Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Uusimmat tuotteet

Sivu 1 / 62   Tuotteita yhteensä 1231 kpl
treffit_halmetvaara_kirjakauppa_biblia.png&width=280&height=500

Halmetvaara - Treffit

❄️ Talven raikkain uutuus ❄️ TREFFIT – PARISUHTEEN PUUHAKIRJA ✏️
"Rakastamme toisiamme, mutta arki on hurjan täyttä. Parisuhdetta ei ehdi eikä jaksa hoitaa. Kirjastossa on hyllytolkulla hyviä parisuhdeoppaita, mutta niihin tarttuminen on työlästä. Parisuhdeterapiat..
Hinta: 25.00 €
keskelle_elamaa_juha_vahasarja_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Vähäsarja, Juha - Keskelle elämää

Jumalan sana on vaatimattomiin kapaloihin kätketty, mutta se kantaa sisällään suurinta aarretta maan päällä, koska se kantaa sisällään Kristuksen. Kristittyinä me tahdomme pitäytyä jumalan sanaan silloinkin, kun elämänkokemus pyrkii todistamaan jotakin sen vastaista. Evankeliumi on Jumalan voima, johon..
Hinta: 30.00 €
profeetat_puhuvat_sartola_pekka_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Sartola, Pekka - Profeetat puhuvat

Kuka on oikea profeetta? Oliko sellainen Michel Nostradamus, Mama Schipton, Baba Vanga, Helena Konttinen, Aino Kassinen. Ellen G.White, Viipurin profeetta Mikko Reponen tai joku useista muista kirjan henkilöistä. Jotkut ennustivat kuolinvuotensa, 1000-vuotisen valtakunnan ja maailmanlopun päivmäärän..
Hinta: 30.00 €
voit_alkaa_uudelleen_meyer_joyce_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Meyer, Joyce - Voit alkaa uudelleen

Joyce Meyer: VOIT ALKAA UUDELLEEN Koskaan ei ole liian myöhäistä, olipa kyse mistä tahansa Olitpa kuka tahansa, missä tahansa tai olitpa käynyt läpi mitä tahansa, koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa uudelleen. • Mooses, jolla ei ollut tehtävään edellytyksiä ja joka vaelsi erämaan laidalla..
Hinta: 25.00 €
kirkonmenot_veijo_koivula_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Koivula, Veijo - Kirkonmenot

Kirkonmenot on messun kommentaari. Se sisältää tietoa liturgian historiasta ja syventää käsityksiä jumalanpalveluselämän rikkauksista. Teos avaa myös kuvien ja symbolien maailmaa. Kirja on kirjoitettu niin kirkon ammattilaisille kuin tavallisille seurakuntalaisillekin. Tavoitteena on auttaa pappeja ja..
Hinta: 25.00 €
kokemuksia_evankeliumin_muutosvoimasta_reino_saarelma_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Saarelma, Reijo - Kokemuksia evankeliumin muutosvoimasta

Kirja on koottu elämäntarinoista Euroopasta, Venäjältä, Virosta, Israelista, Etiopiasta, Japanista ja Papua-Uudelta-Guinealta ja islamin maailmasta. Mukana on myös suomalaisen tarina. Tarinat vievät sisälle eksoottisiin maisemiin, elämyksellisiin ruokapöytiin, paikallisiin tapoihin ja uskomuksiin, ihmisten..
Hinta: 20.50 €
evankeliumikirja2.jpg&width=280&height=500

Evankeliumikirja

Suomen evankelis-luterilaisen kirkon käsikirja II Sisältää kirkkovuoden pyhäpäiven raamatuntekstit ja rukoukset kaikkien kolmen vuosikerran mukaisina.
sivuja 720 kovakantinen
vuodelta 2000
Hinta: 86.50 €
uskosta_taiteeseen_vaisanen_luodeslampi_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Väisänen, Liisa, Luodeslampi Juha - Uskosta taiteeseen

aide ja uskonto herättävät intohimoja, ja on haastavaa pohtia näitä kahta ilmiötä rinnakkain. Tässä kirjassa pyritään avaamaan taiteen ja uskonnon yhteistä kenttää. Siinä pohditaan taidetta, teosta, tekijää ja kokijaa sekä historiallisia ilmiöitä. Lisäksi tarkastellaan nykyistä suomalaista luterilaista..
Hinta: 38.95 €
HERATYSSAARNAAJA_-_PENTTI_TYNJALA_-_PAULI_RAHKONEN__kirjakauppa_biblia.txt&width=280&height=500

Tynjälä, Pentti - Herätyssaarnaaja

sivuja 125, kovakantinen
vuodelta 2004
Hinta: 5.00 €
johanneksen_ilmestys_thuren_jukka_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Thuren, Jukka - Johanneksen ilmestys

Professori Jukka Thurénin ansiokkaan Uuden testamentin kommentaarisarjan viimeinen osa. Sarjassa on ilmestynyt aiemmin: Heprealaiskirje (1992) Johanneksen evankeliumi (1992) Galatalaiskirje ja Filippiläiskirje (1993) Roomalaiskirje (1994) Markuksen evankeliumi (1996) Luukkaan evankeliumi ja Apostolien..
Hinta: 39.50 €
katoliset_kirkeet_thuren_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Thuren - Katoliset kirjeet

Professori Jukka Thurénin ansiokas Uuden testamentin kommentaarisarja jatkuu. Nyt on vuorossa Katoliset kirjeet. Aiemmin sarjassa ovat ilmestyneet mm.: Matteuksen, Markuksen ja Luukkaan evankeliumit sekä Apostolien teot.
sivuja 375, pehmeäkantinen
vuodelta 2007
Hinta: 39.50 €
terveys_ja_usko_teinonen_timo_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Teinonen, Timo - Terveys ja usko

Lääketieteen tohtori Timo Teinonen on tutkinut uskonnollisuuden ja terveyden suhdetta. Hän kutsuu meitä pohtimaan uskon ja terveyden perimmäisiä kysymyksiä. Terveyden kannalta ei ole yhdentekevää, mihin me uskomme. Mikä on kristillisen uskon tervettä ydintä, tervettä uskoa?
Terve usko asettaa haasteensa..
Hinta: 31.00 €
islam_ovellamme_soramies_risto_kirjakauppa_biblia2.jpg&width=280&height=500

Soramies, Risto - Islam ovellamme

Ajan ilmiöitä Raamatun valossa: Miksi ja miten islam syntyi, mitä muslimi uskoo, synnyttääkö islam terroristeja, millaisia eri ryhmittymiä islamissa on, muslimit arvostelevat kristittyä maailmaa, miten kristinusko ja islam eroavat, miten keskustella muslimin kanssa. evankeliumille avoimia muslimeja..
Hinta: 8.00 €
tuska_sieluista_smith_oswald_j_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Smith, Oswald J. - Tuska sieluista

Teos on lyhentämätön uusintapainos Oswald J. Smithin (1889-1986) puhuttelevasta lähetyskirjasta, joka julkaistiin ensimmäisen kerran suomeksi 1952 (Ristin Voitto.). Smithillä oli väkevä näky maailman lähetyskentistä. Tuska sieluista on herättävä, vetoava ja yllättävän ajankohtainen huolimatta siitä,..
Hinta: 12.50 €
miksi_kristinuskon_tulee_muuttua_tai_kuolla_shelby_spong_john_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Shelby Spong, John - Miksi kristinuskon tulee muuttua tai kuolla

Voiko enää olla kristitty, ellei kirkon opettamaa Jumalaa ole? Antiikin maailmankuvaan perustuva usko ei piispa John Shelby Spongin mielestä tyydytä nykyajattelua. Miksi kristinuskon tulee muuttua tai kuolla on Spongin laajan tuotannon tunnetuin ja kiistellyin teos. Piispa Spong sanoo tunnustautuvansa..
Hinta: 32.50 €
psyykkinen_terveys_ja_synnintunto_mia_salo_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Salo, Mia - Psyykkinen terveys ja synnintunto

Aikamme psykologinen ja terapeuttinen ajattelu ei riittävästi tiedosta pahuuden ja synnin vaikutusta psyykkisiin ongelmiin. Osa psyykkisistä ongelmista jää näin vaille selitystä. Luonnostaan syntinen ihminen pyrkii kätkeytymään pyhän Jumalan todellisuudelta. Siitä seuraa, että hän alkaa kätkeytyä itseltäänkin..
Hinta: 9.90 €
viesti_vuorilta_matteuksen_evankeliumi_kaikelle_kansalle_ranta_erkki_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Ranta, Erkki - Viesti vuorilta, Matteuksen evankeliumi kaikelle kansalle

Ranta jatkaa kiitosta saanutta sarjaansa. Vuorilta säteilee viestejä kristityistä valona ja suolana maailmassa, elämän arvojärjestyksestä, lopunajoista ja merkeistä. Vuorelta saadaan myös kaste- ja lähetyskäsky, kaikkien aikojen vaikuttavin tehtävänanto. Kirja ottaa erityisesti huomioon kirkkovuoden..
Hinta: 9.05 €
suuri_suomalainen_saarnakirja_osa_2_toim_matti_poutiainen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Poutiainen, Matti (toim) - Suuri suomalainen saarnakirja osa 2

 Toinen osa teossarjasta Suuri suomalainen saarnakirja 1-3. Siinä on evankeliumitekstiin perustuva saarna kirkkovuoden jokaista pyhää kohden. Saarnakirja on jokaisen saarnaajan perusteos, josta saa virikkeitä ja tuoreita näkökulmia tämän päivän saarnaan. Suuri suomalainen saarnakirja 1-3 luo kattavan..
Hinta: 29.50 €
vierellasi_-_sanoja_suruun_Pia_perkio_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Perkiö, Pia - Vierelläsi - sanoja suruun

Rakastetun runoilijan sanoja menetyksen kokeneille, surussa kamppaileville ja myös vierelläkulkijoille. Mukana myös ikiaikaista viisautta Raamatusta. Pia Perkiön runot koskettavat syvältä ja tulevat lähelle. Vierelle.
sivuja 63, kovakantinen
3. painos vuodelta 2019
Hinta: 23.00 €
hyva_paha_ihminen_ojanen_markku_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Ojanen, Markku - Hyvä, paha ihminen

Professori Markku Ojanen toimii Tampereen yliopiston psykologian laitoksen johtajana. Hänet tunnetaan myös onnellisuuden ja siihen vaikuttavien asioiden tutkijana. Tuskin kukaan haluaa olla paha, mutta silti ihminen kykenee äärimmäiseen julmuuteen. Uudessa kirjassa Markku Ojanen tarttuu ihmisen perimmäiseen..
Hinta: 10.50 €
12...62