Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Ajattelematon Aleksi - Justyna D. Waclawik

Aleksi on nuori delfiini, joka ei malttaisi käydä koulua, vaan uiskentelisi mieluummin seikkailuihin, joita merenpohjalla kyllä riittää. Eräänä päivänä rausku, meritähti ja muut ystävät puhuvat hänet ympäri, ja heillä on tosi hauskaa — kunnes paikalle kutsutaan poliisikalat...

Isädelfiini ja äitidelfiini ovat pettyneitä kuultuaan Aleksin toilailuista. Poika ei selvästikään ole käsittänyt, että jokaisella valinnalla on seurauksensa. Aleksikin on pahoillaan. Hän ottaa opikseen vanhempiensa puhuttelusta ja lupaa parantaa tapansa.

Jännittävän, värikkäästi kuvitetun eläinsadun muodossa kirja auttaa lasta ymmärtämään, että olemme vastuussa valinnoistamme. Jokainen päätöksemme kantaa joko hyvää tai huonoa hedelmää ja saattaa vaikuttaa muihinkin kuin meihin itseemme.

Lopussa on Ross Campbellin vinkkejä vanhemmille sekä tarinaan liittyviä kysymyksiä lapsen pohdittavaksi. Oikeisiin vastauksiin ohjataan Raamatun avulla. Kysymysten pohtiminen yhdessä vanhempien kanssa harjaannuttaa lasta tekemään viisaita päätöksiä ja myös perustelemaan ne.

Loppumassa - Vain yksi tuote on enää jäljellä.
Hinta:14.00 €