Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kristillinen elämä

Kristillisen elämän koko kirjoon liittyvät kirjat

Sivu 7 / 9   Tuotteita yhteensä 177 kpl
kun_jumala_tuli_ihmiseksi_olavi_rimpilainen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Rimpiläinen, Olavi - Kun Jumala tuli ihmiseksi

Piispa Olavin joulukirja
Jumala tuli ihmiseksi, kun Jeesus syntyi maailmaan. Jumala oli profeettojensa kautta kertonut syntymästä jo paljon aikaisemmin. "Hänelle annetaan nimeksi Immanuel - se merkitsee: Jumala on meidän kanssamme." Jokaisessa Jumalanpalveluksessa lausumme yhteen ääneen, että Jeesus..
Hinta: 19.90 €
pysykaa_kristuksessa_jouko_ruohomaki_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Ruohomäki, Jouko - Pysykää Kristuksessa (tutkimusmatka Johanneksen karismaattisiin kirjeisiin)

Teos perehtyy Johanneksen kirjeisiin kahdeksantoista eri näkökulman kautta. Opetusneuvos Jouko Ruohomäki pureutuu tässä pedagogisessa kommentaarissaan seikkaperäisesti Johanneksen kirjeistä nouseviin aiheisiin kuten kuuliaisuuden testiin, rakkauden testiin sekä synnin luonteeseen ja alkuperään sekä täydelliseen..
Hinta: 4.00 €
eutanasia_mista_on_kysymys_paivi_rasanen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Räsänen, Päivi - Mistä on kysymys? Eutanasia

Inhimillinen ja kivuton kuolema on jokaisen ihmisen perusoikeus. Lääkäri, kansanedustaja Päivi Räsänen on kirjoittanut kirjan, joka on voimakas puheenvuoro ajankohtaiseen eutanasiakeskusteluun. Kustannusosakeyhtiö Uuden tien Mistä on kysymys -sarjan toinen julkaisu, Eutanasia, avaa lääketieteen, terveydenhuollon..
Hinta: 9.90 €
kokemuksia_evankeliumin_muutosvoimasta_reino_saarelma_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Saarelma, Reijo - Kokemuksia evankeliumin muutosvoimasta

Kirja on koottu elämäntarinoista Euroopasta, Venäjältä, Virosta, Israelista, Etiopiasta, Japanista ja Papua-Uudelta-Guinealta ja islamin maailmasta. Mukana on myös suomalaisen tarina. Tarinat vievät sisälle eksoottisiin maisemiin, elämyksellisiin ruokapöytiin, paikallisiin tapoihin ja uskomuksiin, ihmisten..
Hinta: 20.50 €
arkielamaa_pyhassa_maassa_ulla_maija_saarilahti_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Saarilahti, Ulla-Maija - Arkielämää Pyhässä maassa

Arkielämää Pyhässä maassa tuo esiin arkisia kohtaamisia ja kuvauksia Läi-idän monia jännitteitä sisältävän elämän keskeltä. Eri ihmisryhmät nousevat esiin omine kysymyksineen. Ihmiskuvausten lomassa kerrotaan paikallisista juhlista, messiaanisista juutalaisista ja Pyhän maan kirkkokunnista.
Kirjoittaja..
Hinta: 24.00 €
rakkauden_rajoilla_mirkka_salmensaari_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Salmensaari, Mirkka - Rakkauden rajoilla

Ihmisen syvimpiä tarpeita on tulla rakastetuksi ja nähdyksi. Jos tähän tarpeeseen ei vastata, aikuinen saattaa olla rakkauden kerjäläinen - rikkinäinen ja riippuvainen. Kirjan henkilötarinat ovat kasvukertomuksia, joissa etsitään ja löydetäänkin tie entistä ehyempään aikuisuuteen. Niissä toistuu vahva..
Hinta: 26.00 €
rakenna.jpg&width=280&height=500

Sand, Kristian - Rakenna kalliolle

Koko elämämme on kuin rakennus. Tätä rakennusta joudumme rakentamaan tahdoimme tai emme. Elämämme rakennuksessa ei näyttävyys olekaan pääasia vaan perustus mille rakennamme. Ratkaisevaa on toimimmeko asiantuntijan antamien ohjeiden mukaan. Kirja "Rakenna kalliolle" tarjoaa ohjeet oikeaan ja kestävään..
Hinta: 5.00 €20.00 €
Pieni_astia_pyhassa_maassa.jpg&width=280&height=500

Santala, Risto - Pieni astia pyhässä maassa

On vaikea käsittää, että Ismo-pojan kärsimystaipaleesta on kulunut jo 50 vuotta. Ja yhä kysellään vähän väliä, voisiko jostain saada vielä käsiinsä Pienen astian. Tämän kirjan äärellä on itketty paljon - ja myös hymyilty kyynelten lävitse. Se on ollut parantavaa ja sielua hoitavaa itkua.  Kirja kertoo..
Hinta: 12.50 €
isan_lapset_sarento_markku_sarento_johanna_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Sarento, Markku ja Johanna - Isän lapset

"Jos sinä otat nuo rahat mukaan, niin minä odotan niin kauan että ne on käytetty. Sitten minä näytän teille, että pystyn pitämään teistä huolen."  "Isän lapset" on erikoislaatuinen tosikertomus luottamuksesta, uskosta, pelosta ja irti päästämisestä sekä Jumalan hämmästyttävästä huolenpidosta inhimillisesti..
Hinta: 24.50 €
ehjaksihoida.jpg&width=280&height=500

Sariola, Yrjö - Ehjäksi hoida

Vuonna 2008 ilmestyi laajan huomion saattelemana emerituspiispa Yrjö Sariolan kirja Lupa vanheta. Kirja perustui laajaan lähdeaineistoon, lehtihaastatteluihin ja omiin kokemuksiin.
Kirjan ilmestymisestä lähtien Sariola on ollut erittäin kysytty luennoitsija geriatriaa käsittelevissä seminaareissa, konferensseissa..
Hinta: 29.00 €
ja_sitten_tulee_loppu_pekka_sartola_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Sartola, Pekka - ...ja sitten tulee loppu

Tutkielma Raamatullisista lopun ajoista tämän päivän tapahtumien valossa.
Tässä teoksessa etsitään vastauksia tuhansia vuosia sitten annettuihin profetioihin ja siihen, mitenhämmästyttävän monet niistä ovat tänään aiheina median otsikoissa. 
Lähi-idän kiehuva noidankattila on jo nyt pursuamassa yli..
Hinta: 30.00 €
Tunneterve_hengellisyys_Peter_Scazzero_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Scazzero, Peter - Tunneterve hengellisyys

Peter Scazzero on oppinut kantapään kautta, että on mahdotonta olla hengellisesti kypsä, jos on tunnetasolla epäkypsä. Vaikka hän toimi kasvavan seurakunnan pastorina, hän teki kuten useimmat ihmiset tekevät: kristillisyyden nimissä vältteli yhteenottoja, sivuutti vihansa, surunsa ja pelkonsa, yritti..
Hinta: 27.00 €
Tunneterve_hengellisyys_Paivasta_paivaan_Peter_Scazzero_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Scazzero, Peter - Tunneterve hengellisyys - Päivästä päivään

Kirjassaan Tunneterve hengellisyys (Päivä 2018) Peter Scazzero kuvaa matkaansa Jeesuksen opetuslapsena. Hän neuvoo, kuinka tunnetasolla epäterveen hengellisyyden voi tunnistaa ja kuinka voi kehittyä kypsäksi aikuiseksi.  Kirja "Tunneterve hengellisyys - Päivästä päivään" auttaa syventämään opittua ja..
Hinta: 15.00 €
anna_meille_kansakunnat.jpg&width=280&height=500

Severin, Carl-Gustaf; Männistö, Ville - Anna meille kansakunnat; Mikä on seuraava askeleesi lähetystyöhön?

Tämä kirja tempaa sinut Jumalan missioon, hänen tehtäväänsä maailmassa. Se kertoo, mitä lähetystyöntekijän sydämen omaaminen ja lähtövalmius merkitsevät.  Maailmassa on kova tarve lähetyssaarnaajista ja meidät kaikki on kutsuttu elämään elämämme lähetystyötä varten - keitä sitten olemmekaan, mitä teemmekään..
Hinta: 20.00 €
rohkeasti_taysin_raitis.jpg&width=280&height=500

Severin, Carl-Gustav - Rohkeasti täysin raitis

Voiko alkoholin käyttö kuulua kristityn elämään?  Onko olemassa syitä pidättäytyä kokonaan alkoholista?  Pitäisikö seurakunnan olla täysin alkoholivapaa vyöhyke?  Tässä kirjassa on paljon erilaista alkoholiin liittyvää tietoa. Carl-Gustaf Severin kertoo myös useita alkoholiin liittyviä esimerkkejä omasta..
Hinta: 18.00 €
myrskysta_mainingeille_pekka_siljander_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Siljander, Pekka - Myrskystä mainingeille

Rovasti Pekka Siljander on kirjoittanut teoksen, joka on henkilökohtainen, toisaalta yleisluontoinen. Rakentavaa on huomata, että raskaistakin koettelemuksista voi selvitä jatkoon, kun saa jäädä Jumalan hoitoon.
sivuja 206, pehmeäkantinen
vuodelta 2011
Hinta: 15.15 €
mullan_makua_taivaan_tuoksua_pekka_simojoki_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Simojoki, Pekka - Mullan makua, taivaan tuoksua. Keikkamiehen hartauskirja

Paikallinen poliisi soitti meille ja käski olla hyvin varovaisia. Rikolliset kuulemma tiesivät, että olemme täällä, ja he olivat hyvin aseistettuja. Kun Afrikan yö laskeutui päällemme pilkkopimeänä kuin musta säkki, meitä alkoi oikeasti pelottaa, vaikka kaksi pyssymiestä kiersi aluetta koko yön.  Pekka..
Hinta: 25.00 €
menestyva_seurakunta_samuli_siren_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Siren, Samuli - Menestyvä seurakunta

Suuren seurakunnan paimen Valde Meriluoto tapaa pienen Nouseva Tähti- seurakunnan pastorin Mauno Neuvottoman työhuoneessaan. Vanhemman pastorin toimintatavat hämmästyttävät kiireisiin ja monitoimisiin Jumalan palvelijoihin tottunutta Maunoa. Hän saa elämänsä oppitunnin, joka mullistaa hänen perhe-elämänsä..
Hinta: 2.00 €
tuska_sieluista_smith_oswald_j_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Smith, Oswald J. - Tuska sieluista

Teos on lyhentämätön uusintapainos Oswald J. Smithin (1889-1986) puhuttelevasta lähetyskirjasta, joka julkaistiin ensimmäisen kerran suomeksi 1952 (Ristin Voitto.). Smithillä oli väkevä näky maailman lähetyskentistä. Tuska sieluista on herättävä, vetoava ja yllättävän ajankohtainen huolimatta siitä,..
Hinta: 12.50 €
Juhani_huotari_vainotun_kristityn_asiamies_Tapani_Sopanen_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Sopanen, Tapani - Juhani Huotari, vainotun kristityn asiamies

Juhani Huotari on tehnyt hämmästyttävän ja mittavan uran sekä kotimaassa että lähetyskentillä. Hän antautui kokoaikaiseen hengelliseen työhön jo hyvin nuorena. Siitä alkoi elämä, joka hakee vertaistaan.  Monet vaikeudet ja koettelemukset ovat tulleet tutuiksi, mutta myös konkreettiset ja ihmisjärjelle..
Hinta: 28.00 €
1...6789