Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kakkuri, Teemu - Seitsemän hetkeä Jeesuksen elämässä

Jokaisen ihmisen elämässä on taitekohtia. Merkittävinä hetkinä elämän voi ymmärtää syvällisemmin, ja meille avautuu näkökulmia, joista näkee ikuisuuteen asti. Sellaisia voimme lukea myös Uuden testamentin evankeliumeista. Myös Jeesuksen elämä jaksottui merkityksellisten hetkien sarjaksi.

Teologian tohtori Teemu Kakkuri on poiminut Raamatun kertomuksista seitsemän hetkeä Jeesuksen elämässä. Hän kuljettaa lukijaansa tavalla, joka antaa tilaa omien elämänkokemusten pohdinnalle ja uusille löydöille. Evankeliumeista löytyy arkipäivän tapahtumia, joissa ikuisuus ja Jumalan valtakunta kohtasivat ajallisen todellisuuden. Ne eivät olleet vain yhden elämän etappeja, vaan niistä on tullut koko kristinuskon peruspilareita. Uskontunnustuksessa kristikunta kertaa Jeesuksen elämää. "Sikisi Pyhästä Hengestä, syntyi neitsyt Mariasta, kuoli ja haudattiin ..."

Lukija kuitenkin huomaa, ettei kirja unohdu kauas Uuden testamentin ajanhistoriaan, vaan kertoo hänestä itsestään. Kirjoittaja jakaa evankeliumin opetusta ja omia elämänkokemuksiaan yhdessä lukijan kanssa. Esimerkiksi Jeesuksen syntyminen ihmiseksi voi kertoa omasta ihmisyydestämme jotain sellaista, joka tuo elämäämme mielekkyyden ja tarkoituksellisuuden.

sivuja 156, kovakantinen

vuodelta 2012

Saatavana
Hinta:15.00 €