Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Salaberrios, Dimas ja Hunt, Angela: Katujen Jumala

Dimas ”Päivänsäde” Salaberrios alkoi myydä huumeita 11-vuotiaana ja viiden vuoden kuluttua hän oli jo istunut ensimmäisen tuomionsa pahamaineisessa Rikers Islandin vankilassa. Dimasilla oli vain yksi keino selvitä – hänen piti olla katujen kuningas. Hänen täytyi olla kulmakunnan rikkain ja vahvin… tai edessä olisi varma kuolema. 
Pimeys ja väkivalta hallitsivat New Yorkin kaduilla. Katujen Jumala on tositarina erään miehen vaarallisista vaiheista rikosten, huumeiden ja kuoleman maailmassa. Sitten Dimas kohtasi todellisen Jumalan ja se pelasti hänen elämänsä. Pian hän kuitenkin joutui vieläkin suurempaan vaaraan, sillä Jumala lähetti hänet takaisin kaduille pelastamaan siellä olevia sieluja. Mutta kuinka pitkälle hän olisi valmis menemään? 

Tämä kiehtova kirja kertoo maailmasta, josta vain harvat ovat päässeet pakenemaan. Dimasin tarina todistaa, että pienikin valonsäde voi valaista synkeimmän pimeyden. 

Dimas Salaberrios on pastori "Infinity Bible Churchissa" Etelä-Bronxissa New Yorkissa. Hän on kansainvälisesti tunnettu puhuja ja hänellä on maisterintutkinto Allianssin Teologisesta Seminaarista. 

"Kiehtova kertomus, joka ei jätä ketään kylmäksi. Todellinen tämän sukupolven ”Risti ja linkkuveitsi.” 
-Josh McDowell, kirjailija ja puhuja 

Pehmeäkantinen. 420 sivua. 
Ilmestymisvuosi 2017

Loppumassa - Vain yksi tuote on enää jäljellä.
Hinta:29.00 €