Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Raamatunselitys ja -tutkimus, teologia

Sivu 1 / 4   Tuotteita yhteensä 63 kpl
Ihmiskunnan_tulevaisuus_Raamatun_valossa_Martti_Ahvenainen_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Ahvenainen, Martti - Ihmiskunnan tulevaisuus Raamatun valossa

Tulevaisuus ja niin sanotut lopunajat ovat aina kiehtoneet ihmisiä. Aiheesta on kirjoitettu tuhansia teoksia, joissa pyritään avamaan Raamatun profetioita. Tutkimisen ansiosta ymmärrys lisääntyy. 
Koska viimeisiä aikoja käsittelevä materiaali on Raamatussa erittäin runsas, on kaikkien mahdollisten yksityiskohtien..
Hinta: 28.00 €
Kun_jumala_vaikenee.jpg&width=280&height=500

Andersen, Leif - Kun Jumala vaikenee

Jumala on kaikkivaltias. Onko Hän siis aivan kaiken takana, mitä maailmassa tapahtuu? Onko Jumala myös minun henkilökohtaisen kärsimykseni takana?
Mitä Raamattu sanoo?
Kokenut sielunhoitaja ja teologi Leif Andersen kirjoittaa lohduttavalla ja hoitavalla tavalla. Hän myös esittää ajatuksia siitä, miten..
Hinta: 15.00 €
Aramea-suomi_johanneksen_evankeliumi_tuomas_levanen_interlineaarinen_kaannos_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Aramea-suomi: Johanneksen evankeliumi

Tämä kirja on sarjan toinen osa projektissa, jossa julkaistaan kaikki Uuden testamentin tekstit arameasta suomeksi interlineaarisena käännöksenä. Käännöstyö avaa meille länsimaalaisille kristityille ikkunan idän kristillisyyteen, jossa Raamatun tekstit ovat olleet käytössä arameankielisinä alkuseurakunnan..
Hinta: 25.00 €
Aramea-suomi_kirje_hebrealaisille_ja_jaakobin_kirje_tuomas_levanen_interlineaarinen_kaannos_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Aramea-suomi: Kirje hebrealaisille ja Jaakobin kirje

Tämä kirja on sarjan neljäs osa projektissa, jossa julkaistaan kaikki Uuden testamentin tekstit arameasta suomeksi interlineaarisena käännöksenä. Käännöstyö avaa meille länsimaalaisille kristityille ikkunan idän kristillisyyteen, jossa Raamatun tekstit ovat olleet käytössä arameankielisinä alkuseurakunnan..
Hinta: 25.00 €
Aramea-suomi_paavalin_kirjeet_galatalaisille_efesolaisille_ja_filippilaisille_tuomas_levanen_interlineaarinen_kaannos_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Aramea-suomi: Paavalin kirjeet galatalaisille, efesolaisille ja filippiläisille

Tuomas Leväsen arameasta suomeksi kääntämät Paavalin kirjeet galatalaisille, efesolaisille ja filippiläisille on hieno apu kaikille raamatunlukijoille. Se sisältää Raamatun tekstit aramean kielisenä, interlineaarisena sanasta sanaan -käännöksenä, sujuvakielisen käännöksen ja joissain kohdissa Leväsen..
Hinta: 25.00 €
paratiisin_yrttitarha.jpg&width=280&height=500

Arndt, Johann - Paratiisin yrttitarha

On joskus vaikeaa päästä selville siitä, mitä isämme uskoivat ennen. Arndtin Paratiisin yrttitarha käy rukouksin läpi mm. kymmenen käskyä, uskontunnustuksen sekä ehtoollisen ja kasteen. Rukoukset kattavat koko uskonelämän kirjon "Jumalan kuvan uudistukseksi ja uskon eläväksitulemiseksi". Johann Arndt..
Hinta: 22.00 €
jumala_syntyi_ihmiseksi_kirkkoisa_augustinus_timo_nisula_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Augustinus - Jumala syntyi ihmiseksi. Deus caro factus est

Augustinuksen joulusaarnat ilmestyvät nyt ensimmäistä kertaa suomeksi.
 Kristinuskon keskeisin vakaumus: salattu Jumala syntyy avuttomaksi ihmislapseksi nuoren juutalaistytön syliin. Pohjoisafrikkalaisen satamakaupungin piispa Augustinus ei malta olla vaiti tästä salaisuudesta vaan puhuu siitä kuulijoilleen..
Hinta: 23.00 €
kirkkaudesta_kirkkauteen.jpg&width=280&height=500

Black, Hugh B. - Kirkkaudesta kirkkauteen

Säväyttävää pohdintaa Raamatun opetuksesta. Kristus haluaa muuttaa meitä kaltaisikseen täyttämällä meitä rakkaudellaan, pyhyydellään ja voimallaan.
Kirja leikkaa ajoittain veitsen tavoin ja paljastaa sielumme syvyydet. On kuin katselisi Kristuksen ominaisuuksien pohjattomaan lähteeseen. Hänen kirkkautensa..
Hinta: 19.00 €
myrsky_jeesus_tahtoo_puhua_sinulle_jim_cymbala_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Cymbala, Jim - Myrsky

Myrsky ei jätä ketään kylmäksi. Se järkyttää, antaa ajattelemisen aihetta ja auttaa ymmärtämään viimeaikojen tapahtumia ja niiden syitä.  "Kun seurakunnan tilaisuudet ja henkilökohtainen evankeliointi ei kanna hedelmää, syy saattaa olla ihmisviisauteen tukeutumisessa, siinä, ettemme enää luota Jumalan..
Hinta: 24.00 €
armokannattaa.jpg&width=280&height=500

Elenius, Jaakko - Armo kannattaa

Armo kannattaa on kooste Jaakko Eleniuksen Herättäjäjuhlilla pitämistä puheista. Puheita leimaa huoli siitä, tuleeko ihmisestä itsestään hengellisen elämän keskus, ottaako ihminen pelastuksen omiin käsiinsä; onko ihmisen pelastuksessa kyse ihmisen tekemisistä ja tekemättä jättämisistä, siis laista ja..
Hinta: 25.10 €
elavauutinen.jpg&width=280&height=500

Elävä Uutinen Uusi Testamentti vapaasti kerrottuna

Elävä Uutinen on kirja, jonka avulla kymmenet miljoonat ihmiset eri puolilla maailmaa ovat tehneet löydön: Raamatun sana ei olekaan vaikeatajuista tai raskasta. Elävässä Uutisessa Uuden testamentin sisältö on esitetty vapaasti, toisin sanoin. Tulet huomaamaan, että Raamattu on hyvin ajankohtainen ja..
Hinta: 15.00 €
antikristuksen_apostolit.jpg&width=280&height=500

Eskola, Timo - Antikristuksen apostolit; Jumalan kuoleman teologia Nietzschestä Spongiin

Teol.tri, dosentti Timo Eskolan pamfletti Ateistit alttarilla syksyllä 2005 herätti huomiota ja pääsi vuoden kristillisen kirjan finalistiehdokkaaksi. Tämä kirja on, jos mahdollista, vielä terävämpää analyysia aikamme radikaaliteologiasta ja hengellisestä suunnasta. Kuuluisa ateistifilosofi Friedrich..
Hinta: 4.95 €10.00 €
sinun_kansasi.jpg&width=280&height=500

Finto, Don - Sinun kansasi on minun kansani - Israel, juutalaiset ja kristillinen seurakunta lopun aikoina

Oletko koskaan miettinyt, miksi juutalaisia vastustetaan ja vainotaan niin paljon? Miksi kristityt usein ajattelevat, että kristinusko on korvannut juutalaisuuden ja Jumala on hylännyt Israelin?
205 sivua, pehmeäkantinen
Hinta: 22.00 €
uskonnollinen_ihminen.jpg&width=280&height=500

Geels, Anton; Wikström, Owe - Uskonnollinen ihminen -

Uskontopsykologian perusteos ja klassikko, joka esittelee sen viimeisimmät tutkimussuuntaukset. Muun muassa teologeille, opettajille ja psykologian aloilla työskenteleville teon on välttämätön työväline. Kirjan ensimmäisessä osassa tarkastellaan ihmisen uskonnollisia kokemuksia suhteessa niiden sosiokulttuuriseen..
Hinta: 52.90 €
jumala_jaristyksessa.jpg&width=280&height=500

Hayford, Jack - Jumala järistyksessä

Jack Hayford, amerikkalaisen Foursquare -helluntaikirkkokunnan suuren seurakunnan pastori, lähestyy Ilmestyskirjaa raikkaalla tavalla. Suomalainen "torpparihenkeen" juuttunut lukija saattaa joutua ymmälle saadessaan haasteen, jota ei voi niin vain olankohautuksella ohittaa. Onhan Amerikoista toki tullut..
Hinta: 19.00 €
Sana_tutuksi_hakusanakirja_jari_iivanainen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Iivanainen, Jari - Sana tutuksi hakusanakirja

Sana tutuksi - Raamatun jakeita aihepiireittäin ryhmiteltynä.
Tämä teos on tehty helpottamaan Raamatun opiskelua. On tärkeää tietää kokonaisuutena Raamatun ilmoitus eri aiheista. Tämän kirjan tarkoituksena on auttaa sinua hahmottamaan eri kokonaisuuksia aihealueittain Raamatusta. Aihealueita on kaikkiaan..
Hinta: 39.00 €
Seurakuntavirat_Jyrki_Isohella_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Isohella, Jyrki - Seurakuntavirat

Teos käsittelee perusteellisesti Raamatussa esiintyviä armolahjoja sekä seurakuntavirkoja. Teoksen tavoitteena on selkeyttää seurakuntavirkoihin liittyvää opetusta ja nostaa ne niille kuuluvaan arvoon seurakunnassa. Pyrkimyksenä on auttaa myös lukijaa tunnistamaan oma virkansa ja armolahjansa sekä kehittymään..
Hinta: 15.00 €
armolahjat.jpg&width=280&height=500

Junkkaala, Eero - Armolahjat

Armolahjattomia kristittyjä ei ole.
Tämän kirjan yksi tavoite on auttaa lukijoita etsimään ja löytämään omia lahjojaan ja panemaan niitä entistä rohkeammin käyttöön.
95 sivua
Kovakantinen 4. painos 2015
Hinta: 22.00 €
Esseita_VT.jpg&width=280&height=500

Junkkaala, Eero - Esseitä Vanhan testamentin vaikeista kohdista

Mitä meidän on ajateltava tieteellisen maailmankuvan ja Raamatun luomiskertomuksen suhteesta? Mistä Kain sai vaimon? Onko vedenpaisumus todella tapahtunut? Onko Mooseksen lakia vielä noudatettava?  Oliko Salomo todella niin rikas kuin Raamattu väittää? Miksi Jumala salli Jobia rääkättävän? Onko Jesajan..
Hinta: 25.00 €
itsevaltiaat.jpg&width=280&height=500

Junkkaala, Eero - Itse Valtiaat, esseitä Raamatun johtajista

Elämä on täynnä erilaisia vallankäytön muotoja. Tässä kirjassa tarkastellaan Raamatun henkilöitä johtajuuden ja vallankäytön näkökulmasta. Heidän rinnalleen marssitetaan nykypäivän johtajia. Muistuttaako Paavo Lipponen Moosesta muutenkin kuin puhetyyliltään? Entä kuka Raamatun henkilöistä olisi Martti..
Hinta: 22.50 €
12...4