Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Galpin, Trevor - Paavalin tarina - varhaiset vuodet

Juutalainen fariseus, jonka me tunnemme nykyisin apostoli Paavalina, vainosi Jeesuksen Kristuksen seuraajia. Hän koki elämänsä järkytyksen menetettyään yhtäkkiä näkönsä poikkeuksellisen kohtaamisen seurauksena. Mutta tämä mullistava ilmestys johti myös Isä Jumalan rakkauden löytymiseen.
Kertomus on kokonaisuudessaan Uudessa testamentissa. Se hahmottuu Luukkaan kuvauksista Apostolien teoissa ja omaelämäkerrallisista tiedoista Paavalin kolmessatoissa kirjeessä.

Tässä kirjassa tarkastellaan myös Paavalin ilmestyksiä ja opetusta, koska niillä on merkitystä meidänkin aikamme seurakunnalle. Sydämensä silmin hän näki asioita, joita ani harvat ovat nähneet, ja hänellä on yhä paljon opetettavaa.

James Jordan sanoo: "Helppolukuisessa, valaisevassa ja viihdyttävässä kirjassaan Trevor Galpin, ystäväni, veljeni ja työtoverini Kristuksen ruumiin palveluksessa, esittelee Paavalin syvällisemmin ja täydellisemmin kuin olen koskaan nähnyt painetussa muodossa."
Tämä on Paavalin tarina.

Trevor Galpin kuuluu Fatherheart Ministries -järjestön kansainväliseen johtotiimiin. Hänen intohimonaan on opettaa profeetallista ilmestystä Isän rakkaudesta, joka johtaa meidät elämään hänen poikinaan ja tyttärinään. Trevor Galpin matkustaa vaimonsa Lindan kanssa ympäri maailmaa puhumassa seurakunnissa, konferensseissa ja viikon mittaisissa Isänsydän A- ja B-kouluissa. Heillä on kolme aikuista lasta ja seitsemän lastenlasta Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

sivuja 189, pehmeäkantinen

vuodelta 2019

Saatavana
Hinta:20.00 €