Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tarjoustuotteet

Sivu 1 / 6   Tuotteita yhteensä 112 kpl
kultainen_sydan_terttu_aakko_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Aakko, Terttu - Kultainen sydän

Syksyllä paikalle saapuu vaeltaja hatussaan lentokyvytön lintu. Alkaa pienimuotoinen kilpailu kullasta. Ja kun vaeltaja vihdoin kirjan lopussa vapautuu ahneudestaan, saa lintukin siivet, joilla voi lentää. Oululainen Terttu alanko kuvaa luontoa kielellisesti värikkäästi ja tarkasti.
sivuja 32, kovakantinen..
Hinta: 6.00 €9.50 €
venajan_karhu_herasi.jpg&width=280&height=500

Ahvio, Juha - Venäjän karhu heräsi, herääkö Suomi

”Venäjän karhu on herännyt Vladimir Putinin johdolla. Meneillään olevan Ukrainan kriisin valossa on ilmiselvää, että Venäjän karhu aikoo jatkaa voimapoliittista valveilla oloaan. Tällainen asiaintila edellyttää välitöntä heräämistä lännessä ja Suomessa, kuten seuraavien kysymysten pohdinta osoittaa:..
Hinta: 9.90 €20.00 €
Kultaisella_keskitiella.jpg&width=280&height=500

Aulanko, Mari - Kultaisella keskitiellä; valitse valitseminen

Tavallisen arjen sujuvaksi saaminen - siinä vasta extreme-laji! Moni on väsynyt olemaan jatkuvasti väsynyt ja kiireinen. Kun on etääntynyt riittävän kauas itsensä näköisestä keskitiestä, kaipaus harmoniaan kasvaa päättäväisyydeksi. Silloin päätämme valita toisin ja teemme sen mukaisia ratkaisuja. Sillä:..
Hinta: 14.00 €30.50 €
pidot_huippuvuorilla_nina_banerjee-louhija_riikka_juvonen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Banerjee-Louhija, Nina ja Juvonen, Riikka - Pidot huippuvuorilla

Nina Banerjee-Louhija ja Riikka Juvonen tuntevat toisensa jo vuosikymmenten takaa. Yhteinen työprojekti tutustutti taiteilijat aikanaan toisiinsa ja vuosikymmenten mittaan toinen on tullut tutuksi myös keskustelukumppanina ja kannustajana.  Pidot Huippuvuorilla -teoksessa naiset katsovat elämäänsä eteen-..
Hinta: 12.50 €32.50 €
huutavanaani.jpg&width=280&height=500

Bevere, John - Huutavan ääni

Maailman tärkein asia on pelastus. Ilman sitä ei kukaan ole matkalla taivaaseen, ja ilman parannuksentekoa ei ole pelastusta. Huutavan ääni on erinomainen kirja paranuksenteon aiheesta. Haastan jokaisen tätä kirjaa lukevan antautumaan sydämen ja sielun puhdistamiseen parannuksenteon kautta.
Me emme..
Hinta: 10.00 €20.00 €
taivasontotta.jpg&width=280&height=500

Burpo, Todd; Vincent, Lynn - Taivas on totta

"Taivas on totta" on tosikertomus 4-vuotiaasta pojasta, joka kesken leikkauksen nukutuksessa saa rajakokemuksen. Hän selviää leikkauksesta ja alkaa kertoa kokemuksistaan ja siitä, kuinka leikkauksen aikana hän pystyi näkemään lääkärin työskentelemässä ja isänsä rukoilemassa odotushuoneessa. Coltonin..
Hinta: 15.00 €20.00 €
CD_Pekka_Simojoki_Nordic-Praise.jpg&width=280&height=500

CD Nordic Praise - Pekka Simojoki

Pekka Simojoki julkaisi kultaa myyneestä Ylistys-levystä (2012) vuonna 2014 englanninkielisen version Nordic Praise. Levyn englanninkieliset tekstit ovat pääosin amerikkalaisen muusikon Margaret Vainion käsialaa. Levyn upeista laulusooloista vastaavat Hanna-Maria Helenius & TriSis, Kaarle Mannila sekä..
Hinta: 15.00 €20.00 €
annansiltianteeksi.jpg&width=280&height=500

Chappell, Kitty - Annan silti anteeksi

Tosikertomus siitä, miten väkivaltaisessa perheessä varttunut nainen eheytyy henkisesti ja hengellisesti pystyttyään antamaan väkivaltaiselle isälleen anteeksi.
Kitty Chappell sekä hänen sisaruksensa ja äitinsä joutuivat kokemaan suurin piirtein päivittäin isän pahoinpitelyä ja hyljeksintää. Kun isä..
Hinta: 7.00 €28.00 €
oikeaaruokaa.jpg&width=280&height=500

Colliander-Nyman, Nina; Riska, Maria - Oikeaa ruokaa; Lapset, ruoka ja terveys

Meillä kaikilla on oikeus hyvään ja hyvää tekevään ruokaan, mutta miten tehdä hyviä ja vastuullisia valintoja arjessa? Oikeaa ruokaa arvostaa puhdasta, yksinkertaista ja luonnonmukaista perusruokaa, ja auttaa kuluttajaa valintojen viidakossa.
Kirjoittajat jättävät kalapuikot pakastealtaaseen ja suovat..
Hinta: 9.50 €33.50 €
lumottumaa.jpg&width=280&height=500

Edelmann, Toni - Lumottu maa; mennyt minussa

Kun tunnetun säveltäjän instrumenttina on kynä, syntyy rohkeaa, kaunista, haurasta ja rosoista puhetta elämästä ja muistoista. Mies, jolle on ollut vaikea ilmaista tunteitaan, kertoo rohkeasti menneisyyden ja oman itsensä kohtaamisesta eikä välttele kipeitäkään aiheita. Samalla syntyy kuva ihmissuhteista..
Hinta: 12.50 €32.50 €
Yhteiselaman_kiemurat.jpg&width=280&height=500

Elstad, Gunnar - Yhteiselämän kiemurat

Me kaipaamme harmoniaa ja seuraa mutta ajaudumme monesti konflikteihin. Kirjoittaja norjalainen Gunnar Elstad (s. 1949) on koulutukseltaan teologi, informaatikko ja psykologi. Hänellä on laaja kokemus käytännön sielunhoidosta, julistuksesta ja opetuksesta. Kirja saa työkaluja elämän haastekohdissa niin..
Hinta: 4.90 €25.00 €
Enäkoski, Ritva - Kosketuksen voima

Enäkoski, Ritva - Kosketuksen voima

Kosketus on yksi vaikeimmista viestinnän muodoista, välittäähän se aina myös konkreettisen tapahtuman lisäksi tunteita: tykkäämistä, virittelyä, huomiota, hellyyttä, vihaa ja lyömistä.
Kirja kertoo koskettavasti ystävyyteen ja rakkauteen liittyvästä koskettamisesta. Kosketus voi olla myös viimeinen..
Hinta: 9.90 €22.50 €
antikristuksen_apostolit.jpg&width=280&height=500

Eskola, Timo - Antikristuksen apostolit; Jumalan kuoleman teologia Nietzschestä Spongiin

Teol.tri, dosentti Timo Eskolan pamfletti Ateistit alttarilla syksyllä 2005 herätti huomiota ja pääsi vuoden kristillisen kirjan finalistiehdokkaaksi. Tämä kirja on, jos mahdollista, vielä terävämpää analyysia aikamme radikaaliteologiasta ja hengellisestä suunnasta. Kuuluisa ateistifilosofi Friedrich..
Hinta: 5.00 €10.00 €
evankeliumikirja.jpg&width=280&height=500

Evankeliumikirja, ensimmäinen vuosikerta

Tarkenne: KIRKKOKÄSIKIRJA 2 Painos: 2003 Tuotemuoto: sidottu, kovakantinen Väri: Viininpunainen Sivumäärä: 394
Hinta: 38.00 €41.30 €
evankeliumikirja.jpg&width=280&height=500

Evankeliumikirja, toinen vuosikerta

Tarkenne: KIRKKOKÄSIKIRJA 2 Painos: 2004 Tuotemuoto: sidottu, kovakantinen Väri: Viininpunainen Sivumäärä: 528
Hinta: 38.00 €41.30 €
sahkopostia_helvetista.jpg&width=280&height=500

Forest, Jim - Sähköpostia helvetistä; koiruohon kansio

Kirjallisesti lahjakkaan paholaisen paluu! Koiruohon kansio jatkaa siitä, mihin C.S. Lewisin maailmankuulu Paholaisen kirjeopisto jäi. Lewisin kirjassa vanhempi paholainen kirjoitti opastavia kirjeitä veljenpojalleen Koiruoholle, joka oli saanut kaitsettavakseen nuoren kristityn opiskelijapojan. Nyt..
Hinta: 9.90 €26.30 €
Friman, Rainer - Hyväilyjä ja sivalluksia

Friman, Rainer - Hyväilyjä ja sivalluksia

Viihdetaiteilija Rainer Friman tunnetaan maamme lehdistössä ajankohtaisen sivaltavista kolumneistaan. Hyväilyjä ja sivalluksia on kokoelma vahvan vaikuttajan ajatuksia, jotka liikkuvat yksilöissä, yhteiskunnassa ja elämässä yleensä. Sen sivuilta lukija löytää varmasti sekä naapurinsa että oman itsensä..
Hinta: 6.00 €15.50 €
ela_voitokkaasti_keskella_vaarallista_maailmaa_stephen_gaukroger_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Gaukroger, Stephen - Elä voitokkaasti keskellä vaarallista maailmaa

Kuinka sinun kannattaa elää jos huomista ei ole? Lue Stephen Gaukrogerin selkeä tulkinta Ensimmäisestä Pietarin kirjeestä, näe maailma sellaisena kuin se todella on ja opi Pietarin resepti elämän haasteiden kohtaamiseksi radikaalilla tavalla.
Ensimmäinen Pietarin kirje kirjoitettiin vähän-Aasian pohjoisosissa..
Hinta: 4.90 €18.00 €
nimi_franklin_graham_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Graham, Franklin - Nimi

Evankelista Billy Grahamin poika Franklin oli kutsuttu presidentti George W. Bushin virkaanasettajaisiin. Ennen kuin hän aloitti rukouksensa, häneltä kysyttiin, aikooko hän rukoilla Jeesuksen Kristuksen nimessä. "Meillä ei ole mitään muuta nimeä", hän vastasi. Hän korostaa kirjassaan, että nykyäänkin..
Hinta: 9.90 €23.00 €
hatunnosto.jpg&width=280&height=500

Haavisto, Pekka - Hatunnosto

Pekka Haavisto kulkee Teiskosta Jerusalemin kujille ja Pietarin Nevski Prospektille, lapsuuden pysähtyneestä kesäpäivästä pakolaisleirin raunioihin. Kokouspaperien reunaan tai pieneen vihkoon piirtyy muistikuvia, ajatuksia, oivalluksia. Avoimin silmin kulkeva kohtaa sinnikkyyttä ja inhimillisyyttä, menneisyyden..
Hinta: 8.00 €33.20 €
12...6