Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Barratt, Maurice - Tie todellisen voiman löytämiseen

Huolimatta lähes vuosisadan kestäneestä hengellisten lahjojen korostamisesta, seurakunta on tilastollisesti vakavassa taantumassa, ja yhteiskunta on syöksymässä päistikkaa kohti pimeää jumalattomuuden, kaaoksen ja katastrofien yötä. Mitä puuttuu? 

Maurice Barratt tuo esiin tuoreen näkökulman, koska hän ei arvostele hengellisiä lahjoja; päinvastoin, hän uskoo, että Hengen lahjat ovat voimassa ja välttämättömiä nykypäivänä. Hän uskoo, että seurakunnalta ei puutu lahjoja eikä voimaa, vaan Kristuksen luonnetta niiden elämässä, jotka väittävät olevansa hänen seuraajiaan. 

Valmiina hakkaamaan maahan mukavuudenhaluisen kristillisyytemme Maurice Barratt antaa ymmärtää, että meidän täytyy rohkeasti kohdata Jeesuksen Vuorisaarnan radikaali opetus valtavan voimakkaine käytännön vaikutuksineen elämässämme. 

Maurice Barratt on Barratt Ministries -palvelutyön johtaja Manchesterissa Britanniassa. Hänen opetustyötään luonnehtii läpitunkeva näkökyky ja käytännöllinen viisaus, joka tuo Raamatun opetukset selkeästi keskiöön ja avaa radikaalin kristillisen elämän mahdollisuudet jokaiselle.

160 sivua, pehmeäkantinen, nidottu,
ilmestynyt keväällä 2019

Loppumassa - Vain yksi tuote on enää jäljellä.
Hinta:22.00 €