Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tositarinoita

Selviytymistarinoita, todellista elämää, kutsumusta joka vie maailman toiselle puolella, sairautta, elämänmuutoksia, isoja haasteita ja kuinka niistä selvittiin takaisin elämään, ja selvittiinkö?
Todellisten ihmisten elämänmakuisia kertomuksia omasta eletystä elämästään.

Sivu 2 / 2   Tuotteita yhteensä 23 kpl
riina_vilja_riina_syvista_vesista_vuoren_huipulle_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Vilja, Riina - Riina; Syvistä vesistä vuoren huipulle

Postiluukusta putosi kirjekuori, jossa ei ollut mitään tietoa sen lähettäjästä. Riina aukaisi jännittyneenä kuoren ja löysi sieltä paperin, jossa oli seuraava Aale Tynnin kirjoittama runo.  KAARISILTA  Ja Jumala sanoi: "Toisille annan toiset askareet,  vaan sinulta, lapseni, tahdon, että  kaarisillan..
Hinta: 15.00 €26.00 €
mediamies_markku_vuorinen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Vuorinen, Markku - Mediamies

Köyhän viilarin poika on ehtinyt elää menestykseltä näyttävän tarinan tehtaan varjosta missien ja julkkisten kanssa kulkevaksi mediamieheksi. Menestyksen taustalle mahtuu kuitenkin väsyneen evankelistan tuskaa toimeentulosta ja turhautumista työhön, josta niin vähän saa kiitosta. Harvinaisen rehellisesti..
Hinta: 4.00 €
risti_ja_linkkuveitsi_david_wilkerson_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Wilkerson, David - Risti ja linkkuveitsi

David Wilkersonin klassikoksi muodostunut tosikertomus 1950-1960-lukujen taitteesta vie New Yorkin alamaailman pariin. Henkeäsalpaava kuvaus nuorisojengien keskinäisistä taisteluista, huumeiden käytöstä ja henkirikoksista paljastaa suurkaupungin pimeän puolen. "Heidän on aloitettava kaikki uudelleen..
Hinta: 10.50 €
12