Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Perhe, ihmisyys, kasvatus, terveys

Perhe-elämään, avioliittoon, ihmisenä olemiseen, lasten kasvatukseen ja terveyteen liittyviä kirjoja

Sivu 2 / 2   Tuotteita yhteensä 35 kpl
mieheksiilman.jpg&width=280&height=500

Myllärniemi, Jorma - Mieheksi ilman isää

Kun isä on poissa.
Isättömyys vaikuttaa lapseen monin tavoin. Tilastoissa isättömillä pojilla ei mene hyvin: he tekevät enemmän rikoksia ja kuolevat nuorempina kuin muut miehet.
Mikä on isän rooli ja millainen mies isättömästä pojasta kasvaa? Mikä on isättömyyden vaikutus yhteiskunnan tasolla ja missä..
Hinta: 29.50 €
viha.png&width=280&height=500

Mäkelä, Raimo - Viha ja rakkaus

Pieni, yleistajuinen ja kansanomainen, helposti avautuva kirja uskon ja elämän tärkeistä kysymyksistä.
Viha ja rakkaus kuuluvat ihmisyyteen ja kaikkiin ihmissuhteisiin. Miten pitäisi rakastaa, ja kuinka päästä itsevihasta? Entä voiko viha koskaan olla oikeutettua? Mitä jos viha näyttää tuovan tyydytyksen..
Hinta: 6.00 €
Isa_kaipaa_lastaan_Kari_O._Niemi_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Niemi, Kari O. - Isä kaipaa lastaan

Ikävä lasten puoleen voi saada otteen isästä monella tavalla. Se voi johtua avioerosta, kuolemasta, vankeustuomiosta tai vaikkapa siitä, että isä on joutunut pakenemaan kotimaastaan. Isättömyys on suomalaisen yhteiskunnan märkivä haava, jota ei ole puhdistettu, niin että se pääsisi paranemaan. Isät ovat..
Hinta: 24.00 €
amoriahuumoria.jpg&width=280&height=500

Nyman, Maija ja Hannu - Amoria ja huumoria parisuhteeseen

Maija ja Hannu Nyman kirjoittavat avioliitosta pilke silmäkulmassa, otteella, joka riisuu ennakkoasenteista. He kirjoittavat naisena ja miehenä elämisen kivusta ja kauneudesta, erilaisuuden voimasta ja erotiikan riemusta.
Kirjoittajilla on pitkä kokemus kristillisestä avioparityöstä. He haluavat auttaa..
Hinta: 20.00 €
pienikirja.jpg&width=280&height=500

Paavilainen, Maija - Pieni kirja vanhenemisen kauneudesta

Elämä on annettu elettäväksi, eikä itselle tärkeiden asioiden toteuttamiseen ole ikärajaa. Tahti hidastuu, mutta miksi tarvitsisikaan kiirehtiä. Heikkenevä näkö auttaa näkemään kiitoksen aiheita kaikkialla ympärillä. Ja mitä vanhemmaksi käy, sitä pidemmälle karttuvat taidot nuoruudesta - muun muassa..
Hinta: 24.30 €
narsismi_vanhemmuudessa_mia_puolimatka_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Puolimatka, Mia - Narsismi vanhemmuudessa

Kuka tahansa meistä on mestari naamioimaan pahuutensa itseltään ja toisilta. Piilotajunnan tunnistamaton aines synnyttää kasvatussuhteeseen vakavia häiriöitä, ja ihanteet jäävät saavuttamatta. Jos ihminen torjuu kristinuskon Jumalan, hän torjuu samalla myös syntinsä ja narsisminsa ja alkaa muokata lapsestaan..
Hinta: 28.00 €38.00 €
rakkaudenlahja.jpg&width=280&height=500

Rakkauden lahja; Piispojen puheenvuoro perheestä, avioliitosta ja seksuaalisuudesta

Suomalaiset kodit ovat erilaisia, mutta perhe-elämää koskevat perustoiveet yllättävän samansuuntaisia. Läheisiltä odotetaan rakkautta, perheen antamaa turvallisuutta arvostetaan ja lapsille halutaan hyvä kasvuympäristö. Miten päästään eteenpäin, kun arki ja toiveet törmäävät? 
Hyvän elämän etsimisessä..
Hinta: 19.30 €
101_kipinaa.jpg&width=280&height=500

Rautavuori, Maria - 101 kipinää tyytyväiseen äitiyteen

"Minulla on kolme lasta. Olen epätäydellinen ja kuitenkin riittävä ja ihana äiti. Olen kirjoittanut tämän kirjan kaltaisilleni, tavallisille äideille. Sellaisille, jotka väsyvät, tekevät virheitä ja joiden päälle seinät välillä kaatuvat. Muutama vuosi sitten löysin itseni tilanteesta, jossa kaipasin..
Hinta: 19.90 €
rakkauden_rajoilla_mirkka_salmensaari_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Salmensaari, Mirkka - Rakkauden rajoilla

Ihmisen syvimpiä tarpeita on tulla rakastetuksi ja nähdyksi. Jos tähän tarpeeseen ei vastata, aikuinen saattaa olla rakkauden kerjäläinen - rikkinäinen ja riippuvainen. Kirjan henkilötarinat ovat kasvukertomuksia, joissa etsitään ja löydetäänkin tie entistä ehyempään aikuisuuteen. Niissä toistuu vahva..
Hinta: 26.00 €
isaonkotona.jpg&width=280&height=500

Sarlin, Tommi - Isä on kotona; kirjoituksia arjesta ja pyhästä

Mitä miehen päässä alkaa pyöriä, kun hän jää hoitovapaalle? Työasiat painuvat taka-alalle ja vastuu arjesta alkaa: pyykkivuoret, kokkaus ja lasten touhut täyttävät päivät täysimääräisesti. Samalla mies tekee tutkimusmatkaa lastensa elämään, itseensä - parisuhteeseensakin.

Isä on kotona -teos sisältää..
Hinta: 25.30 €
lupaansinulle.jpg&width=280&height=500

Smalley, Gary - Lupaan Sinulle, Unelmien avioliitto

Gary Smalley, joka on Yhdysvaltain arvostetuimpia avioliittoneuvojia, esittelee kirjassaan yksinkertaista mutta hätkähdyttävää väittämäänsä: onnistuneiden avioliittojen perustana on luottamus, eivät käyttäytymistaidot, joita kovasti opettelemme.
Annettuaan vuosien ajan neuvontaa aviopareille Smalley..
Hinta: 12.00 €
Operaatio_mies_Tapani_Sopanen_kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Sopanen, Tapani - Operaatio mies

Tapani Sopanen käsittelee suomalaista miestä rehdisti ja rohkeasti. Operaatio Mies on kokonaisvaltainen katsaus miehen elämän keskeisiin asioihin, kuten mieheyteen, isyyteen, seksuaalisuuteen, rakkauteen ja hengellisyyteen. Tämä on teos, jota on kaivattu. Sopasen tuotantoa on myyty yhteensä yli 20 nimikettä..
Hinta: 33.00 €
aidin_siunaus.jpg&width=280&height=500

Taival, Kaija; Silventoinen, Arvo - Äidin siunaus

Kirja on kiitos kaikille äideille, jotka itsestään numeroa tekemättä ovat hoitaneet lapsiaan vaihtelevissa oloissa. Tositarina suomalaisesta äidistä, perheestä ja sukuhaarasta, jossa siunaus kulkee polvelta toiselle.
Helka Silventoisella oli metsässä salainen paikka, jonne hän meni rukoilemaan elämän..
Hinta: 15.00 €
kiltteydesta.jpg&width=280&height=500

Valtavaara, Anna-Liisa - Kiltteydestä kipeät

Kiltteyden juuret ovat useimmiten lapsuudessa. Kiltteys on selviytymiskeino. Kiltti tyttö tai poika yrittää parhaansa mukaan täyttää toisten tahtoa, eikä omille tunteille jää tilaa. Monen kiltin sisimmästä löytyy yllättäen vihaa, pettymystä ja surua. Ne on saatava käsitellyiksi, ennen kuin kiltistynyt..
Hinta: 22.50 €
vanheneminen_kielletty.jpg&width=280&height=500

Ylikarjula, Simo - Vanheneminen kielletty?

Vanhuus on muutoksen ja sopeutumisen aikaa. Kasvavaa vanhusten määrää pidetään yhteiskunnalle rasitteena. Vanhuskielteisessä ilmapiirissä ei ole helppo myöntää olevansa vanhus. Vanhenevan ihmisen omanarvontunto riippuu paljon ympäristön arvostuksesta ja kohtelusta.  Simo Ylikarjula kirjoittaa teemoittain..
Hinta: 8.50 €29.20 €
12