Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Nuoret

Kirjoja nuorisolle

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 32 kpl
BibleJournaling.jpg&width=280&height=500

Bible journaling - Uusi testamentti ja psalmit

Leveämarginaalinen Bible journaling Uusi testamentti ja psalmit on uusi tapa syventyä Raamatun teksteihin. Voit tekstata, värittää tai koristella raamatunkohtia marginaaleihin omalla tavallasi. Liitesivuilla on inspiroivia värityskuvia sekä tyhjiä sivuja, joihin voit itse kirjoittaa ja kuvittaa sinulle..
Hinta: 14.90 €
juokse_poika_juokse.jpg&width=280&height=500

Cruz, Nicky - Juokse poika juokse

Maailmankuulu bestseller Nicky Cruzista, jengijohtajasta New Yorkin väkivaltaisen alamaailman keskeltä. Vanhempiensa kiroamasta lapsesta tuli Jumalan avulla siunauksen välikappale koko maailmalle.
356 sivua, pehmeäkantinen,
28.painos v.2014 (alkuperäinen teos vuodelta 1970)..
Hinta: 14.50 €
Jari_ja_kadonneet_strutsit_Elizabeth_Jane_Davis_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Davis, Elizabeth Jane - Jari ja kadonneet strutsit

Jari löytää rannalta jättiläismunan, joka osoittautuu strutsin munaksi. Myöhemmin hän löytää strutsin hautomassa isoa munakekoa. Ensin lintu karkottaa tunkeilijan pois, mutta kesyyntyy vähitellen, kun Jari tuo sille joka päivä annoksen jyviä. Jari tutustuu poikaan, joka etsii seudulla isänsä tarhasta..
Hinta: 4.00 €
kivatietaa.jpg&width=280&height=500

Dowley, Tim; Adams, Anne - Kiva tietää; Astu Raamatun maailmaan

Kiehtova matka Raamatun maailmaan.  * Kuinka Abraham rakensi telttansa?  * Millaista oli Rooman armeijassa?  * Kuinka leivottiin leipää?  * Milloin oli vaarallista purjehtia?  * Mitä soittimia juutalaisessa temppelissä käytettiin?  Tämä mainio tietopaketti vastaa monia askarruttaviin kysymyksiin Raamatun..
Hinta: 9.50 €
jeesuksenajan.jpg&width=280&height=500

Feinberg Vamosh Miriam - Jeesuksen ajan arkipäivä

Tietopuolinen kirja, joka soveltuu sekä kotien ja koulujen uskontokasvatukseen. Paljon kauniita värikuvia.
Tekijät: Feinberg Vamosh Miriam Kustantaja: Suomen Pipliaseura Painos: 2003 Tuotemuoto: nidottu, pehmeäkantinen Sivumäärä: 101
Hinta: 15.00 €19.00 €
veriliitto.jpg&width=280&height=500

Franzese, Michael - Veriliitto; Hän jätti mafian ja jäi eloon

RAHAA, VALTAA, MAINETTA.  Mafiapomo Michael Franzesella oli näitä kaikkia. Järjestäytyneen rikollisuuden piireissä kaikki tunsivat Michael Franzesen nimen. Vanity Fair nimesi hänet erääksi mafian eniten ansaitsevista miehistä Al Caponen aikojen jälkeen. Aikakauslehti Fortunen luetteleman USA:n 50 rikkaimman..
Hinta: 32.00 €
Miksi_maapallo_ei_putoa_Risto_Heikkila_Kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Heikkilä, Risto - Miksi maapallo ei putoa?

Mitä kaikkea ihmeellistä yläpuoleltamme löytyykään? Maailmankaikkeuden ihmeet saavat pohtimaan elämän tarkoitusta, luomistyötä ja ihmisen paikkaa. Juuri maailmankaikkeuden suuruus ja ihmeellisyys todistaa Jumalan huolenpidosta; se, että kiidämme pienenä pisteenä äärettömässä avaruudessa, ei ole syy ahdistukseen..
Hinta: 24.90 €
Ihmeellinen_Jeesus_sarjakuvakertomus.jpg&width=280&height=500

Ihmeellinen Jeesus -sarjakuvakertomus

Vapahtaja syntyy. Kuningas kuolee. Jumala nousee kuolleista. Ainutlaatuinen kertomus Jeesuksesta Kristuksesta. Koko Uuden testamentin sisältö helposti omaksuttavassa ja mieleenpainuvassa muodossa.  Kirja on tarkoitettu nuorille ja aikuisille, ja se palvelee erinomaisesti myös maahanmuuttajia, jotka..
Hinta: 19.00 €
leevijatlantis.jpg&width=280&height=500

Istvan Mäki, Harri - Leevi ja Atlantis-sinetti

Hyisessä kätkössä lepää unohtunut kaupunki ja siellä aarre, joka kätkee arvoituksen. Atlantis-sinetti paljastaa aikakauden, jolloin jäätiköillä liikkui suuria olentoja, ilmassa lensi valkeita lepakoita ja ihminen eli näiden olentojen keskellä sopusoinnussa...
Ystävykset Leevi, Liisa ja Mämmi toteuttavat..
Hinta: 8.00 €
leevijakultainen.jpg&width=280&height=500

Istvan Mäki, Harri - Leevi ja kultainen naamio

Seikkailijaystävät Leevi, Liisa ja Mämmi sekä Bianca-koira matkustavat omaperäiseen Villa Homerokseen, joka sijaitsee Turkissa, lähellä muinaista Troijan kaupunkia.
Troijan rauniot ja historia ovat kiehtovia, mutta seikkailijoita kiusaa alituisilla sähköposteilla mystinen Troijalainen. Lapset eivät..
Hinta: 8.00 €
ensimmainen_joulu_anders_ja_birgitta_johansson_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Johansson, Anders ja Birgitta - Ensimmäinen joulu

Kirja kertoo Leasta, ryövärintytöstä ja ihmisistä, joita hän tapasi Beetlehemissä niihin aikoihin, kun Jeesus syntyi. Lealle tapahtui paljon jännittävää ja mielenkiintoista ja lopulta hän oli todistamassa tallissa aivan ainutlaatuista tapahtumaa.
Kikjan lukeminen aloitetaan joulukuun alussa. Joka päivä..
Hinta: 2.00 €
kuva_siirtyy_sanaan_raaputa_tarra_ja_varita.jpg&width=280&height=500

Kuva siirtyy sanaan, raaputa tarra ja väritä

Tee kirja valmiiksi: ota käyttöön tarrat ja kynät! Käytä luovuuttasi, niin että kymmenen kaunista kuvaa ovat entistä ehompia, ja samalla voit pohdiskella raamatunjakeita. Kirjan alussa on viisi tarra-arkkia, ja koko kirja on täynnä mielenkiintoista katsottavaa ja luettavaa.
24 sivua, kovakantinen,..
Hinta: 17.00 €
Totta_mooses.jpg&width=280&height=500

Lindqvist, Pekka; Rahkonen, Pekka - Totta Mouses! Mooses iki- ja nykynuorille

Mooseksella, antiikin ylivoimaisesti tunnetuimmalla juutalaisella, on kovan luokan suositukset: häneen viittaavat vaikuttajat Jeesuksesta Paavo Lipposeen. Mooses on Raamatun suuri kansanjohtaja, lain antaja ja profeetta - ihminen, joka melkein tapasi Jumalan kasvoista kasvoihin. Jeesuksestakin hän kirjoitti..
Hinta: 21.00 €
mangamessias.jpg&width=280&height=500

Manga Messias - sarjakuva

Kaikkien aikojen mahtavin tarina, maailmanhistorian myydyimmästä kirjasta, kaikkein kiistanalaisimmasta miehestä, joka on koskaan elänyt, maailman suosituimman sarjakuvan muodossa.
Luetaan japanilaisittain takaperin.
Hinta: 9.80 €
Mangametamorphosis.jpg&width=280&height=500

Manga Metamorphosis - sarjakuva

Onko maailmasi lopussa vai alussa? Kuvittele, jos kaikki elämässäsi olisi yhtäkkiä toisin. Pelottava uusi liike leviää ympärilläsi kuin virus, viranomaiset ovat voimattomia. Yhtäkkiä vanha elämäsi on ohi. Mutta onko tämä maailmanloppu vai uuden luomisen aamunkoitto? Manga metamorphosis kertoo Apostolien..
Hinta: 9.80 €
kotihirvioiden.jpg&width=280&height=500

Marijanovic, Stanislav - Kotihirviöiden käsikirja 3

Hirmuskiirus Hoppupoppu, Toni Monotoni, Stressipessi,Löö Perikles, Nolopolo, Kaunasielu - keitä ne oikein ovat ja mistä ne aina ilmaantuvat? Jossain aivan lähellämme piileksii outoja olentoja, jotka … [Lue lisää...]puuttuvat elämäämme ja yrittävät kaikin tavoin saada arkemme sekaisin. Ne rontit..
Hinta: 8.00 €
keinuhevonen.jpg&width=280&height=500

Moilanen, Paula; Haapamäki, Kirsi - Keinuhevonen

Vuonna 1920 Niemelän nikkarituvassa valmistuu salainen joululahja: keinuhevonen. Keinuhevosen tarinan avulla Suomen historian vaiheet sidotaan jatkumoksi lapsentajuisesti. Lämpimästi ja hauskasti kirjoitetun dialogin, arkisten tapahtumien ja taidokkaan kuvituksen välityksellä lukija pääsee kurkistamaan..
Hinta: 9.50 €
onnenpyora_timo_parvela.jpg&width=280&height=500

Parvela, Timo - Onnenpyörä

Onnenpyörästä kaikki alkaa. Päävoittoa ei tule, mutta voitettu limsapullo saa tärkeän tehtävän. Pienen unni Kattilan lähettämä pulloposti on lyhyydessään liikuttava. Kutsussaan unni sekä etsii onnea että haluaa ilahduttaa ystäväänsä. Pullopostin vaiheita on pakko jännittää henkeä pidätellen: huomaavatko..
Hinta: 23.80 €29.00 €
anakin.jpg&width=280&height=500

Peretti, Frank E. - Anakin haudat

Kun Jay ja Lila Cooper astuvat Anakin hautakammioihin arkeologi-isänsä kanssa, he toivovat löytävänsä työtoverinsa, joka on kadonnut salaperäisesti. Mutta he törmäävätkin pelottavaan uskontoon ja uusiin mysteereihin, jotka pian saattavat heidät kaikki suureen vaaraan.
Kuka tai mikä on pelottava Harada?..
Hinta: 10.00 €
loukussa.jpg&width=280&height=500

Peretti, Frank E. - Loukussa meren pohjassa

Lila haluaa välttämättä matkustaa tätinsä luokse Japanista, missä hänen isänsä on vierailevana luennoitsijana. Mistäpä hän arvaisi, että matkalla Yhdysvaltoihin lentokone kaapataan! Nyt hän on satimessa lukitussa, huippusalaisessa kapselissa. Ja kapseli makaa meren pohjassa...
Lilan isä, hänen veljensä..
Hinta: 10.00 €
12