Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Uusimmat tuotteet

Sivu 1 / 61   Tuotteita yhteensä 1217 kpl
Kille_Kirahvin_tarina_Jyrki_Palmi_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Palmi, Jyrki - Kille Kirahvin tarina

Kille syntyy tallissa, mutta siitä ei oikein tiedä, onko se hevonen - vai kenties kirahvi. Killeä käydään ihmettelemässä läheltä ja kaukaa, ja välillä se vuodattaa kyyneliä, kun lapset ilkeilevät sille. Mutta sitten tapahtuu jotain, mikä tekee Killestä kaikkien ehdottoman sankarin! Ihmiset huomaavat..
Hinta: 14.90 €
Kamelikapina_asko_kariluoto_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Kariluoto, Asko - Kamelikapina

Asko Kariluodon hulvattoman hauska, Saharaan sijoittuva, riimitelty veijaritarina. Kirjan veijareita ovat kamelit Ameli ja Sameli sekä muuan sheikki ja apina.  Tarinan ydin on kertomus vapaudenkaipuusta ja ystävyydestä. Hehkuva nelivärikuvitus on Margareetta Kavaston käsialaa.
32 sivua, nidottu, pehmeäkantinen..
Hinta: 9.00 €
musta_valkoinen_hapea_salme_blomster_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Blomster, Salme - Musta, valkoinen häpeä

Parhaimmillaan häpeäntunne auttaa ihmistä erottamaan oikean ja väärän sekä kokemaan katumusta huonoista valinnoista. Pahimmillaan häpeä sairastuttaa. Se on syvempää kuin pintanolous - se on koko minuutta koettelevaa tyhjyyden ja yksinäisyyden kokemusta.  Persoonallisuuteen syöpynyt häpeä sitoo ja jähmettää..
Hinta: 18.00 €
Ystavallinen_muukalainen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Ystävällinen muukalainen

Jeesus kertoi usein jännittäviä tarinoita elävöittääkseen opetuksiaan. Nyt lapset kuulevat vertauksen laupiaasta samarialaisesta, joka pysähtyi auttamaan. Hyväntuulisen, värikkään kuvituksen on taiteillut Steve Smallman.
28 sivua, sidottu, kovakantinen, ilmestymisvuosi 2009..
Hinta: 9.50 €
Isa_jaksaa_odottaa_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Isä jaksaa odottaa

Jeesus kertoi usein jännittäviä tarinoita elävöittääkseen opetuksiaan. Nyt lapset kuulevat vertauksen tuhlaajapojasta, joka sai palata kotiin. Hyväntuulisen, värikkään kuvituksen on taiteillut Steve Smallman.
28 sivua, sidottu, kovakantinen, ilmestymisvuosi 2009..
Hinta: 9.50 €
joka_paiva_varjelet_tieni_juha_vahasarja_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Vähäsarja, Juha - Joka päivä varjelet tieni

Juha Vähäsarjan rakastetun hartauskirjasarjan uusin teos johtaa lukijansa luottamaan hyvän Jumalan varjelukseen vaihtelevissa elämäntilanteissa. Jumalan läsnäolo on yhtä todellinen elämämme hyvinä päivinä kuin pelottavien syysmyrskyjen saapuessa. Vapahtaja lupaa valmistaa tiemme ja varmistaa askeleemme..
Hinta: 28.00 €
Afrikka_valitsi_minut_Kirsi-Klaudia_Kangas_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Kangas, Kirsi-Klaudia - Afrikka valitsi minut

Oranssin kuran kuorruttama Land Cruiser horjahtelee eteenpäin päiväntasaajan paahtavan auringon alla korkeassa elefanttiruohikossa. Krokotiilin hampailla koristettu lierihattu keikkuu äärimmilleen keskittyneen kuljettajan harmailla kiharoilla. Välillä auton keula kyntää mutaista jokivettä. Perillä maalaiskylässä..
Hinta: 33.00 €
Isa_kaipaa_lastaan_Kari_O._Niemi_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Niemi, Kari O. - Isä kaipaa lastaan

Ikävä lasten puoleen voi saada otteen isästä monella tavalla. Se voi johtua avioerosta, kuolemasta, vankeustuomiosta tai vaikkapa siitä, että isä on joutunut pakenemaan kotimaastaan. Isättömyys on suomalaisen yhteiskunnan märkivä haava, jota ei ole puhdistettu, niin että se pääsisi paranemaan. Isät ovat..
Hinta: 24.00 €
Juhani_huotari_vainotun_kristityn_asiamies_Tapani_Sopanen_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Sopanen, Tapani - Juhani Huotari, vainotun kristityn asiamies

Juhani Huotari on tehnyt hämmästyttävän ja mittavan uran sekä kotimaassa että lähetyskentillä. Hän antautui kokoaikaiseen hengelliseen työhön jo hyvin nuorena. Siitä alkoi elämä, joka hakee vertaistaan.  Monet vaikeudet ja koettelemukset ovat tulleet tutuiksi, mutta myös konkreettiset ja ihmisjärjelle..
Hinta: 28.00 €
Tavoitteena_elama_Rick_Warren_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Warren, Rick - Tavoitteena elämä. Mitä ihmettä varten olen täällä?

Rick Warren johdattaa kirjassaan 40- päiväiselle matkalle, jolla löytyy vastaus kysymykseen: Mitä ihmettä minä täällä teen? Elämän tarkoituksen oivaltaminen vähentää paineita, auttaa keskittämään voimavaroja oikein, selkeyttää päätöksentekoa ja ennen kaikkea valmentaa iankaikkisuuteen. Sanalla sanoen:..
Hinta: 20.00 €
Taalla_on_Jeesus_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Täällä on Jeesus!

Eräänä päivänä pikku karitsa seuraa vierestä, kun enkeli Gabriel vierailee Marian luona. Karitsa kuulee, että kohta tapahtuu jotakin tosi ihmeellistä. Mitähän se mahtaa olla? Kirjassa kuljetaan karitsan mukana, kun se yrittää selvittää asian.
10 sivua, pahvisivuinen, ilmestynyt 2018..
Hinta: 12.00 €
Kuka_minut_teki_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Kuka minut teki?

Pikku jääkarhu etsii äitiä ja isää. Se kohtaa monenmoisia eläimiä, mutta mikään niistä ei osaa auttaa. Saakohan poikanen selville, kuka sen teki?
10 sivua, pahvisivuinen,
ilmestynyt 2018
Hinta: 12.00 €
Ensimmaisena_jouluna_tarrakirja_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Ensimmäisenä jouluna -tarrakirja

Kirja kertoo ensimmäisestä joulusta, Mariasta, Joosefista ja Jeesus-lapsesta. Mukana on paljon värikkäitä tarroja, joilla kuvia voi täydentää.
19 sivua, nidottu pehmeäkantinen, ilmestynyt syksyllä 2018
Hinta: 8.00 €
Iltakertomuksia_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Iltakertomuksia

Helppotajuinen teksti ja taitava kuvitus koskettavat sydäntä ja saavat mielikuvituksen laukkaamaan. Näihin Raamatun kertomuksiin palataan yhä uudelleen, ilta illan jälkeen. Ja mikä onkaan mukavampaa kuin kuulla ja katsella päivän päätteeksi jännittäviä tarinoita lempikirjasta yhdessä isän tai äidin kanssa?..
Hinta: 19.00 €
Ihmeellinen_Jeesus_sarjakuvakertomus.jpg&width=280&height=500

Ihmeellinen Jeesus -sarjakuvakertomus

Vapahtaja syntyy. Kuningas kuolee. Jumala nousee kuolleista. Ainutlaatuinen kertomus Jeesuksesta Kristuksesta. Koko Uuden testamentin sisältö helposti omaksuttavassa ja mieleenpainuvassa muodossa.  Kirja on tarkoitettu nuorille ja aikuisille, ja se palvelee erinomaisesti myös maahanmuuttajia, jotka..
Hinta: 19.00 €
Hyvan_yon_rukoukset_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Hyvän yön rukoukset

Suomalaisten lasten oma rukouskirja,
tutut perinteiset rukoukset rauhallisen kauniisti kuvitettuina saattelevat rakkaat pienokaisemme turvallisesti unten maille.
63 sivua, sidottu, kovakantinen, pehmustetut kannet, 6.painos 2017
Hinta: 12.90 €
Oma_raamattu_Kahvakirja_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Oma Raamattu -kahvakirja

Raamatun kertomuksia taivaan Isän rakkaudesta. Kiehtovat kuvitus, jossa on katsottavaa pitkäksi aikaa. Pahvisivuinen kirja, jossa yläreunassa kantokahva-aukko.
26 sivua, ilmestynyt syksyllä 2018
Hinta: 15.00 €
Tunneterve_hengellisyys_Peter_Scazzero_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Scazzero, Peter - Tunneterve hengellisyys

Peter Scazzero on oppinut kantapään kautta, että on mahdotonta olla hengellisesti kypsä, jos on tunnetasolla epäkypsä. Vaikka hän toimi kasvavan seurakunnan pastorina, hän teki kuten useimmat ihmiset tekevät: kristillisyyden nimissä vältteli yhteenottoja, sivuutti vihansa, surunsa ja pelkonsa, yritti..
Hinta: 27.00 €
Paivan_seinakalenteri_2019_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Seinäkalenteri 2019

Seinäkalenteri 2019 kirkkovuoden tekstein, kooltaan A4, avattuna A3,
upeat luontokuvat.
Hinta: 9.50 €
Pystyt_enempaan_kuin_luuletkaan_john_c._maxwell_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Maxwell, John C. - Pystyt enempään kuin luuletkaan

John Maxwell on sitä mieltä, että useimmat pystyvät enempään kuin luulevatkaan! Usein keskitymme enemmän rajoituksiin kuin siihen, mikä oikeasti on mahdollista. Annamme rajoitustemme määritellä, keitä olemme ja mihin pystymme.  Maxwell antaa selkeitä, käytännöllisiä neuvoja siitä, kuinka voimme kasvattaa..
Hinta: 36.00 €
12...61