Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kuvakirjat

Sivu 1 / 4   Tuotteita yhteensä 63 kpl
ajattelematon.jpg&width=280&height=500

Ajattelematon Aleksi - Justyna D. Waclawik

Aleksi on nuori delfiini, joka ei malttaisi käydä koulua, vaan uiskentelisi mieluummin seikkailuihin, joita merenpohjalla kyllä riittää. Eräänä päivänä rausku, meritähti ja muut ystävät puhuvat hänet ympäri, ja heillä on tosi hauskaa — kunnes paikalle kutsutaan poliisikalat...
Isädelfiini ja äitidelfiini..
Hinta: 14.00 €
kiinanpikku.jpg&width=280&height=500

Amelin, Michel; Wensell, Ulises - Kiinan pikku keisari

Kiinan pikku keisari asuu valtavan suuressa palatsissa, jonka nimi on Kielletty kaupunki. Sinne ei saa kukaan tavallinen ihminen tulla. Pikku keisari ikävystyy palatsissaan.
Eräänä päivänä hän saa kuulla, että hän on ainoa, joka pystyy voittamaan pelottavan Vihreäsilmäisen Lohikäärmeen. Yöllä hänen..
Hinta: 4.00 €
jouluklovni.jpg&width=280&height=500

Bolliger, Max; Conno, Gianni De - Jouluklovni

Viisautta etsivä klovni lähtee jouluyönä seuraamaan kirkasta tähteä löytääkseen vastasyntyneen kuninkaan ja viedäkseen hänelle lahjan. Kaiken, mitä klovni omistaa, hän kuitenkin jakaa matkallaan tarvitseville. Kun klovni viimein saapuu Betlehemiin seimelle, hän voi antaa uudelle kuninkaalle ainoastaan..
Hinta: 9.50 €
ihmeellinen_syntymapaivalahja_ferri_giuliano_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Ferri, Giuliano - Ihmeellinen syntymäpäivälahja

Hiiripoika Hannu saa papaltaan salaperäisen syntymäpäivälahjan. Kun paketista paljastuu vain pussillinen siemeniä, on pikkuhiiri ihmeissään. Mitä kummaa hiiripoika tekee kasalla kuivia siemeniä? Papan lahjasta kasvaa lopulta hiiripojan elämän paras syntymäpäivälahja. Ennen sitä Hannun täytyy kuitenkin..
Hinta: 23.50 €
suuret_ja_pienet_elaimet_jan_godfrey_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Godfrey, Jan & Yerrill, Gail - Suuret ja pienet eläimet

Pelottavia petoja ja pikkuisia aaseja, kaloja, käärmeitä, kukkoja... Jan Godfreyn valloittava kerronta ja Gail Yerrillin kauniit piirrokset herättävät eloon Raamatun rakkaimmat kertomukset.
sivuja 29, kovakantinen
vuodelta 2013
Hinta: 5.00 €
susi_ja_seitseman_pienta_kilia_grimmin_veljekset.jpg&width=280&height=500

Grimmin veljekset - Susi ja seitsemän pientä kiliä

Olipa kerran vuohimuori, jolla oli seitsemän pientä, suloista kiliä. Eräänä päivänä se lähti hakemaan ruokaa. Minun täytyy lähteä metsään. Pitäkää itsestänne huolta ja varokaa sutta, muistutti vuohiäiti pieniä kilejään. Mutta saduissa sudet ovat aina hyvin ovelia ja myös nälkäisiä!  Grimmin veljesten..
Hinta: 24.00 €
nytbetleh.jpg&width=280&height=500

Gröhn, Anne; Mirza, Yusif - Nyt Betlehemiin!

"Nyt Betlehemiin! Siellä me näemme sen, mitä on tapahtunut, sen, minkä Herra meille ilmoitti." Lähde sinäkin, kiireellä. Jätä arkesi, huolesi, edes hetkeksi. Lähde katsomaan sitä, mikä ilmoitettiin jo ammoisina aikoina profeettojen suulla. Nyt Betlehemiin! on kirja tutusta jouluevankeliumista Luuk. 2..
Hinta: 9.50 €
kummallinen.jpg&width=280&height=500

Guilloré, Jean - Kummallinen kaverini

Kun Risto ilmestyy luokkaan, koko luokka nauraa hänelle. Risto onkin aika erikoinen: hänen hiuksensa kiiltävät kuin hopeapaperi, silmät tuijottavat oudosti, ja hänellä on salainen taikavoima, jolla hän voi nostaa ilmaan esineitä ja ihmisiäkin. Kukaan ei tiedä, mistä Risto on tullut. Matias pitää kuitenkin..
Hinta: 4.00 €
hirmuriku.jpg&width=280&height=500

Hellman-Hurpoil, Odile; Gaste, Eric - Hirmu-Riku

Riku pelottelee kaikkia koulussa hirmulaatikollaan. Hän kertoo muille lapsille, että laatikossa on hirmuisia ötököitä.
Mutta kun isot viidesluokkalaiset kiusaavat Rikun kavereita, hän on valmis puolustamaan heitä kaikin tavoin. Ehkä hän jopa avaa laatikkonsa?
32 sivua, pehmeäkantinen..
Hinta: 4.00 €
tonttujen_touhut_myllypirtilla_pirkko_hirsikangas_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Hirsikangas, Pirkko - Tonttujen touhut Myllypirtillä

Punkalaitumen Myllypirtillä on ennen joulua kova touhu ja tohina. Siitä pitävät huolen kuusi touhukasta tonttua. Santeri Sanomatonttu, Mikki Myllytonttu, Tuukka Talonmiestonttu, Severi Saunatonttu, Ida Hoivatonttu ja Wilhelmiina Vikkelätonttu. Tonttujen touhut Myllypirtillä -joulukirjaa voi käyttää myöskin..
Hinta: 7.00 €19.90 €
kotonamyrskyaa.jpg&width=280&height=500

Hoestlandt, Jo; Bloch, Serge - Kotona myrskyää

Kun Saaran vanhemmat riitelevät, kotona myrskyää. Ja nykyään myrsky riehuu kotona aamusta iltaan. Vaikka Saaralla on paras kaveri Jenni, vaikka äiti halii ja suukottaa häntä ja vaikka isä vitsailee, Saaraa pelottaa silti. Hän haluaisi vain palata aikaan, jolloin kaikki tykkäsivät toisistaan! Saara miettii..
Hinta: 4.00 €
aidinensimmainen.jpg&width=280&height=500

Hoestlandt, Jo; Millet, Claude ja Denise - Äidin ensimmäinen koulupäivä

Paula, Niina ja Antti ovat tänään iloisia. Koulu alkaa! He pääsevät takaisin kouluun, he saavat kertoa lomastaan kavereille ja leikkiä välitunnilla. Kaikki olisi täydellistä, jos äidit vain käyttäytyisivät paremmin. Mutta kaikki tietävät, että äitien pitää ensin vähän totutella kouluun. Ensimmäinen koulupäivä..
Hinta: 4.00 €
Ihan_taysi_tonttu_Tuula_Korolainen_Hannele_Huovi_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Ihan täysi tonttu - Tuula Korolainen (toim)

Kelle lahja annetaan?  No, joulurauhan raivaajalle,  hyvän mielen muokkaajalle,  joulutuoksun taikojalle,  piparkakun paistajalle,  menköön kaikille jotakin.  Kaija Pispa  Miksi joulupukkia jännittää? Miltä taikinasta tuntuu, kun leivotaan? Mitä kalat tekevät jouluna jään alla? Ihan täysi tonttu -kirjan..
Hinta: 24.00 €
ihmeellinen.jpg&width=280&height=500

Ihmeellinen syntymä; Mestarin messissä - Jenni & Pekka Kurki

Nyt se taitaa tapahtua, kuiskutti Maria Joosefille juuri, kun he olivat saaneet raha-asiat hoidettua. Maria ja Joosef pyöräilevät pitkin Betlehemin katuja etsimässä paikkaa, jossa Maria voisi synnyttää. Enkeli kertoi Marialle, että lapsesta tulee suuri kuningas. Mutta kuinka käy, kun hurja Herodes kuulee..
Hinta: 20.00 €
toivokantaa.jpg&width=280&height=500

Issakainen Tytti; Lindfors, Helena - Atte ja Anna, toivo kantaa, kun meillä on suru

Kuolemasta on usein vaikea puhua lapsille, olipa kyse sitten käytännön asioista tai kuolemaan liittyvistä käsityksistä. Tässä kirjassa Aten ja Annan perhettä kohtaa suru, kun lasten setä kuolee. Seuraamme, miten perheessä toimitaan ennen hautajaisia ja hautajaisissa, ja kyselemme lasten kanssa, mitä..
Hinta: 7.50 €
attejaannaviettavatjoulua.jpg&width=280&height=500

Issakainen, Tytti - Atte ja Anna viettävät joulua

Järvisten perheen adventin ja joulun aika on täynnä sipinää ja säpinää, piparin paistoa, lahjojen antamista ja saamista. Mutta mikä lopulta tekee joulun?
Suositun Atte ja Anna -sarjan joulukirjassa Atte ja Anna viettävät joulua sisarukset alkavat odottaa joulua, kun advettikalenterin ensimmäinen luukku..
Hinta: 7.50 €
rukouskantaa.jpg&width=280&height=500

Issakainen, Tytti; Lindfors, Helena - Atte ja Anna, rukous kantaa

Aten ja Annan perhe palaa perhekirkon kirkkohetkestä kotiin. Anna laulaa laulua, jonka hän on juuri oppinut kirkossa: - Rukous on silta luokse Jumalan! Atte ja Anna oppivat rukouksesta paljon muutakin arjen erilaisissa tilanteissa, senkin että rukous voi mahtua yhteen sanaan: Kanna! Kirjanen sisältää..
Hinta: 7.50 €
isakuninkaana.jpg&width=280&height=500

Isä kuninkaana - Thierry Robberecht, Philippe Goossens

Ennen minun isäni oli maailman paras isä. Mutta eräänä päivänä tuli pari jäykkää herraa. he halusivat, että isästä tulee kuningas. Siitä päivästä alkaen isä kantoi kruunua ja tuli aina vain suuremmaksi. "Miten ihanaa, että sinulla on isänä kuningas", ystäväni sanoivat. Mutta minusta se ei ollut ollenkaan..
Hinta: 9.00 €
isanpoika.jpg&width=280&height=500

Isän poika - Lemmetty, Leevi ja Jukka

Pieni hiiripoika asustaa perheensä kanssa flyygelin jalassa, vanhassa lelukaupassa. Hiiripoika on aina halunnut balettitanssijaksi. Isähiiri on kuitenkin toivonut pojastaan nyrkkeilyuransa jatkajaa ja pettyy poikansa balettihaaveisiin. Hiiriperheen elämä järkkyy, kun jättiläismäinen kissa hyökkää isähiiren..
Hinta: 8.00 €
kai_rakastaa_saaraa_joka_rakastaa_carola_holland_kirjakauppa_biplia.jpg&width=280&height=500

Kai rakastaa Saaraa joka rakastaa..

Tämä on kirja rakastumisesta ja luottamuksesta, tunteista, jotka ova tärkeitä ikään katsomatta.
"Kai on minun ystäväni", sanoo Saara, ja se kuulostaa Kain mielestä ihanalta.  Mutta eräänä päivänä, kun Kai tulee myöhässä päiväkotiin, kaikki onkin muuttunut. Toinen poika on vallannut Kain paikan ja samalla..
Hinta: 6.50 €
12...4