Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Runo- ja lahjakirjat

Kirjoja lahjaksi tai omaksi iloksi

Sivu 2 / 4   Tuotteita yhteensä 77 kpl
elon_polkuja.jpg&width=280&height=500

Heikkilä, Raili; Nyman, Ingela - Elon polkuja, suven muistoja

Pysähdy,  istahda hetkeksi tänne kiviaidan vierelle lämpimälle Pujota heinään mansikat muistele lapsuuden unelmat Ahomansikat, puolukkakankaat, kukkivat syreenit, yörastaan laulu - miten rikkaita ovatkaan pienet eletyt hetket. Tämän teoksen runot pysähtyvät kuuntelemaan ja puolustavat niin kauniiden..
Hinta: 25.90 €
elama_maistuu_hyvalta_nalleviisautta_leena_hietamies_minna_immonen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Hietamies, Leena & Immonen, Minna L. - Elämä maistuu hyvältä: Nalleviisautta

Aina välillä on hyvä vetää syvään henkeä, tuuletella ajatuksiaan ja katsella ympärilleen. Silloin huomaa, että hyvä elämä löytyy läheltä. Onhan juuri tänään mitä hienoin päivä! Rento nallemeininki on elämäntaitoa parhaimmillaan. Tämä kirja on lempeä hyvän mielen lahja ystävälle. Sen kruunaavat Minna..
Hinta: 18.90 €
kevein_askelin_paivanpaisteisia_ajatuksia_sirpa_hietanen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Hietanen, Sirpa - Kevein askelin: Päivänpaisteisia ajatuksia

Maailma kuuluu sille, joka osaa nauttia siitä. Etene kevein askelin, sillä aurinko paistaa tänään juuri sinulle. Pelkässä elämisen tunteessa on iloa kerrakseen, onhan jokainen päivä päivistä paras. Ja muista, ettei uneksiminen ole koskaan ajanhukkaa.

Tämä pieni, kaunis kirja on oiva lahja ystävälle..
Hinta: 13.90 €
Hiljaisuutta_ajatuksia_rauhasta_ja_levosta_alex_ben_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Hiljaisuutta, ajatuksia rauhasta ja levosta

Sinä saat olla luottavalla mielellä, sillä toivo elää, olet turvassa. Job 11:18
Viisauden sanoja rauhasta ja hiljaisuudesta. Kirjan tekstejä pohdiskellessa kokee rauhaa, joka ylittää ymmärryksen. Kirja innostaa tavoittelemaan hiljentymishetkiä päivittäin ja ohjaamaan toisiakin todellisen rauhan lähteelle..
Hinta: 14.00 €
paivan_valahdyksia.jpg&width=280&height=500

Huhtaniemi, Leena; Hihnala, Päivi (toimittaneet) - Päivän välähdyksiä; nimi- ja syntymäpäiväkirja

Vuoden jokaista päivää kohti on yksi sivu, joka sisältää suomalaiset nimipäivät, nimien taustan ja merkityksen selvittelyä, raamatunkohdan ja hengellisen rohkaisun. Lisäksi tilaa syntymäpäivien ja tärkeiden ihmisten merkkipäivien merkitsemiseen.
2. tarkistettu uusintapainos; kirjaan on päivitetty vuosikalenteriin..
Hinta: 5.90 €13.90 €
Joulun_lampoa_Sanna_Hytti_Minna_Immonen_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Hytti, Sanna (toim.) - Joulun lämpöä

Kirja tulvillaan joulun tunnelmaa ja rauhallista mieltä.  Lumi narskuu askelissa, pihoille sytytellään lyhtyjä, ja punatulkut ovat löytäneet olkilyhteen. Kuusen tuoksu täyttää hiljalleen kodin. Jouluna maailma on lämmin ja hyväntahtoinen.  Suomalaisten kirjailijoiden runot ja proosakatkelmat sekä Minna..
Hinta: 24.90 €
loistakaunisjoulu.jpg&width=280&height=500

Ijäs, Johannes - Loista kaunis joulukuusi

Joulukuusi kutsuu läsnäolollaan kiireistä rauhoittumaan. Se kantaa mukanaan monia tarinoita ja hiljaista symboliikkaa. Loista kaunis joulukuusi tarjoaa tilaisuuden tehdä matkaa jouluun mutta samalla itseen ja itseä suurempaan. Kirjan kantavia teemoja ovat toivo, lähimmäisyys ja luomakunnan kunnioitus..
Hinta: 4.90 €9.90 €
Kultaakin_kalliimpaa_Kirjakauppa_Biblia_Paiva_osakeyhtio.jpg&width=280&height=500

Issakainen, Tytti ja Pitkänen, Merja - Kultaakin kalliimpaa

Auringon kulta kimaltelee järven pinnalla. Ahvenen kyljissä välähtää kultainen hohde, kun se solahtaa veneen vieritse. Metsän reunassa tiltaltti ja peippo laskeskelevat hopeakolikoitaan.  Yöllä myrsky pyyhkii yli. Järvi kuohuu, puut kumartavat nöyrinä tuulessa. Sade rymistää talon kattoa.  Uusi aamu..
Hinta: 25.00 €
laululinnun.jpg&width=280&height=500

Itkonen, Jukka - Laululinnun saarella

Jukka Itkosen teos johdattaa lukijan kesän lämpöön, rauhan ja levollisuuden maisemaan. Tuossa maailmassa laulu on lempeyttä täysi ja elämä kaunis. Suvisessa, tutussa maisemassa teemat ovat ikuisia ja keskustelukumppaneina niin luonto, runous kuin kanssaihmiset.
Kirjan ydinkohdat · Haikeankaunis teos..
Hinta: 25.30 €
selkoanyky.jpg&width=280&height=500

Itkonen, Satu - Selkoa nykytaiteesta

Miksi taidemuseoon on raahattu pyöräteline? Miten niin potkukelkka on taidetta? Nykytaide on tarkoitettu meille kaikille, mutta sitä voi joskus olla vaikea lähestyä. Selkoa nykytaiteesta tekee taiteeseen tarttumisesta helppoa.
Kirja esittelee yli 30 nykytaiteen teosta mediataiteesta veistoksiin, maalauksista..
Hinta: 6.00 €36.50 €
aamunkajosta.jpg&width=280&height=500

Jaakola, Ilkka - Aamun kajosta illan hämärään

Ilkka Jaakolan teos kuljettaa lukijan kesäisen päivän kiertoon. Luonto virvoittaa ja pienten havaintojen kautta se kertoo meille elämästä, sen kauneudesta ja ainutkertaisuudesta. Luonnon rauhassa suomalaisen mieli lepää ja elämä asettuu oikeaan uomaansa.
Kaunisilmeinen lahjakirja tarjoaa luontoelämyksiä..
Hinta: 26.10 €
varjojen_laulu.jpg&width=280&height=500

Jokinen, Erkki - Varjojen laulu

Tämä on toisenlainen surukirja: sanoja ja kuvia elämän satuttamille.
 Itse asiassa muunlaisia ihmisiä ei edes ole.
Ihoni ei tunne Jobin kipuja, salatuista syistään Isä on säästänyt. Mutta sydämeni tuntee. Se on ollut läsnä, kun toinen on sanoillaan, kuin nuolilla, puhkonut suurta pimeää.
 Kirjan pienet..
Hinta: 29.00 €
paljon_paljon_onnea_katja_jager_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Jäger, Katja - Paljon, paljon onnea

Onnea - sitä tarvitaan aina. Onni ei ole vaikeasti saavutettavissa, ainakin jos uskoo tätä pientä, herttaista kirjaa. Siihen on koottu onnesta ja onnellisuudesta kertovia ajatelmia ja sitaatteja iloksi ystävälle tai päivänsankarille.

52 sivua, sidottu, kovakantinen, painosvuosi 2014..
Hinta: 13.90 €
sylissasydamessa.jpg&width=280&height=500

Kaasinen, Sari - Sylissä ja sydämessä; Äidin kirja

Äitinä nainen liittyy osaksi ikiaikaista sukupolvien ketjua. Kokemuksessa on paljon tuttua ja yhteistä, mutta silti se on jokaiselle hyvin henkilökohtainen, herkkä ja vaativaltakin tuntuva tehtävä: Onko minusta äidiksi, osaanko hoitaa tai edes pitää lasta sylissä? Voiko tähän hurjaan maailmaan ylipäätään..
Hinta: 27.10 €
tahdon_rakastaa_henna_karhukorpi_kirjakauppa_biplia.jpg&width=280&height=500

Karhukorpi, Henna - Tahdon rakastaa

Takateksti: Rakastaminen ei ole helppoa, mutta ilman rakkautta on tyhjää. Henna Karhukorven karheat tekstit ja kuvat osoittavat, kuinka arjestakin löytyy kauneutta, kun osaa katsoa oikein. Yksinkertaisia, mutta väkeviä tekstejä tehostavat elämänmakuiset kuvat.
sivuja 39, kovkantinen
vuodelta 2008..
Hinta: 6.50 €
pisteleva.jpg&width=280&height=500

Karhumäki, Heli - Pistelevä villapaita; Ristillisiä murretarinoota

"Voi kyllä kuulkaa helepokki asiaat on vaikeeta, kun niitä rupiaa oikeien ahanaasti miettimään. Niin kun vaikka tämä pelastuksen asia."  Eteläpohojalaanen körtti käy käsiksi ajattomiin ja ajallisiin aiheisiin, miettii uskon peruskysymyksiä ja ruotii vaelluksen ongelmia. Heli Karhumäki pohtii iäisiä..
Hinta: 21.90 €
tassatie.jpg&width=280&height=500

Korpela, Anni; Terävä, Onni (toim.) - Tässä on tie

Ihminen on etsijä. Jokainen meistä on saanut sisimpäänsä lahjana kaipuun. Se on merkkinä siitä, että on olemassa muutakin kuin tämä näkyväinen maailma.
Kirjailija Anni Korpela ja valokuvaaja Onni Terävä kertovat omasta kaipuustaan, etsinnästään ja löydöstään. Kirjan kuvat ovat kaikki Suomen luonnosta..
Hinta: 25.00 €
joka_silmussa_laulu_ja_liekki_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Kranz, Lea - Joka silmussa laulu ja liekki

Rakastetun kirjailijan Lea Kranzin toinen runokokoelma Joka silmussa laulu ja liekki antaa monipuolisen kuvan Kranzista runoilijana: kirja sisältää herkkiä luontorunoja, raikkaita rakkausrunoja ja syvällistä hengellistä pohdintaa. Hänen lyriikastaan heijastuu elämän kivun ja kauneuden keskellä syntynyt..
Hinta: 3.00 €
kukkienkiel.jpg&width=280&height=500

Kukkien kielellä; Sirpa Hietasen suomennos kukkien kertomasta rakkauden viestistä

Orvokki kertoo salaisesta rakkaudesta, orkidea intohimosta, ruiskukka uskollisuudesta. Valkoinen neilikka on ystävyyden merkki, ja akileija kehottaa rohkeuteen. Kukilla on monta tärkeää viestiä kerrottavanaan.  Kukkien kielellä on kaunisti kuvitettu, nostalginen kirja, joka valottaa kukkien kulttuurihistoriaa..
Hinta: 5.50 €17.10 €
kuva_siirtyy_sanaan_raaputa_tarra_ja_varita.jpg&width=280&height=500

Kuva siirtyy sanaan, raaputa tarra ja väritä

Tee kirja valmiiksi: ota käyttöön tarrat ja kynät! Käytä luovuuttasi, niin että kymmenen kaunista kuvaa ovat entistä ehompia, ja samalla voit pohdiskella raamatunjakeita. Kirjan alussa on viisi tarra-arkkia, ja koko kirja on täynnä mielenkiintoista katsottavaa ja luettavaa.
24 sivua, kovakantinen,..
Hinta: 17.00 €
1234