Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tarjoustuotteet

Sivu 5 / 6   Tuotteita yhteensä 104 kpl
enkelitarra_yhteisvastuu.jpg&width=280&height=500

Tarra-postikortti Enkelit

Yhteisvastuu postikortti-tarra-arkki
Hinta: 1.00 €2.75 €
yksisuunt.jpg&width=280&height=500

Tchividjian, Tullian - Yksisuuntaista rakkautta; Armoa uupuneille

Bestseller-kirjalija Tullian Tchividjian on vakuuttunut siitä, että väsynyt maailmamme tarvitsee kipeästi tuoretta kosketusta armoon - Jumalan yksisuuntaiseen rakkauteen. Kristinusko mielletään usein vain sääntöjen noudattamiseksi ja oman hyvän elämän vaalimiseksi. Kirja kutsuu kristittyjä ja koko kirkkoa..
Hinta: 7.90 €24.90 €
terveys_ja_usko_teinonen_timo_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Teinonen, Timo - Terveys ja usko

Lääketieteen tohtori Timo Teinonen on tutkinut uskonnollisuuden ja terveyden suhdetta. Hän kutsuu meitä pohtimaan uskon ja terveyden perimmäisiä kysymyksiä. Terveyden kannalta ei ole yhdentekevää, mihin me uskomme. Mikä on kristillisen uskon tervettä ydintä, tervettä uskoa?
Terve usko asettaa haasteensa..
Hinta: 7.90 €31.00 €
rakkaudesta.jpg&width=280&height=500

Tervonen, Heikki - Rakkaudesta Namibiaan - 12 avainta toden ja tarinoiden Namibiaan ja Etelä-Angolaan

Tervonen esittelee koko Namibian rannikolta aavikoille ja sademetsiin. Myös Angolan puolella vieraillaan. Samalla hän käy läpi maan historiaa monien kansojen ja heimojen asuttamasta alueesta siirtomaavaltakauden ja sorron kautta itsenäiseksi valtioksi. Erityisellä lämmöllä kuvataan Namibian ja Suomen..
Hinta: 7.90 €33.50 €
viisaatvuodet.jpg&width=280&height=500

Theobald, Dieter ja Vreni - Viisaat vuodet; Iloitse uudesta elämänvaiheesta

Milloin ihminen on viisaimmillaan? Siihen lienee mahdoton vastata, mutta ainakin voi olettaa, että elämänkokemus tuo myös viisautta.
Elämä on kuin tie, ja joskus kulku pelottaa. Mutta rohkaisevaa on, että vaikka jokin matkaosuus ensin tuntui läpipääsemättömältä, se osoittautuu sittenkin kulkukelpoiseksi..
Hinta: 6.00 €29.50 €
seitseman.jpg&width=280&height=500

Tienhaara, Esko - Seitsemän päivää

Pyhä Henki antoi kirjoittajalle mahdollisuuden katsella profeetallisia näkyjä ajassamme. Ne ovat olleet olemassa jo luomistapahtumasta lähtien, mutta nyt Hän osoitti, miten ne koskevat elämäämme ja uudestisyntymistämme. Kirjassa Pyhä Henki avaa yhteyden kahden keskustelijan välille. Keskustelut koskettelevat..
Hinta: 4.50 €10.40 €
tuouskomaton.jpg&width=280&height=500

Tozer, A. W. - Tuo uskomaton kristitty

Miljoonat kuulevat A. W. Tozerin sanoja Chuck Swindollin, Charles Stanleyn, Billy Grahamin ja muiden suurten saarnaajien lainaamina ja myös lukevat niitä sellaisia sanoja kuin:
"Jumala on tarkoittanut, että totuus saisi meidät liikkeelle moraaliseen toimintaan. Mieli vastaanottaa ajatuksia. ...Nämä..
Hinta: 4.00 €18.00 €
kotinion.jpg&width=280&height=500

Vainio, Anneli - Kotini on linnani; elämää Etelä-Ranskassa

Joskus kohtaaminen junanvaunussa voi vaikuttaa koko elämän suuntaan. Lääkäri Anneli Vainio hyppää kongressin päätteeksi junaan Brysselissä. Viereen istahtaa viiksekäs mies, joka jää rinnalle tuleviksikin vuosiksi. Annelin ja kanadalaisen Robertin yhteinen matka vie Etelä-Ranskan jokilaaksoon, josta kodiksi..
Hinta: 6.00 €29.50 €
kotona_kaikkialla_niini_vartia_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Vartia, Niini - Kotona kaikkialla

Miten ja missä tilanteissa kulttuurit kohtaavat?
Osaammeko toimia joustavasti, tehdä oikeita valintoja ja onnistua? Meneekö viesti oikein perille? Kulttuuriosaaminen auttaa olemaan kotona kaikkialla. Monikulttuurisessa tilanteessa pärjää paremmin, kun on hahmottanut oman identiteettinsä ja oivaltanut..
Hinta: 6.00 €32.50 €
tana_paivana_jos_te_kuulette.jpg&width=280&height=500

Viherkoski, Pirkko - Tänä päivänä jos te kuulette hänen äänensä

Ennen kuin Jumala voi antaa voimansa meidän elämäämme ja meidän kauttamme, Hän joutuu ensin murtamaan meidän oman voimamme.
Kirjassa käsitellään mm aiheita: -Mitä voimme oppia Israelin kansan vaiheista. -Kuinka välttää luopumus. -Erämaa opettaa. -Jeesuksen paluun odotus.
Kirjoittaja Pirkko Viherkoski..
Hinta: 5.00 €18.00 €
Kosmologia.jpg&width=280&height=500

Vilja, Iiro; Heikkilä, Risto - Kosmologia

Kosmologia on maailman syntyä, rakennetta ja kehitystä tutkiva tiede. Niinpä kosmologian ja uskonnon liittymä- ja ristiriitakohdat nousevat luonnollisella tavalla esiin kun kristitty määrittelee kantaansa tieteen tuloksiin. Kirjassa keskustelevat Turun Yliopiston teoreettisen fysiikan dosentti Iiro Vilja..
Hinta: 4.90 €27.00 €
riina_vilja_riina_syvista_vesista_vuoren_huipulle_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Vilja, Riina - Riina; Syvistä vesistä vuoren huipulle

Postiluukusta putosi kirjekuori, jossa ei ollut mitään tietoa sen lähettäjästä. Riina aukaisi jännittyneenä kuoren ja löysi sieltä paperin, jossa oli seuraava Aale Tynnin kirjoittama runo.  KAARISILTA  Ja Jumala sanoi: "Toisille annan toiset askareet,  vaan sinulta, lapseni, tahdon, että  kaarisillan..
Hinta: 15.00 €26.00 €
virsikirja_viininpunainen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Virsikirja, viininpunainen

 Nuotillinen virsikirja, koko 12 x 17 cm
HUOM! ei sisällä uusia virsiä
Hinta: 20.00 €55.00 €
CD_vox_cantorum.jpg&width=280&height=500

Vox Cantorum; Seppänen, Heikki CD Domine, Dominus, Noster

Kirkkomuusikoista koostuva kamarikuoro, Heikki Seppäsen johtama Vox Cantorum on toiminut vuodesta 1996 alkaen. Kuoron laulajamäärä vaihtelee projektista riippuen, keskimäärin konserteissa on mukana 20-25 laulajaa. Kuoron ensilevytys Domine, dominus noster on äänitetty Helsingissä Puotilan kappelissa..
Hinta: 6.00 €20.00 €
CD_taivasikavaa.jpg&width=280&height=500

Vuorinen, Markus CD Taivasikävää

Kappalelista:
1. Himassa
2. Sadetanssi
3. Huuto
4. Laput silmillä
5. Halleluja
6. Jussi ei jeesustele
7. Aika mennä
8. Lohikon kuu
9. Tuli ja jää
10. Taivasikävää
Julkaistu 2006
Hinta: 6.00 €6.00 €
tyotatehden.jpg&width=280&height=500

Vähäkylä, Leena - Työtä tehden; mielenterveyskuntoutuja työelämässä

Työtä pidetään yhtenä elämän peruspilarina. Se takaa useimmille mielekkään elämän ja toimeentulon. Työ turvaa sekä sosiaalista että psyykkistä hyvinvointia, koska se yleensä mahdollistaa sosiaalisen vuorovaikutuksen, uusien asioiden oppimisen, kykyjen ja taitojen kehittämisen sekä oman työn tulosten..
Hinta: 6.90 €29.50 €
uskosta_taiteeseen_vaisanen_luodeslampi_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Väisänen, Liisa, Luodeslampi Juha - Uskosta taiteeseen

Taide ja uskonto herättävät intohimoja, ja on haastavaa pohtia näitä kahta ilmiötä rinnakkain. Tässä kirjassa pyritään avaamaan taiteen ja uskonnon yhteistä kenttää. Siinä pohditaan taidetta, teosta, tekijää ja kokijaa sekä historiallisia ilmiöitä. Lisäksi tarkastellaan nykyistä suomalaista luterilaista..
Hinta: 15.90 €38.95 €
valimaastossa.jpg&width=280&height=500

Välimaastossa; Paras voi olla vielä edessä - Manion, Jeff

Lähtiessä tavoite on selkeä, mutta matkalla — välimaastossa — suunta voi hämärtyä. Elämän erilaiset siirtymävaiheet tarjoavat kuitenkin oivallisen tilaisuuden kasvaa sekä itsensä että Jumalan tuntemisessa, Jeff Manion toteaa.
Hän käyttää israelilaisten autiomaavaellusta vertauskuvana. Entinen..
Hinta: 8.00 €25.00 €
japani_yllattaa_yha_uudelleen.jpg&width=280&height=500

Vänskä, Seppo - Japani yllättää yhä uudelleen

Millaisia yllätyksiä japanilainen kulttuuri tarjoaa suomalaiselle lähetystyöntekijälle? Mitä tapahtuu japanilaiselle, joka kohtaa kristinuskon ensi kertaa?  Kirjassa Japani yllättää yhä uudelleen lähetystyöntekijä Seppo Vänskä kertoo kiehtovia tarinoita kahdestakymmenestä työvuodestaan lähetyskentällä..
Hinta: 9.90 €22.00 €
vanheneminen_kielletty.jpg&width=280&height=500

Ylikarjula, Simo - Vanheneminen kielletty?

Vanhuus on muutoksen ja sopeutumisen aikaa. Kasvavaa vanhusten määrää pidetään yhteiskunnalle rasitteena. Vanhuskielteisessä ilmapiirissä ei ole helppo myöntää olevansa vanhus. Vanhenevan ihmisen omanarvontunto riippuu paljon ympäristön arvostuksesta ja kohtelusta.  Simo Ylikarjula kirjoittaa teemoittain..
Hinta: 8.50 €29.20 €
1...456