Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Perhe, ihmisyys, kasvatus, terveys

Perhe-elämään, avioliittoon, ihmisenä olemiseen, lasten kasvatukseen ja terveyteen liittyviä kirjoja

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 35 kpl
101_vinkkia_miten_pidatte_rakkautenne.jpg&width=280&height=500

101 vinkkiä miten pidätte rakkautenne elävänä

Arvostakaa eroavaisuuksianne. Suosikaa hihitystä. Arvosta puolisosi mielipidettä. Laula autossa. Ymmärrä että ihmisillä on erilaisia tapoja osoittaa rakkautta. Hengitä sisään, hengitä ulos. Ojenna kätesi.
Ideoita ja käytännönläheisiä neuvoja avioliiton arkeen.
Kaunis lahjakirja.
207 sivua, kovakantinen..
Hinta: 19.90 €
kuka_ajattelet_olevasi_mark_driscoll_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Driscoll, Mark - Kuka ajattelet olevasi? Löydä oikea identiteettisi Kristuksessa

Kuka sinä olet? Mikä määrittelee sinut? Mikä on identiteettisi?  Se kuinka vastaat näihin kysymyksiin vaikuttaa kaikkiin elämäsi osa-alueisiin: henkilökohtaiseen elämääsi, julkiseeen esiintymiseesi ja hengellisyyteesi. Siksi niihin onkin niin tärkeää vastata oikein.  Pastori ja kirjailija Mark..
Hinta: 28.00 €
todellinen_avioliittio.jpg&width=280&height=500

Driscoll, Mark ja Grace - Todellinen avioliitto

TOTUUS SEKSISTÄ, YSTÄVYYDESTÄ JA ELÄMÄSTÄ YHDESSÄ.
- Useat avioliitto kirjat antavat ymmärtää että kirjoittaja teki kaiken oikein.
- Useat avioliittokirjat tuskin mainitsevat ystävyyttä.
- Useat avioliitto kirjat käyttävät ”läheisyyttä” koodina käsitteelle ”seksi”.
Tämä ei..
Hinta: 30.00 €
valloittavasalaisuus.jpg&width=280&height=500

Eldredge, John ja Stasi - Valloittava salaisuus, voiko naisen sielua ymmärtää?

Eeva luotiin kiehtovan Jumalan kuvaksi. Valloittava salaisuus -kirja on kutsu naisille tulla jälleen siksi, millaisiksi heidät on luotu. Kirjan sanoma on: sydämesi on tärkeämpi kuin mikään muu koko luomakunnassa. Pienen tytön haaveet ja aikuisen naisen kaipaus kertovat siitä, millaiseksi ihmiseksi Jumala..
Hinta: 28.00 €
aidinoma.jpg&width=280&height=500

Geddes, Anne - Äidin oma kirja

Miltä tuntuisi löytää kirja, joka on täynnä oman äitisi henkilökohtaisia ajatuksia, toiveita jaunelmia sinua kohtaan? Äidin oma kirja onsuunnattu jokaiselle äidille – olivatpa lapset vauvoja tai murrosikäisiä. Sensivuille voi tallentaa niin oman kuin lastensa tarinan, kertomuksia elämäntärkeistä..
Hinta: 10.50 €
tapahtuitosielamassa.png&width=280&height=500

Happonen, Juhani - Tapahtui tosielämässä; Opettavaisia kertomuksia lasten maailmasta

Juhani Happosen elämään ovat liittyneet hyvin läheisesti lapset. Kolmen lapsen isänä ja viiden lapsenlapsen ukkina jo omassa perhepiirissä on tapahtunut yhtä ja toista mielenkiintoista. Oltuaan opettajana lähes neljänkymmenen vuoden ajan hänen mieleensä ovat jääneet lukemattomat tapaukset koulumaailmasta..
Hinta: 19.50 €
arvotasuvat.jpg&width=280&height=500

Ijäs, Kirsti - Arvot asuvat kotona, ajatuksia perhearvoista

Kodin ja lapsuudenperheen arvojen sanotaan olevan se perusta, jolle lähdemme elämäämme rakentamaan. Vaan voidaanko tämän päivän ennakoimattomassa maailmassa ja jatkuvien vaikutteiden virrassa yhä puhua perhearvoista - jostakin, jonka haluamme opettaa matkaevääksi nuoremmille sukupolville? Ylevien sanojen..
Hinta: 27.30 €
miestassaiassa.jpg&width=280&height=500

Junkkaala, Eero - Mies tässä iässä

Milloin miehestä tuli kuusikymppinen? Kramppia ja kremppaa terveessä, sisäisesti nuoressa miehessä. Tässä iässä mies miettii elämäänsä uudelta kantilta.
Pidetyn puhujan leppoisaa ja samalla syvällistä kerrontaa.
Kustantaja: Uusi Tie Painos: 2009 Tuotemuoto: sidottu, kovakantinen Sivumäärä: 143..
Hinta: 6.90 €
Naiseksi_joka_olet_kaija_maria_junkkari_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Junkkari, Kaija Maria - Naiseksi joka olet

Elämätön elämä naisessa vaatii toteutumistaan. Omien syvimpien tarpeiden ja tunteiden kuuntelu on aidon eheytymisen pohja.  Kaija Maria Junkkari on haastatellut kymmentä taustoiltaan erilaista suomalaista naista, iältään 35-47 -vuotiaita. Mukana on myös kirjoittajan oma, henkilökohtainen tarina.

172..
Hinta: 10.00 €
mieheksi_joka_olet_lari_junkkari_kaija_maria_junkkari_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Junkkari, Lari & Kaija Maria - Mieheksi joka olet

Mielenkiintoinen kirja miehen elämästä valottaa miehisen identiteetin ja elämänkaaren kehitystä  syvällisesti monelta eri taholta. Kirja on koottu suomalaisten, eri-ikäisten miesten haastattelujen  pohjalta. Se perustuu lisäksi kirjoittajien laajaan ammatti- ja elämänkokemukseen sekä  tutkimustyöhön..
Hinta: 10.00 €
sylissasydamessa.jpg&width=280&height=500

Kaasinen, Sari - Sylissä ja sydämessä; Äidin kirja

Äitinä nainen liittyy osaksi ikiaikaista sukupolvien ketjua. Kokemuksessa on paljon tuttua ja yhteistä, mutta silti se on jokaiselle hyvin henkilökohtainen, herkkä ja vaativaltakin tuntuva tehtävä: Onko minusta äidiksi, osaanko hoitaa tai edes pitää lasta sylissä? Voiko tähän hurjaan maailmaan ylipäätään..
Hinta: 27.10 €
annamunollalapsi.jpg&width=280&height=500

Kinnunen, Saara - Anna mun olla lapsi

Onko lapsen oikeus lapsuuteen kadonnut? Millaista aikuisuutta lapsi tarvitsee? Ovatko lapsen ja vanhemman roolit menneet sekaisin? Mistä lapsi hakee aikuisen mallin?
Kirjoittaja Saara Kinnunen kuvaa esimerkkien avulla mitä lapsi tarvitsee saadakseen hyvät kasvun eväät ja voidakseen elää huoletonta..
Hinta: 10.00 €
isovanhemmuuden_aika_saara_kinnunen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Kinnunen, Saara - Isovanhemmuuden aika

Isovanhemmuus saa pohtimaan elämänkulkua uudesta näkökulmasta. Millainen isovanhempi haluaa olla, mitä uusi elämänvaihe itselle tarkoittaa ja mitä viimeistään isovanhemmuuden avaama kolmas ikä omalla kohdalla merkitsee? Jokainen määrittää roolinsa isovanhempana itse, mutta siihen vaikuttavat myös monet..
Hinta: 31.90 €
murrosikainen.jpg&width=280&height=500

Kinnunen, Saara - Murrosikäinen perheessä

Vanhemmat ja kasvattajat ovat epätietoisia roolistaan. Miten tukea nuoria? Miten oppia elämään perheenä? Kenen on asetettava rajat?
Sosiaalipsykologi ja perheneuvoja Saara Kinnusen kirja murrosikäisistä perheessä tulee tosi tarpeeseen. Nuorten käytöshäiriöt ja perheiden hämminki ovat tosiasiaa aikanamme..
Hinta: 19.00 €
hyviavuosia.jpg&width=280&height=500

Kivelä, Sirkka-Liisa - Hyviä vuosia. Arvokas ja turvallinen ikääntyminen

Sirkka-Liisa Kivelä kertoo kirjassaan Hyviä vuosia, miten vanhuuden hyvinvointiinsa ja elinoloihinsa voi vaikuttaa omilla ratkaisuillaan. Niin fyysisen kunnon, muistin kuin mielialankin kannalta tärkeitä ovat elintavat. Omaa asumista ja hoitoa kannattaa suunnitella jo etukäteen, kun voimat siihen riittävät..
Hinta: 32.20 €
kotikulta.jpg&width=280&height=500

Laaninen, Tiina; Immonen, Minna L. - Kotikulta; Oman kodin kirja

Muistot talteen! Koti on turvasatama ja levähdyspaikka kiireen keskellä - toisinaan hohtavan raikas, joskus rempallaan mutta aina oman näköinen. Kotona on lupa viihtyä ja viipyä! Tämän kirjan sivuille voi tallettaa kotiin liittyviä ajatuksia, muistoja ja tärkeitä tapahtumia. Kodin vaiheet kertovat elämän..
Hinta: 23.10 €
onneksi_on_pyha.jpg&width=280&height=500

Laiho, Marjukka; Ranta, Paavo (toim.) - Onneksi on pyhä! Noin 52 tapaa viettää sunnuntai

Viikkoon tarvitaan päivä, jolloin levätään, ladataan akkuja, vietetään pyhää. Onneksi on pyhä! kannustaa erottamaan arjen ja sunnuntain toisistaan. Sunnuntain voi viettää yksin tai yhdessä, kotona tai kaukana, liikkuen tai leväten. Olennaista ei kuitenkaan ole tekeminen vaan se, että tekemisen kautta..
Hinta: 19.10 €
isanjaaidinkasikirja.jpg&width=280&height=500

Lee, Nicky ja Sila - Isän ja äidin käsikirja

Vanhemmuus on ylevämpi kutsumus kuin oman onnen tavoittelu. Siitä joutuu maksamaan kovan hinnan, mutta se voi myös antaa parhaan palkinnon: syvän rakkauden sydämeen ja ilon siitä, että on saanut olla muovaamassa ihmiselämää", toteavat Nicky ja Sila Lee kirjassaan.
Siinä käsitellään muun muassa aiheita:..
Hinta: 15.00 €
kumppanina_kurkihirren.jpg&width=280&height=500

Leppänen Seija; Leppänen, Sakari; Silventoinen, Helka; Silventoinen, Markku - Kumppanina kurkihirren alla

Leppäset ja Silventoiset ovat tehneet yhdessä uraauurtavaa ihmissuhdetyötä kohdaten tuhansia pareja elämän iloissa ja kivuissa. Kirjassa nämä konkarit tiivistävät helposti oivallettavalla tavalla keskeiset havainnot hyvän kumppanuuden perustasta. Jokaisen oma henkilökohtainen matka kipuineen ja löytöineen..
Hinta: 5.90 €21.90 €
pysytaan_yhdessa.jpg&width=280&height=500

Livio, Hanna-Leena (toim.) - Pysytään yhdessä. Avioliittotarinoita

Oletko rakastunut ja pelkäät, ettei onni kestäkään? Ajatteletko, että avioliittosi on pelkkää arjen harmautta? Näyttääkö milloinkaan siltä, että muiden avioliitot ovat helpompia? Tähän kirjaan on koottu tarinoita tavallisista avioliitoista. Niiden ainoa erityispiirre on, että puolisot ovat päättäneet..
Hinta: 10.50 €
12