Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Runo- ja lahjakirjat

Kirjoja lahjaksi tai omaksi iloksi

Sivu 4 / 4   Tuotteita yhteensä 77 kpl
rohkeus_on_luojan_lahjaa..jpg&width=280&height=500

Pitkänen, Merja (toim.) - Rohkeus on Luojan lahjaa

Runoja, ajatelmia ja raamatunlainauksia rohkeudesta, ystävyydestä ja rakkaudesta. Värikäs, pirteä kirjanen. Nelivärikuvat, värillinen teksti.
kovakantinen
Hinta: 8.50 €
verraton.jpg&width=280&height=500

Pitkänen, Merja (toim.) - Verraton aarre

On olemassa aarre, joka ei vähene jakamisesta!
Verraton aarre -kirjaan on koottu palasia tästä aarteesta: siinä on hengellisiä lauluja ja virsiä, poimintoja Raamatusta ja myös muiden kuin virsirunoilijoiden tekstejä. Usein saamme aarteita elämäämme, kun joku auttaa meitä näkemään ja kuulemaan, tekemään..
Hinta: 23.00 €
taivaan_tarinoita.jpg&width=280&height=500

Pitkänen, Merja (toim.), Toivanen, Ariela (kuvitus) - Ystävälle; Taivaan tarinoita

Ystävyyttä ei voi määritellä kaikenkattavasti eikä siitä voi antaa yhtä ainoaa mallia tai kaavaa. Mutta sen voi tunnistaa monin tavoin. Ystävälle — Taivaan tarinoita -kirja on kaunis kiitos ystävälle, perheenjäsenelle tai kenelle tahansa, jota haluamme ilahduttaa.
64 sivua, kovakantinen..
Hinta: 19.00 €
onnenraapaisuja.jpg&width=280&height=500

Pöntinen, Hannu - Onnen raapaisuja

Ihmiselämä on täynnä lähtemisiä, toisaalta paluita. Keski-ikäisen elämään mahtuu monia käännekohtia - jopa kriisejä - mutta niistä saattaa yllättäen löytyä uusi mahdollisuus. Mietelmäkirjassaan Hannu Pöntinen raaputtaa esiin havaintoja nykypäivän arjesta, pieniä onnenhetkiä, sattuvia kokemuksia vanhemmuudesta..
Hinta: 20.30 €
tahtia_taivaan_nurmikolla.jpg&width=280&height=500

Rauhala, Niilo - Tähtiä taivaan nurmikolla

Tähtiä taivaan nurmikolla on uskonnollisten runojen valikoima Niilo Rauhalan laajasta tuotannosta. Rauhalan modernien runojen kielikuvat liittyvät usein pohjoisen luontoon. Runojen visuaalisuus ja kielen kirkkaus kuvastavat tekijänsä mielenmaisemaa ja elämäntuntoja.  Usko ja toivo ovat runojen keskeistä..
Hinta: 30.90 €
satulaan.jpg&width=280&height=500

Ruotanen Atu, Nygård Marjo - Satulaan

Oliko pellossa dinosaurus? Millainen on linnunsiemen - ja entäs älyvaatteet? Mitä kaikkea aivoihin mahtuukaan? Humoristinen ja taidokas runokokoelma sopii ääneen luettavaksi ja tukee lapsen omaa lukuharrastusta. Kekseliäät kuvat innostavat pienetkin lukijat pysymään Viuhumäen vauhtihirmujen, tomeran..
Hinta: 8.00 €
mielenrauhaa_pikku_prinssi_antoine_de_saint_exupery_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Saint-Exupéry, Antoine de - Mielenrauhaa

Onni on yksinkertaisuutta ja rauhaa. Se on levollista pysähtymistä olennaisen äärelle - kävelyä meren rannalla ja kukkien katselua. "Vain sydämellä näkee hyvin. Olennainen on näkymätöntä." Mielenrauhaa-kirjassa on kokoelma ajattomia sitaatteja Pikku Prinssistä ja muista de Saint-Exupéryn kirjoista...
Hinta: 13.00 €
rohkeutta.jpg&width=280&height=500

Saint-Exupéry, Antoine de - Rohkeutta

Jokainen meistä seisoo päivittäin pienten ja suurten haasteiden edessä. Olipa edessä pääsykoe, tentti, työhaastattelu - tai aivan arkinen päätöksenteko - rohkaiseva sana tulee tarpeeseen. Kaikki kaipaavat kannustusta. Pienillä sanoilla on suuri voima. Rohkeutta kokoaa yhteen Pikku Prinssin ja muiden..
Hinta: 11.90 €
sinun_tahtesi_ovat_niita_jotka_osaavat_nauraa_pikku_prinssi_antoine_de_saint_exupery_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Saint-Exupéry, Antoine de - Sinun tähtesi ovat niitä, jotka osaavat nauraa

Kaikki tietävät, että Pikku Prinssi pitää hallussaan suuria elämänviisauksia. Tämä kirja kokoaa yhteen Pikku Prinssin ja muiden Antoine de Saint-Exupéryn kirjojen koskettavia ajatuksia. Mukana on useita aiemmin suomentamattomia viisaita sanoja.  Kirja sopii lahjaksi monenlaisille ja monenikäisille lukijoille..
Hinta: 18.10 €
ystavyys_pikku_prinssi_antoine_de_saint_exupery_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Saint-Exupéry, Antoine de - Ystävyys

Monet meistä tuntevat Pikku Prinssin ja ketun unohtumattoman keskustelun ystävyydestä. Tuo kuuluisa keskustelu kiteyttää, kuinka luottamus ja ystävyys ovat elämän arvokkaimpia asioita. Kysehän on sinusta ja minusta - ystävyyden osapuolista. Tähän lahjakirjaan on koottu Pikku Prinssin ja muiden Antoine..
Hinta: 13.00 €
porrologiaa.jpg&width=280&height=500

Seabrook, Jane - Pörrölogiaa, villiä viisautta

"Elämä voi olla syvältä. Mutta minä yritän pysytellä matalassa päässä."
Pörrölogia-sarjan neljäs kirja jatkaa edellisten linjaa: hilpeistä eläinkuvista jokainen tunnistaa itsensä - tai ainakin ystävänsä. Aforismit liikkuvat työelämästä ystävyyden monipolvisiin kuvioihin ja tuovat hymyä ainakin tähän..
Hinta: 8.00 €
sihvonen_matti_sydamen_rauhaa.jpg&width=280&height=500

Sihvonen, Matti - Sydämen rauhaa

Elämää paljon nähnyt ja kokenut ihminen miettii usein menneitä. Mitä elämä on antanut? Mitä se on ottanut? On hyvä, jos voi olla kiitollisin mielin ja rauhallisin sydämin. Rauhaa on myös hyvä toivottaa toisille. Emerituspiispa Matti Sihvonen asuu Kuopiossa. Hän on aiemmin julkaissut mm. teokset Pieni..
Hinta: 18.50 €
lupaansinulle.jpg&width=280&height=500

Smalley, Gary - Lupaan Sinulle, Unelmien avioliitto

Gary Smalley, joka on Yhdysvaltain arvostetuimpia avioliittoneuvojia, esittelee kirjassaan yksinkertaista mutta hätkähdyttävää väittämäänsä: onnistuneiden avioliittojen perustana on luottamus, eivät käyttäytymistaidot, joita kovasti opettelemme.
Annettuaan vuosien ajan neuvontaa aviopareille Smalley..
Hinta: 12.00 €
toisellerannalle.jpg&width=280&height=500

Tagore, Rabindranath - Toiselle rannalle

Nobel-kirjailijan säkeitä elämästä ja elämää suuremmasta ”Olen kohdannut sinut siellä, missä yö koskettaa päivän reunaa, missä valo saa pimeyden värähtämään aamunkoitoksi, ja laineet kuljettavat rannan suudelman toiselle rannalle.” Rabindranath Tagoren pohdiskelevissa runoissa elämää suurempi..
Hinta: 25.30 €
tartu_hetkeen_nyt_on_sinun_paivasi.jpg&width=280&height=500

Tartu hetkeen

Viisaita pohdintoja, koskettavia ajatelmia, helmiä Raamatusta ja puhuttelevia valokuvia.
" Käyttäkää oikein jokainen hetki. Ef. 5:16 "
Hinta: 10.00 €
uusien_alkujen_paiva_uudet_mahdollisuudet_kirjakauppa_biplia.jpg&width=280&height=500

Uusien alkujen päivä, uudet mahdollisuudet

Viisaita pohdintoja, koskettavia ajatelmia, helmiä Raamatusta ja puhuttelevia valokuvia.
"Katso: minä luon uutta. Nyt se puhkeaa esiin - ettekö huomaa? "
Hinta: 10.00 €
elaman_kehdossa_yliruusi.jpg&width=280&height=500

Yliruusi Juhani & Katarina - Elämän kehdossa

Sanoja luomisen ja lunastuksen ihmeestä.
Kovakantinen, 66 sivua, 2. painos 2003
Hinta: 16.80 €
1234