Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kristillinen elämä

Kristillisen elämän koko kirjoon liittyvät kirjat

Sivu 8 / 9   Tuotteita yhteensä 177 kpl
Operaatio_mies_Tapani_Sopanen_kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Sopanen, Tapani - Operaatio mies

Tapani Sopanen käsittelee suomalaista miestä rehdisti ja rohkeasti. Operaatio Mies on kokonaisvaltainen katsaus miehen elämän keskeisiin asioihin, kuten mieheyteen, isyyteen, seksuaalisuuteen, rakkauteen ja hengellisyyteen. Tämä on teos, jota on kaivattu. Sopasen tuotantoa on myyty yhteensä yli 20 nimikettä..
Hinta: 33.00 €
islam_ovellamme_soramies_risto_kirjakauppa_biblia2.jpg&width=280&height=500

Soramies, Risto - Islam ovellamme

Ajan ilmiöitä Raamatun valossa: Miksi ja miten islam syntyi, mitä muslimi uskoo, synnyttääkö islam terroristeja, millaisia eri ryhmittymiä islamissa on, muslimit arvostelevat kristittyä maailmaa, miten kristinusko ja islam eroavat, miten keskustella muslimin kanssa. evankeliumille avoimia muslimeja..
Hinta: 8.00 €
muslimien_ja_kristittyjen_jumala.jpg&width=280&height=500

Sproul, R.C.; Saleeb, Abdul - Muslimien & kristittyjen Jumala

Uskovatko muslimit ja kristityt samaan jumalaan?
Eivätkö Jumala ja Jeesus ole yhteisiä muslimeille ja kristityille?
Eivätkö opit kolminaisuudesta ja Kristuksen kahdesta luonnosta ole vain turhaa painolastia?
Kirjassa pureudutaan kristillisen uskon asemaan monikulttuurisessa ja -uskonnollisessa yhteiskunnassa..
Hinta: 13.00 €
aanipim.jpg&width=280&height=500

Surprise, Pastori - Ääni pimeydessä

Pastori Surprise syntyi eteläafrikkalaisessa Mosambikin tasavallassa. Hänen esivanhempansa olivat noitia. Elämä viidakossa oli pelon, sorron ja köyhyyden hallitsemaa. Mitään ennusmerkkejä ei ollut siitä, että Surprisen elämä poikkeaisi aiempien sukupolvien kiroustäyteisestä olemassaolosta. Mutta sitten..
Hinta: 21.00 €
ota_uusi_askel.jpg&width=280&height=500

Svensson, Richard - Ota uusi askel

Richard Svensson tarjoaa kirjassaan apua ja innoitusta niille, jotka haluavat ottaa uuden askeleen johtajina. Kirja toimii johtajan työkalupakkina, josta saa tarvittavia työvälineitä matkan edetessä, onpa johtaja sitten aivan tuore tehtävässään tai kokenut ja kouliintunut.
Kaikki alkaa asenteesta. "Mitä..
Hinta: 15.00 €
armoheratys.jpg&width=280&height=500

Swindoll, Charles R. - Armoherätys

Jotkut mieluummin syyllistävät kuin armahtavat toisia. He tekevät sen pelosta. He arvostelevat, tuomitsevat ja rajoittavat, sen sijaan että rakastaisivat ja antaisivat toisille tilaa olla ja hengittää vapaasti. Swindoll kutsuu heitä armontappajiksi. Tarvitsemme kipeästi armoherätystä. Swindoll laajentaa..
Hinta: 10.00 €
iloa_tuhkan_sijaan_kaija_taival_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Taival, Kaija - Iloa tuhkan sijaan

Messiaanisen juutalaisen Michael Yaronin isoisä on perustanut metsän kaikkien oikeamielisten pakanoiden muistoksi Yad Vashemin Holokaustimuseoon. Hän pelastui kolme kertaa kuolemalta ei-juutalaisten avulla. Myös Michaelin isän ja äidin tarina kerrotaan kirjassa; he selviytyivät holokaustista Hollannissa..
Hinta: 6.00 €
yksisuunt.jpg&width=280&height=500

Tchividjian, Tullian - Yksisuuntaista rakkautta; Armoa uupuneille

Bestseller-kirjalija Tullian Tchividjian on vakuuttunut siitä, että väsynyt maailmamme tarvitsee kipeästi tuoretta kosketusta armoon - Jumalan yksisuuntaiseen rakkauteen. Kristinusko mielletään usein vain sääntöjen noudattamiseksi ja oman hyvän elämän vaalimiseksi. Kirja kutsuu kristittyjä ja koko kirkkoa..
Hinta: 7.90 €24.90 €
terveys_ja_usko_teinonen_timo_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Teinonen, Timo - Terveys ja usko

Lääketieteen tohtori Timo Teinonen on tutkinut uskonnollisuuden ja terveyden suhdetta. Hän kutsuu meitä pohtimaan uskon ja terveyden perimmäisiä kysymyksiä. Terveyden kannalta ei ole yhdentekevää, mihin me uskomme. Mikä on kristillisen uskon tervettä ydintä, tervettä uskoa?
Terve usko asettaa haasteensa..
Hinta: 7.90 €31.00 €
katoliset_kirkeet_thuren_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Thuren - Katoliset kirjeet

Professori Jukka Thurénin ansiokas Uuden testamentin kommentaarisarja jatkuu. Nyt on vuorossa Katoliset kirjeet. Aiemmin sarjassa ovat ilmestyneet mm.: Matteuksen, Markuksen ja Luukkaan evankeliumit sekä Apostolien teot.
sivuja 375, pehmeäkantinen
vuodelta 2007
Hinta: 39.50 €
hyvalla_tiella_pyhiinvaellus_ranskan_ja_espanjan_halki_tom_tiainen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Tiainen, Tom - Hyvällä tiellä. Pyhiinvaellus Ranskan ja Espanjan halki

Hyvällä tiellä vie lukijan pyhiinvaellukselle halki Ranskan ja Espanjan. Vaelluksella voi tapahtua kaikenlaista. Matkalla kohdataan erilaisia pyhiinvaeltajia, joita yhdistää halu tietää, minne tie vie.
Matkakokemuksen rauhallinen pohdiskelu ja piirroskuvat muodostavat mielenkiintoisen kokonaisuuden..
Hinta: 20.00 €
toivosi_tanaan_israel_pia_tiusanen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Tiusanen, Pia (toim.) - Toivosi tänään, Israel

Ajankohtainen kirja 60-vuotiaasta Israelista. Koostuu useiden kirjoittajien artikkeleista.
Olipa mielenkiintoinen katsaus Israelin historiaan ja nykytilanteeseen. Kirja kertoo sekä faktatietoa Israelista ja juutalaisesta kansasta että Israelissa asuvien uskovien ajatuksia tämän päivän elämästä Israelissa..
Hinta: 6.00 €
kari_harri_kutsuttu_lahtemaan_pekka_toivainen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Toivainen, Pekka - Kari Harri-kutsuttu lähtemään

Teos kertoo lähetystyöntekijä Kari Harrin ajatuksista lähetyskentällä toimimisesta, kulttuurieroista ja sopeutumisista. Kyse ei ole lähetysteknologian oppikirjasta eikä lähetystyön käsikirjasta, vaan mittavan elämäntyön pohjalta nousevista havainnoista ja käytännön elämänviisaudesta. Kari Harri on merkittävä..
Hinta: 4.00 €
Toisenlaista_rikkautta_marja-liisa_turunen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Turunen, Marja-Liisa ja Matilainen, Kaisu - Toisenlaista rikkautta

Lähetystyöntekijä Kaisu Matilainen syntyi vaatimattomiin oloihin. Uskovan äidin rukousten kannattelemana sisukas tyttö kuitenkin meni rohkeasti elämässä eteenpäin: kouluttautui vaatturiksi ja päätyi lähetystyöhön.  Kirja kuvaa kiehtovasti lähetyksen historiaa: Matilaisen evankeliointimatkoja Suomessa..
Hinta: 26.00 €
rinkankantajan_rukouskirja_timo_uotila_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Uotila, Timo - Rinkankantajan rukouskirja

Vaelluksella erämaassa tai retkellä luonnossa on helppo olla hiljaa, pohdiskella ja rukoilla. "Rinkankantajan rukouskirja" tarjoaa virikkeitä hiljentymiseen. Jokaisella sivulla on raamatunteksti, mietiskelyä sen äärellä ja rukous. Kirja sopii vaeltajan rinkkaan tai partiolaisen reppuun mutta erinomaisesti..
Hinta: 19.00 €
syyllinen_olo_syysta_vai_suotta_valtavaara_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Valtavaara, Anna-Liisa - Syyllinen olo - syystä vai suotta?

Syyllisyydentunne ei aina kerro todellisesta syyllisyydestä. Oikea ja väärä syyllisyys sekoittuvat helposti ja jopa vahvistavat toisiaan. Molemmat ovat raskaita taakkoja mutta aivan eri asioita. Ne syntyvät eri tavoin, ja siksi niistä vapaudutaankin eri tavoin. Teos opastaa tunnistamaan syyllisyydentunteiden..
Hinta: 19.00 €
syyllinen_olo_syysta_vai_suotta_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Valtavaara, Anna-Liisa - Syyllinen olo - syystä vai suotta?

Syyllisyydentunne ei aina kerro todellisesta syyllisyydestä. Oikea ja väärä syyllisyys sekoittuvat helposti ja jopa vahvistavat toisiaan. Molemmat ovat raskaita taakkoja mutta aivan eri asioita. Ne syntyvät eri tavoin, ja siksi niistä vapaudutaankin eri tavoin. Teos opastaa tunnistamaan syyllisyydentunteiden..
Hinta: 30.00 €
tana_paivana_jos_te_kuulette.jpg&width=280&height=500

Viherkoski, Pirkko - Tänä päivänä jos te kuulette hänen äänensä

Ennen kuin Jumala voi antaa voimansa meidän elämäämme ja meidän kauttamme, Hän joutuu ensin murtamaan meidän oman voimamme.
Kirjassa käsitellään mm aiheita: -Mitä voimme oppia Israelin kansan vaiheista. -Kuinka välttää luopumus. -Erämaa opettaa. -Jeesuksen paluun odotus.
Kirjoittaja Pirkko Viherkoski..
Hinta: 5.00 €18.00 €
sarkymisen_lahja_ann_voskamp_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Voskamp, Ann - Särkymisen lahja

Tuhat lahjaa -kirjan itsenäinen jatko-osa. Bestseller-kirjailija Ann Voskamp avaa uusimmassa teoksessaan Jumalan armollisuutta aivan uudella ja tuoreella tavalla. Entä jos juuri meidän vajavaisuutemme, heikkoutemme, rikkinäisyytemme onkin vahvuutemme? Entä jos särkyminen onkin lahja, tie täydempään..
Hinta: 27.90 €
tuhat-lahjaa.jpg&width=280&height=500

Voskamp, Ann - Tuhat lahjaa

Kanadalaisen Ann Voskampin kiitollisuuspäiväkirja kertoo väkevästi ihmisyyteen kuuluvasta universaalista hädästä. Arjen harmaus, näköalattomuus ja raastavat menetykset saavat kysymään, miten kohdata Jumala ja elää täydesti olosuhteista huolimatta. Kiitoksen lahjan löytäminen muutti Voskampin elämän...
Hinta: 27.50 €
1...789