Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Muut kirjat ja kansiot

Kirjoja erilaisista sekalaisista aihepiireistä

Sivu 1 / 3   Tuotteita yhteensä 42 kpl
venajan_karhu_herasi.jpg&width=280&height=500

Ahvio, Juha - Venäjän karhu heräsi, herääkö Suomi

”Venäjän karhu on herännyt Vladimir Putinin johdolla. Meneillään olevan Ukrainan kriisin valossa on ilmiselvää, että Venäjän karhu aikoo jatkaa voimapoliittista valveilla oloaan. Tällainen asiaintila edellyttää välitöntä heräämistä lännessä ja Suomessa, kuten seuraavien kysymysten pohdinta osoittaa:..
Hinta: 20.00 €
rohkeat.jpg&width=280&height=500

Alcorn, Randy (Alex ja Stephen Kendrickin käsikirjoituksen pohjalta) - Rohkeat; Kunnioitus alkaa kotoa

Neljä miestä, joilla on sama ammatti ja elämäntehtävä - palvella ja suojella ihmisiä

Poliisit Adam Mitchell ja Nathan Hayes sekä heidän toverinsa näkevät jatkuvasti työssään ikäviä asioita. Mutta sitten he kohtaavat asian, johon kukaan heistä ei ole osannut valmistautua – isyyden haasteen. Työssään..
Hinta: 26.00 €
pidot_huippuvuorilla_nina_banerjee-louhija_riikka_juvonen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Banerjee-Louhija, Nina ja Juvonen, Riikka - Pidot huippuvuorilla

Nina Banerjee-Louhija ja Riikka Juvonen tuntevat toisensa jo vuosikymmenten takaa. Yhteinen työprojekti tutustutti taiteilijat aikanaan toisiinsa ja vuosikymmenten mittaan toinen on tullut tutuksi myös keskustelukumppanina ja kannustajana.  Pidot Huippuvuorilla -teoksessa naiset katsovat elämäänsä eteen-..
Hinta: 32.50 €
radikaalin_islamin_sota.jpg&width=280&height=500

Coren, Michael - Radikaalin islamin sota kristinuskoa vastaan

Maailmassa ei ole tiedossa mitään ryhmää, jota vainottaisiin enemmän kuin kristittyjä. Useat asiantuntijat ovat tästä yhtä mieltä ja myös YK pitää arviota oikeana. Viime aikoina on käynyt entistä selvemmäksi, että ylivoimainen enemmistö niistä maista, joissa sortoa, suvaitsemattomuutta, väkivaltaa, raiskauksia..
Hinta: 19.00 €
Miksi_maapallo_ei_putoa_Risto_Heikkila_Kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Heikkilä, Risto - Miksi maapallo ei putoa?

Mitä kaikkea ihmeellistä yläpuoleltamme löytyykään? Maailmankaikkeuden ihmeet saavat pohtimaan elämän tarkoitusta, luomistyötä ja ihmisen paikkaa. Juuri maailmankaikkeuden suuruus ja ihmeellisyys todistaa Jumalan huolenpidosta; se, että kiidämme pienenä pisteenä äärettömässä avaruudessa, ei ole syy ahdistukseen..
Hinta: 24.90 €
Hiljaisuuden_varityskirja_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Hijaisuuden värityskirja

Tämän värityskirjan teemana on hiljentyminen. Mieli rauhoittuu tutunnäköisten kaupunkimaisemien, luontoaiheisten kuvien ja erilaisten kotoisten elementtien äärellä. Kristillisestä perheestä nousevat aiheet muistuttavat siitä, että elämän perusta lepää jonkun itseä suuremman varassa.
Nidottu pehmeäkantinen..
Hinta: 14.95 €
musiikkitalo.jpg&width=280&height=500

Holmila, Paula - Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalon valmistuminen on kauan odotettu tapaus. Rakennuksen myötä Töölönlahden kaupunkikuva täydentyy, tärkeät orkesterit saavat kaivatun kodin ja suuren konserttisalin, musiikkiyliopisto toimivia tiloja ja helsinkiläiset yhden olohuoneen lisää. Keskeisellä paikalla se muodostunee monenlaisten..
Hinta: 44.30 €
paivan_valahdyksia.jpg&width=280&height=500

Huhtaniemi, Leena; Hihnala, Päivi (toimittaneet) - Päivän välähdyksiä; nimi- ja syntymäpäiväkirja

Vuoden jokaista päivää kohti on yksi sivu, joka sisältää suomalaiset nimipäivät, nimien taustan ja merkityksen selvittelyä, raamatunkohdan ja hengellisen rohkaisun. Lisäksi tilaa syntymäpäivien ja tärkeiden ihmisten merkkipäivien merkitsemiseen.
2. tarkistettu uusintapainos; kirjaan on päivitetty vuosikalenteriin..
Hinta: 5.90 €13.90 €
Ihmeellinen_Jeesus_sarjakuvakertomus.jpg&width=280&height=500

Ihmeellinen Jeesus -sarjakuvakertomus

Vapahtaja syntyy. Kuningas kuolee. Jumala nousee kuolleista. Ainutlaatuinen kertomus Jeesuksesta Kristuksesta. Koko Uuden testamentin sisältö helposti omaksuttavassa ja mieleenpainuvassa muodossa.  Kirja on tarkoitettu nuorille ja aikuisille, ja se palvelee erinomaisesti myös maahanmuuttajia, jotka..
Hinta: 19.00 €
selkoanyky.jpg&width=280&height=500

Itkonen, Satu - Selkoa nykytaiteesta

Miksi taidemuseoon on raahattu pyöräteline? Miten niin potkukelkka on taidetta? Nykytaide on tarkoitettu meille kaikille, mutta sitä voi joskus olla vaikea lähestyä. Selkoa nykytaiteesta tekee taiteeseen tarttumisesta helppoa.
Kirja esittelee yli 30 nykytaiteen teosta mediataiteesta veistoksiin, maalauksista..
Hinta: 36.50 €
suomen-evankelis-luterilaiset-kirkot_anu_jarmisto_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Järmistö, Anu - Suomen evankelis-luterilaiset kirkot

Tämä kirja on kunnianosoitus Reformaation juhlavuodelle. Todellinen kulttuurin tietopaketti. Muhkea kuvateos esittelee Suomen evankelis-luterilaiset kirkot: kaikkiaan 823 kirkkoa värikuvina. Lyhyissä teksteissä kerrotaan rakentamis -tai valmistusvuosi, rakentaja tai suunnittelija, istumapaikkojen määrä..
Hinta: 99.90 €
pyhankosketus.jpg&width=280&height=500

Kainulainen, Pauliina (toim.) - Pyhän kosketus luonnossa

Kasvava huoli ympäristön tilasta on pakottanut kristillisen perinteen arvioimaan, millä tavalla teologinen ajattelu vaikuttaa ihmisen luontosuhteen muotoutumiseen. Tämänkaltainen pohdinta on keskeistä ekoteologiassa, josta on muodostunut maailmanlaaja teologinen uudistusliike.

Monien ekoteologien..
Hinta: 34.50 €
pyhyyden-lahteilla-130x180.jpg&width=280&height=500

Kantonen, Marianne; Koivula, Veijo; Zitting, Eeva - Pyhyyden lähteillä; ekumeeninen ikonikirja II

Itsenäinen jatko-osa vuonna 2011 julkaistulle Ikkuna pyhyyteen -ikonikirjalle.
Tässä kirjassa on esillä 31 joensuulaisen ikonimaalarin Eeva Zittingin ikonia. Kaksi tietokirjailijaa, hämeenlinnalainen uskonnonopettaja Marianne Kantonen ja oululainen rovasti Veijo Koivula ovat laatineet kuviin liittyvät..
Hinta: 32.00 €
ihanuuksien_ihmemaa.jpg&width=280&height=500

Kolbe, Laura - Ihanuuksien ihmemaa; Suomalaisen itseymmärryksen jäljillä

Sauna, sisu vai Sibelius? Tuhannen järven ja jääkarhujen maa? Kullakin kansalla on oma suuri kertomuksensa ja siihen liittyvät mielikuvat ja myytit. Suomessa omakuvan keskiössä on vahva näkemys elämisestä lännen etuvartiona ja idän etupiirinä. Puhdas luonto, vaitelias mielenlaatu, korkea teknologia ja..
Hinta: 33.50 €
kaunokainen_ja_ilonpisara_tiina_koskimies_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Koskimies, Tiina - Kaunokainen ja ilonpisara

Teos avaa kiinnostavan näkymän suomalaiselle pihamaalle, sen kukkaloistoon ja koristekasveihin. Kotipihojen klassiset kaunistajat ovat nyttemmin monille tuttuja, mutta kuinka ne ovat löytäneet tiensä portinpieliin, pihapolkujen reunamille, kuistien ja rakennusten seinustoille? Milloin kasvien tuoma kauneus..
Hinta: 29.20 €
kuva_siirtyy_sanaan_raaputa_tarra_ja_varita.jpg&width=280&height=500

Kuva siirtyy sanaan, raaputa tarra ja väritä

Tee kirja valmiiksi: ota käyttöön tarrat ja kynät! Käytä luovuuttasi, niin että kymmenen kaunista kuvaa ovat entistä ehompia, ja samalla voit pohdiskella raamatunjakeita. Kirjan alussa on viisi tarra-arkkia, ja koko kirja on täynnä mielenkiintoista katsottavaa ja luettavaa.
24 sivua, kovakantinen,..
Hinta: 17.00 €
hyva_raha.jpg&width=280&height=500

Kuvaja, Sari - Hyvä raha

Auttaminen ja hyväntekeväisyys ovat aikamme ilmiö. Taantuma ei ole sulkenut ihmisten silmiä toisten hädältä eikä lopettanut yritysten lahjoituksia hyväntekeväisyyteen. Hyvää voi tehdä myös lahjoittamalla aikaansa, jota monilla on lomautusten ja työttömyyden Suomessa enemmän kuin ennen.
Hyvä raha käsittelee..
Hinta: 29.50 €
kay_peremmalle_maailmanmatkaajan_kenttaopas.gif&width=280&height=500

Käy peremmälle - opas maailmanmatkaajille

Käy peremmälle on suunniteltu kristitylle matkaajalle: niin matkalle lähtöä, kohdemaassa oleskelua kuin kotiinpaluuta ajatellen – hyvän Isämme johdatuksessa. Kirjan perusajatuksena on, että Jumalan luoma maailma on yksi ja olemme maailmankansalaisia. On vain ”meitä”, ei ”noita”..
Hinta: 17.00 €
narniaan.jpg&width=280&height=500

Lindskog, Kathryn - Matka Narniaan

NARNIA lumoaa taas! Joulukuussa 2005 elokuvateattereissa pyörinyt elokuvaversio vie ihmiset maailmanlaajasti fantasiamatkalle C.S. Lewisin kirjasarjan hahmojen kera. Aslan-leijona joukkoineen kantaa vahvasti kristillistä symboliikkaa. Kirjoittaja on Lewis-ekspertti – hän on mm. kirjoittanut tunnustusta..
Hinta: 5.00 €
matkaansynt.jpg&width=280&height=500

Luumi, Pertti - Matkaan syntyneitä

"Tien lapsia olemme, matkaan syntyneitä." Runoilija Uuno Kailaan ajatus elämästä matkana ja ihmisestä matkantekijänä osuu sisimmässämme johonkin, jonka tunnistamme todeksi.
Ihmiselämän matka on vaellusta tuntemattomaan. Koetaan esteitä ja vastoinkäymisiä, mutta myös arvaamatonta iloa. Matka kiehtoo..
Hinta: 19.10 €
123