Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tositarinoita

Selviytymistarinoita, todellista elämää, kutsumusta joka vie maailman toiselle puolella, sairautta, elämänmuutoksia, isoja haasteita ja kuinka niistä selvittiin takaisin elämään, ja selvittiinkö?
Todellisten ihmisten elämänmakuisia kertomuksia omasta eletystä elämästään.

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 23 kpl
ei_mitaan_hyvaa_minulle.jpg&width=280&height=500

Ala-Heikkilä, Minna - Ei mitään hyvää minulle

Artturi sairastui anoreksiaan ollessaan vasta kymmenvuotias. Hän on käynyt läpi järeimmän hoidon, mitä Suomessa annetaan. Tämä on kertomus kahdeksan vuoden matkasta äidin kokemana. Tämä on kertomus siitä, kun äiti ja lapsi tyystin varustautumattomina ja valmistautumattomina joutuvat nopeasti keskelle..
Hinta: 32.00 €
juokse_poika_juokse.jpg&width=280&height=500

Cruz, Nicky - Juokse poika juokse

Maailmankuulu bestseller Nicky Cruzista, jengijohtajasta New Yorkin väkivaltaisen alamaailman keskeltä. Vanhempiensa kiroamasta lapsesta tuli Jumalan avulla siunauksen välikappale koko maailmalle.
356 sivua, pehmeäkantinen,
28.painos v.2014 (alkuperäinen teos vuodelta 1970)..
Hinta: 14.50 €
kadun_kukka_maarit_eronen_ja_jane_jones_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Eronen, Maarit ja Jones, Jane - Kadun kukka

Vuoden kristillinen kirja 2019
Nuori nainen kertoo suorasukaisesti karusta kohtalostaan ihmiskaupan uhrina Etelä-Afrikassa. Taustalla on rikkinäinen koti, väkivaltainen asuinympäristö, köyhyys, alkoholi ja huumeet. Kun minäkuva vääristyy, ei enää tiedä, mikä on oikein ja normaalia. Kuitenkin sisimmässä..
Hinta: 18.00 €
veriliitto.jpg&width=280&height=500

Franzese, Michael - Veriliitto; Hän jätti mafian ja jäi eloon

RAHAA, VALTAA, MAINETTA.  Mafiapomo Michael Franzesella oli näitä kaikkia. Järjestäytyneen rikollisuuden piireissä kaikki tunsivat Michael Franzesen nimen. Vanity Fair nimesi hänet erääksi mafian eniten ansaitsevista miehistä Al Caponen aikojen jälkeen. Aikakauslehti Fortunen luetteleman USA:n 50 rikkaimman..
Hinta: 32.00 €
murtumaton_laura_hillenbrand_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Hillenbrand, Laura - Murtumaton

Tositapahtumiin perustuva selviytymistarina toisesta maailmansodasta. Eräänä toukokuisena iltapäivänä vuonna 1943 Amerikan ilmavoimien pommikone putosi Tyyneenmereen ja katosi. Sitten pintaan pulpahtivat nuoren luutnantin kasvot. Hän oli koneen pommittaja, joka taisteli nyt hengestään. Niin alkoi yksi..
Hinta: 39.00 €
siunauksia_taivaasta_ylhaalta_syvyydesta_alhaalta_sirpa_hilpinen.jpg&width=280&height=500

Hilpinen, Sirpa - Siunauksia; taivaasta ylhäältä, syvyydestä alhaalta

Koen velvollisuudekseni kertoa niille, jotka tällä hetkellä kulkevat samaa tietä, minkä itse olen kulkenut. Haluan olla rohkaisemassa mahdollisimman montaa ja kertoa, että syöpä voidaan voittaa ja syövän jälkeen voi elää normaalia elämää.
Jokaisella tämän sairauden läpikäyneellä on oma tarinansa ja..
Hinta: 20.00 €
1463porrasta.jpg&width=280&height=500

Hingson, Michael ja Flory, Susy - 1463 porrasta

Näkevät voivat vain aavistella, miltä tuntuu olla sokea. Suljepa silmäsi vähäksi aikaa ja kävele talosi läpi. Kuvittele, että olet sokea. Kuvittele sitten, millaista olisi ollut olla opaskoira Rosellen kanssa työpaikalla, joka sijaitsee 78 kerrosta maanpinnan yläpuolella New Yorkin World Trade Centerin..
Hinta: 25.00 €
kasvun_vuodet_-_isyyspaivakirja_kari_honkanen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Honkanen, Kari - Kasvun vuodet - isyyspäiväkirja

Vuonna 2005 ilmestynyt Oikeus elää - isän raskauspäiväkirja saa odotettua jatkoa. Kirjassa Kasvun vuodet - isyyspäiväkirja Kari Honkanen kertoo avoimesti ja koskettavasti tunnoistaan kehitysvammaisen Joosua-pojan isänä. Hän kuvaa Joosuan elämään mahtuneita dramaattisia hetkiä, kipuja ja itkuja mutta..
Hinta: 4.00 €
jumalanvarassa.jpg&width=280&height=500

Kuorilehto Secondi, Tuula - Jumalan varassa

Voiko viisihenkinen perhe elää ilman velkaa ja ilman säännöllistä tuloa, uskon varassa?
Voi, jos Jumalan johdatus heidän kohdallaan on sellainen.
Tositarina tamperelaisesta tytöstä, joka eli ja teki vastoin kaikkia hyvää tarkoittavia neuvoja, sydämessään vain luottamus Jumalan johdatukseen. Hän koki..
Hinta: 16.90 €
Minun_aitini_Merja_Larkkonen_kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Larkkonen, Merja (toimittanut) - Minun äitini

Millainen äiti minulla on ollut ja miten hän on vaikuttanut elämääni; millaisia arvokkaita muistoja kannan hänestä, mikä toi pitkään kipua. Muun muassa tällaisia asioita pohtivat tämän teoksen kirjoittajat. Omasta äidistään kertovat avoimesti ja koskettavasti mm. seurakunnanjohtaja Klaus Korhonen, päätoimittajat..
Hinta: 26.50 €
enkelitukholman.jpg&width=280&height=500

Lindqvist, Elise - Enkeli Tukholman yössä

Hänet tunnetaan hyvin Tukholman Malmskillnadsgatanilla, missä häntä kutsutaan enkeliksi. Tukholman prostituoitujen joukossa häntä kuitenkin sanotaan useimmiten äiskäksi.
Hän ja hänen tiiminsä S:ta Claran seurakunnasta ovat katutyttöjen tukena tarjoamalla heille kahvia, halauksia ja auttavaa kättä joka..
Hinta: 6.00 €24.00 €
talon_tarina_riku_rinne_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Rinne, Riku - Talon tarina

Etsintäkuulutetusta, ruokaansa varastavasta roskalaatikkoeläjästä lottomiljonääriksi.  Kertomus Jumalan ihmeistä Heikki ja Riitta Talon elämässä  "Maailma näyttää hyvin erilaiselta, kun katselet sitä vankilan kaltereitten takaa. Jos olet viettänyt öitäsi roskalaatikoissa ja varastanut ruokasi selvitäksesi..
Hinta: 29.00 €
katujen_jumala_dimas_salaberrios_angela_hunt_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Salaberrios, Dimas ja Hunt, Angela: Katujen Jumala

Dimas ”Päivänsäde” Salaberrios alkoi myydä huumeita 11-vuotiaana ja viiden vuoden kuluttua hän oli jo istunut ensimmäisen tuomionsa pahamaineisessa Rikers Islandin vankilassa. Dimasilla oli vain yksi keino selvitä – hänen piti olla katujen kuningas. Hänen täytyi olla kulmakunnan rikkain..
Hinta: 29.00 €
isan_lapset_sarento_markku_sarento_johanna_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Sarento, Markku ja Johanna - Isän lapset

"Jos sinä otat nuo rahat mukaan, niin minä odotan niin kauan että ne on käytetty. Sitten minä näytän teille, että pystyn pitämään teistä huolen."  "Isän lapset" on erikoislaatuinen tosikertomus luottamuksesta, uskosta, pelosta ja irti päästämisestä sekä Jumalan hämmästyttävästä huolenpidosta inhimillisesti..
Hinta: 24.50 €
ystavani_seija.jpg&width=280&height=500

Sariola, Jukka - Ystäväni Seija; kutsumuksena Afganistan

Vuoden kristillinen kirja 2015 -kilpailun voittaja ja Yleisön suosikki -äänestyksen voittaja.
Vuonna 2014, helteisen heinäkuun uneliaan uutisvirran herätti tieto kahden suomalaisen avustustyöntekijän surmasta Afganistanissa. Toinen heistä oli pitkään maassa työskennellyt Seija Järvenpää.  Seijan läheinen..
Hinta: 27.90 €
mullan_makua_taivaan_tuoksua_pekka_simojoki_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Simojoki, Pekka - Mullan makua, taivaan tuoksua. Keikkamiehen hartauskirja

Paikallinen poliisi soitti meille ja käski olla hyvin varovaisia. Rikolliset kuulemma tiesivät, että olemme täällä, ja he olivat hyvin aseistettuja. Kun Afrikan yö laskeutui päällemme pilkkopimeänä kuin musta säkki, meitä alkoi oikeasti pelottaa, vaikka kaksi pyssymiestä kiersi aluetta koko yön.  Pekka..
Hinta: 25.00 €
vain_valo_voittaa_Sebastian_stakset_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Stakset, Sebastian - Vain valo voittaa pimeyden

Tämä kirja ei ole sankaritarina. Se ei ole selviytymiskertomus. Tämä kertomus on ihme, jota ei järjen mukaan mitenkään olisi voinut tapahtua. Vain Jumalan käsittämätön rakkaus voi valaista sellaisen pimeyden, missä Sebastian eli.
sivuja 220, pehmeäkantinen
vuodelta 2019..
Hinta: 23.00 €
aidin_siunaus.jpg&width=280&height=500

Taival, Kaija; Silventoinen, Arvo - Äidin siunaus

Kirja on kiitos kaikille äideille, jotka itsestään numeroa tekemättä ovat hoitaneet lapsiaan vaihtelevissa oloissa. Tositarina suomalaisesta äidistä, perheestä ja sukuhaarasta, jossa siunaus kulkee polvelta toiselle.
Helka Silventoisella oli metsässä salainen paikka, jonne hän meni rukoilemaan elämän..
Hinta: 15.00 €
hyvalla_tiella_pyhiinvaellus_ranskan_ja_espanjan_halki_tom_tiainen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Tiainen, Tom - Hyvällä tiellä. Pyhiinvaellus Ranskan ja Espanjan halki

Hyvällä tiellä vie lukijan pyhiinvaellukselle halki Ranskan ja Espanjan. Vaelluksella voi tapahtua kaikenlaista. Matkalla kohdataan erilaisia pyhiinvaeltajia, joita yhdistää halu tietää, minne tie vie.
Matkakokemuksen rauhallinen pohdiskelu ja piirroskuvat muodostavat mielenkiintoisen kokonaisuuden..
Hinta: 20.00 €
Toisenlaista_rikkautta_marja-liisa_turunen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Turunen, Marja-Liisa ja Matilainen, Kaisu - Toisenlaista rikkautta

Lähetystyöntekijä Kaisu Matilainen syntyi vaatimattomiin oloihin. Uskovan äidin rukousten kannattelemana sisukas tyttö kuitenkin meni rohkeasti elämässä eteenpäin: kouluttautui vaatturiksi ja päätyi lähetystyöhön.  Kirja kuvaa kiehtovasti lähetyksen historiaa: Matilaisen evankeliointimatkoja Suomessa..
Hinta: 26.00 €
12