Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Uusimmat tuotteet

Sivu 1 / 64   Tuotteita yhteensä 1264 kpl
himoshoppaajan_sisko_sophie_kinsella_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Kinsella, Sophie - Himoshoppaajan sisko

Ylittämättömän hauska himoshoppaaja on täällä taas! Ja yllätys, yllätys: hänellä on sisko. Becky innostuu, kunnes tapaa uuden sukulaisensa ja kokee elämänsä järkytyksen.
sivuja 363, kovakantinen
vuodelta 2005
Hinta: 4.00 €
soitellaan_soitellaan_sophie_kinsella_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Kinsella, Sophie - Soitellaan, soitellaan

Ihana, samppanjan siivittämä iltapäivä päättyy katastrofiin, kun Poppy kadottaa sekä kihlasormuksensa että puhelimensa. Sulhasen antama antiikkisormus on löydettävä, eikä häihin ole kuin muutama viikko! Onnena onnettomuudessa hän löytää sattumalta hotellin roskiksesta puhelimen ja päättää korvata omansa..
Hinta: 4.00 €
talo_Dublinissa_maeve_binchy_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Binchy, Maeve - Talo Dublinissa

Vanha viktoriaaninen talo Dublinin Tara Roadilla tulee Rian elämään samalla hetkellä kuin vaarallisen komea Danny Lunch. ....
Nykypäivän irlantilaiselämää aidosti, oivaltavasti, uskottavasti
sivuja 650, pehmeäkantinen
vuodelta 2005
Hinta: 4.00 €
italian_illat_maeve_binchy_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Binchy, Maeve - Italian illat

Aidan Dunne on tunnollinen dublinilainen opettaja, jonka avioliitto on väljähtynyt ja välit kahteen tyttäreen vieraantuneet. Piristystä Aidanille tuo kouluun perustettava italian kielen iltaluokka aikuisille. Ryhmää saapuu opettamaan vastikään Sisiliasta kotiutunut äidillinen Nora. Iltakoulun oppilaiksi..
Hinta: 3.00 €
casa_rossan_perilliset_francesca_marciano.jpg&width=280&height=500

Marciano, Francesca - Casa Rossan perilliset

Arabinainen joka jätti miehensä ja lapsensa... Maalaistyttö, joka maistoi 50-luvun Rooman ihanaa elämää... Tanssijatar, josta tuli terroristi. Värikäs sukuromaani italialaiseen tapaan.
sivuja 358, kovakantinen
vuodelta 2005
Hinta: 4.00 €
tasangon_laulu_kent_haruf_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Haruf, Kent - Tasangon laulu

Miesopettaja jää yksin kahden poikansa kasvattajaksi, kun lasten äiti jättää vähitellen perheensä. Nuori tyttö huomaa olevansa raskaana, äiti ei päästä häntä kotiin, eikä tytöllä ole paikkaa mihin mennä. Maalla asuu kaksi jo vanhempaa poikamiesveljestä. He työskentelevät perheen maatilalla; se on ainoa..
Hinta: 5.00 €
satakielimetsa_laila_hietamies_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Hietamies, Laila - Satakielimetsä

Sonja-sarja herättää eloon keisarillisen Venäjän suuruuden viimeiset hetket ja koskettaa läheltä myös meitä suomalaisia Tapahtumat käynnistyvät Sveitsistä Genevenjärven rannalta, jonne eläkepäiviään viettävälle marsalkka Mannerheimille tuodaan salaperäiset muistelmat. Muistelmissa venäläinen aatelisnainen..
Hinta: 4.00 €
saharan_tytar_jane_johnson_kirjakauppa_biblia2.jpg&width=280&height=500

Johnson, Jane - Saharan tytär

Villikkotyttö Izzystä on kasvanut menestyvä liikenainen Isabelle, mutta syvällä sisimmässään hänestä yhä tuntuu, että kaikki ei ole kohdallaan. Arkeologi-isän kuoltua Isabelle saa perinnöksi mystisen laatikon ja kirjeen, jossa kehotetaan seuraamaan laatikosta löytyviä vihjeitä. Laatikosta löytynyt amuletti..
Hinta: 5.00 €
leijapoika_khaled_hosseini_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Hosseini, Khaled - Leijapoika

Upea romaani ystävyydestä, petoksesta ja sovituksesta myllerrysten Afganistanissa - elokuvan Suomen ensi-ilta helmikuussa 2008! Suomentanut Erkki Jukarainen
sivuja 432, pehmeäkantinen
vuodelta 2012
Hinta: 3.00 €
testamentti_grisham_john_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Grisham, John - Testamentti

Suunnattoman rikas Troy Phelan istuu pyörätuolissa omistamansa talon ylimmässä kerroksessa. Phelan on kutsunut kolme ex-vaimoaan ja kuusi lastaan tilaisuuteen, jossa hän aikoo allekirjoittaa viimeisen testamenttinsa. Valtavan talon eri kerroksissa perilliset asianajajineen seuraavat kuvaruuduista tapahtumaa..
Hinta: 4.00 €
partneri_grisham_john_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Grisham, John - Partneri

Danilo Silva asuu yksin ja vaatimattomasti brasilialaisessa pikkukaupungissa. Hän on laihtunut, eri näköinen kuin ennen ja puhuu vierasta kieltä. Mikään hänen yksinkertaisessa elämässään ei viittaa iljooniin, jotka hänen uskotaan varastaneen.
Neljä vuotta aiemmin sama mies on tunnettu Patrick Laniganina..
Hinta: 4.00 €
kadonnut_audrey_sophie_kinsella_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Kinsella, Sophie - Kadonnut: Audrey

Huippusuosittujen Himoshoppaaja-kirjojen tekijän ensimmäinen nuortenkirja Audrey on kaiket päivät kotona, sillä tyttöporukka on kiusannut häntä niin pahasti että hänellä on ahdistuneisuushäiriö. Hän piilottelee aurinkolasiensa takana eikä pysty kohtaamaan muita kuin perhettään. Sitten isoveli Frank..
Hinta: 4.00 €
hehkuvat_tunteet_sandra_brown_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Brown, Sandra - Hehkuvat tunteet

Tapahtumapaikka: kuvitteellinen Destinyn kaupunki Louisianan osavaltiossa USA:ssa. Tunnelma: hikinen, kuuma, painostava. Sandra Brown sijoittaa uuden bestsellerinsä värikkäät tapahtumat metalliteollisuudesta elävään pikkukaupunkiin, jota Hoyle Enterprises -metalliyhtiön omistaja hallitsee rautaisella..
Hinta: 4.00 €
yllatysvieras_cecelia_ahern_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Ahern, Cecelia - Yllätysvieras

Sisustussuunnittelija Elizabeth Egan tähtää täydellisyyteen niin huonekaluvalinnoissa kuin elämässäkin. Tiukka itsekontrolli pitää etäällä ikävät lapsuudenmuistot ja turhan tunteilun. Supersiivoa elämää kuitenkin sotkee hulttiosisko Saoirse, joka on lykännyt yhdeksänvuotiaan Luke-poikansa Elizabethin..
Hinta: 3.00 €
positiivisen_elakelaisen_kasikirja_juhani_toytari_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Töytäri, Juhani - Positiivisen eläkeläisen käsikirja

Positiivisesti eläkkeelle! Antologia, joka sopii lahjaksi ja käsikirjaksi jokaiselle eläkkeelle siirtyvälle. Kun uusi lehti kääntyy elämässä, tästä selviytymisoppaasta on iloa ja hyötyä vuosikymmeniksi. Samalla se muistuttaa niistä innostavista, hauskoista ja hyödyllisistä asioista, jotka käyvät meille..
Hinta: 3.00 €
kotien_rukouskirja_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Kotien rukouskirja

Kotien rukouskirja on kirja Sinulle ja kodillesi. Elämässä tulevat vastaan ilo ja suru, kiitos ja hätä, arki ja juhla. Kaiken keskellä elää rukous, sydämen puhe Jumalalle. Kotien rukouskirja auttaa Sinua ja kotiasi löytämään oman tavan rukoilla ja olla yhdessä Jumalan edessä.
sivuja 169, kovakantinen..
Hinta: 2.00 €
hopeahaat_maeve_binchy_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Binchy, Maeve - Hopeahäät

Vivahteikkaasti kirjoittava Maeve Binchy punoo Hopeahäissä tarinoiden ketjun, joka sitoo toisiinsa Desmond ja Deidre Doylen pitkään avioliittoon liittyvät ihmiset. Juhliin on kutsuttu pariskunnan tyttäret Anna ja Helen, poika Brendan sekä häissä best manina toiminut Frank, morsiusneito Maureen ja vihkipappi..
Hinta: 4.00 €
perijatar_jude_deveraux_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Deveraux, Jude - Perijätär

Voiko rikas perijätär koskaan löytää todellista rakkautta? Maidenhallin perijätär Axia on päätetty naittaa varakkaalle vanhalle miehelle, jota hän ei ole koskaan tavannut. Nuori ritari Jamie Montgomery palkataan saattamaan Axia turvallisesti tulevan aviomiehensä luokse. Komea mutta rutiköyhä Jamie päättää..
Hinta: 4.00 €
heti_matkaan_teuvo_v._riikonen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Riikonen, Teuvo - Heti matkaan

Evankelista Markus kirjoitti aikansa pakanallisille roomalaisille, joilla ei ollut kristillistä taustaa. Raamatun maailmaan on helpointa päästä sisälle juuri Markuksen evankeliumin kautta. Siinä tapahtumat etenevät hengästyttävällä vauhdilla. Kuitenkin Jeesus ehtii parantaa monta sairasta ja opettaa..
Hinta: 3.00 €
myrskypilvet_laila_hietamies_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Hietamies, Laila - Myrskypilvet

Sonja Orbeliani on jälleen rakastamassaan Pietarissa keisarinna Aleksandran hovinaisena. Suihkulähteet solisevat kesäisessä Pietarhovissa, iltaisin keisarillinen perhe seurueineen kokoontuu valkeiden pylväiden reunustamissa palatseissa. Välillä tehdään purjehdusretkiä Suomenlahden poukamiin.
Sitten..
Hinta: 5.00 €
12...64