Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kristillinen elämä

Kristillisen elämän koko kirjoon liittyvät kirjat

Sivu 1 / 9   Tuotteita yhteensä 177 kpl
Tie_koyhyys_ilo_ahti_risto_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Ahti, Risto - Tie, köyhyys, ilo

Voit mennä uskontoon kuin kotiisi. Mutta jos sinussa on vähänkään tuhlaajapoikaa, et tyydy siihen, että sinulle sanotaan vain "Tervetuloa!". Utelias mieli ihmettelee, kyselee - ajattelee. Mutta mitä usko tarjoaa ajattelevalle ihmiselle? Usko tai uskonnollisuus ei saa painaa ajattelua syrjään, vaan sen..
Hinta: 10.00 €
kai_antturi_sanan_mies_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Antturi, Kai - Sanan mies

Mittavan elämäntyön tehnyt sananjulistaja Kai Antturi on koonnut evästä arkeen. Hänen lukuisista puheistaan on sisällytetty teokseen murto-osa. Antturi keskustelee kirjan sivujen välityksellä lukijan kanssa Jumalasta, ihmisestä ja taivaasta.
Kai Antturi sanat sopivat hyvin hiljentymishetkien lukemiseksi..
Hinta: 5.00 €
evankelisen_heratysliikkeen_sydanaania_reijo_arkkila_kirjakauppa_biplia.jpg&width=280&height=500

Arkkila, Reijo - Evankelisen herätysliikkeen sydänääniä

Reijo Arkkila on kirjoittanut linjanveto- ja muistelmakirjan, jossa hän kuvaa hengellisen kotinsa syvimpiä tuntoja ja sen keskeisintä tehtävää.
"Olen halunnut nostaa esiin keskeisintä evankelisen herätysliikkeemme uskonopista ja toiminnasta. Toivon, että tämä puheenvuoroni voi avata uusia näköaloja..
Hinta: 3.90 €
sanan_anna_koskettaa_jorma_aspegren_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Aspegren, Jorma - Sanan anna koskettaa

Ote kirjan alusta: "Kristittyjen erityistuntomerkiksi on Johanneksen kirjeessä mainittu kaksi asiaa: voitelu ja tieto. Tässä raamattuopetuskirjassa tutustumme eri aihepiireistä poimittujen raamatunlukukohtien avulla siihen, mitä kristittyjen messiaanisuus oli alussa ja mitä se nytkin voisi olla.
Kristillisyyden..
Hinta: 1.50 €
Kultaisella_keskitiella.jpg&width=280&height=500

Aulanko, Mari - Kultaisella keskitiellä; valitse valitseminen

Tavallisen arjen sujuvaksi saaminen - siinä vasta extreme-laji! Moni on väsynyt olemaan jatkuvasti väsynyt ja kiireinen. Kun on etääntynyt riittävän kauas itsensä näköisestä keskitiestä, kaipaus harmoniaan kasvaa päättäväisyydeksi. Silloin päätämme valita toisin ja teemme sen mukaisia ratkaisuja. Sillä:..
Hinta: 14.00 €30.50 €
kohti_ihmeita.jpg&width=280&height=500

Baker, Heidi - Kohti ihmeitä

Heidi Baker, on yhdessä miehensä Rollandin kanssa pelastanut runnellusta ja rutiköyhästä Mosambikista tuhansia katulapsia, joiden arkena on ollut ruuan haku kaatopaikoilta, silmitön väkivalta, hyväksikäyttö ja prostituutio. Uusimmassa kirjassaan Kohti ihmeitä Heidi peilaa nuoren Marian, Jeesuksen äidin..
Hinta: 24.00 €
Tie_todellisen_voiman_loytamiseen_Maurice_Barratt_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Barratt, Maurice - Tie todellisen voiman löytämiseen

Huolimatta lähes vuosisadan kestäneestä hengellisten lahjojen korostamisesta, seurakunta on tilastollisesti vakavassa taantumassa, ja yhteiskunta on syöksymässä päistikkaa kohti pimeää jumalattomuuden, kaaoksen ja katastrofien yötä. Mitä puuttuu?  Maurice Barratt tuo esiin tuoreen näkökulman, koska..
Hinta: 22.00 €
valtakunta_kuuluu_lapsille_barry_adams_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Barry, Adams - Valtakunta kuuluu lapsille

Kenelle Jumalan valtakunta kuuluu? Kuka on siellä suurin? Seurakunnissa kiinnitetään aivan aiheellisesti tähän huomiota. Jos vastasit kysymyksiin: "Valtakunta kuuluu pienille lapsille", olet oikeassa. Barry Adams kertoo, kuinka Isän rakkaus vapautti hänet vuosikausia kestäneestä suorituskeskeisestä..
Hinta: 22.00 €
huutavanaani.jpg&width=280&height=500

Bevere, John - Huutavan ääni

Maailman tärkein asia on pelastus. Ilman sitä ei kukaan ole matkalla taivaaseen, ja ilman parannuksentekoa ei ole pelastusta. Huutavan ääni on erinomainen kirja paranuksenteon aiheesta. Haastan jokaisen tätä kirjaa lukevan antautumaan sydämen ja sielun puhdistamiseen parannuksenteon kautta.
Me emme..
Hinta: 10.00 €20.00 €
Hyvyys_vai_jumala_John_bevere.jpg&width=280&height=500

Bevere, John - Hyvyys vai Jumala? Miksi hyvyys ilman Jumalaa ei riitä?

”Hyvyys vai Jumala? on erinomaista opetusta hyvän ja pahan erottamiseksi, joka haastaa sinut todella etsimään Herraa ja hänen täydellistä tahtoaan elämässäsi.”  ​​JOYCE MEYER, raamatunopettaja ja menestyskirjailija. 
JOS JOKIN ON HYVÄÄ, SEN TÄYTYY OLLA JUMALASTA, EIKÖ NIIN? ..
Hinta: 29.00 €
olet_enemman_miksi_tyytya_vahempaan_john_bevere_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Bevere, John - Olet enemmän

Olet enemmän - Miksi tyytyä vähempään? Eikö olekin totta, että me kaipaamme nähdä erinomaisuutta, tehdä erinomaisia asioita? Mutta niin usein me kuitenkin tyydymme keskinkertaisuuteen, vaikka suuruus olisi käsiemme ulottuvilla.
Miksi meitä viehättävät kertomukset sankarillisista voitoista ilmeisen mahdottomissa..
Hinta: 24.00 €
paamaarana_ikuisuus_john_bevere_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Bevere, John - Päämääränä ikuisuus

Mitä sellaista on sanassa ikuisuus, että se kiinnittää huomiomme ja kykenee tekemään vaikutuksen jopa kokonaiseen kansakuntaan? Mikään rotu, heimo tai suku ei pysty vastustamaan sen vetovoimaa. Meidät luotiin iankaikkisuus sydämissämme, ja vaistomme sanoo, että olemassaoloomme liittyy alati läsnä oleva..
Hinta: 24.00 €
turvapaikka_john_bevere_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Bevere, John - Turvapaikka

Tässä kirjassa kerrotaan muun muassa:  -Miten todellinen raamatullinen kuuliaisuus eroaa tottelevaisuudesta  -Miten välttyä olemasta täysin oikeassa ja silti jotenkin väärässä  -Miten suhtautua epäoikeudenmukaiseen kohteluun ja voittaa se  -Mitkä ovat perusteet Jumalan asettamalle esivallalle  -Miten..
Hinta: 24.00 €
ala_anan_periksi_john_bevere_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Bevere, John - Älä anna periksi

Nyt jos koskaan tarvitaan peräänantamattomia Jumalan ihmisiä. Yhden asian ihmisiä. Ihmisiä, jotka omistavat Jumalan totuuden elämänsä tarkoituksesta, eivätkä mistään hinnasta myy tai vaihda löytämäänsä mihinkään alempiarvoiseen. Ihmisiä, jotka säilyvät Jeesuksen uskossa, jotka säilyttävät toivon tunnustuksen..
Hinta: 19.00 €
tie_hanen_lasnaoloonsa_john_bevere_lisa_bevere_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Bevere, John ja Lisa - Tie Hänen läsnäoloonsa. 40 päivän matka lähempään yhteyteen

Tuntuuko sinusta vaikealta antaa anteeksi ja unohtaa?  Vietätkö aikaasi miettien enemmän sitä mitä ihmiset sinusta ajattelevat kuin sitä mitä Jumala sinusta ajattelee?  Murtaudu näiden läpi ja löydä läheisempi suhde Jumalan kanssa.  Aidon rehdillä otteella sekä tuoreilla Raamatullisilla näkökulmilla..
Hinta: 22.00 €
Jos_olet_jumalan_poika_astu_alas_ristilta_Julia_Blum_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Blum, Julia - Jos olet Jumalan Poika astu alas ristiltä

Jumalan valittu kansa on kamppaillut vuosituhansien ajan. Miksi Israel yhä näyttää Jumalan hylkäämältä ja miksi juutalaisvastaisuus toistuvasti nostaa päätään? Kirjassaan Julia Blum käsittelee tuoreella tavalla kärsimyksen ongelmaa. Hän vertaa oivaltavasti Raamatun henkilöiden ahdinkoja aikamme israelilaisten..
Hinta: 17.00 €
toinen_eeva_johdatus_raamatulliseen_tasa-arvoon_bette_j._boersma_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Boersma, Bette J. - Toinen Eeva, johdatus raamatulliseen tasa-arvoon

Nainen on luotu Jumalan kuvaksi samalla tavoin kuin mieskin, ja tietoisuus tästä auttaa meitä kohtelemaan molempia samalla tavoin. Toinen Eeva on rohkea puheenvuoro täyden ihmisyyden puolesta. Bette Boersma kirjoittaa oman kokemuksensa pohjalta elämästä Jumalan kuvana, naisena ja Jumalan palvelijana..
Hinta: 10.00 €
voimana_heikkous_tony_campolo_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Campolo, Tony - Voimana heikkous

Monet kristityt miettivät: "Jos meillä vain olisi valta, voisimme muuttaa maailmaa." Heille voisi vastata: "Ihmettelen, miksei Jeesus keksinyt sitä." Jeesus valitsi vaikeimman tien: vallan sijasta hän valitsi uhrautuvaisen rakkauden tien. Opetuslapsina meidän kristittyjen tulisi valita sama tie. Sosiologian..
Hinta: 19.00 €
paatanantaa.jpg&width=280&height=500

Collard, Dianne B. - Päätän antaa anteeksi

Jokainen meistä voi joutua kärsimään vääryyttä tai joutua jopa rikoksen uhriksi. Olipa kyse lievästä rikkomuksesta tai peräti murhasta, joudumme kristinuskon näkökulmasta pohtimaan kysymystä: "Odottaako Jumala, että annan anteeksi?"
Vastaus kirpaisee mutta on selvä. Ja voima anteeksiantamiseen tulee..
Hinta: 15.00 €
heratyskutsu.jpg&width=280&height=500

Driscoll, Mark - Herätyskutsu; Onko kristinuskolla tulevaisuutta?

ONKO KRISTINUSKOLLA TULEVAISUUTTA?  OLETKO VALMIS?  Todellisuus on ilmiselvää jokaiselle, joka ei ole sulkenut silmiään siltä, mitä on tapahtumassa. Olemme nopeasti lähestymässä reunaa. Kulttuurin virta syöksyy päätä pahkaa kohti töyrästä, ellei ole jo alkanut syöksyä sen yli, ja vedet vievät mukanaan..
Hinta: 27.50 €
12...9