Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kuvakirjat

Sivu 1 / 4   Tuotteita yhteensä 77 kpl
kultainen_sydan_terttu_aakko_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Aakko, Terttu - Kultainen sydän

Syksyllä paikalle saapuu vaeltaja hatussaan lentokyvytön lintu. Alkaa pienimuotoinen kilpailu kullasta. Ja kun vaeltaja vihdoin kirjan lopussa vapautuu ahneudestaan, saa lintukin siivet, joilla voi lentää. Oululainen Terttu alanko kuvaa luontoa kielellisesti värikkäästi ja tarkasti.
sivuja 32, kovakantinen..
Hinta: 9.50 €
adventin_aikaan.jpg&width=280&height=500

Adventin aikaan - Riikka Juvonen

Tämä kirja on joulukalenteri. Jokainen aukeama vie yhden päivän lähemmäksi joulua. Kirjassa on 24 joulunaikaan liittyvää kertomusta, joissa tutustutaan adventin perinteisiin ja merkitykseen. Kauniit nelivärikuvat täydentävät kokonaisuuden. 
Kirja sopii kotien, koulujen ja kerhojen adventtikalenteriksi..
Hinta: 15.60 €
ajattelematon.jpg&width=280&height=500

Ajattelematon Aleksi - Justyna D. Waclawik

Aleksi on nuori delfiini, joka ei malttaisi käydä koulua, vaan uiskentelisi mieluummin seikkailuihin, joita merenpohjalla kyllä riittää. Eräänä päivänä rausku, meritähti ja muut ystävät puhuvat hänet ympäri, ja heillä on tosi hauskaa — kunnes paikalle kutsutaan poliisikalat...
Isädelfiini ja äitidelfiini..
Hinta: 14.00 €
merirosvosaari.jpg&width=280&height=500

Alméras, Arnaud; Sfar, Joann - Merirosvosaari

Katala Sam Mustekala ja hänen merirosvonsa ovat hyökänneet laivaan ja siepanneet miehistön. Merirosvot haluavat itselleen salaperäisen taikakalun, jolla hallitaan tuulia. Onneksi Kasperi, nuori laivapoika, onnistuu piiloutumaan arkkuun. Hän päättää pelastaa miehistön ja saada takaisin varastetun tuuliruusun..
Hinta: 4.00 €
kiinanpikku.jpg&width=280&height=500

Amelin, Michel; Wensell, Ulises - Kiinan pikku keisari

Kiinan pikku keisari asuu valtavan suuressa palatsissa, jonka nimi on Kielletty kaupunki. Sinne ei saa kukaan tavallinen ihminen tulla. Pikku keisari ikävystyy palatsissaan.
Eräänä päivänä hän saa kuulla, että hän on ainoa, joka pystyy voittamaan pelottavan Vihreäsilmäisen Lohikäärmeen. Yöllä hänen..
Hinta: 4.00 €
Lasten_pikku_jaakarhu.jpg&width=280&height=500

Beer, Hans de - Pikku jääkarhu vaarallisilla vesillä

Pohjoisnavalla on epätavallisen lämmintä. Jää rakoilee ja lumi sulaa kohisten. Pikku jääkarhu Lassen leikit keskeytyvät, kun se huomaa meressä keinuvan, savua tuprauttelevan sukellusveneen. Siellä piileksii kaksi tutkijoiden pelastamaa jääkarhunpentua. Yhdessä uuden ystävänsä, mäyräkoira Fredin kanssa..
Hinta: 8.00 €
jouluklovni.jpg&width=280&height=500

Bolliger, Max; Conno, Gianni De - Jouluklovni

Viisautta etsivä klovni lähtee jouluyönä seuraamaan kirkasta tähteä löytääkseen vastasyntyneen kuninkaan ja viedäkseen hänelle lahjan. Kaiken, mitä klovni omistaa, hän kuitenkin jakaa matkallaan tarvitseville. Kun klovni viimein saapuu Betlehemiin seimelle, hän voi antaa uudelle kuninkaalle ainoastaan..
Hinta: 9.50 €
uusiystava.jpg&width=280&height=500

Delval, Marie-Hélène - Uusi ystävä

Simon luokalle on tullut uusi tyttö. Hän on kotoisin vieraasta maasta. Hänellä on pitkät mustat hiukset ja hänen nimensä on Indira. Simo on varma, että Indira on noita, joten hän päättää vakoilla Indiraa välitunnilla...
Kirja erilaisuudesta, ennakkoluuloista ja ystävyydestä.
Lasten Keskus, 2009. Nidottu..
Hinta: 4.00 €
ihmeellinen_syntymapaivalahja_ferri_giuliano_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Ferri, Giuliano - Ihmeellinen syntymäpäivälahja

Hiiripoika Hannu saa papaltaan salaperäisen syntymäpäivälahjan. Kun paketista paljastuu vain pussillinen siemeniä, on pikkuhiiri ihmeissään. Mitä kummaa hiiripoika tekee kasalla kuivia siemeniä? Papan lahjasta kasvaa lopulta hiiripojan elämän paras syntymäpäivälahja. Ennen sitä Hannun täytyy kuitenkin..
Hinta: 23.50 €
suuret_ja_pienet_elaimet_jan_godfrey_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Godfrey, Jan & Yerrill, Gail - Suuret ja pienet eläimet

Pelottavia petoja ja pikkuisia aaseja, kaloja, käärmeitä, kukkoja... Jan Godfreyn valloittava kerronta ja Gail Yerrillin kauniit piirrokset herättävät eloon Raamatun rakkaimmat kertomukset.
sivuja 29, kovakantinen
vuodelta 2013
Hinta: 5.00 €
susi_ja_seitseman_pienta_kilia_grimmin_veljekset.jpg&width=280&height=500

Grimmin veljekset - Susi ja seitsemän pientä kiliä

Olipa kerran vuohimuori, jolla oli seitsemän pientä, suloista kiliä. Eräänä päivänä se lähti hakemaan ruokaa. Minun täytyy lähteä metsään. Pitäkää itsestänne huolta ja varokaa sutta, muistutti vuohiäiti pieniä kilejään. Mutta saduissa sudet ovat aina hyvin ovelia ja myös nälkäisiä!  Grimmin veljesten..
Hinta: 24.00 €
nytbetleh.jpg&width=280&height=500

Gröhn, Anne; Mirza, Yusif - Nyt Betlehemiin!

"Nyt Betlehemiin! Siellä me näemme sen, mitä on tapahtunut, sen, minkä Herra meille ilmoitti." Lähde sinäkin, kiireellä. Jätä arkesi, huolesi, edes hetkeksi. Lähde katsomaan sitä, mikä ilmoitettiin jo ammoisina aikoina profeettojen suulla. Nyt Betlehemiin! on kirja tutusta jouluevankeliumista Luuk. 2..
Hinta: 9.50 €
kummallinen.jpg&width=280&height=500

Guilloré, Jean - Kummallinen kaverini

Kun Risto ilmestyy luokkaan, koko luokka nauraa hänelle. Risto onkin aika erikoinen: hänen hiuksensa kiiltävät kuin hopeapaperi, silmät tuijottavat oudosti, ja hänellä on salainen taikavoima, jolla hän voi nostaa ilmaan esineitä ja ihmisiäkin. Kukaan ei tiedä, mistä Risto on tullut. Matias pitää kuitenkin..
Hinta: 4.00 €
marian_pieni_aasi_gunhild_sehlin_kirjakauppa_biblia.gif&width=280&height=500

Gunhild, Sehlin - Marian pieni aasi

Joosef ostaa Marialle lahjaksi Nasaretin laiskimman, tyhmimmän ja oikukkaimman aasin. Mutta aasi onkin kiltti Marialle, ja siitä tulee Marian ja Joosefin uskollinen apulainen. Aasi saa ilon kantaa Mariaa matkalla Nasaretista Beetlehemiin ja olla mukana jouluyön ihmeessä.
Kirja on alunperin Gunhild Sehlinin..
Hinta: 17.00 €
moron_unisukat.jpg&width=280&height=500

Haiko, Nina - Mörön unisukat

Jokin suuri ja kaamea hiipii pienen Jussi-pupun sängyn vieressä. Pupun viiksikarvat ovat ärhäkällä kiharalla pelosta ja jännityksestä. Jussi pelkää pimeää ja mörköjä. Mutta tämä mörkö olikin ihan erilainen kuin Jussi oli kuvitellut. Möröllä oli hienot sukat ja se oli muutenkin ihan mukava. Mörkö auttoi..
Hinta: 9.50 €
hirmuriku.jpg&width=280&height=500

Hellman-Hurpoil, Odile; Gaste, Eric - Hirmu-Riku

Riku pelottelee kaikkia koulussa hirmulaatikollaan. Hän kertoo muille lapsille, että laatikossa on hirmuisia ötököitä.
Mutta kun isot viidesluokkalaiset kiusaavat Rikun kavereita, hän on valmis puolustamaan heitä kaikin tavoin. Ehkä hän jopa avaa laatikkonsa?
32 sivua, pehmeäkantinen..
Hinta: 4.00 €
kotonamyrskyaa.jpg&width=280&height=500

Hoestlandt, Jo; Bloch, Serge - Kotona myrskyää

Kun Saaran vanhemmat riitelevät, kotona myrskyää. Ja nykyään myrsky riehuu kotona aamusta iltaan. Vaikka Saaralla on paras kaveri Jenni, vaikka äiti halii ja suukottaa häntä ja vaikka isä vitsailee, Saaraa pelottaa silti. Hän haluaisi vain palata aikaan, jolloin kaikki tykkäsivät toisistaan! Saara miettii..
Hinta: 4.00 €
aidinensimmainen.jpg&width=280&height=500

Hoestlandt, Jo; Millet, Claude ja Denise - Äidin ensimmäinen koulupäivä

Paula, Niina ja Antti ovat tänään iloisia. Koulu alkaa! He pääsevät takaisin kouluun, he saavat kertoa lomastaan kavereille ja leikkiä välitunnilla. Kaikki olisi täydellistä, jos äidit vain käyttäytyisivät paremmin. Mutta kaikki tietävät, että äitien pitää ensin vähän totutella kouluun. Ensimmäinen koulupäivä..
Hinta: 4.00 €
Hyvan_yon_rukoukset_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Hyvän yön rukoukset

Suomalaisten lasten oma rukouskirja,
tutut perinteiset rukoukset rauhallisen kauniisti kuvitettuina saattelevat rakkaat pienokaisemme turvallisesti unten maille.
63 sivua, sidottu, kovakantinen, pehmustetut kannet, 6.painos 2017
Hinta: 12.90 €
Ihan_taysi_tonttu_Tuula_Korolainen_Hannele_Huovi_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Ihan täysi tonttu - Tuula Korolainen (toim)

Kelle lahja annetaan?  No, joulurauhan raivaajalle,  hyvän mielen muokkaajalle,  joulutuoksun taikojalle,  piparkakun paistajalle,  menköön kaikille jotakin.  Kaija Pispa  Miksi joulupukkia jännittää? Miltä taikinasta tuntuu, kun leivotaan? Mitä kalat tekevät jouluna jään alla? Ihan täysi tonttu -kirjan..
Hinta: 24.00 €
12...4