Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Uusimmat tuotteet

Sivu 43 / 43   Tuotteita yhteensä 859 kpl
villilansi.jpg&width=280&height=500

Mäkeläinen, Mika - Villi Länsi; Kirjeenvaihtajan kanssa pitkin poikin Amerikkaa

Amerikkalaiset ovat kokeneet suurimman taloudellisen myllerryksen sitten 30-luvun laman. Asuntojen arvonnousu osoittautui kuplaksi ja vakinainen työpaikka menneen maailman ylellisyydeksi. Obaman valinta toi toivoa muutoksesta, mutta Guantánamosta öljyriippuvuuteen Yhdysvallat on monella tapaa menneisyytensä..
Hinta: 5.90 €32.50 €
penttitynjala.jpg&width=280&height=500

Rahkonen, Pauli - Herätyssaarnaaja Pentti Tynjälä

Kertomus talvi- ja jatkosodan käyneestä miehestä, joka sodan jälkeen kohtaa voittajansa Jeesuksen ja saa kutsun evankeliumin työhön. Pentti Tynjälästä Herra teki aseen, voimakkaan saarnaajan, jonka julistus herätti satoja synnin unesta. Erilaiset huolenpitoihmeet kuuluivat elämään, kutsuja piti huolta..
Hinta: 4.90 €20.00 €
hauki_salkussa.jpg&width=280&height=500

Ruokanen, Tapani - Hauki salkussa

Lehtimiehen päivä täyttyy tapaamisista ja tiedon tulvasta. Päätöksenteko, lobbaus ja maailmanlaajuinen uutisvälitys vyöryttävät eteen asioita, joista pitäisi pystyä erottamaan olennainen lukijoiden punnittavaksi. Tiedonvälitys on yhä maailmankuvan rakentamista eikä tuon tehtävän painoarvo ole vähentynyt..
Hinta: 9.00 €32.60 €
ehjaksihoida.jpg&width=280&height=500

Sariola, Yrjö - Ehjäksi hoida

Vuonna 2008 ilmestyi laajan huomion saattelemana emerituspiispa Yrjö Sariolan kirja Lupa vanheta. Kirja perustui laajaan lähdeaineistoon, lehtihaastatteluihin ja omiin kokemuksiin.
Kirjan ilmestymisestä lähtien Sariola on ollut erittäin kysytty luennoitsija geriatriaa käsittelevissä seminaareissa, konferensseissa..
Hinta: 29.00 €
karihakaola.jpg&width=280&height=500

Seppälä, Olli - Kari Hakala. Kiihko ja kutsumus

Kari Hakala on näyttelijä, jonka suuri yleisö tuntee Metsolan Erkkinä tv-sarjasta Metsolat sekä Markuksen evankeliumista, suuren suosion saaneesta monologinäytelmästä. Hakala on nyttemmin myös teatteriohjaaja ja käsikirjoittaja. 1980-luvun puolivälissä Hakala tunnettiin "uskoon tulleena KOM-teatterin..
Hinta: 12.50 €
varttuneet.jpg&width=280&height=500

Similä, Markus - Varttuneet vaikuttajat; kokemusta ja karismaa

Ikä ei suinkaan aina ole rasite. Mannerheim tuli valituksi tasavallan presidentiksi 77-vuotiaana. Paasikivi ja Kekkonen olivat myös iäkkäitä maanisiä. Luovilla ja esittävillä taiteilijoilla ura saattaa jatkua komeana hyvinkin kauan, Helene Schjerfbeckillä yli 70 vuotta. Työssä kiinni pysyminen voi olla..
Hinta: 34.20 €
valtakunnan_evank.jpg&width=280&height=500

Spurgeon, Charles H. - Valtakunnan evankeliumi

Matteuksen evankeliumin kommentaari

"Tämä kirja jäi Charles Haddon Spurgeonin viimeiseksi. Rakastettu kirjailija on mennyt vastaanottamaan iankaikkisen palkkansa."
- Susanna Spurgeon

Charles H. Spurgeon (1834-1892) oli yksi 1800-luvun huomattavimmista julistajista ja kirjoittajista.

Sivuja:..
Hinta: 22.50 €
shamu.jpg&width=280&height=500

Sutherland, Amy - Mitä Shamu-valas opetti minulle elämästä, rakkaudesta ja parisuhteesta

Kirjoittaja on journalisti, joka seurasi eläinten koulutusta ja siirsi omaksumiaan oppeja kotikentälleen. Koemielellä hän sovelsi niitä ensin aviomieheensä, sittemmin muihinkin ihmissuhteisiinsa: äitiin, ystäviin, oppilaisiin ja jopa postivirkailijaan. Suurin läksy oli lopulta se, että parhaiten muuttamisessa..
Hinta: 7.50 €29.50 €
tuouskomaton.jpg&width=280&height=500

Tozer, A. W. - Tuo uskomaton kristitty

Miljoonat kuulevat A. W. Tozerin sanoja Chuck Swindollin, Charles Stanleyn, Billy Grahamin ja muiden suurten saarnaajien lainaamina ja myös lukevat niitä sellaisia sanoja kuin:
"Jumala on tarkoittanut, että totuus saisi meidät liikkeelle moraaliseen toimintaan. Mieli vastaanottaa ajatuksia. ...Nämä..
Hinta: 4.00 €18.00 €
kotinion.jpg&width=280&height=500

Vainio, Anneli - Kotini on linnani; elämää Etelä-Ranskassa

Joskus kohtaaminen junanvaunussa voi vaikuttaa koko elämän suuntaan. Lääkäri Anneli Vainio hyppää kongressin päätteeksi junaan Brysselissä. Viereen istahtaa viiksekäs mies, joka jää rinnalle tuleviksikin vuosiksi. Annelin ja kanadalaisen Robertin yhteinen matka vie Etelä-Ranskan jokilaaksoon, josta kodiksi..
Hinta: 6.00 €29.50 €
miesjokauskoi.jpg&width=280&height=500

Wilkerson, Gary - David Wilkerson, mies joka uskoi

DAVID WILKERSONIN ELÄMÄKERTA
Laiha saarnaaja Pennsylvanian maaseudulta aseinaan risti ja usko otti tehtäväkseen New Yorkin kaupungin slummimaailman ja sen huumeidenvälittäjät. David Wilkerson toi Amerikan rikollisimman kaupungin kaduille yhdistelmän rautaista rakkautta ja evankeliumin, mikä on esitetty..
Hinta: 32.00 €
lahimmainen.jpg&width=280&height=500

Hakkarainen, Matti - Lähimmäinen

Ihminen tarvitsee lähimmäistä. Monesti lähimmäisen hyvä sana ja sydämen lämpö keventävät tilanteen kuin tilanteen, joskus jopa pelastavat päivän. Rovasti, kirjailija Matti Hakkarainen on vuosikymmenten mittaan tullut tunnetuksi juuri "lähimmäisenä": hän toimi 1960-luvulla television tämännimisen keskustelusarjan..
Hinta: 6.50 €17.50 €
sinun_sanasi.jpg&width=280&height=500

Hiltunen, Paavo - Sinun Sanasi tulivat

Tämä kirja sisältää sanomia, jotka Jumala on antanut eri tilanteisiin. Niissä on kohottava ja toivoa luova vaikutus. Useassa kohdin on sisältö suoraa ja paljastavaakin, mutta se luo aina uusia edellytyksiä Jumalalle toimia siihen suostuvien ihmisten elämässä.
Sinun sanasi tulivat... Katkelma on profeetta..
Hinta: 4.50 €18.00 €
Huhta, Ilkka; Malkavaara, Mikko - Suomen Kirkon Sisälähetysseuran historia: vuodet 1940-2004

Huhta, Ilkka; Malkavaara, Mikko - Suomen Kirkon Sisälähetysseuran historia: vuodet 1940-2004

Suomen Kirkon Sisälähetysseura perustettiin 1905 yhteiskunnallisesti levottomana aikana. Sen kotipaikaksi muotoutui Sortavala. Seuran satavuotisessa historiassa näkyvät suomalaisen yhteiskunnan kehitys ja murrosvuodet. Toisen maailmansodan päätyttyä seuran uudeksi kotipaikaksi tuli Pieksämäki, jonne..
Hinta: 37.50 €
jasuurinniista.jpg&width=280&height=500

Koskela, Sirpa - Ja suurin niistä on rakkaus

Tässä kirjassa eri-ikäiset ihmiset kertovat, miten usko muutti heidän elämänsä. Uskottomuus, väkivalta, pedofilia, loputon rakkauden puute, sairaudet, uupumus, ahdistus, huume-, alkoholi-, nikotiini- ym. erilaiset riippuvuussuhteet. Tavallisen ihmisen tavalliseen elämään ilmaantuvia erittäin vaikeita..
Hinta: 4.90 €17.50 €
laulunaika.jpg&width=280&height=500

Mäkinen, Jukka - Laulun aika

Kertomus Ossi Hämäläisen elämästä. Ihmiset pitivät Ossia toivottomana tapauksena, mutta Jumala näki miehen sisimpään ja valitsi hänestä aseen itselleen. Mielenkiintoinen kertomus suomalaisen miehen elämästä, kovine kohtaloineen, kuinka Jumala kutsuu ja kesyttää, pelastaa, hoitaa ja johtaa kokonaan uusiin..
Hinta: 20.00 €
Rakkaita_ystavia.jpg&width=280&height=500

Rainerma, Keijo - Rakkaita ystäviä

Johanneksen kirjeet kaikelle kansalle. Vanhan apostoli Johanneksen kolme kirjettä UT:ssa ovat rakkauden täyteisiä ja kertovat Jumalan hyvyydestä. Takana huoli siitä, että pelastava usko Jeesukseen Kristukseen saa säilyä ja kasvaa, vaikka harhaopit uhkasivat jo silloin.
Sarja: Raamattukirjasto 54
Painos:..
Hinta: 20.00 €
nalkainen_lohi.jpg&width=280&height=500

Saraste, Petri; Lehberger, Frank-René - Nälkäinen lohikäärme

Kiinan kansantasavalta täytti 60 vuotta 1. lokakuuta 2009. Kommunistisen Kiinan avautumisesta on kulunut runsaat 30 vuotta, ja maan taloudellinen ja poliittinen vaikutusvalta kasvaa kovaa vauhtia. Tätä vuosisataa on jopa ryhdytty kutsumaan ""kiinalaiseksi vuosisadaksi"". Toukokuussa 2010 avautuu Shanghain..
Hinta: 5.00 €33.50 €
enkeleista.jpg&width=280&height=500

Williams, Jane - Enkeleistä

Monet ovat kiinnostuneita enkeleistä, ja on ihmisiä, jotka kokevat myös kohdanneensa enkelin. Keitä enkelit, nämä mystiset olennot, oikein ovat? Mikä on heidän tehtävänsä? Mitä he merkitsevät meille?
128 sivua, sidottu, kovakantinen, painosvuosi 2007
Hinta: 26.40 €
1...4243