Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Muut kirjat ja kansiot

Kirjoja erilaisista sekalaisista aihepiireistä

Sivu 1 / 3   Tuotteita yhteensä 44 kpl
venajan_karhu_herasi.jpg&width=280&height=500

Ahvio, Juha - Venäjän karhu heräsi, herääkö Suomi

”Venäjän karhu on herännyt Vladimir Putinin johdolla. Meneillään olevan Ukrainan kriisin valossa on ilmiselvää, että Venäjän karhu aikoo jatkaa voimapoliittista valveilla oloaan. Tällainen asiaintila edellyttää välitöntä heräämistä lännessä ja Suomessa, kuten seuraavien kysymysten pohdinta osoittaa:..
Hinta: 9.90 €20.00 €
pidot_huippuvuorilla_nina_banerjee-louhija_riikka_juvonen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Banerjee-Louhija, Nina ja Juvonen, Riikka - Pidot huippuvuorilla

Nina Banerjee-Louhija ja Riikka Juvonen tuntevat toisensa jo vuosikymmenten takaa. Yhteinen työprojekti tutustutti taiteilijat aikanaan toisiinsa ja vuosikymmenten mittaan toinen on tullut tutuksi myös keskustelukumppanina ja kannustajana.  Pidot Huippuvuorilla -teoksessa naiset katsovat elämäänsä eteen-..
Hinta: 12.50 €32.50 €
oikeaaruokaa.jpg&width=280&height=500

Colliander-Nyman, Nina; Riska, Maria - Oikeaa ruokaa; Lapset, ruoka ja terveys

Meillä kaikilla on oikeus hyvään ja hyvää tekevään ruokaan, mutta miten tehdä hyviä ja vastuullisia valintoja arjessa? Oikeaa ruokaa arvostaa puhdasta, yksinkertaista ja luonnonmukaista perusruokaa, ja auttaa kuluttajaa valintojen viidakossa.
Kirjoittajat jättävät kalapuikot pakastealtaaseen ja suovat..
Hinta: 9.50 €33.50 €
radikaalin_islamin_sota.jpg&width=280&height=500

Coren, Michael - Radikaalin islamin sota kristinuskoa vastaan

Maailmassa ei ole tiedossa mitään ryhmää, jota vainottaisiin enemmän kuin kristittyjä. Useat asiantuntijat ovat tästä yhtä mieltä ja myös YK pitää arviota oikeana. Viime aikoina on käynyt entistä selvemmäksi, että ylivoimainen enemmistö niistä maista, joissa sortoa, suvaitsemattomuutta, väkivaltaa, raiskauksia..
Hinta: 19.00 €
israelinuudet.jpg&width=280&height=500

Fisher, Julia - Israelin uudet opetuslapset; Miksi niin monet juutalaiset valitsevat Jeesuksen?

Vielä kymmenisen vuotta sitten Israelissa oli vain joitakin satoja messiaanisia juutalaisia, nyt heitä on yli kymmenentuhatta, ja määrä kasvaa ripeästi. Monet heistä ovat saaneet sydämelleen raamatunkohdan, jonka mukaan Jumala on pannut Israelin "kansojen valoksi" (Jes. 42:6).
Uusien messiaanisten juutalaisten..
Hinta: 21.00 €
sahkopostia_helvetista.jpg&width=280&height=500

Forest, Jim - Sähköpostia helvetistä; koiruohon kansio

Kirjallisesti lahjakkaan paholaisen paluu! Koiruohon kansio jatkaa siitä, mihin C.S. Lewisin maailmankuulu Paholaisen kirjeopisto jäi. Lewisin kirjassa vanhempi paholainen kirjoitti opastavia kirjeitä veljenpojalleen Koiruoholle, joka oli saanut kaitsettavakseen nuoren kristityn opiskelijapojan. Nyt..
Hinta: 9.90 €26.30 €
hatunnosto.jpg&width=280&height=500

Haavisto, Pekka - Hatunnosto

Pekka Haavisto kulkee Teiskosta Jerusalemin kujille ja Pietarin Nevski Prospektille, lapsuuden pysähtyneestä kesäpäivästä pakolaisleirin raunioihin. Kokouspaperien reunaan tai pieneen vihkoon piirtyy muistikuvia, ajatuksia, oivalluksia. Avoimin silmin kulkeva kohtaa sinnikkyyttä ja inhimillisyyttä, menneisyyden..
Hinta: 8.00 €33.20 €
musiikkitalo.jpg&width=280&height=500

Holmila, Paula - Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalon valmistuminen on kauan odotettu tapaus. Rakennuksen myötä Töölönlahden kaupunkikuva täydentyy, tärkeät orkesterit saavat kaivatun kodin ja suuren konserttisalin, musiikkiyliopisto toimivia tiloja ja helsinkiläiset yhden olohuoneen lisää. Keskeisellä paikalla se muodostunee monenlaisten..
Hinta: 10.00 €44.30 €
kotikutoista.jpg&width=280&height=500

Honkasalo, Laura - Kotikutoista; itsetekemisen ihanuudesta

Vaikka koulussa olisi ollut yksi niistä, joiden puolesta mummo salaa kutoi sukkien kantapäät, ei peli ole menetetty. Käsitöihin aikuisiässä hurahtanut Laura Honkasalokin on oivaltanut, että "en kuitenkaan osaa" on tyhmintä mitä voi ajatella. Paneutumista vaativa käsin tekeminen on arjelle hyvää vastapainoa..
Hinta: 4.90 €9.80 €
paivan_valahdyksia.jpg&width=280&height=500

Huhtaniemi, Leena; Hihnala, Päivi (toimittaneet) - Päivän välähdyksiä; nimi- ja syntymäpäiväkirja

Vuoden jokaista päivää kohti on yksi sivu, joka sisältää suomalaiset nimipäivät, nimien taustan ja merkityksen selvittelyä, raamatunkohdan ja hengellisen rohkaisun. Lisäksi tilaa syntymäpäivien ja tärkeiden ihmisten merkkipäivien merkitsemiseen.
2. tarkistettu uusintapainos; kirjaan on päivitetty vuosikalenteriin..
Hinta: 5.90 €13.90 €
selkoanyky.jpg&width=280&height=500

Itkonen, Satu - Selkoa nykytaiteesta

Miksi taidemuseoon on raahattu pyöräteline? Miten niin potkukelkka on taidetta? Nykytaide on tarkoitettu meille kaikille, mutta sitä voi joskus olla vaikea lähestyä. Selkoa nykytaiteesta tekee taiteeseen tarttumisesta helppoa.
Kirja esittelee yli 30 nykytaiteen teosta mediataiteesta veistoksiin, maalauksista..
Hinta: 6.00 €36.50 €
suomen-evankelis-luterilaiset-kirkot_anu_jarmisto_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Järmistö, Anu - Suomen evankelis-luterilaiset kirkot

Tämä kirja on kunnianosoitus Reformaation juhlavuodelle. Todellinen kulttuurin tietopaketti. Muhkea kuvateos esittelee Suomen evankelis-luterilaiset kirkot: kaikkiaan 823 kirkkoa värikuvina. Lyhyissä teksteissä kerrotaan rakentamis -tai valmistusvuosi, rakentaja tai suunnittelija, istumapaikkojen määrä..
Hinta: 99.90 €
vapaa_nainen_tormaa_todellisuuteen_katriina_jarvinen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Järvinen, Katriina; Pietilä, Tuulikki - Vapaa nainen törmää todellisuuteen

Oi vapaus, oi kaikkivoipaisuus! Nyt keski-iässä olevat naiset ovat kasvaneet maailmaan, jossa liki kaikki tuntui olevan mahdollista. Suunnannäyttäjänä vapauden kentillä toimi Anja Kaurasen Sonja O, joka otti oikeudekseen tehdä kaikkea sitä mikä miehillekin on sallittua: elää vapaana sosiaalisista ja..
Hinta: 6.00 €29.50 €
pyhankosketus.jpg&width=280&height=500

Kainulainen, Pauliina (toim.) - Pyhän kosketus luonnossa

Kasvava huoli ympäristön tilasta on pakottanut kristillisen perinteen arvioimaan, millä tavalla teologinen ajattelu vaikuttaa ihmisen luontosuhteen muotoutumiseen. Tämänkaltainen pohdinta on keskeistä ekoteologiassa, josta on muodostunut maailmanlaaja teologinen uudistusliike.

Monien ekoteologien..
Hinta: 34.50 €
pyhyyden-lahteilla-130x180.jpg&width=280&height=500

Kantonen, Marianne; Koivula, Veijo; Zitting, Eeva - Pyhyyden lähteillä; ekumeeninen ikonikirja II

Itsenäinen jatko-osa vuonna 2011 julkaistulle Ikkuna pyhyyteen -ikonikirjalle.
Tässä kirjassa on esillä 31 joensuulaisen ikonimaalarin Eeva Zittingin ikonia. Kaksi tietokirjailijaa, hämeenlinnalainen uskonnonopettaja Marianne Kantonen ja oululainen rovasti Veijo Koivula ovat laatineet kuviin liittyvät..
Hinta: 32.00 €
pessimisti_ei_pety_kaski_nevalainen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Kaski&Nevalainen - Pessimisti ei pety

Onko pessimisti realisti, joka tarkkanäköisyydellään auttaa muita pitämään jalat maassa, vai vain häiritsevä olento Naminamimaassa? Optimistisimmankin meistä on syytä tuntea ainakin muutama pessimisti. He antavat ihmisille ajattelemisen aihetta. Maailma näyttää erilaiselta pessimistin silmin. He eivät..
Hinta: 8.00 €19.95 €
ihanuuksien_ihmemaa.jpg&width=280&height=500

Kolbe, Laura - Ihanuuksien ihmemaa; Suomalaisen itseymmärryksen jäljillä

Sauna, sisu vai Sibelius? Tuhannen järven ja jääkarhujen maa? Kullakin kansalla on oma suuri kertomuksensa ja siihen liittyvät mielikuvat ja myytit. Suomessa omakuvan keskiössä on vahva näkemys elämisestä lännen etuvartiona ja idän etupiirinä. Puhdas luonto, vaitelias mielenlaatu, korkea teknologia ja..
Hinta: 6.00 €33.50 €
kuva_siirtyy_sanaan_raaputa_tarra_ja_varita.jpg&width=280&height=500

Kuva siirtyy sanaan, raaputa tarra ja väritä

Tee kirja valmiiksi: ota käyttöön tarrat ja kynät! Käytä luovuuttasi, niin että kymmenen kaunista kuvaa ovat entistä ehompia, ja samalla voit pohdiskella raamatunjakeita. Kirjan alussa on viisi tarra-arkkia, ja koko kirja on täynnä mielenkiintoista katsottavaa ja luettavaa.
24 sivua, kovakantinen,..
Hinta: 17.00 €
hyva_raha.jpg&width=280&height=500

Kuvaja, Sari - Hyvä raha

Auttaminen ja hyväntekeväisyys ovat aikamme ilmiö. Taantuma ei ole sulkenut ihmisten silmiä toisten hädältä eikä lopettanut yritysten lahjoituksia hyväntekeväisyyteen. Hyvää voi tehdä myös lahjoittamalla aikaansa, jota monilla on lomautusten ja työttömyyden Suomessa enemmän kuin ennen.
Hyvä raha käsittelee..
Hinta: 29.50 €
narniaan.jpg&width=280&height=500

Lindskog, Kathryn - Matka Narniaan

NARNIA lumoaa taas! Joulukuussa 2005 elokuvateattereissa pyörinyt elokuvaversio vie ihmiset maailmanlaajasti fantasiamatkalle C.S. Lewisin kirjasarjan hahmojen kera. Aslan-leijona joukkoineen kantaa vahvasti kristillistä symboliikkaa. Kirjoittaja on Lewis-ekspertti – hän on mm. kirjoittanut tunnustusta..
Hinta: 5.00 €
123