Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tarjoustuotteet

Sivu 1 / 5   Tuotteita yhteensä 96 kpl
kultainen_sydan_terttu_aakko_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Aakko, Terttu - Kultainen sydän

Syksyllä paikalle saapuu vaeltaja hatussaan lentokyvytön lintu. Alkaa pienimuotoinen kilpailu kullasta. Ja kun vaeltaja vihdoin kirjan lopussa vapautuu ahneudestaan, saa lintukin siivet, joilla voi lentää. Oululainen Terttu alanko kuvaa luontoa kielellisesti värikkäästi ja tarkasti.
sivuja 32, kovakantinen..
Hinta: 6.00 €9.50 €
peloista_rohkeaan_elamaan.jpg&width=280&height=500

Alajoki, Pirjo - Peloista rohkeaan elämään

Pelko kuuluu ihmisen perustunteisiin. Sen tehtävä on suojella meitä todellisilta vaaroilta. Pelko voi kuitenkin kahlita ja haitata elämää, jos se varoittaa uhkista, joita ei todellisuudessa ole. Kirja selventää pelkojen taustalla olevia syitä.  Psykologi Pirjo Alajoki valottaa monipuolisesti pelkojen..
Hinta: 5.90 €24.90 €
vapauta_kasijarru_tony_anthony_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Anthony, Tony - Vapauta käsijarru, että lähetyskäsky voi toteutua

Voimallinen ja käytännönläheinen opas, joka varustaa ja laittaa koko Kristuksen ruumiin liikkeelle, jakamaan tehokkaasti evankeliumia.  Kesytä Tiikeri -kirjan Tony Anthony on mies, joka elää täysillä kutsumukselleen. Hän on evankelista ja vieraillessaan eri puolilla maailmaa, Tony haluaa saavuttaa ne..
Hinta: 4.90 €20.00 €
huutavanaani.jpg&width=280&height=500

Bevere, John - Huutavan ääni

Maailman tärkein asia on pelastus. Ilman sitä ei kukaan ole matkalla taivaaseen, ja ilman parannuksentekoa ei ole pelastusta. Huutavan ääni on erinomainen kirja paranuksenteon aiheesta. Haastan jokaisen tätä kirjaa lukevan antautumaan sydämen ja sielun puhdistamiseen parannuksenteon kautta.
Me emme..
Hinta: 10.00 €20.00 €
naisena_olemisen_voima_lisa_bevere_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Bevere, Lisa - Naisena olemisen voima

Kun luet tämän kirjan, löydät naisena olemisen oikean potentiaalin ja täyttymyksen.
Kirjassaan Lisa Bevere pyytää meitä hyväksymään sukupuolten väliset erot sen sijaan, että yrittäisimme häivyttää ne. Me elämme kulttuurissa, jossa naisia ja miehiä rohkaistaan siirtymään lähemmäksi keskustaa ja pois..
Hinta: 9.90 €22.00 €
kadonneet_askeleet.jpg&width=280&height=500

Björkman, Hannu-Pekka - Kadonneet askeleet; Matkoja aikaan ja taiteeseen

Hektisestä elämänmenosta kyllikseen saaneille, hitaan elämän ystäville on luvassa harvinaista herkkua: Hannu-Pekka Björkmanin matkakertomuksia. Björkman on viettänyt aikaa eri maiden taidemuseoissa ja luostareissa, imenyt siellä kuvien ja veistosten antia, ottanut selvää teosten taustoista ja kirjoittanut..
Hinta: 6.45 €34.20 €
pahan_valtaamat.jpg&width=280&height=500

Blomqvist-Lyytikäinen, Mikaela; Siltanen, Risto - Pahan valtaamat

Nuorisopsykiatrian lääkäri ei voi enää vaieta. Satanisti- ja noitanuorten ongelmista ei välitetä.
Kuusi vuotta nuorisopsykiatrian parissa työskennellyt lääkäri Mikaela Blomqvist-Lyytikäinen käy lähes yksinäistä taistelua suomalaisten nuorten puolesta.  Niiden, joiden päivittäinen olemassaolon tunnustus..
Hinta: 4.95 €17.95 €
taivasontotta.jpg&width=280&height=500

Burpo, Todd; Vincent, Lynn - Taivas on totta

"Taivas on totta" on tosikertomus 4-vuotiaasta pojasta, joka kesken leikkauksen nukutuksessa saa rajakokemuksen. Hän selviää leikkauksesta ja alkaa kertoa kokemuksistaan ja siitä, kuinka leikkauksen aikana hän pystyi näkemään lääkärin työskentelemässä ja isänsä rukoilemassa odotushuoneessa. Coltonin..
Hinta: 15.00 €20.00 €
CD_Pekka_Simojoki_Nordic-Praise.jpg&width=280&height=500

CD Nordic Praise - Pekka Simojoki

Pekka Simojoki julkaisi kultaa myyneestä Ylistys-levystä (2012) vuonna 2014 englanninkielisen version Nordic Praise. Levyn englanninkieliset tekstit ovat pääosin amerikkalaisen muusikon Margaret Vainion käsialaa. Levyn upeista laulusooloista vastaavat Hanna-Maria Helenius & TriSis, Kaarle Mannila sekä..
Hinta: 15.00 €20.00 €
annansiltianteeksi.jpg&width=280&height=500

Chappell, Kitty - Annan silti anteeksi

Tosikertomus siitä, miten väkivaltaisessa perheessä varttunut nainen eheytyy henkisesti ja hengellisesti pystyttyään antamaan väkivaltaiselle isälleen anteeksi.
Kitty Chappell sekä hänen sisaruksensa ja äitinsä joutuivat kokemaan suurin piirtein päivittäin isän pahoinpitelyä ja hyljeksintää. Kun isä..
Hinta: 7.00 €28.00 €
oikeaaruokaa.jpg&width=280&height=500

Colliander-Nyman, Nina; Riska, Maria - Oikeaa ruokaa; Lapset, ruoka ja terveys

Meillä kaikilla on oikeus hyvään ja hyvää tekevään ruokaan, mutta miten tehdä hyviä ja vastuullisia valintoja arjessa? Oikeaa ruokaa arvostaa puhdasta, yksinkertaista ja luonnonmukaista perusruokaa, ja auttaa kuluttajaa valintojen viidakossa.
Kirjoittajat jättävät kalapuikot pakastealtaaseen ja suovat..
Hinta: 6.50 €33.50 €
Yhteiselaman_kiemurat.jpg&width=280&height=500

Elstad, Gunnar - Yhteiselämän kiemurat

Me kaipaamme harmoniaa ja seuraa mutta ajaudumme monesti konflikteihin. Kirjoittaja norjalainen Gunnar Elstad (s. 1949) on koulutukseltaan teologi, informaatikko ja psykologi. Hänellä on laaja kokemus käytännön sielunhoidosta, julistuksesta ja opetuksesta. Kirja saa työkaluja elämän haastekohdissa niin..
Hinta: 4.95 €25.00 €
antikristuksen_apostolit.jpg&width=280&height=500

Eskola, Timo - Antikristuksen apostolit; Jumalan kuoleman teologia Nietzschestä Spongiin

Teol.tri, dosentti Timo Eskolan pamfletti Ateistit alttarilla syksyllä 2005 herätti huomiota ja pääsi vuoden kristillisen kirjan finalistiehdokkaaksi. Tämä kirja on, jos mahdollista, vielä terävämpää analyysia aikamme radikaaliteologiasta ja hengellisestä suunnasta. Kuuluisa ateistifilosofi Friedrich..
Hinta: 4.95 €10.00 €
evankeliumikirja.jpg&width=280&height=500

Evankeliumikirja, ensimmäinen vuosikerta

Tarkenne: KIRKKOKÄSIKIRJA 2 Painos: 2003 Tuotemuoto: sidottu, kovakantinen Väri: Viininpunainen Sivumäärä: 394
Hinta: 38.00 €41.30 €
evankeliumikirja.jpg&width=280&height=500

Evankeliumikirja, toinen vuosikerta

Tarkenne: KIRKKOKÄSIKIRJA 2 Painos: 2004 Tuotemuoto: sidottu, kovakantinen Väri: Viininpunainen Sivumäärä: 528
Hinta: 38.00 €41.30 €
sahkopostia_helvetista.jpg&width=280&height=500

Forest, Jim - Sähköpostia helvetistä; koiruohon kansio

Kirjallisesti lahjakkaan paholaisen paluu! Koiruohon kansio jatkaa siitä, mihin C.S. Lewisin maailmankuulu Paholaisen kirjeopisto jäi. Lewisin kirjassa vanhempi paholainen kirjoitti opastavia kirjeitä veljenpojalleen Koiruoholle, joka oli saanut kaitsettavakseen nuoren kristityn opiskelijapojan. Nyt..
Hinta: 3.95 €26.30 €
ela_voitokkaasti_keskella_vaarallista_maailmaa_stephen_gaukroger_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Gaukroger, Stephen - Elä voitokkaasti keskellä vaarallista maailmaa

Kuinka sinun kannattaa elää jos huomista ei ole? Lue Stephen Gaukrogerin selkeä tulkinta Ensimmäisestä Pietarin kirjeestä, näe maailma sellaisena kuin se todella on ja opi Pietarin resepti elämän haasteiden kohtaamiseksi radikaalilla tavalla.
Ensimmäinen Pietarin kirje kirjoitettiin vähän-Aasian pohjoisosissa..
Hinta: 4.95 €18.00 €
nimi_franklin_graham_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Graham, Franklin - Nimi

Evankelista Billy Grahamin poika Franklin oli kutsuttu presidentti George W. Bushin virkaanasettajaisiin. Ennen kuin hän aloitti rukouksensa, häneltä kysyttiin, aikooko hän rukoilla Jeesuksen Kristuksen nimessä. "Meillä ei ole mitään muuta nimeä", hän vastasi. Hän korostaa kirjassaan, että nykyäänkin..
Hinta: 9.90 €23.00 €
hatunnosto.jpg&width=280&height=500

Haavisto, Pekka - Hatunnosto

Pekka Haavisto kulkee Teiskosta Jerusalemin kujille ja Pietarin Nevski Prospektille, lapsuuden pysähtyneestä kesäpäivästä pakolaisleirin raunioihin. Kokouspaperien reunaan tai pieneen vihkoon piirtyy muistikuvia, ajatuksia, oivalluksia. Avoimin silmin kulkeva kohtaa sinnikkyyttä ja inhimillisyyttä, menneisyyden..
Hinta: 5.00 €33.20 €
lahimmainen.jpg&width=280&height=500

Hakkarainen, Matti - Lähimmäinen

Ihminen tarvitsee lähimmäistä. Monesti lähimmäisen hyvä sana ja sydämen lämpö keventävät tilanteen kuin tilanteen, joskus jopa pelastavat päivän. Rovasti, kirjailija Matti Hakkarainen on vuosikymmenten mittaan tullut tunnetuksi juuri "lähimmäisenä": hän toimi 1960-luvulla television tämännimisen keskustelusarjan..
Hinta: 3.95 €17.50 €
12...5