Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Sivu 3 / 3   Tuotteita yhteensä 49 kpl
hyvalla_tiella_pyhiinvaellus_ranskan_ja_espanjan_halki_tom_tiainen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Tiainen, Tom - Hyvällä tiellä. Pyhiinvaellus Ranskan ja Espanjan halki

Hyvällä tiellä vie lukijan pyhiinvaellukselle halki Ranskan ja Espanjan. Vaelluksella voi tapahtua kaikenlaista. Matkalla kohdataan erilaisia pyhiinvaeltajia, joita yhdistää halu tietää, minne tie vie.
Matkakokemuksen rauhallinen pohdiskelu ja piirroskuvat muodostavat mielenkiintoisen kokonaisuuden..
Hinta: 20.00 €
kunhan_vaellamme_samaa_tieta_miika_tynjala_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Tynjälä, Miika - Kunhan vaellamme samaa tietä

Tapio Nousiainen oli aikansa kuuluisimpia suomalaisia sananjulistajia ja kristillisiä kirjailijoita. "Kunhan vaellamme samaa tietä" on hänen tyttärenpoikansa Miika Tynjälän elämäkerrallinen teos isoisästään. Tynjälä teki laajasti taustatyötä, ja kirjassa on paljon uutta tietoa. Nousiainen tunnetaan..
Hinta: 35.00 €
Taalla_on_Jeesus_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Täällä on Jeesus!

Eräänä päivänä pikku karitsa seuraa vierestä, kun enkeli Gabriel vierailee Marian luona. Karitsa kuulee, että kohta tapahtuu jotakin tosi ihmeellistä. Mitähän se mahtaa olla? Kirjassa kuljetaan karitsan mukana, kun se yrittää selvittää asian.
10 sivua, pahvisivuinen, ilmestynyt 2018..
Hinta: 12.00 €
rinkankantajan_rukouskirja_timo_uotila_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Uotila, Timo - Rinkankantajan rukouskirja

Vaelluksella erämaassa tai retkellä luonnossa on helppo olla hiljaa, pohdiskella ja rukoilla. "Rinkankantajan rukouskirja" tarjoaa virikkeitä hiljentymiseen. Jokaisella sivulla on raamatunteksti, mietiskelyä sen äärellä ja rukous. Kirja sopii vaeltajan rinkkaan tai partiolaisen reppuun mutta erinomaisesti..
Hinta: 19.00 €
uskon_ja_toivon_kertomuksia_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Uskon ja toivon kertomuksia

Raamatun kertomukset tempaavat lapsen mukaansa, kun hän kääntelee tämän jännittävän kirjan sivuja. Uppoutuessaan tapahtumien käänteisiin lapsi oppii lisää kristillisestä uskosta ja Jumalan rakkaudesta. Taidokkaan kuvituksen on luonut Gustavo Mazali.
125 sivua, kovakantinen, ilmestynyt 2019..
Hinta: 17.00 €
sarkymisen_lahja_ann_voskamp_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Voskamp, Ann - Särkymisen lahja

Tuhat lahjaa -kirjan itsenäinen jatko-osa. Bestseller-kirjailija Ann Voskamp avaa uusimmassa teoksessaan Jumalan armollisuutta aivan uudella ja tuoreella tavalla. Entä jos juuri meidän vajavaisuutemme, heikkoutemme, rikkinäisyytemme onkin vahvuutemme? Entä jos särkyminen onkin lahja, tie täydempään..
Hinta: 27.90 €
ikuinen_siunaus_tulevaisuuden_salaisuus_valoa_elamaan_kirjasarja_bruce_wilkinson_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Wilkinson, Bruce - Ikuinen siunaus. Tulevaisuuden salaisuus. Valoa elämään -kirjasarja

Niille, jotka saattavat tänään miettiä, huomaako Jumala ja välittääkö hän.
Katsotko ikuisuutta vain pienestä avaimenreiästä?
Uskotko elämän jatkuvan kuoleman jälkeen? Jos uskot, missä haluaisit silloin olla ja mitä haluaisit tehdä aina ja ikuisesti?
Jeesus saa tunnustusta kaikkialla maailmassa ja..
Hinta: 16.00 €
viinipuun_salaisuus_yltakyllaisen_elaman_salaisuus_valoa_elamaan_kirjasarja_bruce_wilkinson_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

WIlkinson, Bruce - Viinipuun salaisuus. Yltäkylläisen elämän salaisuus. Valoa elämään -kirjasarja

Opetuslapsille, jotka ovat aina ihmetelleet, voisiko poikkeuksellisen yltäkylläinen elämä sittenkin olla heidän syntymäoikeutensa.
Maistuisiko sinulle hyvä hedelmä?
Viiniköynnös ei menesty Suomessa, mutta Raamatun vertaus viiniköynnöksestä ja kasvin viisaasta hoitamisesta avautuu suomalaisellekin...
Hinta: 16.00 €
ylistys_muuttaa_kaiken_darlene_zschech_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Zschech, Darlene - Ylistys muuttaa kaiken

Voi olla helppoa olla sydän täynnä ylistystä sunnuntaiaamuna seurakuntabändin soittaessa suosikkilauluasi. Mutta sitten tulee maanantaiaamun työmatka ja tiistai-iltapäivän pyykkivuori. Miten voimme säilyttää ylistävän sydämenasenteen päivittäisessä oravanpyörässä?  Darlene Zschech on koko elämänsä pohtinut..
Hinta: 28.00 €
123