Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kristillinen elämä

Kristillisen elämän koko kirjoon liittyvät kirjat

Sivu 1 / 13   Tuotteita yhteensä 255 kpl
Tie_koyhyys_ilo_ahti_risto_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Ahti, Risto - Tie, köyhyys, ilo

Voit mennä uskontoon kuin kotiisi. Mutta jos sinussa on vähänkään tuhlaajapoikaa, et tyydy siihen, että sinulle sanotaan vain "Tervetuloa!". Utelias mieli ihmettelee, kyselee - ajattelee. Mutta mitä usko tarjoaa ajattelevalle ihmiselle? Usko tai uskonnollisuus ei saa painaa ajattelua syrjään, vaan sen..
Hinta: 10.00 €
Ihmiskunnan_tulevaisuus_Raamatun_valossa_Martti_Ahvenainen_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Ahvenainen, Martti - Ihmiskunnan tulevaisuus Raamatun valossa

Tulevaisuus ja niin sanotut lopunajat ovat aina kiehtoneet ihmisiä. Aiheesta on kirjoitettu tuhansia teoksia, joissa pyritään avamaan Raamatun profetioita. Tutkimisen ansiosta ymmärrys lisääntyy. 
Koska viimeisiä aikoja käsittelevä materiaali on Raamatussa erittäin runsas, on kaikkien mahdollisten yksityiskohtien..
Hinta: 28.00 €
saloisten_pappi.jpg&width=280&height=500

Alahautala, Raili - Saloisten pappi

Suomessa eletään mielenkiintoisia aikoja 1500-luvun puolivälin jälkeen. Saksasta lähteneet protestanttiset tuulet ovat saavuttaneet Suomen, mutta tavallinen kansa elää vielä kirkollisten säädösten ja vanhojen uskomusten orjuudessa. Jumalaa lepytellään myymällä aneita.

Herra Niilo on Saloisten pappi..
Hinta: 25.00 €
rohkeat.jpg&width=280&height=500

Alcorn, Randy (Alex ja Stephen Kendrickin käsikirjoituksen pohjalta) - Rohkeat; Kunnioitus alkaa kotoa

Neljä miestä, joilla on sama ammatti ja elämäntehtävä - palvella ja suojella ihmisiä

Poliisit Adam Mitchell ja Nathan Hayes sekä heidän toverinsa näkevät jatkuvasti työssään ikäviä asioita. Mutta sitten he kohtaavat asian, johon kukaan heistä ei ole osannut valmistautua – isyyden haasteen. Työssään..
Hinta: 26.00 €
Kun_jumala_vaikenee.jpg&width=280&height=500

Andersen, Leif - Kun Jumala vaikenee

Jumala on kaikkivaltias. Onko Hän siis aivan kaiken takana, mitä maailmassa tapahtuu? Onko Jumala myös minun henkilökohtaisen kärsimykseni takana?
Mitä Raamattu sanoo?
Kokenut sielunhoitaja ja teologi Leif Andersen kirjoittaa lohduttavalla ja hoitavalla tavalla. Hän myös esittää ajatuksia siitä, miten..
Hinta: 15.00 €
kai_antturi_sanan_mies_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Antturi, Kai - Sanan mies

Mittavan elämäntyön tehnyt sananjulistaja Kai Antturi on koonnut evästä arkeen. Hänen lukuisista puheistaan on sisällytetty teokseen murto-osa. Antturi keskustelee kirjan sivujen välityksellä lukijan kanssa Jumalasta, ihmisestä ja taivaasta.
Kai Antturi sanat sopivat hyvin hiljentymishetkien lukemiseksi..
Hinta: 5.00 €
soluseurakunta.jpg&width=280&height=500

Astin, Howard - Soluseurakunta

Soluseurakunta-ajattelussa painopiste on toiminnan sijasta seurakunnan jäsenissä ja keskinäisissä yhteyksissä. Soluissa jokainen saa todellisen mahdollisuuden kasvaa ja palvella lahjojensa, luonteensa ja edellytystensä mukaisesti, olla välittömässä vuorovaikutuksessa toisten kanssa.
Pienryhmien kasvu..
Hinta: 10.00 €
Kultaisella_keskitiella.jpg&width=280&height=500

Aulanko, Mari - Kultaisella keskitiellä; valitse valitseminen

Tavallisen arjen sujuvaksi saaminen - siinä vasta extreme-laji! Moni on väsynyt olemaan jatkuvasti väsynyt ja kiireinen. Kun on etääntynyt riittävän kauas itsensä näköisestä keskitiestä, kaipaus harmoniaan kasvaa päättäväisyydeksi. Silloin päätämme valita toisin ja teemme sen mukaisia ratkaisuja. Sillä:..
Hinta: 30.50 €
kohti_ihmeita.jpg&width=280&height=500

Baker, Heidi - Kohti ihmeitä

Heidi Baker, on yhdessä miehensä Rollandin kanssa pelastanut runnellusta ja rutiköyhästä Mosambikista tuhansia katulapsia, joiden arkena on ollut ruuan haku kaatopaikoilta, silmitön väkivalta, hyväksikäyttö ja prostituutio. Uusimmassa kirjassaan Kohti ihmeitä Heidi peilaa nuoren Marian, Jeesuksen äidin..
Hinta: 24.00 €
Tie_todellisen_voiman_loytamiseen_Maurice_Barratt_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Barratt, Maurice - Tie todellisen voiman löytämiseen

Huolimatta lähes vuosisadan kestäneestä hengellisten lahjojen korostamisesta, seurakunta on tilastollisesti vakavassa taantumassa, ja yhteiskunta on syöksymässä päistikkaa kohti pimeää jumalattomuuden, kaaoksen ja katastrofien yötä. Mitä puuttuu?  Maurice Barratt tuo esiin tuoreen näkökulman, koska..
Hinta: 22.00 €
valtakunta_kuuluu_lapsille_barry_adams_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Barry, Adams - Valtakunta kuuluu lapsille

Kenelle Jumalan valtakunta kuuluu? Kuka on siellä suurin? Seurakunnissa kiinnitetään aivan aiheellisesti tähän huomiota. Jos vastasit kysymyksiin: "Valtakunta kuuluu pienille lapsille", olet oikeassa. Barry Adams kertoo, kuinka Isän rakkaus vapautti hänet vuosikausia kestäneestä suorituskeskeisestä..
Hinta: 22.00 €
Luotu_rakastamaan_Steve_Valerie_Bell_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Bell, Steve ja Valerie - Luotu rakastamaan

Voiko parisuhde olla onnellinen ja syvästi tyydyttävä? Kun unelmien pilvistä on pudottu alas, rosoinen arki alkaa haavoittaa. Luotu rakastamaan kertoo, miten puolisot voivat vahvistaa henkistä yhteyttään ja siten päästä lähelle toistensa sydämen kaipausta. Kolmen vuosikymmenen kokemuksella Steve ja Valerie..
Hinta: 15.00 €
huutavanaani.jpg&width=280&height=500

Bevere, John - Huutavan ääni

Maailman tärkein asia on pelastus. Ilman sitä ei kukaan ole matkalla taivaaseen, ja ilman parannuksentekoa ei ole pelastusta. Huutavan ääni on erinomainen kirja paranuksenteon aiheesta. Haastan jokaisen tätä kirjaa lukevan antautumaan sydämen ja sielun puhdistamiseen parannuksenteon kautta.
Me emme..
Hinta: 10.00 €20.00 €
Hyvyys_vai_jumala_John_bevere.jpg&width=280&height=500

Bevere, John - Hyvyys vai Jumala? Miksi hyvyys ilman Jumalaa ei riitä?

”Hyvyys vai Jumala? on erinomaista opetusta hyvän ja pahan erottamiseksi, joka haastaa sinut todella etsimään Herraa ja hänen täydellistä tahtoaan elämässäsi.”  ​​JOYCE MEYER, raamatunopettaja ja menestyskirjailija. 
JOS JOKIN ON HYVÄÄ, SEN TÄYTYY OLLA JUMALASTA, EIKÖ NIIN? ..
Hinta: 29.00 €
olet_enemman_miksi_tyytya_vahempaan_john_bevere_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Bevere, John - Olet enemmän

Olet enemmän - Miksi tyytyä vähempään? Eikö olekin totta, että me kaipaamme nähdä erinomaisuutta, tehdä erinomaisia asioita? Mutta niin usein me kuitenkin tyydymme keskinkertaisuuteen, vaikka suuruus olisi käsiemme ulottuvilla.
Miksi meitä viehättävät kertomukset sankarillisista voitoista ilmeisen mahdottomissa..
Hinta: 24.00 €
paamaarana_ikuisuus_john_bevere_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Bevere, John - Päämääränä ikuisuus

Mitä sellaista on sanassa ikuisuus, että se kiinnittää huomiomme ja kykenee tekemään vaikutuksen jopa kokonaiseen kansakuntaan? Mikään rotu, heimo tai suku ei pysty vastustamaan sen vetovoimaa. Meidät luotiin iankaikkisuus sydämissämme, ja vaistomme sanoo, että olemassaoloomme liittyy alati läsnä oleva..
Hinta: 24.00 €
turvapaikka_john_bevere_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Bevere, John - Turvapaikka

Tässä kirjassa kerrotaan muun muassa:  -Miten todellinen raamatullinen kuuliaisuus eroaa tottelevaisuudesta  -Miten välttyä olemasta täysin oikeassa ja silti jotenkin väärässä  -Miten suhtautua epäoikeudenmukaiseen kohteluun ja voittaa se  -Mitkä ovat perusteet Jumalan asettamalle esivallalle  -Miten..
Hinta: 24.00 €
ala_anan_periksi_john_bevere_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Bevere, John - Älä anna periksi

Nyt jos koskaan tarvitaan peräänantamattomia Jumalan ihmisiä. Yhden asian ihmisiä. Ihmisiä, jotka omistavat Jumalan totuuden elämänsä tarkoituksesta, eivätkä mistään hinnasta myy tai vaihda löytämäänsä mihinkään alempiarvoiseen. Ihmisiä, jotka säilyvät Jeesuksen uskossa, jotka säilyttävät toivon tunnustuksen..
Hinta: 19.00 €
tie_hanen_lasnaoloonsa_john_bevere_lisa_bevere_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Bevere, John ja Lisa - Tie Hänen läsnäoloonsa. 40 päivän matka lähempään yhteyteen

Tuntuuko sinusta vaikealta antaa anteeksi ja unohtaa?  Vietätkö aikaasi miettien enemmän sitä mitä ihmiset sinusta ajattelevat kuin sitä mitä Jumala sinusta ajattelee?  Murtaudu näiden läpi ja löydä läheisempi suhde Jumalan kanssa.  Aidon rehdillä otteella sekä tuoreilla Raamatullisilla näkökulmilla..
Hinta: 22.00 €
kirkkaudesta_kirkkauteen.jpg&width=280&height=500

Black, Hugh B. - Kirkkaudesta kirkkauteen

Säväyttävää pohdintaa Raamatun opetuksesta. Kristus haluaa muuttaa meitä kaltaisikseen täyttämällä meitä rakkaudellaan, pyhyydellään ja voimallaan.
Kirja leikkaa ajoittain veitsen tavoin ja paljastaa sielumme syvyydet. On kuin katselisi Kristuksen ominaisuuksien pohjattomaan lähteeseen. Hänen kirkkautensa..
Hinta: 19.00 €
12...13