Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Juntunen, Sammeli - Kirkon raamattuteologiasta

Onko Suomen evankelis-luterilainen kirkko kiinnostunut teologiasta ja sen ytimestä, Kristusta etsivästä ajattelusta? Nousevatko kokonaiskirkon julkinen itseymmärrys, viestintä sekä jäsenyyden ja toiminnan päämäärät teologisista periaatteista? Vai hautautuuko teologia talouden, sosiologian ja psykologian, mainostoimistojen osaamisen, etiikan, viestinnän ja sen teknisten välineitten alle?

Sammeli Juntunen painottaa ajankohtaisessa ja tarpeellisessa puheenvuorossaan sitä, että kirkon pitäisi löytää uudelleen kiinnostus teologiaan. Juntunen ei tyydy esittämään kirkon raamattuteologian ongelmia, vaan etsii niille myös ratkaisua. Hän luo uusimman raamattuteologisen keskustelun pohjalta mallin sille, kuinka Raamattu vielä nykypäivänäkin voidaan ymmärtää Jumalan sanana. Kirjoittajan edellinen teos sai aikaa vilkkaan keskustelun. Tämä kirja vie tuolloin esille nousseita teemoja isoin harppauksin eteenpäin

Teologian tohtori, dosentti Sammeli Juntunen on Savonlinna-Säämingin seurakunnan kirkkoherra. Aikaisemmin hän on työskennellyt ekumeniikan professorina Helsingin yliopistossa. Vuonna 2002 julkaistiin hänen kirjoittamansa, vilkasta keskustelua aikaan saanut kirjansa Horjuuko kirkon kivijalka?

312 sivua, pehmeäkantinen,

julkaistu 2010

Loppumassa - Vain yksi tuote on enää jäljellä.
Hinta:39.90 €