Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Nuoret

Kirjoja nuorisolle

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 25 kpl
juokse_poika_juokse.jpg&width=280&height=500

Cruz, Nicky - Juokse poika juokse

Maailmankuulu bestseller Nicky Cruzista, jengijohtajasta New Yorkin väkivaltaisen alamaailman keskeltä. Vanhempiensa kiroamasta lapsesta tuli Jumalan avulla siunauksen välikappale koko maailmalle.
356 sivua, pehmeäkantinen,
28.painos v.2014 (alkuperäinen teos vuodelta 1970)..
Hinta: 14.50 €
Jari_ja_kadonneet_strutsit_Elizabeth_Jane_Davis_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Davis, Elizabeth Jane - Jari ja kadonneet strutsit

Jari löytää rannalta jättiläismunan, joka osoittautuu strutsin munaksi. Myöhemmin hän löytää strutsin hautomassa isoa munakekoa. Ensin lintu karkottaa tunkeilijan pois, mutta kesyyntyy vähitellen, kun Jari tuo sille joka päivä annoksen jyviä. Jari tutustuu poikaan, joka etsii seudulla isänsä tarhasta..
Hinta: 4.00 €
kivatietaa.jpg&width=280&height=500

Dowley, Tim; Adams, Anne - Kiva tietää; Astu Raamatun maailmaan

Kiehtova matka Raamatun maailmaan.  * Kuinka Abraham rakensi telttansa?  * Millaista oli Rooman armeijassa?  * Kuinka leivottiin leipää?  * Milloin oli vaarallista purjehtia?  * Mitä soittimia juutalaisessa temppelissä käytettiin?  Tämä mainio tietopaketti vastaa monia askarruttaviin kysymyksiin Raamatun..
Hinta: 9.50 €
veriliitto.jpg&width=280&height=500

Franzese, Michael - Veriliitto; Hän jätti mafian ja jäi eloon

RAHAA, VALTAA, MAINETTA.  Mafiapomo Michael Franzesella oli näitä kaikkia. Järjestäytyneen rikollisuuden piireissä kaikki tunsivat Michael Franzesen nimen. Vanity Fair nimesi hänet erääksi mafian eniten ansaitsevista miehistä Al Caponen aikojen jälkeen. Aikakauslehti Fortunen luetteleman USA:n 50 rikkaimman..
Hinta: 32.00 €
leevijatlantis.jpg&width=280&height=500

Istvan Mäki, Harri - Leevi ja Atlantis-sinetti

Hyisessä kätkössä lepää unohtunut kaupunki ja siellä aarre, joka kätkee arvoituksen. Atlantis-sinetti paljastaa aikakauden, jolloin jäätiköillä liikkui suuria olentoja, ilmassa lensi valkeita lepakoita ja ihminen eli näiden olentojen keskellä sopusoinnussa...
Ystävykset Leevi, Liisa ja Mämmi toteuttavat..
Hinta: 8.00 €
leevijakultainen.jpg&width=280&height=500

Istvan Mäki, Harri - Leevi ja kultainen naamio

Seikkailijaystävät Leevi, Liisa ja Mämmi sekä Bianca-koira matkustavat omaperäiseen Villa Homerokseen, joka sijaitsee Turkissa, lähellä muinaista Troijan kaupunkia.
Troijan rauniot ja historia ovat kiehtovia, mutta seikkailijoita kiusaa alituisilla sähköposteilla mystinen Troijalainen. Lapset eivät..
Hinta: 8.00 €
ensimmainen_joulu_anders_ja_birgitta_johansson_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Johansson, Anders ja Birgitta - Ensimmäinen joulu

Kirja kertoo Leasta, ryövärintytöstä ja ihmisistä, joita hän tapasi Beetlehemissä niihin aikoihin, kun Jeesus syntyi. Lealle tapahtui paljon jännittävää ja mielenkiintoista ja lopulta hän oli todistamassa tallissa aivan ainutlaatuista tapahtumaa.
Kikjan lukeminen aloitetaan joulukuun alussa. Joka päivä..
Hinta: 2.00 €
kutsuvat_sita_rakkaudeksi_kirjakauppa_biplia.jpg&width=280&height=500

kutsuvat sitä rakkaudeksi

Sisältö:
1. Kristillinen ihmiskäsitys
2. Mieheksi ja naiseksi
3. Ihmissuhteet
4. Seurustelu
5. Avioliitto
6. Rakkaus eksyksissä
7. Kysymyksiä ja vastauksia

sivuja 83, pehmeäkantinen
vuodelta 2018
Hinta: 4.00 €10.00 €
kuva_siirtyy_sanaan_raaputa_tarra_ja_varita.jpg&width=280&height=500

Kuva siirtyy sanaan, raaputa tarra ja väritä

Tee kirja valmiiksi: ota käyttöön tarrat ja kynät! Käytä luovuuttasi, niin että kymmenen kaunista kuvaa ovat entistä ehompia, ja samalla voit pohdiskella raamatunjakeita. Kirjan alussa on viisi tarra-arkkia, ja koko kirja on täynnä mielenkiintoista katsottavaa ja luettavaa.
24 sivua, kovakantinen,..
Hinta: 17.00 €
Totta_mooses.jpg&width=280&height=500

Lindqvist, Pekka; Rahkonen, Pekka - Totta Mouses! Mooses iki- ja nykynuorille

Mooseksella, antiikin ylivoimaisesti tunnetuimmalla juutalaisella, on kovan luokan suositukset: häneen viittaavat vaikuttajat Jeesuksesta Paavo Lipposeen. Mooses on Raamatun suuri kansanjohtaja, lain antaja ja profeetta - ihminen, joka melkein tapasi Jumalan kasvoista kasvoihin. Jeesuksestakin hän kirjoitti..
Hinta: 21.00 €
kotihirvioiden.jpg&width=280&height=500

Marijanovic, Stanislav - Kotihirviöiden käsikirja 3

Hirmuskiirus Hoppupoppu, Toni Monotoni, Stressipessi,Löö Perikles, Nolopolo, Kaunasielu - keitä ne oikein ovat ja mistä ne aina ilmaantuvat? Jossain aivan lähellämme piileksii outoja olentoja, jotka … [Lue lisää...]puuttuvat elämäämme ja yrittävät kaikin tavoin saada arkemme sekaisin. Ne rontit..
Hinta: 8.00 €
keinuhevonen.jpg&width=280&height=500

Moilanen, Paula; Haapamäki, Kirsi - Keinuhevonen

Vuonna 1920 Niemelän nikkarituvassa valmistuu salainen joululahja: keinuhevonen. Keinuhevosen tarinan avulla Suomen historian vaiheet sidotaan jatkumoksi lapsentajuisesti. Lämpimästi ja hauskasti kirjoitetun dialogin, arkisten tapahtumien ja taidokkaan kuvituksen välityksellä lukija pääsee kurkistamaan..
Hinta: 9.50 €
oppia_ika_kaikki_esra_elovainio_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Oppia ikä kaikki-sarjakuva

Oppia ikä kaikki on Namibiassa lapsuutensa viettäneen, kotkalaisen kuvaamataidonopettaja Martti Pentin neljäs albumi Esra Elovainion elämästä ja työstä Kashonamaalla.
sivuja 50, pehmeäkantinen
Hinta: 5.00 €
onnenpyora_timo_parvela.jpg&width=280&height=500

Parvela, Timo - Onnenpyörä

Onnenpyörästä kaikki alkaa. Päävoittoa ei tule, mutta voitettu limsapullo saa tärkeän tehtävän. Pienen unni Kattilan lähettämä pulloposti on lyhyydessään liikuttava. Kutsussaan unni sekä etsii onnea että haluaa ilahduttaa ystäväänsä. Pullopostin vaiheita on pakko jännittää henkeä pidätellen: huomaavatko..
Hinta: 23.80 €29.00 €
anakin.jpg&width=280&height=500

Peretti, Frank E. - Anakin haudat

Kun Jay ja Lila Cooper astuvat Anakin hautakammioihin arkeologi-isänsä kanssa, he toivovat löytävänsä työtoverinsa, joka on kadonnut salaperäisesti. Mutta he törmäävätkin pelottavaan uskontoon ja uusiin mysteereihin, jotka pian saattavat heidät kaikki suureen vaaraan.
Kuka tai mikä on pelottava Harada?..
Hinta: 10.00 €
loukussa.jpg&width=280&height=500

Peretti, Frank E. - Loukussa meren pohjassa

Lila haluaa välttämättä matkustaa tätinsä luokse Japanista, missä hänen isänsä on vierailevana luennoitsijana. Mistäpä hän arvaisi, että matkalla Yhdysvaltoihin lentokone kaapataan! Nyt hän on satimessa lukitussa, huippusalaisessa kapselissa. Ja kapseli makaa meren pohjassa...
Lilan isä, hänen veljensä..
Hinta: 10.00 €
pakovesi.jpg&width=280&height=500

Peretti, Frank E. - Pako vesimiehen saarelta

Cooperit lähtevät selvittämään Tyynessämeressä olevan kummallisen saaren salaisuutta. He jäljittävät kadonnutta lähetystyöntekijää.
Pian Jake-isä sekä lapset Jay ja Lila tajuavat, että jokin pelottava voima näyttää pitävän saaren asukkaita vallassaan. Lumoavan kaunis saari ei olekaan rauhan ja rakkauden..
Hinta: 10.00 €
katujen_jumala_dimas_salaberrios_angela_hunt_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Salaberrios, Dimas ja Hunt, Angela: Katujen Jumala

Dimas ”Päivänsäde” Salaberrios alkoi myydä huumeita 11-vuotiaana ja viiden vuoden kuluttua hän oli jo istunut ensimmäisen tuomionsa pahamaineisessa Rikers Islandin vankilassa. Dimasilla oli vain yksi keino selvitä – hänen piti olla katujen kuningas. Hänen täytyi olla kulmakunnan rikkain..
Hinta: 29.00 €
jp_ja_murtovaras_tytti_salo_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Salo, Tytti - JP ja murtovaras

"Ruttu ja Olli terästivät kuuloaan. Oli aivan hiljaista. Sitten se kuului taas. Raskas rasahdus. Toinen. Kolmas. Joku käveli lähistöllä. Minnin suusta pääsi pieni pelästynyt inahdus." Seudulla liikkuu pitkäkyntisiä. Yhdeksänvuotiaat kaverukset ryhtyvät selvittämään tapausta, ja toisen pikkusisko Minni..
Hinta: 15.00 €
jeesus_on_.jpg&width=280&height=500

Smith, Judah - Jeesus on __________ . Löydä uusi tapa olla ihminen

Jeesus on __________. Kuinka jatkaisit lausetta? Siinä on subjekti ja predikaatti, mutta mitä tulee niiden jälkeen? Vastauksesi saattaa valaista polkua, jolle sinun on lähdettävä, jotta tulisit sellaiseksi kuin sinut on tarkoitettu.
Judah Smith jatkaa yllä olevaa lausetta kirjassaan yhä uudelleen ja..
Hinta: 20.00 €
12