Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kuvakirjat

Sivu 3 / 4   Tuotteita yhteensä 62 kpl
oma_rakas_supernapa_kirjakauppa_biplia.jpg&width=280&height=500

Oma rakas supernapa - Ninka Reittu

Kirja isosta ja pienestä, uimarannasta ja maailman parhaasta navasta. "Minulla on hienot jalat, joilla voin juosta. Kädet, jotka osaavat tehdä monia juttuja. Korvat, nenä, suu ja silmät, ihan minun omiani. Masuni keskellä on pieni nappula, hienoista hienoin napa! Olen joka kohdasta ihan sopivan kokoinen..
Hinta: 15.90 €
ottoloikkaa.jpg&width=280&height=500

Otto loikkaa ojan yli - Kertomus koulun alkamisesta, Johanna Venho - Marjo Nygård

Oton elämään on tulossa suuri muutos: hän lähtee kouluun. Mielessä liikkuvat vielä mennyt kesä ja sen leikit. Toisaalta jännittää, löytyykö koulusta kavereita. Entä pysyykö kirjavasiipinen uniperhonen tallessa koulurepun taskussa? Otto loikkaa ojan yli kertoo varhaislapsuuden rajan ylittämisestä, muutoksesta..
Hinta: 8.00 €
Kille_Kirahvin_tarina_Jyrki_Palmi_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Palmi, Jyrki - Kille Kirahvin tarina

Kille syntyy tallissa, mutta siitä ei oikein tiedä, onko se hevonen - vai kenties kirahvi. Killeä käydään ihmettelemässä läheltä ja kaukaa, ja välillä se vuodattaa kyyneliä, kun lapset ilkeilevät sille. Mutta sitten tapahtuu jotain, mikä tekee Killestä kaikkien ehdottoman sankarin! Ihmiset huomaavat..
Hinta: 5.00 €14.90 €
jattijuhla_jouluenkelin_tarinat_pia_perkio_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Perkiö, Pia ja Polkutie, Anita - Jättijuhla, jouluenkelin tarinat

Joka joulu enkeli kertoo uudestaan: Seimeltä jo valo loistaa maailmaan! Kuusi jouluista tarinaa lapsille ja lapsenmielisille jotta muistaisimme, kenen syntymäpäivää jouluna vietetään. Hyväntuulinen kuvitus Anita Polkutie.
63 sivua, sidottu, kovakantinen, ilmestynyt 2015..
Hinta: 19.00 €
pikkukaunotar.jpg&width=280&height=500

Pikku kaunotar - Anthony Browne

Gorillalla on lähes kaikkea. Kaveria se kuitenkin kaipaa, ja eläintarhan työntekijät vievät sen luokse pienen kissan nimeltä Kaunotar. "Älä syö sitä", yksi hoitajista sanoo. Huoli on turha. Gorilla ja kissa elävät onnellisina keskenään, kunnes ne katsovat yhdessä erään filmin... Ansioituneen kuvittajan..
Hinta: 9.50 €
poikaikkunassa.jpg&width=280&height=500

Poika ikkunassa - Hagstrand, Ingrid

Eutykos istuu ikkunalla kuuntelemassa Paavalin kertomuksia Jeesuksesta. Paavali puhuu ja puhuu ja lopulta Eutykos nukahtaa ja putoaa ikkunasta.
Tekijät: Hagstrand Ingrid Muut tekijät: Jonsson Magdalena (kuvittaja) Kustantaja: Suomen Pipliaseura Painos: 2005 Tuotemuoto: sidottu, kovakantinen Sivumäärä:..
Hinta: 15.00 €
raamatunhurjat.jpg&width=280&height=500

Raamatun hurjat kertomukset - Doyle, Christopher

Raamattu on täynnä merkillisiä kertomuksia: milloin poika taistelee jättiläisen kanssa, milloin kala nielaisee miehen! Kaikkien näiden ihmisten elämässä toimi Jumala, joka loi ja rakasti heitä. Kirjan tekstit ja värikkäät kuvat saavat Raamatun kertomukset elämään yllättävällä tavalla!

Painos: 2010..
Hinta: 9.00 €
Pikku_pakan_purjopaiva_kaisa_raittila_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Raittila, Kaisa - Pikku Päkän purjopäivä

Kirjan sankari on Pikku Päkä. Mahdoton Mandariini ja Pörröinen Päärynä, Vapiseva Viili ja Rento Raparperi. Muista paloitella pelko, Pikku Päkä! Pistetään purjot pois. Pienen ihmisen toivekirja leikkii sanoilla, sanoittaa tunteita ja tarjoaa etsimisen ja löytämisen iloa värikkään kuvituksen kera.
24..
Hinta: 8.00 €
rakas_lammas.jpg&width=280&height=500

Rakas lammas - Tiina Löfman

Rakas lammas on kertomus pienestä pojasta, jolle pehmolelusta on tullut rakkain seuralainen. Kirja kertoo, minkälaisia ajatuksia pieni lapsi ja hänen rakas lampaansa herättävät aikuisessa. Kirja auttaa myös lapsia ymmärtämään, kuinka kallisarvoisia he ovat Jumalalle.
Tässä herkässä ja kauniissa lahjakirjassa..
Hinta: 5.90 €
superkamut_ei_mikaan_tavistintti_fiona_rempt_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Rempt, Fiona - Superkamut: Ei mikään tavistintti

Muurahainen on saanut talvivarastonsa kerättyä ja katselee tyytyväisenä työnsä tuloksia. Yhtäkkiä paikalle lennähtää jokin outo lintu - ei mikään tavistintti! Se hotkaisee muitta mutkitta pari marjaa nokkaansa. Muurahainen on vihainen, mutta Etanan mielestä Papukaija ansaitsee reilun tilaisuuden osoittaa..
Hinta: 18.00 €
sata_lammasta_kertomus.jpg&width=280&height=500

Sata lammasta - kertomuskirja

Teos sisältää kahdeksan Jeesuksen kertomaa vertausta, joiden avulla lapsi oppii tuntemaan Jumalan hyviä periaatteita. Tekstin on laatinut Raamatun pohjalta Juliet David, ja kuvitus on Chris Embleton-Hallin käsialaa. Sata lammasta -kertomuskirja on suunnattu varhaiskasvatusikäisen lapsen käsitemaailmaa..
Hinta: 15.90 €
sekalainensakki.jpg&width=280&height=500

Sekalainen sakki; Mestarin messissä - Kurki, Jenni ja Pekka

Mestarin messissä -sarjan osa Sekalainen sakki kertoo Apostolien teoissa kuvatusta opetuslasten kutsumisesta. Nykyaikaan sijoittuvassa Raamattuseikkailussa ikiaikaisten kertomusten juoni välittyy pienille lukijoille värikylläisten kuvien ja sopivan huumorin keinoin."Pietari, kaikki on hyvin. Tästä lähtien..
Hinta: 20.00 €
Sina_voit_muuttaa_maailmaa_Jill_Johnstone_kansikuva_ml.jpg&width=280&height=500

Sinä voit muuttaa maailmaa - Johnstone, Jill

Sinä voit muuttaa maailmaa auttaa lapsia rukoilemaan maailman puolesta. Se kertoo niiden maiden ja etnisten ryhmien ihmisistä, joiden keskuudessa Jumalan rakkaus on vielä suureksi osaksi tuntematon käsite. Teos sopii käytettäväksi opetusmateriaalina kotona, koulussa, kerhoissa ja pyhäkoulussa.
 sivuja..
Hinta: 10.00 €
turvapaikka.jpg&width=280&height=500

St. John, Patricia - Turvapaikka

Maatilalla syttyy tulipalo. Palokunta hälytetään paikalle, mutta osa rakennuksista ehtii palaa. Eläimet juoksevat karkuun. Isäntä löytää ne kaikki, mutta yksi kanaemo poikasineen puuttuu. Lopulta emo löytyy portin pielestä kuolleena, mutta sen siipien alta vipeltää elävä poikaslauma. Kertomuksen sanoma..
Hinta: 15.00 €
tuuliin.jpg&width=280&height=500

Tuuliin tähystäjä - Helakisa, Kaarina ja Haiko, Nina

Tuuliin tähystäjä seisoi sinisessä tornissaan ja tähysti tuulia: sinisiä tuulia ja punaisia tuulia ja pyöreitä ja subtrooppisia ja avaruustuulia. Koko kaupunki tunsi tuuliin tähystäjän... Eräänä päivänä tuuliin tähystäjä lähtee tornistaan pitkä parta tuulessa liepottaen. Eipä aikaakaan, kun kaupungissa..
Hinta: 12.90 €
Taalla_on_Jeesus_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Täällä on Jeesus!

Eräänä päivänä pikku karitsa seuraa vierestä, kun enkeli Gabriel vierailee Marian luona. Karitsa kuulee, että kohta tapahtuu jotakin tosi ihmeellistä. Mitähän se mahtaa olla? Kirjassa kuljetaan karitsan mukana, kun se yrittää selvittää asian.
10 sivua, pahvisivuinen, ilmestynyt 2018..
Hinta: 12.00 €
taalla_samuel.jpg&width=280&height=500

Täällä Samuel, kuka siellä?

Samuel ei ole ihan tavallinen pikkupoika. Hän voi nimittäin puhua Jumalan kanssa. Samuel saa asua Silon pyhäkössä Eeli-papin luona. Kertonut Sisko Latvus. Kuvitus Salli Parikka.
Kirja kuuluu Pohjoismaiden Pipliaseurojen kirjasarjaan, joka kertoo Raamatun lapsista. Kuvateos, kovakantinen. ..
Hinta: 5.90 €
urheahippo.jpg&width=280&height=500

Urhea Hippo - Haraszewski Piotr, Waclawik Justyna D., Kuzma Jakub

Hippo on virtahevonpoikanen, jota kiusataan koulussa. Onneksi hänellä on viisaat vanhemmat, jotka kannustavat häntä oikealla tavalla. Luokkatoveritkin tajuavat aliarvioineensa Hipon, kun tämä yllättäen pelastaa kaikki pinteestä. Tärkeintä ei siis olekaan ulkoinen olemus, vaan se, mitä sydämessä on.
Kirja..
Hinta: 14.00 €
vilunensi.jpg&width=280&height=500

Vilun ensilumi - Marcus Pfister

Mitä ihmeellistä valkoista taivaalta tupruttaa? Hiljalleen leijailevat hiutaleet ovat jääkylmiä, ja kun ne koskettavat Vilun turkkia tai nenänpäätä, ne katoavat.

Pikku koira riehaantuu ensilumesta, ja eksyy leikin tuoksinassa kauas kotoa. Koiranpentu ehtii jo hätääntyä, kunnes se vainuaa herkullisen..
Hinta: 8.00 €
vuodenparas.jpg&width=280&height=500

Vuoden paras päivä; Iloista syntymäpäivää - Kaskinen, Anna-Mari ja Ruohonen, Hannamari

Mikä on vuoden paras päivä? Sen tietää Siili, joka viettää syntymäpäivää ja järjestää kunnon kutsut. Juhlijoiden joukossa ovat muun muassa orava, kettu, varis ja hiiri sekä västäräkki, kastemato, lokki ja mäyrä. Jokaisen kutsuvieraan tuomisina on runo, joka paljastaa, mitä päivänsankari saa lahjaksi..
Hinta: 23.10 €
1234