Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Niemi, Päivi - Rajansa kaikella

Kun tarpeet ja elämäntilanteet muuttuvat, tarvitsemme koko elämän ajan reaaliaikaista tietoa siitä, mikä sopii meille ja kuinka paljon on sopiva määrä. Omia rajoja on tarkistettava. Se vaatii pysähtymistä ja ajatustyötä. Hauraat ja epäselvät rajat aiheuttavat uupumusta ja väärinkäsityksiä. Elämänhallinta saatetaan menettää.

Rajojen asettaminen ja ylläpitäminen edellyttää aluksi vanhempien ja kasvuympäristön apua, myöhemmin niiden tulisi olla sisäsyntyisiä. Ihomme toimii konkreettisena ääriviivana, joka erottaa meidät toisista. Sisäiset rajamme eivät ole näkyvissä, joten niiden määritteleminen on hankalaa. Kun kuuntelemme itseämme ja toimimme sen pohjalta, tasapaino on mahdollista saavuttaa.

Päivi Niemi on terapeutti, psykiatrisen hoidon erikoisammattitutkinnon suorittanut kouluttaja ja työnohjaaja, joka on toiminut monimuotoisessa ihmissuhdetyössä. Hänen luentonsa itsetunnosta, tunteista ja elämänhallinnasta ovat tavoittaneet kymmeniätuhansia kuulijoita. Päivi Niemeltä on aiemmin julkaistu Stooreja varjojen maasta (2003), Itsetunnon rakennuspalikoita (2008), Resuinen ja rikas (2013) ja Hyvää mieltä ja tunnetaitoja (2014).

Kirjan sisältö (pääotsikot)
1. Mitä rajat ovat ja mihin niitä tarvitaan
2. Rajat ja lapsuus
3. Kolme erilaista rajatyyppiä
4. Miten rajojen vauriot ilmenevät, eli karrikoituja rajatapauksia
5. Mikä auttaa asettamaan rajoja
6. Rajojen vahvistaminen - muutos, joka on omalla vastuulla
7. Rajojen vahvistaminen käytännössä
8. Selviytymistarinoita

279 sivua, sidottu, kovakantinen,
ilmestynyt huhtikuussa 2018

Saatavana
Hinta:30.00 €42.00 €