Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Runo- ja lahjakirjat

Kirjoja lahjaksi tai omaksi iloksi

Sivu 1 / 5   Tuotteita yhteensä 87 kpl
101_vinkkia_miten_pidatte_rakkautenne.jpg&width=280&height=500

101 vinkkiä miten pidätte rakkautenne elävänä

Arvostakaa eroavaisuuksianne. Suosikaa hihitystä. Arvosta puolisosi mielipidettä. Laula autossa. Ymmärrä että ihmisillä on erilaisia tapoja osoittaa rakkautta. Hengitä sisään, hengitä ulos. Ojenna kätesi.
Ideoita ja käytännönläheisiä neuvoja avioliiton arkeen.
Kaunis lahjakirja.
207 sivua, kovakantinen..
Hinta: 19.90 €
sydamenivirsi.jpg&width=280&height=500

Aaltonen, Hilja - Sydämeni virsi

Runoilija-evankelista Hilja Aaltosen pienoiselämäkerta ja runokokoelma yksissä kansissa. Runojen joukossa on monia rakastettuja klassikoita, kuten "Saanko kerran?" ja "Kysytkö hintaa?"
95 sivua, kovakantinen
Hinta: 19.00 €
aikaoniloita.jpg&width=280&height=500

Aika on iloita

Iloiten te saatte lähteä matkaan, ja onnellisesti te pääsette perille. Vuoret ja kukkulat riemuitsevat teidän edessänne, ja kaikki metsän puut taputtavat käsiään. (Jes. 55:12)
Kun haluat kertoa läheisillesi, että he ovat tärkeitä Sinulle, tämä kirja välittää viestisi. Ajatonta viisautta ilosta ja ystävyydestä..
Hinta: 10.00 €
aikaonkasvaa.jpg&width=280&height=500

Aika on kasvaa

Meidän ei pidä väsyä tekemään hyvää, sillä jos emme hellitä, saamme aikanaan korjata sdon. (Gal. 6:9)
Ajatonta viisautta, Raamatun lainauksia ja puhutteleva kuvitus. Tämä pieni kirja on tyylikäs lahja ja tuliainen kenelle tahansa, eikä sisältö vanhene. Mukana kortti ja pieni lahjakassi. Sarjaan kuuluu..
Hinta: 10.00 €
aikaonlevata.jpg&width=280&height=500

Aika on levätä

Herra on lähellä niitä, joilla on särkynyt sydän, hän pelastaa ne, joilla on murtunut mieli. (Ps.34:19)
Ajatonta viisautta, Raamatun lainauksia ja puhutteleva kuvitus. Tämä pieni kirja on tyylikäs lahja ja tuliainen kenelle tahansa, eikä sisältö vanhene. Mukana kortti ja pieni lahjakassi. Sarjaan kuuluu..
Hinta: 10.00 €
aikaonrakastaa.jpg&width=280&height=500

Aika on rakastaa

Olkaa toisianne kohtaan ystävällisiä ja lempeitä ja antakaa toisillenne anteeksi, niin kuin Jumalakin on antanut teille anteeksi Kristuksen tähden. (Ef. 4:32)
Ajatonta viisautta, Raamatun lainauksia ja puhutteleva kuvitus. Tämä pieni kirja on tyylikäs lahja ja tuliainen kenelle tahansa, eikä sisältö..
Hinta: 10.00 €
armonkirkkaitasanoja.jpg&width=280&height=500

Armon kirkkaita sanoja - Merja Pitkänen (toim.)

Herran sanat ovat todella puhtaat, kirkkaat kuin seitsemästi puhdistettu hopea, joka hohtavana juoksee sulattimesta, sanotaan psalmin 12 jakeessa 7. Usein puhutaan myös armon kirkastumisesta, kun ihminen vapautuu syyllisyydestään ja saa sisimpäänsä rauhan.
Tähän kirjaan on koottu armon kirkkaita sanoja:..
Hinta: 23.00 €
iloajatuksiailost.jpg&width=280&height=500

Ben, Alex (toim) - Iloa; Ajatuksia ilosta

Herra muuttaa aavikot kosteikoiksi, kuivan maan vehreiksi keitaiksi. Nämä psalmin 107 sanat kuvaavat hyvin sitä, miten virvoittavaa Jumalan antama ilo on. Tämä kirja tulvii sitä iloa. Huikaisevan hienojen valokuvien ja maalausten lomassa on riemullista luettavaa suoraan Raamatusta. Kirja on tyylikäs..
Hinta: 14.00 €
voimia.jpg&width=280&height=500

Ben, Alex (toim.) - Voimia - Ajatuksia vahvistumisesta

Herra on alati ohjaava sinua. Aavikon paahteessakin hän elvyttää voimasi ja vahvistaa jäsenesi. Sinä olet kuin vehmas puutarha, kuin lähde, jonka vesi ei ehdy. Nämä Jesajan kirjan sanat kuvaavat hyvin sitä, miten kokonaisvaltaisesti Jumala virvoittaa uupunutta. Tämä kirja tulvii virvoitusta ja rohkaisua..
Hinta: 14.00 €
hyvaayotabewes.jpg&width=280&height=500

Bewes, Richard - Hyvää yötä

Kirja on tarkoitettu... kaikille, edustipa ihminen mitä filosofiaa tai kulttuuria tahansa. Kaikkia ihmisiä yhdistävät arjen huolet - isot ja pienet - ja niitä on usein vaikea karistaa mielestään iltaisin, kun pitäisi vajota virkistävään uneen. Tähän "hyvän yön kirjaan" on koottu raamatunkohtia, mietelmiä..
Hinta: 18.00 €
taivaan_tuoksu.jpg&width=280&height=500

Bryggare, Marjut - Taivaan tuoksu; hengellisiä runoja

"Kiitos Sinulle kaikesta soi, kun elämä eri vaiheita toi. Olet ollut uskollinen ja päivästä toiseen armollinen. Pois yhtäkään päivää antaisi en, niistä jokainen tuonut on tarkoituksen. Luonut jos päivä on varjoaan, seuraava tuonut on valoaan. Näin kaikki se ollut on antavaa, ja sisäistä elämää kantavaa..
Hinta: 15.00 €
haluaisinkertoasinulle.jpg&width=280&height=500

Dobbers, Jen; Hietanen, Sirpa - Haluaisin kertoa Sinulle...

Miten paljastaa sydämensä valitulle roihuavat tunteensa? Mitkä ovat oikeat sanat, vai tarvitaanko sanoja lainkaan? Kenties suuret tunteet vaativatkin suuria tekoja? Tämä herttainen kirja kertoo tarinan aina yhtä tuoreesta aiheesta. Usein onni yllättää silloin, kun sitä vähiten odottaa. Hyväntuulisen..
Hinta: 9.10 €
maaonniin.jpg&width=280&height=500

Ekola, Hanna - Maa on niin kaunis

Maa on niin kaunis lämmittää, rauhoittaa ja kutsuu levähtämään sinisessä hämärässä, kynttilän valossa, takkatulen loimussa tai nojatuolin pehmeässä sylissä.  Hanna Ekolan lyhyissä tarinoissa ja ajatelmissa eletään todeksi unelmia sekä hämmästellään pieniä ja suuria ihmeitä. Kirjassa myös kiitetään siitä..
Hinta: 20.10 €
ystavyys_on_valo_auringon_hanna_ekola_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Ekola, Hanna - Ystävyys on valo auringon

Ystävyys on valo auringon, kesäaamun kauneus, illan kajo, lohdutus. Suurin lahja elämän on läsnäolo ystävän.
Hanna Ekola on varma ja tuttu, taitava sanataiteilija ja tunteiden tulkki. Tässä kirjassa hän sanoittaa ystävyyden tärkeyttä valoisin tekstein, joiden sanomaa syventävät kirjan upeat nelivärikuvat..
Hinta: 15.90 €
harmaaaine.jpg&width=280&height=500

Elsdale, Bob - Harmaa aine; miksi vanhana on hauskaa!

Tämä kirja tykittää täysillä ikääntymisen iloista. Valokuvaaja Bob Elsdale esittelee norsuja ikääntyneiden rooleissa ihmeen uskottavasti ja osoittaa, ettet koskaan ole liian vanha nauramaan. HARMAA AINE on hilpeä sekoitus viisautta ja oivalluksia ja pistää taatusti räppiä ryppyihin!
Hinta: 8.00 €
enkelin_havinaa.jpg&width=280&height=500

Enkelin siipien havinaa

Kuvataiteilija Ulla Kauhanen on tullut tunnetuksi enkeliaiheisten taulujen herkkätuntoisena tekijänä. Hänen maalauksensa ovat rohkaisseet ihmisiä kertomaan omista kohtaamisistaan enkelin kanssa. Kirjaan on koottu 20 rohkaisevaa kertomusta eri-ikäisiltä suomalaisilta. Ulla Kauhasen ihastuttavilla enkelimaalauksilla..
Hinta: 21.50 €
aidinoma.jpg&width=280&height=500

Geddes, Anne - Äidin oma kirja

Miltä tuntuisi löytää kirja, joka on täynnä oman äitisi henkilökohtaisia ajatuksia, toiveita jaunelmia sinua kohtaan? Äidin oma kirja onsuunnattu jokaiselle äidille – olivatpa lapset vauvoja tai murrosikäisiä. Sensivuille voi tallentaa niin oman kuin lastensa tarinan, kertomuksia elämäntärkeistä..
Hinta: 10.50 €
mansikki_ja_moni.jpg&width=280&height=500

Heikkilä, Mervi; Penna, Virpi - Mansikki ja moni MUU

Siinä lehmänhäntä heiluu ja sorkkaa laitetaan vauhdilla toisen eteen, kun lehmä ehtii keikkua itämaisella matolla, hakea töitä pitsanpaistajana ja laulaa karaokessa. Välillä se tanssii masurkkaa, toisinaan pajupillin tahtiin, ja vielä pitäisi huolehtia vasikoistakin. Mervi Heikkilän runoissa on maanläheistä..
Hinta: 22.30 €
elon_polkuja.jpg&width=280&height=500

Heikkilä, Raili; Nyman, Ingela - Elon polkuja, suven muistoja

Pysähdy,  istahda hetkeksi tänne kiviaidan vierelle lämpimälle Pujota heinään mansikat muistele lapsuuden unelmat Ahomansikat, puolukkakankaat, kukkivat syreenit, yörastaan laulu - miten rikkaita ovatkaan pienet eletyt hetket. Tämän teoksen runot pysähtyvät kuuntelemaan ja puolustavat niin kauniiden..
Hinta: 25.90 €
elama_maistuu_hyvalta_nalleviisautta_leena_hietamies_minna_immonen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Hietamies, Leena & Immonen, Minna L. - Elämä maistuu hyvältä: Nalleviisautta

Aina välillä on hyvä vetää syvään henkeä, tuuletella ajatuksiaan ja katsella ympärilleen. Silloin huomaa, että hyvä elämä löytyy läheltä. Onhan juuri tänään mitä hienoin päivä! Rento nallemeininki on elämäntaitoa parhaimmillaan. Tämä kirja on lempeä hyvän mielen lahja ystävälle. Sen kruunaavat Minna..
Hinta: 18.90 €
12...5