Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tarjoustuotteet

Sivu 2 / 6   Tuotteita yhteensä 104 kpl
diakonian_kk.jpg&width=280&height=500

Helosvuori, Riitta; Koskenvesa, Esko; Niemelä, Pauli; Veikkola, Juhani (toim.) - Diakonian käsikirja

Diakonian käsikirja on kattava, ajantasainen yleisesitys siitä, mitä diakonia on Suomen luterilaisessa kirkossa. Lisäksi kirjassa on lyhyet katsaukset kansainväliseen diakoniaan sekä muiden suomalaisten kristillisten yhteisöjen tekemään diakoniatyöhön.
Diakonian käsikirja on perusteos, joka kertoo..
Hinta: 45.00 €49.00 €
sinun_sanasi.jpg&width=280&height=500

Hiltunen, Paavo - Sinun Sanasi tulivat

Tämä kirja sisältää sanomia, jotka Jumala on antanut eri tilanteisiin. Niissä on kohottava ja toivoa luova vaikutus. Useassa kohdin on sisältö suoraa ja paljastavaakin, mutta se luo aina uusia edellytyksiä Jumalalle toimia siihen suostuvien ihmisten elämässä.
Sinun sanasi tulivat... Katkelma on profeetta..
Hinta: 4.50 €18.00 €
tonttujen_touhut_myllypirtilla_pirkko_hirsikangas_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Hirsikangas, Pirkko - Tonttujen touhut Myllypirtillä

Punkalaitumen Myllypirtillä on ennen joulua kova touhu ja tohina. Siitä pitävät huolen kuusi touhukasta tonttua. Santeri Sanomatonttu, Mikki Myllytonttu, Tuukka Talonmiestonttu, Severi Saunatonttu, Ida Hoivatonttu ja Wilhelmiina Vikkelätonttu. Tonttujen touhut Myllypirtillä -joulukirjaa voi käyttää myöskin..
Hinta: 7.00 €19.90 €
musiikkitalo.jpg&width=280&height=500

Holmila, Paula - Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalon valmistuminen on kauan odotettu tapaus. Rakennuksen myötä Töölönlahden kaupunkikuva täydentyy, tärkeät orkesterit saavat kaivatun kodin ja suuren konserttisalin, musiikkiyliopisto toimivia tiloja ja helsinkiläiset yhden olohuoneen lisää. Keskeisellä paikalla se muodostunee monenlaisten..
Hinta: 10.00 €44.30 €
kotikutoista.jpg&width=280&height=500

Honkasalo, Laura - Kotikutoista; itsetekemisen ihanuudesta

Vaikka koulussa olisi ollut yksi niistä, joiden puolesta mummo salaa kutoi sukkien kantapäät, ei peli ole menetetty. Käsitöihin aikuisiässä hurahtanut Laura Honkasalokin on oivaltanut, että "en kuitenkaan osaa" on tyhmintä mitä voi ajatella. Paneutumista vaativa käsin tekeminen on arjelle hyvää vastapainoa..
Hinta: 4.90 €9.80 €
paivan_valahdyksia.jpg&width=280&height=500

Huhtaniemi, Leena; Hihnala, Päivi (toimittaneet) - Päivän välähdyksiä; nimi- ja syntymäpäiväkirja

Vuoden jokaista päivää kohti on yksi sivu, joka sisältää suomalaiset nimipäivät, nimien taustan ja merkityksen selvittelyä, raamatunkohdan ja hengellisen rohkaisun. Lisäksi tilaa syntymäpäivien ja tärkeiden ihmisten merkkipäivien merkitsemiseen.
2. tarkistettu uusintapainos; kirjaan on päivitetty vuosikalenteriin..
Hinta: 5.90 €13.90 €
tartu_hetkeen.jpg&width=280&height=500

Hynynen, Evelyn - Tartu hetkeen

Tahdon valinta - vain sinä itse voit sen tehdä! Tartu hetkeen! -kirja kertoo, miten vakavan sairauden keskellä voit valita elämän asenteen ja uskottomuuden kipeissä tunnesyövereissä anteeksiannon. Jumalan kädet kantavat silloinkin, kun kaikki ulkoiset turvarakenteet pettävät! Kirja on myös kannanotto..
Hinta: 4.90 €17.00 €
loistakaunisjoulu.jpg&width=280&height=500

Ijäs, Johannes - Loista kaunis joulukuusi

Joulukuusi kutsuu läsnäolollaan kiireistä rauhoittumaan. Se kantaa mukanaan monia tarinoita ja hiljaista symboliikkaa. Loista kaunis joulukuusi tarjoaa tilaisuuden tehdä matkaa jouluun mutta samalla itseen ja itseä suurempaan. Kirjan kantavia teemoja ovat toivo, lähimmäisyys ja luomakunnan kunnioitus..
Hinta: 4.90 €9.90 €
selkoanyky.jpg&width=280&height=500

Itkonen, Satu - Selkoa nykytaiteesta

Miksi taidemuseoon on raahattu pyöräteline? Miten niin potkukelkka on taidetta? Nykytaide on tarkoitettu meille kaikille, mutta sitä voi joskus olla vaikea lähestyä. Selkoa nykytaiteesta tekee taiteeseen tarttumisesta helppoa.
Kirja esittelee yli 30 nykytaiteen teosta mediataiteesta veistoksiin, maalauksista..
Hinta: 6.00 €36.50 €
hengenvirrat.jpg&width=280&height=500

Jaakkola, Heli (toim.) - Hengen virrat. Hilja Aaltosen tupakokouksissa pitämiä puheita

"Toivon, että meidän huuliltamme lähtisi aina sanoma juuri sitä hetkeä varten, mihin me lähdemme. Ettei ne olisi vain niitä kaapista otettuja saarnoja ja niistä sitten valitsemme, että tuosta minä puhun tänä päivänä, vaan että se olisi sydämen pakko puhua juuri tästä asiasta tässä kokouksessa. Tämä on..
Hinta: 14.50 €27.00 €
vapaa_nainen_tormaa_todellisuuteen_katriina_jarvinen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Järvinen, Katriina; Pietilä, Tuulikki - Vapaa nainen törmää todellisuuteen

Oi vapaus, oi kaikkivoipaisuus! Nyt keski-iässä olevat naiset ovat kasvaneet maailmaan, jossa liki kaikki tuntui olevan mahdollista. Suunnannäyttäjänä vapauden kentillä toimi Anja Kaurasen Sonja O, joka otti oikeudekseen tehdä kaikkea sitä mikä miehillekin on sallittua: elää vapaana sosiaalisista ja..
Hinta: 6.00 €29.50 €
Kamelikapina_asko_kariluoto_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Kariluoto, Asko - Kamelikapina

Asko Kariluodon hulvattoman hauska, Saharaan sijoittuva, riimitelty veijaritarina. Kirjan veijareita ovat kamelit Ameli ja Sameli sekä muuan sheikki ja apina.  Tarinan ydin on kertomus vapaudenkaipuusta ja ystävyydestä. Hehkuva nelivärikuvitus on Margareetta Kavaston käsialaa.
32 sivua, nidottu, pehmeäkantinen..
Hinta: 4.00 €9.00 €
pessimisti_ei_pety_kaski_nevalainen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Kaski&Nevalainen - Pessimisti ei pety

Onko pessimisti realisti, joka tarkkanäköisyydellään auttaa muita pitämään jalat maassa, vai vain häiritsevä olento Naminamimaassa? Optimistisimmankin meistä on syytä tuntea ainakin muutama pessimisti. He antavat ihmisille ajattelemisen aihetta. Maailma näyttää erilaiselta pessimistin silmin. He eivät..
Hinta: 8.00 €19.95 €
matti_I_suuri_matti_klemettilan_ihmeellinen_elama_sinikka_klemettila_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Klemettilä, Sinikka - Matti I Suuri; Matti Klemettilän ihmeellinen elämä

Matti Klemettilä (1875-1964) oli yksi värikkäimmistä henkilöistä, joita koskaan on liikkunut Suomen poliittisessa elämässä. Poliittisessa virassa hän ei koskaan ollut, vaikka oli viime vuosisadan alussa mukana perustamassa Maalaisliittoa ja sanomalehti Ilkkaa. Varsinaisen uransa hän teki liikemiehenä..
Hinta: 12.50 €32.50 €
vaikeat.jpg&width=280&height=500

Kloosterman, Brigitte; Smith Czerniak, Ruth - Vaikeat jäähyväiset

Kahden vallattoman yksinhuoltajaäitinä oleminen voi olla vaikeata. Toisen heistä menettäminen järkyttävässä onnettomuudessa on kestämätöntä. Tragedia varjosti nuorta äitiä, ei vain kerran, vaan kolme kertaa. Vähemmässä kuin vuosikymmenessä Brigitte Kloosterman menetti kummatkin vanhempansa ja molemmat..
Hinta: 5.50 €16.00 €
ihanuuksien_ihmemaa.jpg&width=280&height=500

Kolbe, Laura - Ihanuuksien ihmemaa; Suomalaisen itseymmärryksen jäljillä

Sauna, sisu vai Sibelius? Tuhannen järven ja jääkarhujen maa? Kullakin kansalla on oma suuri kertomuksensa ja siihen liittyvät mielikuvat ja myytit. Suomessa omakuvan keskiössä on vahva näkemys elämisestä lännen etuvartiona ja idän etupiirinä. Puhdas luonto, vaitelias mielenlaatu, korkea teknologia ja..
Hinta: 6.00 €33.50 €
jasuurinniista.jpg&width=280&height=500

Koskela, Sirpa - Ja suurin niistä on rakkaus

Tässä kirjassa eri-ikäiset ihmiset kertovat, miten usko muutti heidän elämänsä. Uskottomuus, väkivalta, pedofilia, loputon rakkauden puute, sairaudet, uupumus, ahdistus, huume-, alkoholi-, nikotiini- ym. erilaiset riippuvuussuhteet. Tavallisen ihmisen tavalliseen elämään ilmaantuvia erittäin vaikeita..
Hinta: 4.90 €17.50 €
kukkienkiel.jpg&width=280&height=500

Kukkien kielellä; Sirpa Hietasen suomennos kukkien kertomasta rakkauden viestistä

Orvokki kertoo salaisesta rakkaudesta, orkidea intohimosta, ruiskukka uskollisuudesta. Valkoinen neilikka on ystävyyden merkki, ja akileija kehottaa rohkeuteen. Kukilla on monta tärkeää viestiä kerrottavanaan.  Kukkien kielellä on kaunisti kuvitettu, nostalginen kirja, joka valottaa kukkien kulttuurihistoriaa..
Hinta: 5.50 €17.10 €
kutsuvat_sita_rakkaudeksi_kirjakauppa_biplia.jpg&width=280&height=500

kutsuvat sitä rakkaudeksi

Sisältö:
1. Kristillinen ihmiskäsitys
2. Mieheksi ja naiseksi
3. Ihmissuhteet
4. Seurustelu
5. Avioliitto
6. Rakkaus eksyksissä
7. Kysymyksiä ja vastauksia

sivuja 83, pehmeäkantinen
vuodelta 2018
Hinta: 4.00 €10.00 €
maljapaivans.jpg&width=280&height=500

Laaninen, Tiina; Maijala, Marika - Malja Päivänsankarille; Nyt on juhlan aika

Uudenlainen lahjakirja aikuiselle vuosia juhlivalle. Kauniisti kuvitettu, tyylikkään nuorekas kirja sisältää niin lyriikkaa kuin aforismeja hyvästä iästä ja vanhenemisen taidosta. Kirjan monipuolisissa teksteissä pohditaan hetkessä elämisen tärkeyttä sekä elämänkokemuksen merkitystä. Malja päivänsankarille!..
Hinta: 12.50 €26.10 €
123...6