Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Uusimmat tuotteet

Sivu 1 / 57   Tuotteita yhteensä 1140 kpl
Kirjoitettu_on_Valtter_Luoto_Valtter_Luodon_elama_ja_tyo_Leevi_Launonen_kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Launonen, Leevi - Kirjoitettu on. Seurakuntaneuvos Valtter Luodon elämä ja työ

Seurakuntaneuvos Valtter Luoto on yksi merkittävimpiä vaikuttajia Suomen helluntaiherätyksessä. Teos kuvaa Luodon monipuolista työuraa julistajana ja raamatunopettajana, päätoimittajana, kirjailijana, kristillisen kustannustoiminnan edistäjänä sekä merkittävänä ekumeenisen yhteyden rakentajana. Kirjan..
Hinta: 29.50 €
Jos_olet_jumalan_poika_astu_alas_ristilta_Julia_Blum_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Blum, Julia - Jos olet Jumalan Poika astu alas ristiltä

Jumalan valittu kansa on kamppaillut vuosituhansien ajan. Miksi Israel yhä näyttää Jumalan hylkäämältä ja miksi juutalaisvastaisuus toistuvasti nostaa päätään? Kirjassaan Julia Blum käsittelee tuoreella tavalla kärsimyksen ongelmaa. Hän vertaa oivaltavasti Raamatun henkilöiden ahdinkoja aikamme israelilaisten..
Hinta: 17.00 €
Luotu_rakastamaan_Steve_Valerie_Bell_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Bell, Steve ja Valerie - Luotu rakastamaan

Voiko parisuhde olla onnellinen ja syvästi tyydyttävä? Kun unelmien pilvistä on pudottu alas, rosoinen arki alkaa haavoittaa. Luotu rakastamaan kertoo, miten puolisot voivat vahvistaa henkistä yhteyttään ja siten päästä lähelle toistensa sydämen kaipausta. Kolmen vuosikymmenen kokemuksella Steve ja Valerie..
Hinta: 15.00 €
Mika_on_Jumalan_valtakunta_Raimo_Lehkonen_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Lehkonen, Raimo - Mikä on Jumalan valtakunta

Jokaisen kristityn tulisi olla selvillä tässä kirjasessa käsitellyistä asioista. Uskomme vahvistuu, kun näemme sen viisaan suunnitelman, johon Jumala on Kristuksessa meidät kutsunut.
Kirjoittajalla on poikkeukselliset edellytykset kirjoittaa Kristuksen opin keskeisestä asiasta, Jumalan valtakunnasta..
Hinta: 9.50 €
Seurakuntavirat_Jyrki_Isohella_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Isohella, Jyrki - Seurakuntavirat

Teos käsittelee perusteellisesti Raamatussa esiintyviä armolahjoja sekä seurakuntavirkoja. Teoksen tavoitteena on selkeyttää seurakuntavirkoihin liittyvää opetusta ja nostaa ne niille kuuluvaan arvoon seurakunnassa. Pyrkimyksenä on auttaa myös lukijaa tunnistamaan oma virkansa ja armolahjansa sekä kehittymään..
Hinta: 15.00 €
Minun_aitini_Merja_Larkkonen_kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Larkkonen, Merja (toimittanut) - Minun äitini

Millainen äiti minulla on ollut ja miten hän on vaikuttanut elämääni; millaisia arvokkaita muistoja kannan hänestä, mikä toi pitkään kipua. Muun muassa tällaisia asioita pohtivat tämän teoksen kirjoittajat. Omasta äidistään kertovat avoimesti ja koskettavasti mm. seurakunnanjohtaja Klaus Korhonen, päätoimittajat..
Hinta: 26.50 €
Toisenlaista_rikkautta_marja-liisa_turunen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Turunen, Marja-Liisa ja Matilainen, Kaisu - Toisenlaista rikkautta

Lähetystyöntekijä Kaisu Matilainen syntyi vaatimattomiin oloihin. Uskovan äidin rukousten kannattelemana sisukas tyttö kuitenkin meni rohkeasti elämässä eteenpäin: kouluttautui vaatturiksi ja päätyi lähetystyöhön.  Kirja kuvaa kiehtovasti lähetyksen historiaa: Matilaisen evankeliointimatkoja Suomessa..
Hinta: 26.00 €
matka_betlehemiin_chris_molan_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Molan, Chris - Matka Betlehemiin

Kirja kertoo Marian ja Joosefin matkasta Betlehemiin. Kirjassa on erittäin kaunis kuvitus. Kirjaa  voidaan käyttää pyhä- ja esikoulujen sekä ala-asteiden uskonnon opetuksessa, mutta se on  erinomainen lahjakirja myös perheen pienimmille.
44 sivua, kovakantinen,
painosvuosi 2001..
Hinta: 9.00 €
soluseurakunta.jpg&width=280&height=500

Astin, Howard - Soluseurakunta

Soluseurakunta-ajattelussa painopiste on toiminnan sijasta seurakunnan jäsenissä ja keskinäisissä yhteyksissä. Soluissa jokainen saa todellisen mahdollisuuden kasvaa ja palvella lahjojensa, luonteensa ja edellytystensä mukaisesti, olla välittömässä vuorovaikutuksessa toisten kanssa.
Pienryhmien kasvu..
Hinta: 10.00 €
Kille_Kirahvin_tarina_Jyrki_Palmi_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Palmi, Jyrki - Kille Kirahvin tarina

Kille syntyy tallissa, mutta siitä ei oikein tiedä, onko se hevonen - vai kenties kirahvi. Killeä käydään ihmettelemässä läheltä ja kaukaa, ja välillä se vuodattaa kyyneliä, kun lapset ilkeilevät sille. Mutta sitten tapahtuu jotain, mikä tekee Killestä kaikkien ehdottoman sankarin! Ihmiset huomaavat..
Hinta: 14.90 €
Kamelikapina_asko_kariluoto_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Kariluoto, Asko - Kamelikapina

Asko Kariluodon hulvattoman hauska, Saharaan sijoittuva, riimitelty veijaritarina. Kirjan veijareita ovat kamelit Ameli ja Sameli sekä muuan sheikki ja apina.  Tarinan ydin on kertomus vapaudenkaipuusta ja ystävyydestä. Hehkuva nelivärikuvitus on Margareetta Kavaston käsialaa.
32 sivua, nidottu, pehmeäkantinen..
Hinta: 9.00 €
musta_valkoinen_hapea_salme_blomster_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Blomster, Salme - Musta, valkoinen häpeä

Parhaimmillaan häpeäntunne auttaa ihmistä erottamaan oikean ja väärän sekä kokemaan katumusta huonoista valinnoista. Pahimmillaan häpeä sairastuttaa. Se on syvempää kuin pintanolous - se on koko minuutta koettelevaa tyhjyyden ja yksinäisyyden kokemusta.  Persoonallisuuteen syöpynyt häpeä sitoo ja jähmettää..
Hinta: 18.00 €
Ystavallinen_muukalainen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Ystävällinen muukalainen

Jeesus kertoi usein jännittäviä tarinoita elävöittääkseen opetuksiaan. Nyt lapset kuulevat vertauksen laupiaasta samarialaisesta, joka pysähtyi auttamaan. Hyväntuulisen, värikkään kuvituksen on taiteillut Steve Smallman.
28 sivua, sidottu, kovakantinen, ilmestymisvuosi 2009..
Hinta: 9.50 €
Isa_jaksaa_odottaa_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Isä jaksaa odottaa

Jeesus kertoi usein jännittäviä tarinoita elävöittääkseen opetuksiaan. Nyt lapset kuulevat vertauksen tuhlaajapojasta, joka sai palata kotiin. Hyväntuulisen, värikkään kuvituksen on taiteillut Steve Smallman.
28 sivua, sidottu, kovakantinen, ilmestymisvuosi 2009..
Hinta: 9.50 €
joka_paiva_varjelet_tieni_juha_vahasarja_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Vähäsarja, Juha - Joka päivä varjelet tieni

Juha Vähäsarjan rakastetun hartauskirjasarjan uusin teos johtaa lukijansa luottamaan hyvän Jumalan varjelukseen vaihtelevissa elämäntilanteissa. Jumalan läsnäolo on yhtä todellinen elämämme hyvinä päivinä kuin pelottavien syysmyrskyjen saapuessa. Vapahtaja lupaa valmistaa tiemme ja varmistaa askeleemme..
Hinta: 28.00 €
Afrikka_valitsi_minut_Kirsi-Klaudia_Kangas_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Kangas, Kirsi-Klaudia - Afrikka valitsi minut

Oranssin kuran kuorruttama Land Cruiser horjahtelee eteenpäin päiväntasaajan paahtavan auringon alla korkeassa elefanttiruohikossa. Krokotiilin hampailla koristettu lierihattu keikkuu äärimmilleen keskittyneen kuljettajan harmailla kiharoilla. Välillä auton keula kyntää mutaista jokivettä. Perillä maalaiskylässä..
Hinta: 33.00 €
Isa_kaipaa_lastaan_Kari_O._Niemi_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Niemi, Kari O. - Isä kaipaa lastaan

Ikävä lasten puoleen voi saada otteen isästä monella tavalla. Se voi johtua avioerosta, kuolemasta, vankeustuomiosta tai vaikkapa siitä, että isä on joutunut pakenemaan kotimaastaan. Isättömyys on suomalaisen yhteiskunnan märkivä haava, jota ei ole puhdistettu, niin että se pääsisi paranemaan. Isät ovat..
Hinta: 24.00 €
Juhani_huotari_vainotun_kristityn_asiamies_Tapani_Sopanen_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Sopanen, Tapani - Juhani Huotari, vainotun kristityn asiamies

Juhani Huotari on tehnyt hämmästyttävän ja mittavan uran sekä kotimaassa että lähetyskentillä. Hän antautui kokoaikaiseen hengelliseen työhön jo hyvin nuorena. Siitä alkoi elämä, joka hakee vertaistaan.  Monet vaikeudet ja koettelemukset ovat tulleet tutuiksi, mutta myös konkreettiset ja ihmisjärjelle..
Hinta: 28.00 €
Tavoitteena_elama_Rick_Warren_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Warren, Rick - Tavoitteena elämä. Mitä ihmettä varten olen täällä?

Rick Warren johdattaa kirjassaan 40- päiväiselle matkalle, jolla löytyy vastaus kysymykseen: Mitä ihmettä minä täällä teen? Elämän tarkoituksen oivaltaminen vähentää paineita, auttaa keskittämään voimavaroja oikein, selkeyttää päätöksentekoa ja ennen kaikkea valmentaa iankaikkisuuteen. Sanalla sanoen:..
Hinta: 20.00 €
Taalla_on_Jeesus_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Täällä on Jeesus!

Eräänä päivänä pikku karitsa seuraa vierestä, kun enkeli Gabriel vierailee Marian luona. Karitsa kuulee, että kohta tapahtuu jotakin tosi ihmeellistä. Mitähän se mahtaa olla? Kirjassa kuljetaan karitsan mukana, kun se yrittää selvittää asian.
10 sivua, pahvisivuinen, ilmestynyt 2018..
Hinta: 12.00 €
12...57