Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

DVD:t

Tuotteita yhteensä 6 kpl
DVD_Aabraham_ja_Joosef_Raamatun_keromuksia.jpg&width=280&height=500

DVD Aabraham ja Joosef, Raamatun kertomuksia

Sisältää kertomukset:
-Aabraham ja Iisak
-Joosef Egyptissä
-Joosef ja veljet
Raamatun kertomuksia upeana palkittuna animaatiosarjana, jonka tuotannosta vastaa Disneyn ex-tuottaja Richard Rich ja suomenkielisestä ohjauksesta Pekka Lehtosaari.
Värikäs Animaatio ja vahvat tarinat auttavat ymmärtämään..
Hinta: 15.90 €
DVD_All_saints_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

DVD All Saints

Uskon siemenestä kasvaa toivo. All Saints -elokuva perustuu inspiroivaan tositarinaan pastorista (John Corbett), pikkuruisesta kirkosta, joka hänet määrättiin lakkauttamaan, sekä joukosta kaakkoisaasialaisia pakolaisia. Yhdessä he riskeeraavat kaiken saadakseen uuden tulevaisuuden. Elokuvan pääosassa..
Hinta: 19.90 €
DVD_Letters_from_Mother_Teresa_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

DVD Letters from Mother Teresa

Ensimmäinen Äiti Teresan elämästä kertova kokopitkä elokuva, joka keskittyy suurilta osin Intian vuosiin. Äiti Teresa omisti elämänsä köyhien ja unohdettujen auttamiselle. Tämä elokuva kertoo hänen uskomattoman tarinansa neljän vuosikymmenen ajalta. Elokuva perustuu Teresan lähettämiin kirjeisiin, joiden..
Hinta: 19.90 €
DVD_Miracles_from_Heaven_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

DVD Miracles from Heaven

Elokuva perustuu innoittavaan tositarinaan Beamin perheestä. Kun Christy (Jennifer Garner) huomaa, että hänen 10-vuotiaalla tyttärellään Annalla on harvinainen ja parantumaton sairaus, alkaa ihmeellisten tapahtumien sarja, jota eivät edes erikoislääkärit pysty selittämään. Voimakkaassa kristillisessä..
Hinta: 18.90 €
DVD_Silence_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

DVD Silence, ohj. Martin Scorsese

Elokuva kertoo kahdesta 1600-luvulla eläneestä jesuiittapapista (Andrew Garfield, Adam Driver), jotka lähtevät uhkarohkealle matkalle Japaniin löytääkseen kadonneen oppi-isänsä (Liam Neeson). Heidän matkansa tarkoitus on myös levittää kristinuskon sanomaa, mutta tuon ajan Japanissa kristityt kohtaavat..
Hinta: 18.90 €
DVD_Yhteinen_taival_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

DVD Yhteinen taival

Tositapahtumiin perustuva elokuva kahdesta pojasta, joista toinen on lihasrappeuman takia sidottu pyörätuoliin ja toinen puolestaan niin villi ja vauhdikas, että joutuu jatkuvasti selkkauksiin koulussa ja kotona.
Yhdessä pojat alkavat taistella aikuisten ennakkoluuloja vastaan. He saavat voimaa ja vastauksia..
Hinta: 19.90 €