Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hingson, Michael ja Flory, Susy - 1463 porrasta

Näkevät voivat vain aavistella, miltä tuntuu olla sokea. Suljepa silmäsi vähäksi aikaa ja kävele talosi läpi. Kuvittele, että olet sokea. Kuvittele sitten, millaista olisi ollut olla opaskoira Rosellen kanssa työpaikalla, joka sijaitsee 78 kerrosta maanpinnan yläpuolella New Yorkin World Trade Centerin Kaksoistorneissa syyskuun 11. päivänä vuonna 2001.

Tämä on ihmeellinen tarina Michael Hingsonista ja Rosellesta. Tuona päivänä he laskeutuivat yhdessä 78 kerrosta ja auttoivat samalla kymmeniä muita pakenemaan sortuvasta rakennuksesta. He tulivat alas portaita epätoivoisina, mutta rauhallisina. Tässä tarinassa kerrotaan noista unohtumattomista hetkistä kuvaten nimenomaan sokean kokemusta, joka keskittyy muihin aisteihin kuin näkemiseen. Tämän kirjan kautta voit kokea uudelleen syyskuun 11. päivän murhenäytelmän ja voiton. Se tuo myös esiin ihmisen ja eläimen suhteen suuren voiman. Me kaikki voimme ottaa oppia tästä uskomattomasta tarinasta. -Larry King

Michael Hingson toimii Yhdysvaltain Braille -lukutaitokampanjan lähettiläänä ja puolestapuhujana. Hänellä on myös oma konsulttialan yritys, The Michael Hingson Group Inc. Michael ei ole koskaan antanut sokeuden estää häntä saavuttamasta tavoitteitaan ja niinpä hän on myös suorittanut fysiikan maisterin tutkinnon Kalifornia-Irvinen yliopistossa. Hänen elämänsä on todistus ihmisen ja eläimen suhteen ihmeellisestä voimasta sekä osoitus luottamuksesta ja sinnikkyydestä. Michael ja hänen vaimonsa Karen asuvat San Franciscon lahden alueella. Michaelin perustama säätiö, The Roselle’s Dream Foundation, jakaa sokeille lapsille ja aikuisille teknisiä apuvälineitä, joita he tarvitsevat kouluissa sekä työpaikoilla saavuttaakseen ja toteuttaakseen unelmansa. Säätiön kautta Michael haluaa myös kunnioittaa opaskoiransa Rosellen sankarillista työtä ja rohkeutta.

Susy Flory on kirjoittanut neljä kirjaa ja hänen kirjoittamiaan artikkeleita on ilmestynyt useissa aikakauslehdissä. Hän on suorittanut sekä englannin kielen että psykologian tutkinnot Kalifornia-Los Angelesin yliopistossa ja työskennellyt toimittajana, tiedottajana sekä kouluttajana. Susy nauttii kirjoittaessaan elämäntarinoita, joissa on onnellinen loppu, ja jotka innostavat ja haastavat lukijoita elämään rohkeaa ja seikkailujen täyttämää elämää.

Kovakantinen. Sid. 216 sivua. Vuodelta 2012

Loppumassa - Vain yksi tuote on enää jäljellä.
Hinta:25.00 €