Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Raamatunselitys ja -tutkimus, teologia

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 31 kpl
paratiisin_yrttitarha.jpg&width=280&height=500

Arndt, Johann - Paratiisin yrttitarha

On joskus vaikeaa päästä selville siitä, mitä isämme uskoivat ennen. Arndtin Paratiisin yrttitarha käy rukouksin läpi mm. kymmenen käskyä, uskontunnustuksen sekä ehtoollisen ja kasteen. Rukoukset kattavat koko uskonelämän kirjon "Jumalan kuvan uudistukseksi ja uskon eläväksitulemiseksi". Johann Arndt..
Hinta: 22.00 €
valveilla.jpg&width=280&height=500

Craig, William Lane - Valveilla; Uskon perusteltu puolustaminen

Onko mahdollista löytää järkeviä perusteluja Jumalan olemassaolon tueksi? Tarvitaanko sellaisia? Onko uskon puolustaminen yleensä edes oikein?
Valveilla toimii käytännönläheisenä ja filosofisesti pätevänä oppaana uskon puolustamisen perusteisiin. Kirja antaa eväite henkilökohtaiseen pohdintaan sekä..
Hinta: 32.00 €
armokannattaa.jpg&width=280&height=500

Elenius, Jaakko - Armo kannattaa

Armo kannattaa on kooste Jaakko Eleniuksen Herättäjäjuhlilla pitämistä puheista. Puheita leimaa huoli siitä, tuleeko ihmisestä itsestään hengellisen elämän keskus, ottaako ihminen pelastuksen omiin käsiinsä; onko ihmisen pelastuksessa kyse ihmisen tekemisistä ja tekemättä jättämisistä, siis laista ja..
Hinta: 25.10 €
antikristuksen_apostolit.jpg&width=280&height=500

Eskola, Timo - Antikristuksen apostolit; Jumalan kuoleman teologia Nietzschestä Spongiin

Teol.tri, dosentti Timo Eskolan pamfletti Ateistit alttarilla syksyllä 2005 herätti huomiota ja pääsi vuoden kristillisen kirjan finalistiehdokkaaksi. Tämä kirja on, jos mahdollista, vielä terävämpää analyysia aikamme radikaaliteologiasta ja hengellisestä suunnasta. Kuuluisa ateistifilosofi Friedrich..
Hinta: 5.00 €10.00 €
sinun_kansasi.jpg&width=280&height=500

Finto, Don - Sinun kansasi on minun kansani - Israel, juutalaiset ja kristillinen seurakunta lopun aikoina

Oletko koskaan miettinyt, miksi juutalaisia vastustetaan ja vainotaan niin paljon? Miksi kristityt usein ajattelevat, että kristinusko on korvannut juutalaisuuden ja Jumala on hylännyt Israelin?
205 sivua, pehmeäkantinen
Hinta: 22.00 €
jumala_jaristyksessa.jpg&width=280&height=500

Hayford, Jack - Jumala järistyksessä

Jack Hayford, amerikkalaisen Foursquare -helluntaikirkkokunnan suuren seurakunnan pastori, lähestyy Ilmestyskirjaa raikkaalla tavalla. Suomalainen "torpparihenkeen" juuttunut lukija saattaa joutua ymmälle saadessaan haasteen, jota ei voi niin vain olankohautuksella ohittaa. Onhan Amerikoista toki tullut..
Hinta: 19.00 €
Seurakuntavirat_Jyrki_Isohella_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Isohella, Jyrki - Seurakuntavirat

Teos käsittelee perusteellisesti Raamatussa esiintyviä armolahjoja sekä seurakuntavirkoja. Teoksen tavoitteena on selkeyttää seurakuntavirkoihin liittyvää opetusta ja nostaa ne niille kuuluvaan arvoon seurakunnassa. Pyrkimyksenä on auttaa myös lukijaa tunnistamaan oma virkansa ja armolahjansa sekä kehittymään..
Hinta: 15.00 €
armolahjat.jpg&width=280&height=500

Junkkaala, Eero - Armolahjat

Armolahjattomia kristittyjä ei ole.
Tämän kirjan yksi tavoite on auttaa lukijoita etsimään ja löytämään omia lahjojaan ja panemaan niitä entistä rohkeammin käyttöön.
95 sivua
Kovakantinen 4. painos 2015
Hinta: 22.00 €
itsevaltiaat.jpg&width=280&height=500

Junkkaala, Eero - Itse Valtiaat, esseitä Raamatun johtajista

Elämä on täynnä erilaisia vallankäytön muotoja. Tässä kirjassa tarkastellaan Raamatun henkilöitä johtajuuden ja vallankäytön näkökulmasta. Heidän rinnalleen marssitetaan nykypäivän johtajia. Muistuttaako Paavo Lipponen Moosesta muutenkin kuin puhetyyliltään? Entä kuka Raamatun henkilöistä olisi Martti..
Hinta: 22.50 €
raamattu_alusta_loppuun_eero_junkkaala_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Junkkaala, Eero - Raamattu alusta loppuun

VUODEN KRISTILLINEN KIRJA 2017
Raamattu on muovannut länsimaisen sivistyksen. Se on kristillisen kirkon perusteos. Mutta mitä se oikein sisältää? Tässä kirjassa annetaan hyvät perustiedot sille, jolle Raamattu on suhteellisen tuntematon. Kirja toimii myös hakuteoksena ja uusien näkökulmien avaajana..
Hinta: 36.00 €
kirkon_raamattuteologiasta.jpg&width=280&height=500

Juntunen, Sammeli - Kirkon raamattuteologiasta

Onko Suomen evankelis-luterilainen kirkko kiinnostunut teologiasta ja sen ytimestä, Kristusta etsivästä ajattelusta? Nousevatko kokonaiskirkon julkinen itseymmärrys, viestintä sekä jäsenyyden ja toiminnan päämäärät teologisista periaatteista? Vai hautautuuko teologia talouden, sosiologian ja psykologian..
Hinta: 39.90 €
evankeliumin_aani.jpg&width=280&height=500

Lagus, Jonas - Evankeliumin ääni

Jonas Lagus (1798-1857) on suomalaisen kristillisyyden suuria nimiä ja myöhäisemmän herännäisyyden huomattavimpia johtohenkilöitä. Yhdessä Paavo Ruotsalaisen ja Niilo Kustaa Malmbergin kanssa hän muodostaa kolmikon, jolla on ollut uraauurtava merkitys. Laguksen kuoleman jälkeen julkaistut kirjeet ovat..
Hinta: 16.50 €
ihminenjumalanedessa.jpg&width=280&height=500

Marttila, Marko - Ihminen Jumalan edessä; näkökulmia psalmien ja apokryfikirjojen tiimoilta

Marko Marttilan teos johdattaa lukijan Raamatun luetuimpien ja vieraimpien tekstien pariin. Psalmien kirja on rakastetuimpia Raamatun kirjoja, kun taas Vanhan testamentin apokryfi kirjoihin kuuluu mm. hyvin tunnettu Sirakin kirja, mutta myös monta outoa ja uuttakin tekstiä. Vanhan testamentin apokryfi..
Hinta: 28.20 €
tataonteologia.jpg&width=280&height=500

McGrath, Alister E. - Tätä on teologia

Teologia keskustelee ajan ilmiöiden kanssa. Teologia on modernin kulttuurin kohtaamista. Se ei ole jotakin tieteen vastaista – se voi avartaa tapaamme tarkastella asioita. Teologia voi muuttaa tapaamme nähdä meitä ympäröivä todellisuus. Tätä on teologia.

Alister E. McGrath on kansainvälisesti..
Hinta: 36.20 €
aadamista_alkaen.png&width=280&height=500

Norvanto, Jukka - Aadamista alkaen

Raamatun sivuilla suorastaan vilisee erinimisiä ihmisiä. Joistakin kerrotaan lähes koko elämänkerta, toiset ohitetaan vain yhdellä tai kahdella maininnalla. Raamatussa ei ole kuitenkaan mitään turhaa. Aakkoshartauskirjassa pastori Jukka Norvanto etsii nimien takaa ihmistä, joka voisi olla myös meille..
Hinta: 25.00 €
Eevan_perhetta.jpg&width=280&height=500

Norvanto, Jukka - Eevan perhettä

Kuka on Vofsi? Entä mitä teki Crispus? Mitä Ittaista voisi oppia?
Raamatussa on mainittu nimeltä yli 3200 henkilöä. Joistakin kerrotaan useaan kertaan eri yhteyksissä, jotkut toiset ohitetaan nopealla maininnalla. Yhdenkin kerran mainitusta ihmisestä voimme ottaa opiksemme, sillä Raamatussa mikään ei..
Hinta: 25.00 €
genesis.jpg&width=280&height=500

Norvanto, Jukka - Genesis; evankeliumi Mooseksen mukaan

Vanhan testamentin sivuilla kerrotaan, kuinka kansan keskuudesta nousi aika ajoin esiin profeettoja, jotka muistuttavat israelilaisia Jumalan tahdosta. He muistuttivat kansaa myös liiton ehdoista, joihin sisältyi sekä siunauksia että kirouksia. Kansa alkoi vähitellen oppia, että Jumala kunnioittaa liittoa..
Hinta: 25.00 €
joosuan_kirja.jpg&width=280&height=500

Nousiainen, Tapio - Joosuan kirja. Seurakunta Joosuan kirjan valossa

Koko Joosuan kirja avautuu ihmeellisenä silmiemme eteen, jos lähdemme tarkastelemaan sitä seurakunnan näkökulmasta. Hengellisessä ja vertauskuvallisessa mielessä Joosuan kirja on tässä esityksessä käsitelty kuvaavan koko kristikunnan ja Kristuksen seurakunnan vaiheitra ja taisteluita, voittoja ja tapppioita..
Hinta: 24.00 €
ristiinnaulittu_kristus.png&width=280&height=500

Paleario, Antonio - Ristiinnaulittu Kristus ja hänen armotyönsä

On joskus vaikeaa päästä selville siitä, mitä isämme uskoivat ennen. Luterilaisuuden ensi tahteja eläneen italialaisen Antonio Palearion (1500-1570) saarnat ovat ajankohtaisia yhä vieläkin. Aikanaan kirjarovioissa lähes kokonaan hävitetty pieni kirjanen näkee uudestaan päivänvalon.
108 sivua, kovakantinen..
Hinta: 22.00 €
kenelle_johtajuus_kuuluu_david_pawson_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Pawson, David - Kenelle johtajuus kuuluu?

Elisabeth Elliot kirjoittaa tämän kirjan alkusanoissa: "Tässä yksinkertainen, tervehenkinen ja vakava käsittely aiheesta mieheltä, joka rakastaa Jumalaa, kunnioittaa naisia ja pitää Raamattua ja apostolien loukkaamattomuutta itsestäänselvyytenä. Hän ottaa käsittelyynsä kaikki "vaikeat" tekstikohdat...
Hinta: 5.00 €14.00 €
12