet takkatulen ääressä. Ikkunan ulkopuolella sataa lunta. Mutta mitä tapahtuu, jos lumisade vain jatkuu ja jatkuu, muodostaen lumivyöry vaaran?  Ne jotka kuulevat varoitukset pelastuvat, mutta ne jotka eivät..
Hinta: 24.00 €
siunauksia_taivaasta_ylhaalta_syvyydesta_alhaalta_sirpa_hilpinen.jpg&width=280&height=500

Hilpinen, Sirpa - Siunauksia; taivaasta ylhäältä, syvyydestä alhaalta

Koen velvollisuudekseni kertoa niille, jotka tällä hetkellä kulkevat samaa tietä, minkä itse olen kulkenut. Haluan olla rohkaisemassa mahdollisimman montaa ja kertoa, että syöpä voidaan voittaa ja syövän jälkeen voi elää normaalia elämää.
Jokaisella tämän sairauden läpikäyneellä on oma tarinansa ja..
Hinta: 20.00 €
mina_en_jata_sinua_hiltunen_paavo_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Hiltunen, Paavo - Minä en jätä sinua

Huikea menestystarina? Köyhä moabilainen maalaistyttö vihitään Betlehemissä upporikkaan Juudan ruhtinaan kanssa. Tuhkimo saa prinssinsä. Tähkienpoimijattaresta tulee ruhtinatar. Kun hän saa pojan, hänestä tulee suuren Daavidkuninkaan isoisoäiti ja itsensä Herran Jeesuksen esiäiti. Kolmentuhannen vuoden..
Hinta: 9.50 €
kasvun_vuodet_-_isyyspaivakirja_kari_honkanen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Honkanen, Kari - Kasvun vuodet - isyyspäiväkirja

Vuonna 2005 ilmestynyt Oikeus elää - isän raskauspäiväkirja saa odotettua jatkoa. Kirjassa Kasvun vuodet - isyyspäiväkirja Kari Honkanen kertoo avoimesti ja koskettavasti tunnoistaan kehitysvammaisen Joosua-pojan isänä. Hän kuvaa Joosuan elämään mahtuneita dramaattisia hetkiä, kipuja ja itkuja mutta..
Hinta: 4.00 €
rohkeajohtajuus.jpg&width=280&height=500

Hybels, Bill - Rohkea johtajuus

Rohkea johtajuus on erinomainen käsikirja sinulle, joka toimit johtajana tai jonkin työmuodon vastuuhenkilönä työyhteisössäsi tai seurakunnassasi. Kirja on myös mainio lahja esimiehellesi, ystävällesi ja vastuunkantajille – millä tahansa työpaikalla.
Kirjoittaja Bill Hybels on toiminut pastorina..
Hinta: 24.75 €
Sydameen_kaiverrettu_Bill_Hybels_kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Hybels, Bill - Sydämeen kaiverrettu

Miten kymmentä käskyä voi soveltaa nykyään? Onko "ylimääräisten" kynien ja kartonkien ottaminen työpaikalta varastamista? Onko esiaviollinen seksi sallittua jos kumpikaan ei ole naimisissa? Mitä lepopäivän pyhittäminen tarkoittaa käytännössä?
Tässä kymmenen viikon lukupaketissa puhutaan tavallisen ihmisen..
Hinta: 5.00 €
Yksinkertaista_Bill_Hybels_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Hybels, Bill - Yksinkertaista

Uuvuttavaa. Ylivoimaista. Mahdoton ehtiä. Kuulostaako tutulta? Kiivastahtinen elämä voi kuluttaa ja hallita meitä, kunnes tappotahti alkaa tuntua normaalilta.  Entä jos elämäsi näyttäisi erilaiselta? Entä jos voisit olla varma siitä, että elät siten kuin sinut on tarkoitettu elämään ja rakennat henkistä..
Hinta: 25.00 €
maan_monet_kasvot_arto_hamalainen_veikko_ruohotie_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Hämäläinen, Arto&Ruohotie, Veikko - Maan monet kasvot

Arto Hämäläisen teksteissä ja Veikko Ruohotien valokuvissa maailma puhuu meille ihmisten kasvojen ja käsien kautta, kotien ja maisemien kautta. Ja jos oikein syvennymme, saatamme nähdä Luojamme ja Vapahtajamme kasvot ja kuulla hänen sydämenlyöntinsä.
sivuja 111, kovakantinen
vuodelta 2002..
Hinta: 3.00 €
Seurakuntavirat_Jyrki_Isohella_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Isohella, Jyrki - Seurakuntavirat

Teos käsittelee perusteellisesti Raamatussa esiintyviä armolahjoja sekä seurakuntavirkoja. Teoksen tavoitteena on selkeyttää seurakuntavirkoihin liittyvää opetusta ja nostaa ne niille kuuluvaan arvoon seurakunnassa. Pyrkimyksenä on auttaa myös lukijaa tunnistamaan oma virkansa ja armolahjansa sekä kehittymään..
Hinta: 15.00 €
10_matkaa_mongoliaan_mailis_janatuinen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Janatuinen, Mailis - 10 matkaa Mongoliaan

10 matkaa Mongoliaan kertoo päiväkirjan muodossa kirjoittajan vaiherikkaista matkoista  Tsingis-kaanin maahan vuosina 1990-2013. Savolaistytölle sattuu ja tapahtuu. Sydämen yhteys syntyy yhtä hyvin naisvankien kuin kadulta pelastetun kummipojankin kanssa. Matkanteko on usein vaivalloista töyssyisillä..
Hinta: 28.00 €
salomo_valtakunta_etsii_taistelijoita_mailis_janatuinen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Janatuinen, Mailis - Salomo; valtakunta etsii taistelijoita

Kuningas Salomo oli maailmankuulu rikkaudestaan ja viisaudestaan. Hän sepitti sananlaskuja ja ratkaisi ongelmia. Hänen viisauttaan tultiin kuulemaan ulkomailta asti. Salomon tärkein muistomerkki oli kuitenkin se ihana temppeli, jonka hän rakensi Jerusalemiin Herran nimen asunnoksi. Nuoresta Salomosta..
Hinta: 27.00 €
yli_vuorten_david_jeremiah_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Jeremiah, David - Yli vuorten

Monenlaiset huolet vaivaavat nykyseurakuntia. David Jeremiah haastaa ylittämään niitä vuorenkorkuisia esteitä, jotka varjostavat kristityn elämää. Teos kertoo niistä arjen sankareista, jotka ovat selviytyneet voittajina vaikeuksista. Sisäiset taistelut epäuskon, kateuden tai heikon itsetunnon kanssa..
Hinta: 6.00 €
1234...9