Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Zschech, Darlene - Ylistys muuttaa kaiken

Voi olla helppoa olla sydän täynnä ylistystä sunnuntaiaamuna seurakuntabändin soittaessa suosikkilauluasi. Mutta sitten tulee maanantaiaamun työmatka ja tiistai-iltapäivän pyykkivuori. Miten voimme säilyttää ylistävän sydämenasenteen päivittäisessä oravanpyörässä? 

Darlene Zschech on koko elämänsä pohtinut ja opettanut ylistyksestä. Viisaudella ja tarttuvalla iloisuudella han jakaa ajatuksiaan siitä, mitä ylistys todella on, ja miten sen pitäisi vallata kaikki olemuksemme osa-alueet. Kaikki, mita teemme, voi olla ylistystä Herralle, joka muuttaa työmme, ystävyyssuhteemme, seurakuntamme, perheemme. Kyse on elämisestä hänen läsnäolossaan - siitä tietoisuudesta, että Herra on vierellämme ja vaikuttaa elämässämme. Opi elämään ylistävää elämää. Hämmästyt, minkä tarkoituksen ja vapauden se tuo tullessaan. 


DARLENE ZSCHECH ja hanen miehensa, Mark, ovat pastoreina Hope Unlimited Church -seurakunnassa [www.hopeuc.com], joka kokoontuu eri seurakuntakeskuksissa kautta Australian Uuden Etelä-Walesin rannikolla sijaitsevan Central Coastin. Maailmanlaajuisesti tunnustettuna laulajana, lauluntekijänä, ylistyksenjohtajana, kirjailijana ja puhujana hän on ehkä kaikkein tunnetuin kertosäkeestään Shout to the Lord, laulusta, jota miljoonat kirkossakävijät laulavat joka viikko ja jonka ovat levyttäneet monet muutkin artistit. 

Monia vuosia sitten Zschechien perhe teki päätoksen sitoutua tekemaan mitä ikinä voivat viedäkseen sanoman Jeesuksesta Kristuksesta ja hanen avustaan ihmiskunnan kärsimyksen lievittämiseksi. Heillä on ollut suuri ilo tyoskennellä yhdessä Hope Globalin kanssa, palvellen köyhimmistä köyhimpiä, ja toteuttaen monia erilaisia projekteja eri kehittyvissä maissa. Darlene ja hänen miehensä ja heidän perheensä asuvat Australian Uuden Etelä-Walesin Central Coastissa.

390 sivua, nidottu, pehmeäkantinen,
ilmestynyt 03/2018

Loppumassa - Vain yksi tuote on enää jäljellä.
Hinta:28.00 €