Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Sivu 2 / 3   Tuotteita yhteensä 49 kpl
jalokivikokoelma_martti_luther_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Luther, Martti - Jalokivikokoelma

Lutherin päivittäishartauskirja on juhlavuoden kunniaksi jälleen saatavana, uudessa ulkoasussa. Tämä hartaustekstikokoelma julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1908, mutta sen sanoma ei ole vuosikymmenten kuluessa menettänyt arvoaan, niin kuin eivät Lutherin ajatuksetkaan.  Tiiviit hartaudet säihkyvät..
Hinta: 25.90 €
Pystyt_enempaan_kuin_luuletkaan_john_c._maxwell_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Maxwell, John C. - Pystyt enempään kuin luuletkaan

John Maxwell on sitä mieltä, että useimmat pystyvät enempään kuin luulevatkaan! Usein keskitymme enemmän rajoituksiin kuin siihen, mikä oikeasti on mahdollista. Annamme rajoitustemme määritellä, keitä olemme ja mihin pystymme.  Maxwell antaa selkeitä, käytännöllisiä neuvoja siitä, kuinka voimme kasvattaa..
Hinta: 36.00 €
jaakobin_kanssa_arjessa_joyce_meyer_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Meyer, Joyce - Jaakobin kanssa arjessa

Laita uskosi käytäntöön päivittäin ja oivalla Jumalan sanan käytännön totuudet tämän syvällisen kirjan parissa. Jaakobin kirjeessä on paljon ammennettavaa voimallisesta ja täysipainoisesta elämästä Kristuksessa. Kirjassa käsitellään monia tärkeitä aiheita uskosi vahvistamiseksi. Joyce Meyer opettaa..
Hinta: 23.00 €
ekumeeninen_varityskirja_mielenrauhaa_kirkkotaiteesta_kirjakauppa_biblia2.jpg&width=280&height=500

Mielenrauhaa kirkkotaiteesta - ekumeeninen värityskirja

Värittäminen vapauttaa tutkitusti kognitiivisia resursseja ja lievittää stressiä. Mekaanisessa värittämisessä mieli rentoutuu. Värittäminen on ollut jo pitkään suosittua myös aikuisten keskuudessa mutta Mielenrauhaa kirkkotaiteesta vastaa nyt kristillisen värityskirjan tarpeeseen.
Värityskuvia tässä..
Hinta: 12.50 €
miten_niin_turvallinenseurakunta_marjo_mitsutomi_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Mitsutomi, Marjo - Miten niin #turvallinenseurakunta?

Miten niin #turvallinenseurakunta? on ensimmäinen kirja lajissaan. Se on poikkitieteellinen ja monikulttuurinen, henkilökohtainen ja teoreettinen. Se osallistuu keskusteluun kipeästä asiasta myönteisesti, auttaakseen seurakuntia ehkäisemään rajojen ylittämisiä ja seksuaalista hyväksikäyttöä sekä toimimaan..
Hinta: 25.00 €32.00 €
Isa_kaipaa_lastaan_Kari_O._Niemi_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Niemi, Kari O. - Isä kaipaa lastaan

Ikävä lasten puoleen voi saada otteen isästä monella tavalla. Se voi johtua avioerosta, kuolemasta, vankeustuomiosta tai vaikkapa siitä, että isä on joutunut pakenemaan kotimaastaan. Isättömyys on suomalaisen yhteiskunnan märkivä haava, jota ei ole puhdistettu, niin että se pääsisi paranemaan. Isät ovat..
Hinta: 24.00 €
Rajansa_kaikella_paivi_niemi_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Niemi, Päivi - Rajansa kaikella

Kun tarpeet ja elämäntilanteet muuttuvat, tarvitsemme koko elämän ajan reaaliaikaista tietoa siitä, mikä sopii meille ja kuinka paljon on sopiva määrä. Omia rajoja on tarkistettava. Se vaatii pysähtymistä ja ajatustyötä. Hauraat ja epäselvät rajat aiheuttavat uupumusta ja väärinkäsityksiä. Elämänhallinta..
Hinta: 30.00 €42.00 €
leipaa_ja_suolaa_tapio_nousiainen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Nousiainen, Tapio - Leipää ja suolaa, kolme psalmien kirjaa

Lakitieteen tohtori, teologian kandidaatti Tapio Nousiaisen Leipää ja suolaa -runoteos on uudenlainen Psalmien kirja! Nyt siitä ilmestyy jo 17. painos. Nousiainen oli kihlakunnantuomari, joka löysi armon ja halusi julistaa sitä kirjailijana, runoilijana ja puhujana. Tapio Nousiainen syntyi Pielavedellä..
Hinta: 17.00 €
hoitokeinohuolille.jpg&width=280&height=500

Pearse, Mark Guy - Jumalan hoitokeino huolille -

Jumalan hoitokeino huolille Profeetta Jeremia kehotti Jumalan omia etsimään ”muinaisia polkuja”, jotta he voisivat löytää levon sieluillensa. Nämä muinaiset polut voidaan löytää hengellisten isiemme vuosia sitten kirjoittamista kirjoista. Jumalan hoitokeino huolille on sellainen kirja. Mark..
Hinta: 20.00 €
han_kohtaa_minut_kirjeita_raamatun_henkiloille_pia_perkio_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Perkiö, Pia - Hän kohtaa minut, kirjeitä Raamatun henkilöille

Mitä ajattelivat ihmiset, joiden elämän käännekohdista Raamatussa kerrotaan? Pia Perkiö mietti sitä ja kirjoitti heille kirjeitä. Kuvitteli, mitä kysyisi heiltä, jos voisi. Kirjeet tuovat Raamatun henkilöt lähelle. Jeesus pysähtyi aina yhden ihmisen kohdalla. Niin hän tekee tänäänkin. Pia Perkiöltä..
Hinta: 15.00 €
narsismi_vanhemmuudessa_mia_puolimatka_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Puolimatka, Mia - Narsismi vanhemmuudessa

Kuka tahansa meistä on mestari naamioimaan pahuutensa itseltään ja toisilta. Piilotajunnan tunnistamaton aines synnyttää kasvatussuhteeseen vakavia häiriöitä, ja ihanteet jäävät saavuttamatta. Jos ihminen torjuu kristinuskon Jumalan, hän torjuu samalla myös syntinsä ja narsisminsa ja alkaa muokata lapsestaan..
Hinta: 28.00 €38.00 €
seksuaalivallankumous_tapio_puolimatka_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Puolimatka, Tapio - Seksuaalivallankumous; perheen ja kulttuurin romahdus

Kasvatuksen tradition professori analysoi yhteiskuntaelämän keskeistä paradoksia: kun yksilön vapaus korotetaan ylimmäksi arvoksi, seurauksena on perheen ja yhteiskunnan hajoamisprosessi, jonka lopputuloksena yksilön vapaus kaventuu.  Kirja taustoittaa kysymystä lyhyellä katsauksella perheen merkitykseen..
Hinta: 23.00 €
sukupuoli_muutoksessa_tapio_puolimatka_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Puolimatka, Tapio - Sukupuoli muutoksessa

Sukupuoli-käsitteen muutos on saanut monet aikamme nuoret omaksumaan ajatuksen, että he ovat syntyneet sukupuoleltaan väärään kehoon ja tarvitsevat sukupuolenkorjaushoitoja voidakseen elää aidosti sisäisen olemuksensa ehdoilla. Usko sukupuolen vaihdettavuuteen vaikuttaa kulttuuriin myös laajemmin, koska..
Hinta: 26.00 €
katujen_jumala_dimas_salaberrios_angela_hunt_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Salaberrios, Dimas ja Hunt, Angela: Katujen Jumala

Dimas ”Päivänsäde” Salaberrios alkoi myydä huumeita 11-vuotiaana ja viiden vuoden kuluttua hän oli jo istunut ensimmäisen tuomionsa pahamaineisessa Rikers Islandin vankilassa. Dimasilla oli vain yksi keino selvitä – hänen piti olla katujen kuningas. Hänen täytyi olla kulmakunnan rikkain..
Hinta: 29.00 €
rakkauden_rajoilla_mirkka_salmensaari_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Salmensaari, Mirkka - Rakkauden rajoilla

Ihmisen syvimpiä tarpeita on tulla rakastetuksi ja nähdyksi. Jos tähän tarpeeseen ei vastata, aikuinen saattaa olla rakkauden kerjäläinen - rikkinäinen ja riippuvainen. Kirjan henkilötarinat ovat kasvukertomuksia, joissa etsitään ja löydetäänkin tie entistä ehyempään aikuisuuteen. Niissä toistuu vahva..
Hinta: 26.00 €
jp_ja_murtovaras_tytti_salo_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Salo, Tytti - JP ja murtovaras

"Ruttu ja Olli terästivät kuuloaan. Oli aivan hiljaista. Sitten se kuului taas. Raskas rasahdus. Toinen. Kolmas. Joku käveli lähistöllä. Minnin suusta pääsi pieni pelästynyt inahdus." Seudulla liikkuu pitkäkyntisiä. Yhdeksänvuotiaat kaverukset ryhtyvät selvittämään tapausta, ja toisen pikkusisko Minni..
Hinta: 15.00 €
Tunneterve_hengellisyys_Peter_Scazzero_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Scazzero, Peter - Tunneterve hengellisyys

Peter Scazzero on oppinut kantapään kautta, että on mahdotonta olla hengellisesti kypsä, jos on tunnetasolla epäkypsä. Vaikka hän toimi kasvavan seurakunnan pastorina, hän teki kuten useimmat ihmiset tekevät: kristillisyyden nimissä vältteli yhteenottoja, sivuutti vihansa, surunsa ja pelkonsa, yritti..
Hinta: 27.00 €
Tunneterve_hengellisyys_Paivasta_paivaan_Peter_Scazzero_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Scazzero, Peter - Tunneterve hengellisyys - Päivästä päivään

Kirjassaan Tunneterve hengellisyys (Päivä 2018) Peter Scazzero kuvaa matkaansa Jeesuksen opetuslapsena. Hän neuvoo, kuinka tunnetasolla epäterveen hengellisyyden voi tunnistaa ja kuinka voi kehittyä kypsäksi aikuiseksi.  Kirja "Tunneterve hengellisyys - Päivästä päivään" auttaa syventämään opittua ja..
Hinta: 15.00 €
mullan_makua_taivaan_tuoksua_pekka_simojoki_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Simojoki, Pekka - Mullan makua, taivaan tuoksua. Keikkamiehen hartauskirja

Paikallinen poliisi soitti meille ja käski olla hyvin varovaisia. Rikolliset kuulemma tiesivät, että olemme täällä, ja he olivat hyvin aseistettuja. Kun Afrikan yö laskeutui päällemme pilkkopimeänä kuin musta säkki, meitä alkoi oikeasti pelottaa, vaikka kaksi pyssymiestä kiersi aluetta koko yön.  Pekka..
Hinta: 25.00 €
Juhani_huotari_vainotun_kristityn_asiamies_Tapani_Sopanen_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Sopanen, Tapani - Juhani Huotari, vainotun kristityn asiamies

Juhani Huotari on tehnyt hämmästyttävän ja mittavan uran sekä kotimaassa että lähetyskentillä. Hän antautui kokoaikaiseen hengelliseen työhön jo hyvin nuorena. Siitä alkoi elämä, joka hakee vertaistaan.  Monet vaikeudet ja koettelemukset ovat tulleet tutuiksi, mutta myös konkreettiset ja ihmisjärjelle..
Hinta: 28.00 €
123