Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Forest, Jim - Sähköpostia helvetistä; koiruohon kansio

Kirjallisesti lahjakkaan paholaisen paluu! Koiruohon kansio jatkaa siitä, mihin C.S. Lewisin maailmankuulu Paholaisen kirjeopisto jäi. Lewisin kirjassa vanhempi paholainen kirjoitti opastavia kirjeitä veljenpojalleen Koiruoholle, joka oli saanut kaitsettavakseen nuoren kristityn opiskelijapojan. Nyt Koiruoho on edennyt pirujen hierarkiassa ylemmälle tasolle opastamaan nuorempaa pirua, ja hän tekee sen nykyaikaisin keinoin sähköpostilla. Nuorella pirulla on kaitsettavanaan keski-ikää lähestyvä aviomies, joka luovii kiusausten hetteiköllä avioliitossaan, työelämässään sekä postmoderneilla uskonnon markkinoilla.

Kirjailija tarkastelee kohdettaan läheltä ja terävästi. Sähköposti tuntuu sopivan pirun käyttöön erityisen hyvin - sen kautta voi syytää vastaanottajalle tekstiä, jota muuten ei tulisi lähettäneeksi.

Jim Forest on amerikkalainen kirjailija, toimittaja ja uskonnollinen aktivisti, joka asuu nykyisin Alankomaissa. Hän on kirjoittanut useita palkittuja teoksia. Hänen tuotannostaan on aiemmin suomennettu teos Aitoon elämään - Matkalla Thomas Mertonin kanssa.

168 sivua, kovakantinen

Saatavana
Hinta:9.90 €26.30 €