Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Muut kirjat ja kansiot

Kirjoja erilaisista sekalaisista aihepiireistä

Sivu 2 / 3   Tuotteita yhteensä 44 kpl
matkaansynt.jpg&width=280&height=500

Luumi, Pertti - Matkaan syntyneitä

"Tien lapsia olemme, matkaan syntyneitä." Runoilija Uuno Kailaan ajatus elämästä matkana ja ihmisestä matkantekijänä osuu sisimmässämme johonkin, jonka tunnistamme todeksi.
Ihmiselämän matka on vaellusta tuntemattomaan. Koetaan esteitä ja vastoinkäymisiä, mutta myös arvaamatonta iloa. Matka kiehtoo..
Hinta: 19.10 €
poika_joka_palasi.jpg&width=280&height=500

Malarkey, Kevin & Alex - Poika joka palasi taivaasta

Onnettomuus. Ihme. Ja yliluonnollinen kokemus, joka antaa lukijalle uusia oivalluksia taivaasta, enkeleistä ja Jumalan äänen kuulemisesta. Kevin Malarkey ja hänen kuusivuotias poikansa Alex joutuivat vuonna 2004 vakavaan auto-onnettomuuteen. Sen seurauksena Alex halvaantui. Eloon jääminen näytti mahdottomalta..
Hinta: 7.00 €24.00 €
ekumeeninen_varityskirja_mielenrauhaa_kirkkotaiteesta_kirjakauppa_biblia2.jpg&width=280&height=500

Mielenrauhaa kirkkotaiteesta - ekumeeninen värityskirja

Värittäminen vapauttaa tutkitusti kognitiivisia resursseja ja lievittää stressiä. Mekaanisessa värittämisessä mieli rentoutuu. Värittäminen on ollut jo pitkään suosittua myös aikuisten keskuudessa mutta Mielenrauhaa kirkkotaiteesta vastaa nyt kristillisen värityskirjan tarpeeseen.
Värityskuvia tässä..
Hinta: 12.50 €
arjen_ilkimykset.jpg&width=280&height=500

Moser, Christian; Hietanen, Sirpa - Arjen ilkimykset

Vaaniiko vallanhimo? Tympäiseekö tottumus? Syy ei ole suinkaan meissä ihmisissä, vaan arkeamme piinaavissa, epämiellyttäviä ominaisuuksia ja huonoa käytöstä aiheuttavissa riiviöissä. Tämä erilainen lahjakirja on aikuisille suunnattu humoristinen kuvateos, joka marssittaa eteemme nuo arkipäivän pikku..
Hinta: 4.90 €20.30 €
villilansi.jpg&width=280&height=500

Mäkeläinen, Mika - Villi Länsi; Kirjeenvaihtajan kanssa pitkin poikin Amerikkaa

Amerikkalaiset ovat kokeneet suurimman taloudellisen myllerryksen sitten 30-luvun laman. Asuntojen arvonnousu osoittautui kuplaksi ja vakinainen työpaikka menneen maailman ylellisyydeksi. Obaman valinta toi toivoa muutoksesta, mutta Guantánamosta öljyriippuvuuteen Yhdysvallat on monella tapaa menneisyytensä..
Hinta: 5.90 €32.50 €
Meidan_kesken.jpg&width=280&height=500

Mäkinen, Arja - Meidän kesken; Naisten ystävyyssyhteiden arkea

Ystävä tukee ja rohkaisee, ja ystävälle kerrotaan asioita, joista ei puhuta muiden kanssa. Erityisesti naisten on todettu tarvitsevan perheen ulkopuolisia ystäviä voidakseen hyvin. Kuitenkin ystävyydessä on ongelmansa. Ystävän seura ei ole silkkaa päivänpaistetta ja särötöntä sopusointua vaan joskus..
Hinta: 6.00 €29.50 €
joka_niemi.jpg&width=280&height=500

Ojanen, Eero - Joka niemi, notko ja saarelma; kotimaan kirja

Paikkoihin liittyy paljon merkityksiä ja vivahteita. Kaikkihan tietävät esimerkiksi, millaista väkeä Laihialla asuu. Moni fiktiivinenkin paikka taas elää ihmisten mielissä ja puheissa aivan kuin se olisi oikeasti olemassa. Koli tuo mieleen jylhän ja juhlallisen kansallismaiseman, mutta monelle rakkaampi..
Hinta: 11.50 €28.50 €
jarjen_valossa.jpg&width=280&height=500

Ojanen, Eero - Järjen valossa

Filosofit ovat aina etsineet totuutta ja todellisuuden perimmäistä olemusta, ja alunperin filosofia tarkoittikin viisauden ystävää. Vaikka ei olisikaan kiinnostunut vaikeaselkoisista fi losofi sista pohdinnoista, voi fi losofi en ajatuksista oppia paljon, eikä filosofian tarvitse olla vakavan ryppyotsaista..
Hinta: 6.00 €27.10 €
kreivin_aika.jpg&width=280&height=500

Ojanen, Eero - Kreivin aika ja punainen minuutti; suomalainen aikakirja

Jäsennämme aikaa erilaisten tapahtumien ja merkityksellisten hetkien kautta. Monien päivä ei käynnisty ilman aamukahvia ja iltaan kuuluu ehdottomasti puoli yhdeksän uutiset. Yksilöiden elämään kuuluvat usein samantyyppisiä kokemuksia, esimerkiksi rippikoulu ja armeija-aika. Myös kansakuntamme historiassa..
Hinta: 11.50 €28.50 €
hyvassa_seurassa.jpg&width=280&height=500

Paavilainen, Maija - Hyvässä seurassa

Seura tekee kaltaisekseen, sehän tiedetään, ja kun seurustelee itseään fiksumpien kanssa, voi oppia itsekin. Oppiarvoista ei ole väliä, ei iästä eikä edes aikakausista. Ja mikä parasta, vuosien myötä kasvaa luottamus arjen kauneuteen ja hyvää tekevien kohtaamisten yllätyksellisyyteen.
Maija Paavilainen..
Hinta: 32.50 €
hyvan_markkinat.jpg&width=280&height=500

Pentikäinen, Johanna - Hyvän markkinat

Eettisyys tulevaisuuden markkinointi- ja kilpailukeinona puhuttaa. Moniäänisessä teoksessa on haastateltu joukkoa tämän päivän asiantuntijoita ja vaikuttajia mm. median, kaupan ja markkinoinnin alalta.
Kirjan ydinkohdat
Kirjassa avataan asiakkaan näkökulmaa ja pohditaan, minkälaisia eettisiä vaatimuksia..
Hinta: 6.00 €32.50 €
irtisanotut.jpg&width=280&height=500

Poijula, Soili; Ahonen, Riitta - Irtisanotut; muutos, menetys ja selviytyminen

Nykyisin irtisanomisuutisia kuulee niin usein, että niihin turtuu helposti eivätkä ne enää jaksa koskettaa satunnaista kuulijaa. Irtisanotuksi joutuneille asia on kuitenkin vakava. Potkujen saanti aiheuttaa lähes aina jonkinasteisen kriisin. Jokaisen tilanne on yksilöllinen, ja kriisin laatuun vaikuttaa..
Hinta: 6.00 €30.50 €
rautaesiripun.jpg&width=280&height=500

Puukko, Martti - Rautaesiripun riekaleet; aikamatkalla eurooppalaisessa mielenmaisemassa

Rautaesiripun riekaleet on useista kertomuksista koostuva henkilökohtainen aikamatka itäiseen Keski-Eurooppaan ja Baltiaan. Se on kirja maista, jotka joutuivat vasten tahtoaan Neuvostoliiton alistamiksi ja joiden piti vuosikymmenien ajan kamppailla eurooppalaisen identiteettinsä puolesta. Kirjassa kuuluu..
Hinta: 4.90 €32.50 €
rohr_muutos.jpg&width=280&height=500

Rohr, Richard; Feister, John - Muutos alkaa meistä

Kohtuullista elämää, lisää itsetuntemusta
"Voimme muuttaa maailmaa vain muuttumalla itse. Voimme antaa vain itsemme. Voimme tarjota muille vain sen, mitä Jumala on tehnyt meissä."
Voisimmeko me pienet ihmiset luoda parempaa elämää? Johtajien ja kasvottomien instituutioiden vääränlainen vallankäyttö..
Hinta: 9.00 €30.10 €
hauki_salkussa.jpg&width=280&height=500

Ruokanen, Tapani - Hauki salkussa

Lehtimiehen päivä täyttyy tapaamisista ja tiedon tulvasta. Päätöksenteko, lobbaus ja maailmanlaajuinen uutisvälitys vyöryttävät eteen asioita, joista pitäisi pystyä erottamaan olennainen lukijoiden punnittavaksi. Tiedonvälitys on yhä maailmankuvan rakentamista eikä tuon tehtävän painoarvo ole vähentynyt..
Hinta: 9.00 €32.60 €
punertaa_marjat_pihlajain.jpg&width=280&height=500

Räty, Jouko - Punertaa marjat pihlajain

Dekkarimainen romaani kirkollisista kuvioista. Joensuulaisen keskusrekisterin rauha rikkoutuu, kun  tapahtuu kohtalokas onnettomuus kierreportaissa. Onko kysymyksessä vain tapaturma? Entä mitä  kätkeytyy lähimmäispalvelua harrastavan henkilön julkisivun taakse? Jouko Räty on kirjoittanut samantapaisesta..
Hinta: 5.00 €
arvoituksellinen.jpg&width=280&height=500

Räty-Hämäläinen, Aino - Arvoituksellinen muusa; inspiraation lähteillä

Muusat tunnetaan taiteiden jumalattarina. Taiteilijan työtä kuvattaessa juuri muusat liitetään luovuuteen, jumalallisuuteen, innoittuneisuuteen ja selittämättömään - niiden myötävaikutuksella syntyy taiteellinen teos. Muusat eivät ole vain mytologiaa, vaan taiteilijan rakastettuna muusa on myös lihaa..
Hinta: 8.50 €33.50 €
omanmokin.jpg&width=280&height=500

Salo, Merja - Oman mökin laittaja

Pikainenkin käynti maaseudulla voi osoittautua kaupunkilaiselle kohtalokkaaksi. Seurauksena kun voi olla siirtyminen uuteen säätyyn, kesämökkiläiseksi.
Satunnainen automatka mukavien ihmisten Itä-Suomessa virittää naisessa mökkikuumeen ja alkaa tiivis nettimökkeily. Pian edessä onkin jo oman maapalstan..
Hinta: 5.00 €29.50 €
shamu.jpg&width=280&height=500

Sutherland, Amy - Mitä Shamu-valas opetti minulle elämästä, rakkaudesta ja parisuhteesta

Kirjoittaja on journalisti, joka seurasi eläinten koulutusta ja siirsi omaksumiaan oppeja kotikentälleen. Koemielellä hän sovelsi niitä ensin aviomieheensä, sittemmin muihinkin ihmissuhteisiinsa: äitiin, ystäviin, oppilaisiin ja jopa postivirkailijaan. Suurin läksy oli lopulta se, että parhaiten muuttamisessa..
Hinta: 7.50 €29.50 €
aidin_siunaus.jpg&width=280&height=500

Taival, Kaija; Silventoinen, Arvo - Äidin siunaus

Kirja on kiitos kaikille äideille, jotka itsestään numeroa tekemättä ovat hoitaneet lapsiaan vaihtelevissa oloissa. Tositarina suomalaisesta äidistä, perheestä ja sukuhaarasta, jossa siunaus kulkee polvelta toiselle.
Helka Silventoisella oli metsässä salainen paikka, jonne hän meni rukoilemaan elämän..
Hinta: 15.00 €
123