Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kuvaja, Sari - Hyvä raha

Auttaminen ja hyväntekeväisyys ovat aikamme ilmiö. Taantuma ei ole sulkenut ihmisten silmiä toisten hädältä eikä lopettanut yritysten lahjoituksia hyväntekeväisyyteen. Hyvää voi tehdä myös lahjoittamalla aikaansa, jota monilla on lomautusten ja työttömyyden Suomessa enemmän kuin ennen.

Hyvä raha käsittelee auttamisen motiiveja, tavoitteita, tapoja ja seurauksia. Raha on yhteiskunnassamme välttämättömyys, mutta vastuullisissa käsissä myös väline paremman maailman rakentamiseksi. Jos rahalla todella voi parantaa maailmaa, millainen apu on tehokkainta?

Hyväntekeväisyyden lisäksi teoksessa tarkastellaan eettisen sijoittamisen roolia kestävän kehityksen edistämisessä. Entä voiko sellainen yritystoiminta, jonka lähtökohtana on ihmisten tai luonnon hyvinvoinnin edistäminen, olla liiketaloudellisesti kannattavaa? Ahneuden ja oman edun tavoittelun sijaan rahalla voi olla myös myötäelävät ja vastuulliset kasvot.

Teokseen on haastateltu tunnettuja, kiinnostavia henkilöitä. Mukana mm. Itämeren pelastamiseen sitoutunut yritysjohtaja Ilkka Herlin ja SPR:n varainhankinnan päällikkö Tuula Colliander.

192 sivua, pehmeäkantinen

Saatavana
Hinta:29.50 €