Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kristillinen elämä

Kristillisen elämän koko kirjoon liittyvät kirjat

Sivu 1 / 10   Tuotteita yhteensä 184 kpl
Ihmiskunnan_tulevaisuus_Raamatun_valossa_Martti_Ahvenainen_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Ahvenainen, Martti - Ihmiskunnan tulevaisuus Raamatun valossa

Tulevaisuus ja niin sanotut lopunajat ovat aina kiehtoneet ihmisiä. Aiheesta on kirjoitettu tuhansia teoksia, joissa pyritään avamaan Raamatun profetioita. Tutkimisen ansiosta ymmärrys lisääntyy. 
Koska viimeisiä aikoja käsittelevä materiaali on Raamatussa erittäin runsas, on kaikkien mahdollisten yksityiskohtien..
Hinta: 28.00 €
koraanin_allah_vai_raamatun_jumala_ahvio_keskitalo_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Ahvio, Juha; Keskitalo, Timo - Koraanin Allah vai Raamatun Jumala; Onko islamilla ja kristinuskolla sama Jumala?

Tässä kirjassa verrataan islaminuskon edustamaa käsitystä Jumalasta kristinuskon käsitykseen. Kirja antaa perustellun vastauksen väitteeseen, jonka mukaan Koraanin Allah ja Raamatun Jumala olisivat sama Jumala ja että muslimit ja kristityt palvoisivat samaa Jumalaa. Tässä kirjassa osoitetaan, että islaminuskon..
Hinta: 20.00 €
saloisten_pappi.jpg&width=280&height=500

Alahautala, Raili - Saloisten pappi

Suomessa eletään mielenkiintoisia aikoja 1500-luvun puolivälin jälkeen. Saksasta lähteneet protestanttiset tuulet ovat saavuttaneet Suomen, mutta tavallinen kansa elää vielä kirkollisten säädösten ja vanhojen uskomusten orjuudessa. Jumalaa lepytellään myymällä aneita.

Herra Niilo on Saloisten pappi..
Hinta: 25.00 €
rohkeat.jpg&width=280&height=500

Alcorn, Randy (Alex ja Stephen Kendrickin käsikirjoituksen pohjalta) - Rohkeat; Kunnioitus alkaa kotoa

Neljä miestä, joilla on sama ammatti ja elämäntehtävä - palvella ja suojella ihmisiä

Poliisit Adam Mitchell ja Nathan Hayes sekä heidän toverinsa näkevät jatkuvasti työssään ikäviä asioita. Mutta sitten he kohtaavat asian, johon kukaan heistä ei ole osannut valmistautua – isyyden haasteen. Työssään..
Hinta: 26.00 €
Kun_jumala_vaikenee.jpg&width=280&height=500

Andersen, Leif - Kun Jumala vaikenee

Jumala on kaikkivaltias. Onko Hän siis aivan kaiken takana, mitä maailmassa tapahtuu? Onko Jumala myös minun henkilökohtaisen kärsimykseni takana?
Mitä Raamattu sanoo?
Kokenut sielunhoitaja ja teologi Leif Andersen kirjoittaa lohduttavalla ja hoitavalla tavalla. Hän myös esittää ajatuksia siitä, miten..
Hinta: 15.00 €
soluseurakunta.jpg&width=280&height=500

Astin, Howard - Soluseurakunta

Soluseurakunta-ajattelussa painopiste on toiminnan sijasta seurakunnan jäsenissä ja keskinäisissä yhteyksissä. Soluissa jokainen saa todellisen mahdollisuuden kasvaa ja palvella lahjojensa, luonteensa ja edellytystensä mukaisesti, olla välittömässä vuorovaikutuksessa toisten kanssa.
Pienryhmien kasvu..
Hinta: 10.00 €
Kultaisella_keskitiella.jpg&width=280&height=500

Aulanko, Mari - Kultaisella keskitiellä; valitse valitseminen

Tavallisen arjen sujuvaksi saaminen - siinä vasta extreme-laji! Moni on väsynyt olemaan jatkuvasti väsynyt ja kiireinen. Kun on etääntynyt riittävän kauas itsensä näköisestä keskitiestä, kaipaus harmoniaan kasvaa päättäväisyydeksi. Silloin päätämme valita toisin ja teemme sen mukaisia ratkaisuja. Sillä:..
Hinta: 30.50 €
kohti_ihmeita.jpg&width=280&height=500

Baker, Heidi - Kohti ihmeitä

Heidi Baker, on yhdessä miehensä Rollandin kanssa pelastanut runnellusta ja rutiköyhästä Mosambikista tuhansia katulapsia, joiden arkena on ollut ruuan haku kaatopaikoilta, silmitön väkivalta, hyväksikäyttö ja prostituutio. Uusimmassa kirjassaan Kohti ihmeitä Heidi peilaa nuoren Marian, Jeesuksen äidin..
Hinta: 24.00 €
Tie_todellisen_voiman_loytamiseen_Maurice_Barratt_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Barratt, Maurice - Tie todellisen voiman löytämiseen

Huolimatta lähes vuosisadan kestäneestä hengellisten lahjojen korostamisesta, seurakunta on tilastollisesti vakavassa taantumassa, ja yhteiskunta on syöksymässä päistikkaa kohti pimeää jumalattomuuden, kaaoksen ja katastrofien yötä. Mitä puuttuu?  Maurice Barratt tuo esiin tuoreen näkökulman, koska..
Hinta: 22.00 €
Luotu_rakastamaan_Steve_Valerie_Bell_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Bell, Steve ja Valerie - Luotu rakastamaan

Voiko parisuhde olla onnellinen ja syvästi tyydyttävä? Kun unelmien pilvistä on pudottu alas, rosoinen arki alkaa haavoittaa. Luotu rakastamaan kertoo, miten puolisot voivat vahvistaa henkistä yhteyttään ja siten päästä lähelle toistensa sydämen kaipausta. Kolmen vuosikymmenen kokemuksella Steve ja Valerie..
Hinta: 15.00 €
huutavanaani.jpg&width=280&height=500

Bevere, John - Huutavan ääni

Maailman tärkein asia on pelastus. Ilman sitä ei kukaan ole matkalla taivaaseen, ja ilman parannuksentekoa ei ole pelastusta. Huutavan ääni on erinomainen kirja paranuksenteon aiheesta. Haastan jokaisen tätä kirjaa lukevan antautumaan sydämen ja sielun puhdistamiseen parannuksenteon kautta.
Me emme..
Hinta: 10.00 €20.00 €
Hyvyys_vai_jumala_John_bevere.jpg&width=280&height=500

Bevere, John - Hyvyys vai Jumala? Miksi hyvyys ilman Jumalaa ei riitä?

”Hyvyys vai Jumala? on erinomaista opetusta hyvän ja pahan erottamiseksi, joka haastaa sinut todella etsimään Herraa ja hänen täydellistä tahtoaan elämässäsi.”  ​​JOYCE MEYER, raamatunopettaja ja menestyskirjailija. 
JOS JOKIN ON HYVÄÄ, SEN TÄYTYY OLLA JUMALASTA, EIKÖ NIIN? ..
Hinta: 29.00 €
olet_enemman_miksi_tyytya_vahempaan_john_bevere_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Bevere, John - Olet enemmän

Olet enemmän - Miksi tyytyä vähempään? Eikö olekin totta, että me kaipaamme nähdä erinomaisuutta, tehdä erinomaisia asioita? Mutta niin usein me kuitenkin tyydymme keskinkertaisuuteen, vaikka suuruus olisi käsiemme ulottuvilla.
Miksi meitä viehättävät kertomukset sankarillisista voitoista ilmeisen mahdottomissa..
Hinta: 24.00 €
paamaarana_ikuisuus_john_bevere_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Bevere, John - Päämääränä ikuisuus

Mitä sellaista on sanassa ikuisuus, että se kiinnittää huomiomme ja kykenee tekemään vaikutuksen jopa kokonaiseen kansakuntaan? Mikään rotu, heimo tai suku ei pysty vastustamaan sen vetovoimaa. Meidät luotiin iankaikkisuus sydämissämme, ja vaistomme sanoo, että olemassaoloomme liittyy alati läsnä oleva..
Hinta: 24.00 €
turvapaikka_john_bevere_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Bevere, John - Turvapaikka

Tässä kirjassa kerrotaan muun muassa:  -Miten todellinen raamatullinen kuuliaisuus eroaa tottelevaisuudesta  -Miten välttyä olemasta täysin oikeassa ja silti jotenkin väärässä  -Miten suhtautua epäoikeudenmukaiseen kohteluun ja voittaa se  -Mitkä ovat perusteet Jumalan asettamalle esivallalle  -Miten..
Hinta: 24.00 €
tie_hanen_lasnaoloonsa_john_bevere_lisa_bevere_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Bevere, John ja Lisa - Tie Hänen läsnäoloonsa. 40 päivän matka lähempään yhteyteen

Tuntuuko sinusta vaikealta antaa anteeksi ja unohtaa?  Vietätkö aikaasi miettien enemmän sitä mitä ihmiset sinusta ajattelevat kuin sitä mitä Jumala sinusta ajattelee?  Murtaudu näiden läpi ja löydä läheisempi suhde Jumalan kanssa.  Aidon rehdillä otteella sekä tuoreilla Raamatullisilla näkökulmilla..
Hinta: 22.00 €
suuttumus_on_sallittua_vihoittelu_vaarallista_lisa_bevere_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Bevere, Lisa - Suuttumus on sallittua, vihoittelu vaarallista

Säilytä intohimoiset tunteesi malttia menettämättä. Konflikteja ei voi välttää, ne on opittava käsittelemään. Mutta entä jos emme pysty siihen? Entä jos viha vie meidät mukanaan ja suistaa meidät raiteilta? Tunteemme ovat voimakkaat ja intohimoiset ja menetämme malttimme. Tai vielä pahempaa, käännämme..
Hinta: 24.00 €
kirkkaudesta_kirkkauteen.jpg&width=280&height=500

Black, Hugh B. - Kirkkaudesta kirkkauteen

Säväyttävää pohdintaa Raamatun opetuksesta. Kristus haluaa muuttaa meitä kaltaisikseen täyttämällä meitä rakkaudellaan, pyhyydellään ja voimallaan.
Kirja leikkaa ajoittain veitsen tavoin ja paljastaa sielumme syvyydet. On kuin katselisi Kristuksen ominaisuuksien pohjattomaan lähteeseen. Hänen kirkkautensa..
Hinta: 19.00 €
Jos_olet_jumalan_poika_astu_alas_ristilta_Julia_Blum_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Blum, Julia - Jos olet Jumalan Poika astu alas ristiltä

Jumalan valittu kansa on kamppaillut vuosituhansien ajan. Miksi Israel yhä näyttää Jumalan hylkäämältä ja miksi juutalaisvastaisuus toistuvasti nostaa päätään? Kirjassaan Julia Blum käsittelee tuoreella tavalla kärsimyksen ongelmaa. Hän vertaa oivaltavasti Raamatun henkilöiden ahdinkoja aikamme israelilaisten..
Hinta: 17.00 €
rukouksen_mahdollisuudet_bounds_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Bounds, E. M. - Rukouksen mahdollisuudet

Rukous on kristityn yhteyslinja Jumalaan, sen avulla ihmisten elämä muuttuu ikuisuutta silmällä pitäen. E.M. Bounds tunsi rukouksen salaisuudet ja sen, että Jumala on asettanut jumalalliset periaatteet ja lupaukset jokaisen tarpeemme varalle. Hän paljastaa nämä periaatteet ja kuvaa, miten Jumala on vastannut..
Hinta: 22.00 €
12...10