Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Raamatunselitys ja -tutkimus, teologia

Sivu 2 / 2   Tuotteita yhteensä 30 kpl
Rakkaita_ystavia.jpg&width=280&height=500

Rainerma, Keijo - Rakkaita ystäviä

Johanneksen kirjeet kaikelle kansalle. Vanhan apostoli Johanneksen kolme kirjettä UT:ssa ovat rakkauden täyteisiä ja kertovat Jumalan hyvyydestä. Takana huoli siitä, että pelastava usko Jeesukseen Kristukseen saa säilyä ja kasvaa, vaikka harhaopit uhkasivat jo silloin.
Sarja: Raamattukirjasto 54
Painos:..
Hinta: 20.00 €
pysykaa_kristuksessa_jouko_ruohomaki_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Ruohomäki, Jouko - Pysykää Kristuksessa (tutkimusmatka Johanneksen karismaattisiin kirjeisiin)

Teos perehtyy Johanneksen kirjeisiin kahdeksantoista eri näkökulman kautta. Opetusneuvos Jouko Ruohomäki pureutuu tässä pedagogisessa kommentaarissaan seikkaperäisesti Johanneksen kirjeistä nouseviin aiheisiin kuten kuuliaisuuden testiin, rakkauden testiin sekä synnin luonteeseen ja alkuperään sekä täydelliseen..
Hinta: 4.00 €
jaakobin_paini.jpg&width=280&height=500

Saarinen, Timo - Jaakobin paini

Vanhan testamentin Jaakob on kiehtova persoona. Hänen elämässään oli tragediaa, komediaa, jännitystä ja johdatusta. Hän jopa anasti veljeltään petoksella kallisarvoisen esikoisoikeuden.
Jaakob pakeni veljensä vihaa, koki vuosikymmenien ajan vääryyttä enonsa palveluksessa ja kohtasi lopulta öisessä painiottelussa..
Hinta: 12.00 €
uskonnonvap.jpg&width=280&height=500

Seppo, Juha - Uskonnonvapaus 2000-luvun Suomessa

Uskonnonvapaus 2000-luvun Suomessa Millainen on lapsen tai nuoren uskonnonvapaus? Kuka saa vannoa valan? Voidaanko koulun juhlissa laulaa suvivirttä? Miten uskonnollinen yhdyskunta perustetaan?

Uskonnonvapaus 2000-luvun Suomessa selvittää kiinnostavasti ja käytännönläheisesti 1.8.2003 voimaan tulleen..
Hinta: 32.50 €
valtakunnan_evank.jpg&width=280&height=500

Spurgeon, Charles H. - Valtakunnan evankeliumi

Matteuksen evankeliumin kommentaari

"Tämä kirja jäi Charles Haddon Spurgeonin viimeiseksi. Rakastettu kirjailija on mennyt vastaanottamaan iankaikkisen palkkansa."
- Susanna Spurgeon

Charles H. Spurgeon (1834-1892) oli yksi 1800-luvun huomattavimmista julistajista ja kirjoittajista.

Sivuja:..
Hinta: 22.50 €
rippi_anteeksiantamuksen_sakramentti_wilfrid_stinissen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Stinissen, Wilfrid - Rippi, anteeksiantamuksen sakramentti

Stinissenin kirjan lähtökohtana on tietoisuus siitä, että rippiä käytetään yhä vähemmän. Hänen kirjoituksensa kannustaa kristittyjä ja kirkkoa löytämään uudelleen rippiin liittyvän siunauksen: sovituksen ja uuden elämän. Stinissen tunnetaan syvällisistä kirjoistaan, joissa hän avaa kristillisen uskon..
Hinta: 18.00 €
kayttoohje_2.jpg&width=280&height=500

Thurén, Lauri - Raamatun käyttöohje 2

Tahtoisitkö päästä käsiksi Raamattuun, mutta et oikein tiedä miten? Parhaiten homma lähtee käyntiin käyttöohjeen avulla. Raamatun käyttöohje 2 on helppolukuinen ja huumorilla höystetty opas omatoimiselle Raamatun tutkijalle.

Tarjolla on ajantasaista tietoa Raamatun synnystä, tulkinnan periaatteista..
Hinta: 26.00 €
raamatun_kayttoohje_3.jpg&width=280&height=500

Thurén, Lauri - Raamatun käyttöohje 3

Suuresta Jumalasta ja pienistä ihmisistä. Kun Raamattu alkaa kiinnostaa, hyvät neuvot ovat tarpeen. Raamatun käyttöohje 3 vie yli autiomaan, pyhän kirjan hedelmällisiin laaksoihin ja kätketyille pimeille kujille. Tiesitkö, että vain harvoin Raamatussa määritellään uskonoppia tai hengellisiä käsitteitä?..
Hinta: 26.00 €
uusi_testamentti_elamaan.jpg&width=280&height=500

Välttilä, Orvokki - Uusi testamentti elämään. Raamattupiiritehtäviä Markuksen evankeliumiin, Apostolien tekoihin ja Roomalaiskirjeeseen

Raamattu ei ruostu eikä elävän veden lähde ehdy. Jumalan sanasta riittää ammennettavaa niin yksityiselle lukijalle kuin sen äärelle kokoontuvalle ryhmälle. Raamattu synnyttää uskon Kristukseen, pitää tiellä ja vie perille.  Raamattupiirit saavat tästä kirjasta runsain mitoin tutkistelun ja käytännön..
Hinta: 8.00 €
pyhan_hengen_voitelu.jpg&width=280&height=500

Wigglesworth, Smith CD äänikirja - Pyhän Hengen voitelu, osat 1-2

Pyhän Hengen voitelu vangitsee Smith Wigglesworthin uskon sanoman. Löydät siitä miehen, joka huusi Jumalaa toisten puolesta ja rukoili voimallisesti ja tehokkaasti ihmisten hengellisten, taloudellisten, emotionaalisten ja fyysisten tarpeiden puolesta. Vielä tänäänkin hänen sanansa ovat täynnä voimaa..
Hinta: 20.00 €
12