Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Nuoret

Kirjoja nuorisolle

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 35 kpl
ikuisuus.jpg&width=280&height=500

Alcorn, Randy - Ikuisuus

Rikas mies ja Lasarus, tutun raamatun kertomuksen pohjalta tehty sarjakuvakirja, joka kommunikoi Raamatun totuutta selkeästi ja voimakkaasti nykypäivän lukijoille. Kirjassa Javier Saltaresin mahtava neliväri kuvitus, höystettynä rikkaalla värimaailmalla , dramaattisilla varjostuksilla ja valotuksella..
Hinta: 15.00 €25.00 €
BibleJournaling.jpg&width=280&height=500

Bible journaling - Uusi testamentti ja psalmit

Leveämarginaalinen Bible journaling Uusi testamentti ja psalmit on uusi tapa syventyä Raamatun teksteihin. Voit tekstata, värittää tai koristella raamatunkohtia marginaaleihin omalla tavallasi. Liitesivuilla on inspiroivia värityskuvia sekä tyhjiä sivuja, joihin voit itse kirjoittaa ja kuvittaa sinulle..
Hinta: 14.90 €
juokse_poika_juokse.jpg&width=280&height=500

Cruz, Nicky - Juokse poika juokse

Maailmankuulu bestseller Nicky Cruzista, jengijohtajasta New Yorkin väkivaltaisen alamaailman keskeltä. Vanhempiensa kiroamasta lapsesta tuli Jumalan avulla siunauksen välikappale koko maailmalle.
356 sivua, pehmeäkantinen,
28.painos v.2014 (alkuperäinen teos vuodelta 1970)..
Hinta: 14.50 €
kivatietaa.jpg&width=280&height=500

Dowley, Tim; Adams, Anne - Kiva tietää; Astu Raamatun maailmaan

Kiehtova matka Raamatun maailmaan.  * Kuinka Abraham rakensi telttansa?  * Millaista oli Rooman armeijassa?  * Kuinka leivottiin leipää?  * Milloin oli vaarallista purjehtia?  * Mitä soittimia juutalaisessa temppelissä käytettiin?  Tämä mainio tietopaketti vastaa monia askarruttaviin kysymyksiin Raamatun..
Hinta: 9.50 €
jeesuksenajan.jpg&width=280&height=500

Feinberg Vamosh Miriam - Jeesuksen ajan arkipäivä

Tietopuolinen kirja, joka soveltuu sekä kotien ja koulujen uskontokasvatukseen. Paljon kauniita värikuvia.
Tekijät: Feinberg Vamosh Miriam Kustantaja: Suomen Pipliaseura Painos: 2003 Tuotemuoto: nidottu, pehmeäkantinen Sivumäärä: 101
Hinta: 15.00 €19.00 €
veriliitto.jpg&width=280&height=500

Franzese, Michael - Veriliitto; Hän jätti mafian ja jäi eloon

RAHAA, VALTAA, MAINETTA.  Mafiapomo Michael Franzesella oli näitä kaikkia. Järjestäytyneen rikollisuuden piireissä kaikki tunsivat Michael Franzesen nimen. Vanity Fair nimesi hänet erääksi mafian eniten ansaitsevista miehistä Al Caponen aikojen jälkeen. Aikakauslehti Fortunen luetteleman USA:n 50 rikkaimman..
Hinta: 32.00 €
Ensimmainen_Frohning.jpg&width=280&height=500

Froning, Rich; Thomas, David - Ensimmäinen. Mitä voittamiseen tarvitaan?

Mitä asioita mestaruuteen tarvitaan? Voimaa, kestävyyttä, taitoa, itsekuria. Näiden ominaisuuksien avulla Rich Froning on voittanut neljä kertaa CrossFitin maailmanmestaruuden. Huipputasolla kilpailemiseen ja voittamiseen tarvitaan kuitenkin myös henkistä ja hengellistäkin sinnikkyyttä ja päättäväisyyttä..
Hinta: 30.00 €
Miksi_maapallo_ei_putoa_Risto_Heikkila_Kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Heikkilä, Risto - Miksi maapallo ei putoa?

Mitä kaikkea ihmeellistä yläpuoleltamme löytyykään? Maailmankaikkeuden ihmeet saavat pohtimaan elämän tarkoitusta, luomistyötä ja ihmisen paikkaa. Juuri maailmankaikkeuden suuruus ja ihmeellisyys todistaa Jumalan huolenpidosta; se, että kiidämme pienenä pisteenä äärettömässä avaruudessa, ei ole syy ahdistukseen..
Hinta: 24.90 €
Ihmeellinen_Jeesus_sarjakuvakertomus.jpg&width=280&height=500

Ihmeellinen Jeesus -sarjakuvakertomus

Vapahtaja syntyy. Kuningas kuolee. Jumala nousee kuolleista. Ainutlaatuinen kertomus Jeesuksesta Kristuksesta. Koko Uuden testamentin sisältö helposti omaksuttavassa ja mieleenpainuvassa muodossa.  Kirja on tarkoitettu nuorille ja aikuisille, ja se palvelee erinomaisesti myös maahanmuuttajia, jotka..
Hinta: 19.00 €
leevijatlantis.jpg&width=280&height=500

Istvan Mäki, Harri - Leevi ja Atlantis-sinetti

Hyisessä kätkössä lepää unohtunut kaupunki ja siellä aarre, joka kätkee arvoituksen. Atlantis-sinetti paljastaa aikakauden, jolloin jäätiköillä liikkui suuria olentoja, ilmassa lensi valkeita lepakoita ja ihminen eli näiden olentojen keskellä sopusoinnussa...
Ystävykset Leevi, Liisa ja Mämmi toteuttavat..
Hinta: 8.00 €
leevijakultainen.jpg&width=280&height=500

Istvan Mäki, Harri - Leevi ja kultainen naamio

Seikkailijaystävät Leevi, Liisa ja Mämmi sekä Bianca-koira matkustavat omaperäiseen Villa Homerokseen, joka sijaitsee Turkissa, lähellä muinaista Troijan kaupunkia.
Troijan rauniot ja historia ovat kiehtovia, mutta seikkailijoita kiusaa alituisilla sähköposteilla mystinen Troijalainen. Lapset eivät..
Hinta: 8.00 €
paaauki.jpg&width=280&height=500

Korolainen, Tuula - Pää auki; runoja ja lauluja nuorille

Nuoren elämä on ihanaa ja kamalaa. Joskus on pää pilvissä ja siivet kantapäissä, kohta taas sydän parkuu ja harteilla on koko maailman paino. Minän ja maailman rajat ovat hakusessa, samoin sanat joilla tunteistaan kertoisi. Silloin tulevat runot ja laulut apuun.  Pää auki! on valikoima tuoreita runoja..
Hinta: 15.00 €
nuorempi_katekismus_arto_kaykka_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Käykkä, Arto - Nuorempi katekismus

"Elämässä pitää olla järjestys. Jopa rosvojengeillä on aina pomo, ja koulussa on rehtori. Ensimmäisessä käskyssä sanotaan, että Jumala on maailmankaikkeuden ja ihmisten pomo. Hän se lopulta elämässä määrää, vaikka ihminen luulee monesti, että itse päättää tekemisensä ja tekemättä jättämisensä. Ei se..
Hinta: 8.50 €
Totta_mooses.jpg&width=280&height=500

Lindqvist, Pekka; Rahkonen, Pekka - Totta Mouses! Mooses iki- ja nykynuorille

Mooseksella, antiikin ylivoimaisesti tunnetuimmalla juutalaisella, on kovan luokan suositukset: häneen viittaavat vaikuttajat Jeesuksesta Paavo Lipposeen. Mooses on Raamatun suuri kansanjohtaja, lain antaja ja profeetta - ihminen, joka melkein tapasi Jumalan kasvoista kasvoihin. Jeesuksestakin hän kirjoitti..
Hinta: 21.00 €
mangamessias.jpg&width=280&height=500

Manga Messias - sarjakuva

Kaikkien aikojen mahtavin tarina, maailmanhistorian myydyimmästä kirjasta, kaikkein kiistanalaisimmasta miehestä, joka on koskaan elänyt, maailman suosituimman sarjakuvan muodossa.
Luetaan japanilaisittain takaperin.
Hinta: 9.80 €
Mangametamorphosis.jpg&width=280&height=500

Manga Metamorphosis - sarjakuva

Onko maailmasi lopussa vai alussa? Kuvittele, jos kaikki elämässäsi olisi yhtäkkiä toisin. Pelottava uusi liike leviää ympärilläsi kuin virus, viranomaiset ovat voimattomia. Yhtäkkiä vanha elämäsi on ohi. Mutta onko tämä maailmanloppu vai uuden luomisen aamunkoitto? Manga metamorphosis kertoo Apostolien..
Hinta: 9.80 €
kotihirvioiden.jpg&width=280&height=500

Marijanovic, Stanislav - Kotihirviöiden käsikirja 3

Hirmuskiirus Hoppupoppu, Toni Monotoni, Stressipessi,Löö Perikles, Nolopolo, Kaunasielu - keitä ne oikein ovat ja mistä ne aina ilmaantuvat? Jossain aivan lähellämme piileksii outoja olentoja, jotka … [Lue lisää...]puuttuvat elämäämme ja yrittävät kaikin tavoin saada arkemme sekaisin. Ne rontit..
Hinta: 8.00 €
keinuhevonen.jpg&width=280&height=500

Moilanen, Paula; Haapamäki, Kirsi - Keinuhevonen

Vuonna 1920 Niemelän nikkarituvassa valmistuu salainen joululahja: keinuhevonen. Keinuhevosen tarinan avulla Suomen historian vaiheet sidotaan jatkumoksi lapsentajuisesti. Lämpimästi ja hauskasti kirjoitetun dialogin, arkisten tapahtumien ja taidokkaan kuvituksen välityksellä lukija pääsee kurkistamaan..
Hinta: 9.50 €
onnenpyora_timo_parvela.jpg&width=280&height=500

Parvela, Timo - Onnenpyörä

Onnenpyörästä kaikki alkaa. Päävoittoa ei tule, mutta voitettu limsapullo saa tärkeän tehtävän. Pienen unni Kattilan lähettämä pulloposti on lyhyydessään liikuttava. Kutsussaan unni sekä etsii onnea että haluaa ilahduttaa ystäväänsä. Pullopostin vaiheita on pakko jännittää henkeä pidätellen: huomaavatko..
Hinta: 23.80 €29.00 €
anakin.jpg&width=280&height=500

Peretti, Frank E. - Anakin haudat

Kun Jay ja Lila Cooper astuvat Anakin hautakammioihin arkeologi-isänsä kanssa, he toivovat löytävänsä työtoverinsa, joka on kadonnut salaperäisesti. Mutta he törmäävätkin pelottavaan uskontoon ja uusiin mysteereihin, jotka pian saattavat heidät kaikki suureen vaaraan.
Kuka tai mikä on pelottava Harada?..
Hinta: 10.00 €
12