Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Raamatunselitys ja -tutkimus, teologia

Sivu 1 / 5   Tuotteita yhteensä 86 kpl
Ihmiskunnan_tulevaisuus_Raamatun_valossa_Martti_Ahvenainen_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Ahvenainen, Martti - Ihmiskunnan tulevaisuus Raamatun valossa

Tulevaisuus ja niin sanotut lopunajat ovat aina kiehtoneet ihmisiä. Aiheesta on kirjoitettu tuhansia teoksia, joissa pyritään avamaan Raamatun profetioita. Tutkimisen ansiosta ymmärrys lisääntyy. 
Koska viimeisiä aikoja käsittelevä materiaali on Raamatussa erittäin runsas, on kaikkien mahdollisten yksityiskohtien..
Hinta: 28.00 €
koraanin_allah_vai_raamatun_jumala_ahvio_keskitalo_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Ahvio, Juha; Keskitalo, Timo - Koraanin Allah vai Raamatun Jumala; Onko islamilla ja kristinuskolla sama Jumala?

Tässä kirjassa verrataan islaminuskon edustamaa käsitystä Jumalasta kristinuskon käsitykseen. Kirja antaa perustellun vastauksen väitteeseen, jonka mukaan Koraanin Allah ja Raamatun Jumala olisivat sama Jumala ja että muslimit ja kristityt palvoisivat samaa Jumalaa. Tässä kirjassa osoitetaan, että islaminuskon..
Hinta: 20.00 €
Kun_jumala_vaikenee.jpg&width=280&height=500

Andersen, Leif - Kun Jumala vaikenee

Jumala on kaikkivaltias. Onko Hän siis aivan kaiken takana, mitä maailmassa tapahtuu? Onko Jumala myös minun henkilökohtaisen kärsimykseni takana?
Mitä Raamattu sanoo?
Kokenut sielunhoitaja ja teologi Leif Andersen kirjoittaa lohduttavalla ja hoitavalla tavalla. Hän myös esittää ajatuksia siitä, miten..
Hinta: 15.00 €
Aramea-suomi_johanneksen_evankeliumi_tuomas_levanen_interlineaarinen_kaannos_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Aramea-suomi: Johanneksen evankeliumi

Tämä kirja on sarjan toinen osa projektissa, jossa julkaistaan kaikki Uuden testamentin tekstit arameasta suomeksi interlineaarisena käännöksenä. Käännöstyö avaa meille länsimaalaisille kristityille ikkunan idän kristillisyyteen, jossa Raamatun tekstit ovat olleet käytössä arameankielisinä alkuseurakunnan..
Hinta: 25.00 €
Aramea-suomi_johanneksen_ilmestys_tuomas_levanen_interlineaarinen_kaannos_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Aramea-suomi: Johanneksen ilmestys

Tämä kirja on sarjan kolmas osa projektissa, jossa julkaistaan kaikki Uuden testamentin tekstit arameasta suomeksi interlineaarisena käännöksenä. Käännöstyö avaa meille länsimaalaisille kristityille ikkunan idän kristillisyyteen, jossa Raamatun tekstit ovat olleet käytössä arameankielisinä alkuseurakunnan..
Hinta: 25.00 €
Aramea-suomi_kirje_hebrealaisille_ja_jaakobin_kirje_tuomas_levanen_interlineaarinen_kaannos_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Aramea-suomi: Kirje hebrealaisille ja Jaakobin kirje

Tämä kirja on sarjan neljäs osa projektissa, jossa julkaistaan kaikki Uuden testamentin tekstit arameasta suomeksi interlineaarisena käännöksenä. Käännöstyö avaa meille länsimaalaisille kristityille ikkunan idän kristillisyyteen, jossa Raamatun tekstit ovat olleet käytössä arameankielisinä alkuseurakunnan..
Hinta: 25.00 €
Aramea-suomi_paavalin_kirjeet_galatalaisille_efesolaisille_ja_filippilaisille_tuomas_levanen_interlineaarinen_kaannos_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Aramea-suomi: Paavalin kirjeet galatalaisille, efesolaisille ja filippiläisille

Tuomas Leväsen arameasta suomeksi kääntämät Paavalin kirjeet galatalaisille, efesolaisille ja filippiläisille on hieno apu kaikille raamatunlukijoille. Se sisältää Raamatun tekstit aramean kielisenä, interlineaarisena sanasta sanaan -käännöksenä, sujuvakielisen käännöksen ja joissain kohdissa Leväsen..
Hinta: 25.00 €
paratiisin_yrttitarha.jpg&width=280&height=500

Arndt, Johann - Paratiisin yrttitarha

On joskus vaikeaa päästä selville siitä, mitä isämme uskoivat ennen. Arndtin Paratiisin yrttitarha käy rukouksin läpi mm. kymmenen käskyä, uskontunnustuksen sekä ehtoollisen ja kasteen. Rukoukset kattavat koko uskonelämän kirjon "Jumalan kuvan uudistukseksi ja uskon eläväksitulemiseksi". Johann Arndt..
Hinta: 22.00 €
jumala_syntyi_ihmiseksi_kirkkoisa_augustinus_timo_nisula_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Augustinus - Jumala syntyi ihmiseksi. Deus caro factus est

Augustinuksen joulusaarnat ilmestyvät nyt ensimmäistä kertaa suomeksi.
 Kristinuskon keskeisin vakaumus: salattu Jumala syntyy avuttomaksi ihmislapseksi nuoren juutalaistytön syliin. Pohjoisafrikkalaisen satamakaupungin piispa Augustinus ei malta olla vaiti tästä salaisuudesta vaan puhuu siitä kuulijoilleen..
Hinta: 23.00 €
kirkkaudesta_kirkkauteen.jpg&width=280&height=500

Black, Hugh B. - Kirkkaudesta kirkkauteen

Säväyttävää pohdintaa Raamatun opetuksesta. Kristus haluaa muuttaa meitä kaltaisikseen täyttämällä meitä rakkaudellaan, pyhyydellään ja voimallaan.
Kirja leikkaa ajoittain veitsen tavoin ja paljastaa sielumme syvyydet. On kuin katselisi Kristuksen ominaisuuksien pohjattomaan lähteeseen. Hänen kirkkautensa..
Hinta: 19.00 €
mitaonarmo.jpg&width=280&height=500

Brown, Michael L. - Mitä on Armo? Liioitellun armonsanoman vaarat

Aikana, jolloin seurakunta tarvitsee kipeästi herätyshuutoa ja tuoretta kohtaamista Jeesuksen kanssa, liioiteltu armonsanoma tuudittaa monia uneen. Tätä opetusta väitetään uudeksi ilmestykseksi armosta, ja se saavuttaa suosiota, mutta onko se totta? Vai ollaanko ihmeellistä armon sanomaa turmelemassa..
Hinta: 32.00 €
valveilla.jpg&width=280&height=500

Craig, William Lane - Valveilla; Uskon perusteltu puolustaminen

Onko mahdollista löytää järkeviä perusteluja Jumalan olemassaolon tueksi? Tarvitaanko sellaisia? Onko uskon puolustaminen yleensä edes oikein?
Valveilla toimii käytännönläheisenä ja filosofisesti pätevänä oppaana uskon puolustamisen perusteisiin. Kirja antaa eväite henkilökohtaiseen pohdintaan sekä..
Hinta: 29.10 €
myrsky_jeesus_tahtoo_puhua_sinulle_jim_cymbala_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Cymbala, Jim - Myrsky

Myrsky ei jätä ketään kylmäksi. Se järkyttää, antaa ajattelemisen aihetta ja auttaa ymmärtämään viimeaikojen tapahtumia ja niiden syitä.  "Kun seurakunnan tilaisuudet ja henkilökohtainen evankeliointi ei kanna hedelmää, syy saattaa olla ihmisviisauteen tukeutumisessa, siinä, ettemme enää luota Jumalan..
Hinta: 24.00 €
armokannattaa.jpg&width=280&height=500

Elenius, Jaakko - Armo kannattaa

Armo kannattaa on kooste Jaakko Eleniuksen Herättäjäjuhlilla pitämistä puheista. Puheita leimaa huoli siitä, tuleeko ihmisestä itsestään hengellisen elämän keskus, ottaako ihminen pelastuksen omiin käsiinsä; onko ihmisen pelastuksessa kyse ihmisen tekemisistä ja tekemättä jättämisistä, siis laista ja..
Hinta: 25.10 €
elavauutinen.jpg&width=280&height=500

Elävä Uutinen Uusi Testamentti vapaasti kerrottuna

Elävä Uutinen on kirja, jonka avulla kymmenet miljoonat ihmiset eri puolilla maailmaa ovat tehneet löydön: Raamatun sana ei olekaan vaikeatajuista tai raskasta. Elävässä Uutisessa Uuden testamentin sisältö on esitetty vapaasti, toisin sanoin. Tulet huomaamaan, että Raamattu on hyvin ajankohtainen ja..
Hinta: 15.00 €
oikein_vaarin_ymmarretty_raamattu_timo_eskola_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Eskola, Timo - Oikein väärin ymmärretty Raamattu

Miten Raamattua pitäisi ymmärtää? Onko kyse vain tekstien tuomisesta nykyaikaan? Onko kyse filosofiasta?
Kysymykset heräävät aina uudelleen yksittäisten raamatunkohtien nostaessa ongelmakohdat pintaan. Tulkintojen kirjo on suuri, mutta missään tapauksessa kaikki ei ole “vain tulkintaa”...
Hinta: 29.00 €
sinun_kansasi.jpg&width=280&height=500

Finto, Don - Sinun kansasi on minun kansani - Israel, juutalaiset ja kristillinen seurakunta lopun aikoina

Oletko koskaan miettinyt, miksi juutalaisia vastustetaan ja vainotaan niin paljon? Miksi kristityt usein ajattelevat, että kristinusko on korvannut juutalaisuuden ja Jumala on hylännyt Israelin?
205 sivua, pehmeäkantinen
Hinta: 22.00 €
et_ole_yksin_jarkko_haapanen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Haapanen, Jarkko - Et ole yksin; Raamatun näkökulmia kärsimykseen

Kansanlähetysopiston suositun raamattuopettajan Jarkko Haapasen esikoisteos. Oman isän sairastuminen ja kuolema oli Haapaselle raskasta.
”Lohtua toi kuitenkin usko siihen, että isä on nyt paremmassa paikassa. Raskas isku isän menetys oli veljelleni, jonka masennus syveni näiden tapausten jälkeen..
Hinta: 27.90 €
jumala_jaristyksessa.jpg&width=280&height=500

Hayford, Jack - Jumala järistyksessä

Jack Hayford, amerikkalaisen Foursquare -helluntaikirkkokunnan suuren seurakunnan pastori, lähestyy Ilmestyskirjaa raikkaalla tavalla. Suomalainen "torpparihenkeen" juuttunut lukija saattaa joutua ymmälle saadessaan haasteen, jota ei voi niin vain olankohautuksella ohittaa. Onhan Amerikoista toki tullut..
Hinta: 19.00 €
johdatus_varhaisen_kirkon_teologiaan_gunnar_af_hallstrom_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Hällström, Gunnar af - Johdatus varhaisen kirkon teologiaan

Ainutlaatuinen perusteos tutustuttaa lukijansa varhaisen kirkon teologiseen kirjallisuuteen ja antaa välineitä kirkkoisien tekstien ymmärtämiseen. Samalla teos on erinomainen johdanto ensimmäisten kristillisten vuosisatojen teologiaan ja kirkolliseen käytäntöön.  Kirjassa tutkitaan myös kristillisen..
Hinta: 48.30 €
12...5