Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

CD Uusi päivä Suomelle - Zacharias Fjellander

Zacharias Fjellanderin debyyttilevyn ylistyslaulut ovat täynnä Raamattua - ne sytyttävät sydämet antaen uutta iloa ja toivoa!

Levyn kappaleet:

1. Uusi päivä Suomelle
2. Tid att handla
3. Maranata
4. Kuin kotkat
5. Sytytä
6. Kiitos sovituksesta
7. Isä
8. Nouse, Suomen kansa
9. Parasta on edessä
10. Åland

Lisätietoja: http://www.zachariasfjellander.com/

Zacharias syntyi papin perheeseen Ruotsin Smoolannissa 1985. Jo 4-vuotiaana hän aloitti sellon soiton ja teinivuosina musikaalinen kiinnostus laajeni kontrabasson, kitaran ja pianon soittamiseen. Samoina vuosina Zachariaksen into seurata ja palvoa Jeesusta syveni todenteolla ja vei hänet  ylioppilaaksi kirjoittamisen ja asevelvollisuuden suorittamisen jälkeen Missionuorten opetuslapseuskouluun Norjaan. Siellä hän koki Jumalan kutsuvan häntä Suomeen, ja vuotta myöhemmin hän muutti naapurimaahan, jossa ei ollut koskaan aikaisemmin edes vieraillut. Missionuorten lähetyskeskuksella Savossa hän tapasi myös tulevan vaimonsa Tiinan, ja he muuttivat 2007 naimisiin mentyään Suomen Turkuun. 

Zachariaksella on teologian maisterin tutkinto Åbo Akademiasta judaistiikka pääaineenaan ja hän on erikoistunut kristilliseen sionismiin. Hänen kiinnostuksensa luontoa, eräilyä ja johtajuutta kohtaan johti hänet myös suorittamaan eräopaskoulutuksen. Turun vuosina Fjellandereille syntyi myöskin kolme lasta; Sarai, Elliot ja David. 2016 perhe muutti Ahvenanmaalle, jossa he ovat aloittaneet lähetyskeskuksen. Työn arkeen kuuluu mm. ylistys- ja rukoustyötä, raamattuopetusta ja opetuslapseuttamista. Zacharias myös matkustaa palvelutyön merkeissä ja on arvostettu puhuja ja ylistyksenjohtaja monilla eri tahoilla. Huhtikuusta 2016 lähtien hän on kantanut Pohjoismaisen rukousverkoston johtajuutta ja marraskuussa samana vuonna (22.11.) hän julkaisee ensimmäisen ylistyslevynsä Uusi päivä Suomelle.

Saatavana
Hinta:20.00 €