Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Ekman, Ulf - Jeesusta seuraamaan

Paras päätös jonka voimme tehdä on valinta seurata Jeesusta hinnasta välittämättä.

Todellinen Jeesuksen seuraaminen merkitsee itsekkyydestä, omasta kunnianhimosta ja omista haaveista luopumista, se tarkoittaa epävarmuudesta ja pelosta irtipäästämistä, joita me kaikki ajoittain koemme. Täyty uskolla ja voimalla lukiessasi Ulf Ekmanin rohkaisevaa opetusta aiheista: opetuslapseus, seurakunta ja seuraava sukupolvi!

Avainkysymys seurakunnan eloonjäämisen ja sen jatkuvan kasvun kannalta on, pystymmekö siirtämään näyn eteenpäin? Johtotehtävät pitää siirtää ajoissa uudelle sukupolvelle. Nuorille pitää myös antaa tilaa, jotta he voivat aikanaan siirtyä johtoon ja toteuttaa seurakunnan tehtävän.

Tässä kirjassa haluan lyhyesti kertoa myös Jumalan seurakunnan mahdollisuuksista ja sen moninaisuudesta. Kristuksen ruumis maan päällä - seurakunta - ei ole menettänyt merkitystään. Päinvastoin! Herra haluaa vahvistaa seurakuntansa vaikutusta maailmassa myös tulevaisuudessa.

Ulf Ekman on Elämän Sana -seurakunnan ja järjestön perustaja ja vanhempi pastori. Järjestö on vähitellen laajentunut paikallisesta toimijasta kansainväliseksi. Elämän Sana tarjoaa myös kristillistä opetusta kristillisissä kouluissaan, raamattukouluissa sekä teologisen opetusohjelmansa kautta.

Elämän Sana tekee lähetystyötä monissa maissa, lähettää kristillisiä televisio-ohjelmia ja sillä on myös oma painotalo. Työn tarkoitus on saarnata evankeliumia ja opettaa kristinuskon perusteita monilla kielillä.

Ulf Ekman järjestää koulutusseminaareja pastoreille ja seurakuntien johtajille monissa maissa. Hän on kirjoittanut noin 50 kirjaa, jotka on käännetty lähes 30 kielelle.

Saatavana
Hinta:18.00 €