Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kristillinen elämä

Kristillisen elämän koko kirjoon liittyvät kirjat

Sivu 9 / 9   Tuotteita yhteensä 177 kpl
tuhat-lahjaa.jpg&width=280&height=500

Voskamp, Ann - Tuhat lahjaa (pehmeäkantinen)

Kanadalaisen Ann Voskampin kiitollisuuspäiväkirja kertoo väkevästi ihmisyyteen kuuluvasta universaalista hädästä. Arjen harmaus, näköalattomuus ja raastavat menetykset saavat kysymään, miten kohdata Jumala ja elää täydesti olosuhteista huolimatta. Kiitoksen lahjan löytäminen muutti Voskampin elämän...
Hinta: 17.90 €
mediamies_markku_vuorinen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Vuorinen, Markku - Mediamies

Köyhän viilarin poika on ehtinyt elää menestykseltä näyttävän tarinan tehtaan varjosta missien ja julkkisten kanssa kulkevaksi mediamieheksi. Menestyksen taustalle mahtuu kuitenkin väsyneen evankelistan tuskaa toimeentulosta ja turhautumista työhön, josta niin vähän saa kiitosta. Harvinaisen rehellisesti..
Hinta: 4.00 €
keskelle_elamaa_juha_vahasarja_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Vähäsarja, Juha - Keskelle elämää

Jumalan sana on vaatimattomiin kapaloihin kätketty, mutta se kantaa sisällään suurinta aarretta maan päällä, koska se kantaa sisällään Kristuksen. Kristittyinä me tahdomme pitäytyä jumalan sanaan silloinkin, kun elämänkokemus pyrkii todistamaan jotakin sen vastaista. Evankeliumi on Jumalan voima, johon..
Hinta: 15.00 €
Venaja_islam_Israel.jpg&width=280&height=500

Walvoord, John F.; Hitchcock, Mark - Venäjä, islam, Israel

Vuosituhansien aikana heprealaisten profeettain ennustuksia luettiin kirjakääröistä. Tänään jokainen, joka tahtoo, näkee ennustusten toteutuvan.
Tämän kirjan ensimmäinen suomenkielinen painos ilmestyi 2008.  Sen ja  nyt käsissä olevan uuden painoksen välisinä vuosina maailman tapahtumien raju vauhti..
Hinta: 22.00 €
jeesus_walter_wangelin_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Wangelin, Walter - Jeesus

Eloisasti kirjoitettu ja historiallisilla yksityiskohdilla höystetty romaani kertoo tarinan kristillisen uskon tärkeimmästä henkilöstä, Jeesuksesta. Jeesus oli Jumala ja ihminen. Voimansa, rauhansa, läsnäolonsa, rakkautensa ja puhtautensa voimalla hän käänsi koko maailman ylösalaisin. Läheistensä ympäröimänä..
Hinta: 6.00 €
mestarin_malli_andrew_watson_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Watson, Andrew - Mestarin malli

Mestarin malli tarjoaa uuden, ravistelevan näkökulman edellä kulkemiseen ja seuraamiseen. Andrew Watson tunnistaa neljä ulottuvuutta mestareiden Mestarin esimerkistä. Tulkaa minun luokseni, seuratkaa minua, odottakaa minua ja menkää vuokseni ovat teemoja, joiden pohjalle kirja rakentuu. Nyt ei puhuta..
Hinta: 5.00 €
tuntemattomanprof.jpg&width=280&height=500

Wendy, Alec - Tuntemattoman profeetan päiväkirja

Sanoma annettiin henkilölle, joka aluksi esitettiin maailmalle vain nimimerkillä Tuntematon Profeetta. Sanoma vastaanotettiin kymmenen vuorokauden aikana. Jeesus Kristus puhui. Kyynelten ja itkun alta. Aiheena se, mitä oli tuleva, alkaen Israelista, päätyen kristittyyn kotiin.
Jeesus saapui uudestaan..
Hinta: 24.50 €
kaipauksen_puolustus_wikstrom_owe_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Wikström, Owe - Kaipauksen puolustus

Kaipuun kauneus ja haikeus valtaa mielen, kun on erottava toisesta, kun ikävöimme kotiin, kun huomaamme ajan nopean kulumisen... Toisinaan liikutuksen saa aikaan jokin konkreettinen kauneuden kokemus, niin ihana, että se tekee melkein kipeää: kesäilta meren rannalla - tai suomalaisen tangon kaiho.....
Hinta: 30.40 €
nakynyt.jpg&width=280&height=500

Wilkerson, David - Näky, nyt

Näky nyt on edelleen ajankohtainen! Maanjäristyksiä ja nälkää... Hillitön inflaatio ja talouselämän järkkyminen... Avioerojen määrän lisääntymistä... Rehottavaa pornografiaa ja mieltymystä huumeisiin... Väkivaltaa, vihaa, pelkoa... David Wilkersonin Näky nyt raottaa tulevaisuuttamme. Tarkistettu ja laajennettu..
Hinta: 13.50 €
vaikuttaako_rukous_philip_yancey_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Yancey, Philip - Vaikuttaako rukous?

Philip Yancey tarttuu teoksessaan kristinuskon kannalta perustavaa laatua olevaan aiheeseen. Mitä rukous on? Mitä se vaikuttaa jumalasuhteeseen? Kumpaan se vaikuttaa enemmän, Jumalaan vai rukoilijaan? Yancey kutsuu lukijan matkalle, jossa saa yllättyä rukouksen salaperäisen maailman synnyttämäs-tä ilosta..
Hinta: 8.50 €
jumalasta-voi-puhua.jpg&width=280&height=500

Juntunen, Sammeli - Jumalasta voi puhua

Kirkon on puhuttava Jumalasta.
 

Siksi, että Jumala on olemassa.
Siksi, että Jumalasta puhuminen
on uutta ja radikaalia.
 
Mutta miten jumalapuhe olisi edes teoriassa mahdollista? Sellainen, jonka kohteena eivät ole vain puhujan henkilökohtaiset uskonnolliset tunteet, toiveet tai jumalakuvat vaan..
Hinta: 23.00 €
radikaalin_islamin_sota.jpg&width=280&height=500

Coren, Michael - Radikaalin islamin sota kristinuskoa vastaan

Maailmassa ei ole tiedossa mitään ryhmää, jota vainottaisiin enemmän kuin kristittyjä. Useat asiantuntijat ovat tästä yhtä mieltä ja myös YK pitää arviota oikeana. Viime aikoina on käynyt entistä selvemmäksi, että ylivoimainen enemmistö niistä maista, joissa sortoa, suvaitsemattomuutta, väkivaltaa, raiskauksia..
Hinta: 19.00 €
ikuinen_siunaus_tulevaisuuden_salaisuus_valoa_elamaan_kirjasarja_bruce_wilkinson_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Wilkinson, Bruce - Ikuinen siunaus. Tulevaisuuden salaisuus. Valoa elämään -kirjasarja

Niille, jotka saattavat tänään miettiä, huomaako Jumala ja välittääkö hän.
Katsotko ikuisuutta vain pienestä avaimenreiästä?
Uskotko elämän jatkuvan kuoleman jälkeen? Jos uskot, missä haluaisit silloin olla ja mitä haluaisit tehdä aina ja ikuisesti?
Jeesus saa tunnustusta kaikkialla maailmassa ja..
Hinta: 16.00 €
viinipuun_salaisuus_yltakyllaisen_elaman_salaisuus_valoa_elamaan_kirjasarja_bruce_wilkinson_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

WIlkinson, Bruce - Viinipuun salaisuus. Yltäkylläisen elämän salaisuus. Valoa elämään -kirjasarja

Opetuslapsille, jotka ovat aina ihmetelleet, voisiko poikkeuksellisen yltäkylläinen elämä sittenkin olla heidän syntymäoikeutensa.
Maistuisiko sinulle hyvä hedelmä?
Viiniköynnös ei menesty Suomessa, mutta Raamatun vertaus viiniköynnöksestä ja kasvin viisaasta hoitamisesta avautuu suomalaisellekin...
Hinta: 16.00 €
maan_ja_taivaan_valissa_reijo_ylimys_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Ylimys, Reijo - Maan ja taivaan välissä

Kuka minä olen? Miksi elän? Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen? Ihmiselon kysymykset, kristinuskon perusasiat ja Raamatun sanoma ovat pastori Reijo Ylimyksen kirjan keskeisiä teemoja. Asioita käsitellään kodin, kirkon, kadun kuin pienentyneen maailman arkisessa keskiössä.  Kirjailija kannustaa lukijaa..
Hinta: 6.50 €19.80 €
Tasapainossa.jpg&width=280&height=500

Junkkaala, Eero - Tasapainossa usko ja elämä

Kukapa ei haluaisi olla tasapainossa itsensä, lähimmäistensä ja Jumalan kanssa. Hengellinen elämäkin voi kapeutua niin, että ilo ja tasapaino katoavat. Tässä kirjassa pohditaan uskoa ja elämää eri näkökulmista. Pyrkimyksenä on hahmottaa tietä terveeseen uskoon ja auttaa kristittyä karttamaan joitain..
Hinta: 21.00 €
ylistys_muuttaa_kaiken_darlene_zschech_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Zschech, Darlene - Ylistys muuttaa kaiken

Voi olla helppoa olla sydän täynnä ylistystä sunnuntaiaamuna seurakuntabändin soittaessa suosikkilauluasi. Mutta sitten tulee maanantaiaamun työmatka ja tiistai-iltapäivän pyykkivuori. Miten voimme säilyttää ylistävän sydämenasenteen päivittäisessä oravanpyörässä?  Darlene Zschech on koko elämänsä pohtinut..
Hinta: 28.00 €
1...89