Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Rautavuori, Maria - 101 kipinää tyytyväiseen äitiyteen

"Minulla on kolme lasta. Olen epätäydellinen ja kuitenkin riittävä ja ihana äiti. Olen kirjoittanut tämän kirjan kaltaisilleni, tavallisille äideille. Sellaisille, jotka väsyvät, tekevät virheitä ja joiden päälle seinät välillä kaatuvat. Muutama vuosi sitten löysin itseni tilanteesta, jossa kaipasin puhtia omaan äitiyteeni. Elämä kuormitti ja haikailin huojennusta. Silloin aloin kirjata itselleni tärkeitä ideoita sinikantiseen ruutuvihkooni. Lopputuloksena on tämä kirja, minun toteutunut unelmani.

Äitiys on rankka laji. Ulkoa ja varsinkin omasta sisimmästä nousevat odotukset tekevät olon ahtaaksi. Rutiinit puuduttavat ja omat tarpeet tallautuvat arjen jalkoihin. Toivon, että kirjan kipinät voivat iskeä sinussa tulta. Sytyttää lämpimiä, omaa itseäsi armahtavia loimuja. Leiskua itsesi arvostamisena. Kyteä ilona ja roihahtaa inspiraationa. Tuikkia tyytyväisenä." -Maria Rautavuori

v.2016 ilmestynyt ihana, kaunis, lohdullinen UUTUUSKIRJA. Emme ole täydellisiä - eikä tarvitsekaan olla. Silti voimme olla upeita, onnellisia ja tyytyväisiä - ja nauttia elämästä.

223 sivua, kovakantinen

Saatavana
Hinta:19.90 €