Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kristillinen elämä

Kristillisen elämän koko kirjoon liittyvät kirjat

Sivu 2 / 9   Tuotteita yhteensä 177 kpl
hengellinenjohtaja.jpg&width=280&height=500

Ekman, Ulf - Hengellinen johtaja

Hengellisessä että maallisessa elämässä tarvitaan kipeästi oikeamielisiä johtajia!  Tässä kirjassa Ulf Ekman tuo esiin selkeällä ja syvällisellä tavalla, mitä johtaminen ja johtajuus on. Hengellinen johtaja ei esittele mahtavia hengellisiä totuuksia ja sitten kehota muita elämään niiden mukaan. Päinvastoin;..
Hinta: 25.00 €
jeesustaseuraamaan.jpg&width=280&height=500

Ekman, Ulf - Jeesusta seuraamaan

Paras päätös jonka voimme tehdä on valinta seurata Jeesusta hinnasta välittämättä.
Todellinen Jeesuksen seuraaminen merkitsee itsekkyydestä, omasta kunnianhimosta ja omista haaveista luopumista, se tarkoittaa epävarmuudesta ja pelosta irtipäästämistä, joita me kaikki ajoittain koemme. Täyty uskolla..
Hinta: 18.00 €
Vuoretkin_siirtyvat_Rukous_on_kumppanuutta_Jumalan_kanssa_John_Eldredge_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Eldredge, John - Vuoretkin siirtyvät. Rukous on kumppanuutta Jumalan kanssa

Olemme Jumalan poikia ja tyttäriä; meillä on rukouksessa suurempi osa kuin olemme tajunneetkaan. Ja suurempi valta. Tämä erittäin käytännöllinen kirja on syntynyt monen vuoden kokemuksen pohjalta. Eldredge kirjoittaa lempeästi ja rakkaudellisesti mutta myös suorasukaisesti neuvoen, joten kirja opettaa..
Hinta: 29.00 €
valloittavasalaisuus.jpg&width=280&height=500

Eldredge, John ja Stasi - Valloittava salaisuus, voiko naisen sielua ymmärtää?

Eeva luotiin kiehtovan Jumalan kuvaksi. Valloittava salaisuus -kirja on kutsu naisille tulla jälleen siksi, millaisiksi heidät on luotu. Kirjan sanoma on: sydämesi on tärkeämpi kuin mikään muu koko luomakunnassa. Pienen tytön haaveet ja aikuisen naisen kaipaus kertovat siitä, millaiseksi ihmiseksi Jumala..
Hinta: 28.00 €
Kertomus_vailla_vertaa_John_Eldredge_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Eldredge. John - Kertomus vailla vertaa

Pieni kirja kertoo suuren tarinan. Kiehtovalla tavalla se kuvaa elämää kertomuksena, jonka kirjoittaja on Jumala ja johon jokainen meistä hyppää ikään kuin kesken tapahtumien. Ellemme ymmärrä, että kertomuksella on alku, loppu ja selkeä juoni sekä kirjoittaja, joka on laatinut kertomuksen ja tietää sen..
Hinta: 21.00 €
Enäkoski, Ritva - Kosketuksen voima

Enäkoski, Ritva - Kosketuksen voima

Kosketus on yksi vaikeimmista viestinnän muodoista, välittäähän se aina myös konkreettisen tapahtuman lisäksi tunteita: tykkäämistä, virittelyä, huomiota, hellyyttä, vihaa ja lyömistä.
Kirja kertoo koskettavasti ystävyyteen ja rakkauteen liittyvästä koskettamisesta. Kosketus voi olla myös viimeinen..
Hinta: 9.90 €22.50 €
sinun_kansasi.jpg&width=280&height=500

Finto, Don - Sinun kansasi on minun kansani - Israel, juutalaiset ja kristillinen seurakunta lopun aikoina

Oletko koskaan miettinyt, miksi juutalaisia vastustetaan ja vainotaan niin paljon? Miksi kristityt usein ajattelevat, että kristinusko on korvannut juutalaisuuden ja Jumala on hylännyt Israelin?
205 sivua, pehmeäkantinen
Hinta: 22.00 €
Friman, Rainer - Hyväilyjä ja sivalluksia

Friman, Rainer - Hyväilyjä ja sivalluksia

Viihdetaiteilija Rainer Friman tunnetaan maamme lehdistössä ajankohtaisen sivaltavista kolumneistaan. Hyväilyjä ja sivalluksia on kokoelma vahvan vaikuttajan ajatuksia, jotka liikkuvat yksilöissä, yhteiskunnassa ja elämässä yleensä. Sen sivuilta lukija löytää varmasti sekä naapurinsa että oman itsensä..
Hinta: 6.00 €15.50 €
paavalin_tarina_varhaiset_vuodet_trevor_galpin_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Galpin, Trevor - Paavalin tarina - varhaiset vuodet

Juutalainen fariseus, jonka me tunnemme nykyisin apostoli Paavalina, vainosi Jeesuksen Kristuksen seuraajia. Hän koki elämänsä järkytyksen menetettyään yhtäkkiä näkönsä poikkeuksellisen kohtaamisen seurauksena. Mutta tämä mullistava ilmestys johti myös Isä Jumalan rakkauden löytymiseen. Kertomus on..
Hinta: 20.00 €
haavoilla.jpg&width=280&height=500

Graham Lotz, Anne - Haavoilla Jumalan perheessä

Kun Anne Graham Lotz katsoo elämäänsä taaksepäin, hän joutuu myöntämään sen tosiasian, että hän on saanut haavoja myös niiden ihmisten joukossa, joita on oppinut rakastamaan ja joihin on oppinut luottamaan. Sanat ja käytös eivät ole aina olleet sopusoinnussa sen kanssa, mihin uskotaan.
Anne Graham Lotz..
Hinta: 28.00 €
olen_nahnyt_kuninkaan_graham_lotz_anne_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Graham Lotz, Anne - Olen nähnyt kuninkaan

Kun kiire ja velvollisuudet valtaavat ajatuksemme tai kaikki menee hyvin ja lekottelemme tyytyväisinä, hehku on vaarassa hiipua - vaikka Vapahtajamme rakastaa meitä yhtä palavasti kuin ennenkin. Silloin tarvitsemme kaikkein kipeimmin sysäystä, joka havahduttaa meidät. Tarvitsemme henkilökohtaista herätystä!..
Hinta: 25.50 €
Loyda_rauha_avain_taapainoiseen_elamaan_Billy_Graham_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Graham, Billy - Löydä rauha, avain tasapainoiseen elämään

Sekasortoa, moraalittomuutta, hengellistä tyhjyyttä. Maailmassa on monia asioita, joihin me ihmiset etsimme vastauksia. Etsimme epätoivoisesti johdatusta, lohtua ja rauhaa. Missä on tie vapauteen? Voimmeko löytää rauhan Jumalan kanssa?  Kyllä - mutta vain, jos etsimme oikeasta paikasta. Tuskin mikään..
Hinta: 10.00 €
millainen_on_taivas_billy_graham_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Graham, Billy - Millainen on taivas?

Billy Graham, yksi kristikunnan rakastetuimmista evankelistoista, tarjoaa laajan asiantuntemuksensa käyttöömme ja vastaa myötätuntoisesti tulevaa, lopullista kotiamme koskeviin kysymyksiimme. Kirja muodostuu selkeistä kysymyksistä ja suorista vastauksista, joten löydät helposti ne asiat, jotka sinua..
Hinta: 22.00 €
vaikeavalinta_Vaikea_valinta_craig_groeschel_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Groeschel, Craig - #vaikeavalinta

Me kaikki rakastamme teknologian ja sosiaalisen median hyötyjä, mutta silti moni meistä epäilee, että samalla on vahingossa syntynyt kielteisiä seurauksia, joita emme pysty hallitsemaan. Olemme joutuneet hakoteille, kenties kadottaneet itsemmekin.  Tässä ajankohtaisessa kirjassa Craig Groeschel rohkaisee..
Hinta: 28.00 €
se_jokin_groeschel_craig_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Groeschel, Craig - Se jokin

Kun Craig Groeschel perusti LifeChurch.tv-seurakunnan, se kokoontui lainatussa autotallissa, jonka sisustus oli rähjäistä ja audiovisuaalinen kalusto surkeaa. Silti seurakunta houkutteli tulijoita, sillä he vaistosivat siellä suurta voimaa, Jumalan läsnäoloa. Siellä oli se jokin. Saman voiman läsnäoloa..
Hinta: 24.70 €
alfa---hyva-kysymys_gumbel_nicky_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Gumbel, Nicky - Alfa - hyvä kysymys

Onko elämässä mitään mieltä? Mitä tapahtuu, kun kuolemme? Kristinusko: tylsää, valhetta ja merkityksetöntä? Miksi ja miten lukisin Raamattua? Kuka Jeesus on? Hyvä kysymys! Näin huudahtaessaan ihminen usein alkaa etsiä myös vastauksia. Nicky Gumbel osoittaa, että kristinuskosta löytyy jännittävä ja tyhjentävä..
Hinta: 24.50 €
Da_Vinci_-koodi_fiktiosta_faktaan_nicky_gumbel_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Gumbel, Nicky - Da Vinci -koodi, fiktiosta faktaan

Mistä on kysymys kirjassa Da Vinci -koodi? Mitä Dan Brown itse uskoo ja miten hän sen todistaa? Avioituiko Jeesus todella Magdalan Marian kanssa? Onko kristinuskosta ollut olemassa varhaisempi muoto? Mikä on totuus? Nicky Gumbel käsittelee näitä ja monia muita kysymyksiä, joita Brownin menestysteos..
Hinta: 5.00 €
lupa_kertoa.jpg&width=280&height=500

Gumbel, Nicky- Lupa kertoa

Nicky Gumbel on sitä mieltä, että ihmisessä on Jumalan muotoinen aukko, jota yritetään täyttää yliluonnollisilla asioilla ja ismeillä.
Mutta mikä on kaikkein yksinkertaisin ja tehokkain tapa kertoa Jeesuksesta Kristuksesta ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita ja etsivät vastauksia?
Lupa kertoa-kirjassa..
Hinta: 13.60 €
kristitynkoko.jpg&width=280&height=500

Gurnall, William - Kristityn koko sota-asu I

Tunnetun puritaanin William Gurnallin klassikko teos efesolaiskirjeen kuudennen luvun pohjalta!
"Jos voisin lukea vain yhtä kirjaa Raamatun lisäksi, valintani olisi ""Kristityn koko sota-asu" -John Newton
"Gurnallin työ on verraton ja mittaamattoman arvokas; jokainen rivi täynnä viisautta; jokainen..
Hinta: 26.00 €
kristityn_koko..._osa_3.jpg&width=280&height=500

Gurnall, William - Kristityn koko sota-asu III

Tunnetun puritaanin William Gurnallin klassikko teos efesolaiskirjeen kuudennen luvun pohjalta!  "Jos voisin lukea vain yhtä kirjaa Raamatun lisäksi, valintani olisi "Kristityn koko sota-asu" -John Newton  "Gurnallin työ on verraton ja mittaamattoman arvokas; jokainen rivi täynnä viisautta; jokainen..
Hinta: 28.00 €
123...9