Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Seppo, Juha - Uskonnonvapaus 2000-luvun Suomessa

Uskonnonvapaus 2000-luvun Suomessa Millainen on lapsen tai nuoren uskonnonvapaus? Kuka saa vannoa valan? Voidaanko koulun juhlissa laulaa suvivirttä? Miten uskonnollinen yhdyskunta perustetaan?

Uskonnonvapaus 2000-luvun Suomessa selvittää kiinnostavasti ja käytännönläheisesti 1.8.2003 voimaan tulleen uskonnonvapauslain sisällön ja antaa avaimet tulkita lakia arkipäivän tilanteissa. Kirja esittelee lain valmisteluvaiheet ja etenemisprosessin eduskuntakäsittelyineen sekä uskonnonvapauslain historian ja taustan Suomessa ja tekee vertailua eurooppalaiseen käytäntöön.

Kirja on välttämätön apuväline koulujen, oppilaitosten ja seurakuntien käyttöön. Siinä on liitteenä uskonnonvapauslaki ja hautaustoimilaki. Perusopetus-, lukio- ja kirjanpitolaista mukana ovat uskonnonvapauslakiin liittyvät osat.

Kirjoittaja Juha Seppo on uskonnonvapauden johtava asiantuntija Suomessa. Hän on osallistunut uuden uskonnonvapauslain valmisteluun alusta lähtien lain säätämiseen saakka. Juha Seppo on Helsingin yliopiston emeritusprofessori.

250 sivua, pehmeäkantinen

Saatavana
Hinta:32.50 €