Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Runo- ja lahjakirjat

Kirjoja lahjaksi tai omaksi iloksi

Sivu 3 / 4   Tuotteita yhteensä 77 kpl
kotikulta.jpg&width=280&height=500

Laaninen, Tiina; Immonen, Minna L. - Kotikulta; Oman kodin kirja

Muistot talteen! Koti on turvasatama ja levähdyspaikka kiireen keskellä - toisinaan hohtavan raikas, joskus rempallaan mutta aina oman näköinen. Kotona on lupa viihtyä ja viipyä! Tämän kirjan sivuille voi tallettaa kotiin liittyviä ajatuksia, muistoja ja tärkeitä tapahtumia. Kodin vaiheet kertovat elämän..
Hinta: 23.10 €
maljapaivans.jpg&width=280&height=500

Laaninen, Tiina; Maijala, Marika - Malja Päivänsankarille; Nyt on juhlan aika

Uudenlainen lahjakirja aikuiselle vuosia juhlivalle. Kauniisti kuvitettu, tyylikkään nuorekas kirja sisältää niin lyriikkaa kuin aforismeja hyvästä iästä ja vanhenemisen taidosta. Kirjan monipuolisissa teksteissä pohditaan hetkessä elämisen tärkeyttä sekä elämänkokemuksen merkitystä. Malja päivänsankarille!..
Hinta: 12.50 €26.10 €
ystavyys_on.jpg&width=280&height=500

Leskinen, Lena - Ystävyys on...

"Ystävyyden armossa minusta tulee parempi ihminen. Haluan jakaa eteenpäin sitä hyvää, mitä olen saanut." Pia-Lena Leskinen kuvaa kirjassaan aitoa ystävyyttä, joka tuo iloa arkeen, valoa synkkiin hetkiin ja myös tilaisuuksia kasvaa ihmisenä. Oikea ystävä kulkee vierellä niin ilossa kuin surussakin.
80..
Hinta: 19.00 €
sinunpikkuenkelisi.jpg&width=280&height=500

Liukko-Sundström, Heljä - Sinun pikku enkelisi

Pieni ihmislapsi on ihmeellinen, viisas ja vastustamaton. Lapsen maailma avautuu Heljä Liukko-Sundströmin herkissä kuvissa: Minä olen ihme. Pitäkää minusta huolta.
Koko kansan tuntema taiteilija viettää 50-vuotistaiteilijajuhlaa ja elää energistä luomiskautta. Hänen keramiikkalaatoille piirtämänsä kuvat..
Hinta: 24.10 €
lahella_ja_lasna_ystavyys_on_lahja_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Lähellä ja läsnä, ystävyys on lahja

Viisaita pohdintoja, koskettavia ajatelmia, helmiä Raamatusta ja puhuttelevia valokuvia. Mukana lahjakassi.
24 sivua, sidottu, kovakantinen, ilmestynyt 2015
Hinta: 10.00 €10.00 €
leipaa_ja_suolaa_tapio_nousiainen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Nousiainen, Tapio - Leipää ja suolaa, kolme psalmien kirjaa

Lakitieteen tohtori, teologian kandidaatti Tapio Nousiaisen Leipää ja suolaa -runoteos on uudenlainen Psalmien kirja! Nyt siitä ilmestyy jo 17. painos. Nousiainen oli kihlakunnantuomari, joka löysi armon ja halusi julistaa sitä kirjailijana, runoilijana ja puhujana. Tapio Nousiainen syntyi Pielavedellä..
Hinta: 17.00 €
Hankikantoa_Maija_Paavilainen_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Paavilainen, Maija - Hankikantoa

Miksi aina pitäisi pysyä ladulla? Hanki kyllä kantaa, ja elämä.
Kaulahuivit hulmuamaan ja kelkka kainaloon, hiljaiselle hiihtoladulle tai metsäpolun rauhaan. Hanki kyllä kantaa, ja talven ilo. Kirpeällä säällä on mielikin virkeä. Ja kuinka kaunis onkaan lumen valo. Pakkasen pauketta voi hyvällä omallatunnolla..
Hinta: 19.30 €
iloajaeleganssia.jpg&width=280&height=500

Paavilainen, Maija - Iloa ja eleganssia; Naisen elämän kauneudesta

Nainen on kaunis kokoon ja ikään katsomatta. Hän tietää, että tasaisessa arjen harmaassa on kaikki elämän värit, mutta ymmärtää myös juhlan arvon. Nainen suhtautuu rakastavasti niin itseensä kuin muihinkin ja tietää, että liki kaiken voi keventää kermavaahdolla.  Ilosta, elinvoimasta ja elämänkokemuksista..
Hinta: 20.20 €
lumikukkia_maija_paavilainen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Paavilainen, Maija - Lumikukkia

Pakkasten tullen ne ovat jälleen täällä lumikukat ikkunassa ja puunoksilla. Maija Paavilaisen piirrosaforismit kulkevat talven maisemassa.  Lumikukat ovat talven perhosia. Ne välkkyvät, helkkyvät ja kimaltavat, sille joka malttaa ne huomata. Avoimin mielin kulkeva kohtaa enemmän. Olipa pyry tai paiste..
Hinta: 19.30 €
santas_little_elves_maija_paavilainen_kirkakauppa_biplia.jpg&width=280&height=500

Paavilainen, Maija - Santa's Little Elves

Jos malttaa seisahtua ja kuunnella tarkkaan, joulun alla voi kuulla tonttujen hiippailevan ja kuiskivan ihmeissään kiireisten ihmisten touhuille. Mahtavatko nuo säntäilijät enää lainkaan osata asettua joulun juhlaan, tuntuvat tontut ajattelevan.
Joulun ihme on käsillä vasta silloin, kun hyörinä ja kiire..
Hinta: 18.90 €
valovoimaa_maija_paavilainen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Paavilainen, Maija - Valovoimaa

Syksyiseen hämärään tarvitaan valovoimaa. Sitä löytyy tähdistä, kimmeltävistä hangista ja pihalyhdystä. Sitä saa myös teatteri-illoista, vastaantulijan hymystä ja iloisen värisestä villahuivista. Kun olo on tyyni ja lämpöinen, säteilee valovoimaa myös muille.
En toki täydellinen mutta minuksi paras..
Hinta: 19.30 €
villasukkavoimaa_maija_paavilainen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Paavilainen, Maija - Villasukkavoimaa

Villasukissa pääsisi parketilla vinhaa vauhtia, mutta miksi pitäisi. Kun voi nostaa sukkajalat nojatuolin nurkkaan, ottaa rennosti, hörppiä kupposen kuumaa mehua, tarttua kutimiin, kirjoittaa kirjeen. Sipsutella ikkunaan, ihailla kuulasta maisemaa. Ihmetellä, miten kaunista onkaan.  Maija Paavilaisen..
Hinta: 19.30 €
laulajoululintu.jpg&width=280&height=500

Perkiö, Pia - Laula, joululintu!

Pieni joululintu lentää yli maailman ja tuo joulun jokaisen ovelle. Matkallaan joululintu tarkkailee ihmeellistä jouluyötä lumisella pihalla eläinten kanssa ja piipahtaa Esteri Kukkasen jännittävässä kukkakaupassa. Matka päättyy maailman tärkeimpään syntymäpäiväjuhlaan Jeesuksen seimelle. Pia Perkiön..
Hinta: 20.40 €
vierellasi.jpg&width=280&height=500

Perkiö, Pia - Vierelläsi; sanoja suruun

Olet minulle rakas, sanoinko koskaan? Jos en, niin sanon sen nyt. Älä itke, ethän, kovin paljon sitten kun olen mennyt. Minä ehdin vain ensin perille ja odotan sinua siellä. Kaikki on hyvin, uskothan, vaikka kompastelimme tiellä. Mehän, rakkaani, uskomme Vapahtajaan ja luotamme kaikkeuden Luojaan ja..
Hinta: 23.00 €
jattijuhla_jouluenkelin_tarinat_pia_perkio_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Perkiö, Pia ja Polkutie, Anita - Jättijuhla, jouluenkelin tarinat

Joka joulu enkeli kertoo uudestaan: Seimeltä jo valo loistaa maailmaan! Kuusi jouluista tarinaa lapsille ja lapsenmielisille jotta muistaisimme, kenen syntymäpäivää jouluna vietetään. Hyväntuulinen kuvitus Anita Polkutie.
63 sivua, sidottu, kovakantinen, ilmestynyt 2015..
Hinta: 19.00 €
katsomikaaamu.jpg&width=280&height=500

Perkiö, Pia; Ahonen, Esa - Katso mikä aamu

Pia Perkiön sanoittama laulu Oi katso, mikä aamu koskettaa monien sydäntä. Laulussa ylistetään maailman kauneutta ja juhlitaan uutta aamua. Uusi aamu on aina uusi mahdollisuus. Tämä kirja kuljettaa laulun aihelmia eteenpäin ja herättää tuoreita näkökulmia. Hengellinen sanoma punoutuu hienovaraisesti..
Hinta: 20.10 €
ystavyysluojan.jpg&width=280&height=500

Pitkänen, Merja (toim) - Ystävyys on Luojan lahjaa

Runoja, ajatelmia ja raamatunlainauksia ystävyydestä ja rakkaudesta. Värikkäitä, pirteitä kirjasia lahjaksi ja tuliaisiksi: nelivärikuvat, värillinen teksti.
kovakantinen
Hinta: 8.50 €
lohdutus_on_luojan.jpg&width=280&height=500

Pitkänen, Merja (toim.) - Lohdutus on Luojan lahjaa

Runoja, ajatelmia ja raamatunlainauksia ystävyydestä ja rakkaudesta. Värikkäitä, pirteitä kirjasia lahjaksi ja tuliaisiksi: nelivärikuvat, värillinen teksti. Kovakantinen
Hinta: 8.50 €
luottamusonluojan.jpg&width=280&height=500

Pitkänen, Merja (toim.) - Luottamus on Luojan lahjaa

Runoja, ajatelmia ja raamatunlainauksia luottamuksesta, ystävyydestä ja rakkaudesta. Värikäs, pirteä kirjanen. Nelivärikuvitus, värillinen teksti.
kovakantinen
Hinta: 8.50 €
rakkauson_luojan.jpg&width=280&height=500

Pitkänen, Merja (toim.) - Rakkaus on Luojan lahjaa

Rakastaminen on oman onnen sovittamista yhteen jonkun toisen onnenllisuuden kanssa. -G.W. von Leibnitz Tämä pieni lahjakirja sisältää runoja, ajatuksia ja raamatunlauseita rakkaudesta, joka on Luojan lahjaa. Kirja sopii mainiosti lahjaksi! Kirjassa on nelivärikuvitus ja värillinen teksti. Kovakantinen..
Hinta: 8.50 €
1234