Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Suru, vaikeudet, selviytyminen

Surua ja erilaisista haasteista selviytymistä käsitteleviä kirjoja itselle tai vaikeita aikoja kohdanneelle läheisellesi, tueksi ja luottamuksen rakentamiseksi jälleen parempaan huomiseen.

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 29 kpl
ikuiset_kasivarret.jpg&width=280&height=500

Aalto, Kirsti; Rauhala, Niilo; Remes, Ulla - Ikuiset käsivarret kantavat

Turvautuminen Jumalaan luo toivoa sairauden keskelle ja kuoleman lähestyessä. Ikuiset käsivarret kantavat on pieni rukouskirja. Se on tarkoitettu tueksi potilaalle ja hänen läheisilleen, mutta myös työvälineeksi sairaalapapeille sekä sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle.  Kirsti Aalto, Niilo..
Hinta: 23.90 €
eika_sinua_enaa_ole_ala-heikkila_minna_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Ala-Heikkilä Minna - Eikä sinua enää ole

Kirja kertoo surusta ja kaipauksesta mutta myös suuresta rakkaudesta, lohdutuksesta ja elämän viriämisestä uudelleen. Kahdeksan lasta, kahdeksan vanhempaa, kahdeksan kuolemaa, kahdeksan tarinaa. Kirjaa varten haastateltujen vanhempien lapset ovat kuolleet eri syistä, eri-ikäisinä. Kaikkien vanhempien..
Hinta: 32.00 €
eika_sinua_enaa_ole_minna_ala-heikkila_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Ala-Heikkilä, Minna - Eikä sinua enää ole

Kirja kertoo surusta ja kaipauksesta mutta myös suuresta rakkaudesta, lohdutuksesta ja elämän viriämisestä uudelleen. Kahdeksan lasta, kahdeksan vanhempaa, kahdeksan kuolemaa, kahdeksan tarinaa.
Kirjaa varten haastateltujen vanhempien lapset ovat kuolleet eri syistä ja eri ikäisinä. Kaikkien vanhempien..
Hinta: 32.00 €
ansio_kirja_et_ole_yksin.jpg&width=280&height=500

Ansio, Marleena - Et ole yksin

Kun suru kohtaa, tuntuu, kuin meistä tulisi yhtäaikaa mykkiä. Et ole yksin -teos on hiljaista lohdutusta ja myötäelämistä surussa. Taiteilija Marleena Ansio on tunnettu lukuisista runo- ja mietelausekirjoistaan, sekä suosituista postikorteistaan. Koskettavan kauniin lahjakirjan luontoaiheiset kuvat..
Hinta: 23.90 €
musta_valkoinen_hapea_salme_blomster_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Blomster, Salme - Musta, valkoinen häpeä

Parhaimmillaan häpeäntunne auttaa ihmistä erottamaan oikean ja väärän sekä kokemaan katumusta huonoista valinnoista. Pahimmillaan häpeä sairastuttaa. Se on syvempää kuin pintanolous - se on koko minuutta koettelevaa tyhjyyden ja yksinäisyyden kokemusta.  Persoonallisuuteen syöpynyt häpeä sitoo ja jähmettää..
Hinta: 18.00 €
surukodin_kirja_Helena_castren_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Castrén, Helena - Surukodin kirja

Surun kyynelten läpi loistaa onnellisten päivien muisto
Sureva ei tunteiden ristiaallokossa aina säilytä normaalia toimintakykyään. Tarvitaan välittäviä lähimmäisiä sekä ohjeita ja neuvoja, miten aivan uudet, kipeät tehtävät tulisi hoitaa. Helena Castrén kirjoittaa lämmöllä, papin työssä ja psykoterapeuttina..
Hinta: 7.50 €
annansiltianteeksi.jpg&width=280&height=500

Chappell, Kitty - Annan silti anteeksi

Tosikertomus siitä, miten väkivaltaisessa perheessä varttunut nainen eheytyy henkisesti ja hengellisesti pystyttyään antamaan väkivaltaiselle isälleen anteeksi.
Kitty Chappell sekä hänen sisaruksensa ja äitinsä joutuivat kokemaan suurin piirtein päivittäin isän pahoinpitelyä ja hyljeksintää. Kun isä..
Hinta: 7.00 €28.00 €
matkalla_surun_lapi_leena_hietamies_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Hietamies, Leena - Matkalla surun läpi

Läheisen kuolema, ero, työttömyys, epäonnistuminen, haaveiden romahtaminen, vakava sairaus suruun voi olla monta syytä. Surutyön läpikäyminen vaatii rohkeutta ja aikaa. Menetyksen käsitteleminen toisten kanssa auttaa. Sitä varten on tarjolla sururyhmiäkin.
Itsekseenkin kannattaa etsiä keinoja selvitä..
Hinta: 19.00 €
siunauksia_taivaasta_ylhaalta_syvyydesta_alhaalta_sirpa_hilpinen.jpg&width=280&height=500

Hilpinen, Sirpa - Siunauksia; taivaasta ylhäältä, syvyydestä alhaalta

Koen velvollisuudekseni kertoa niille, jotka tällä hetkellä kulkevat samaa tietä, minkä itse olen kulkenut. Haluan olla rohkaisemassa mahdollisimman montaa ja kertoa, että syöpä voidaan voittaa ja syövän jälkeen voi elää normaalia elämää.
Jokaisella tämän sairauden läpikäyneellä on oma tarinansa ja..
Hinta: 20.00 €
matkavaloon.jpg&width=280&height=500

Hiltunen, Ulla ja Tähtinen, Paula - Matka valoon; kriisistä voi toipua

Koemme kriisejä elämän muutos- ja murrosvaiheissa, joskus ne tulevat pyytämättä ja yllätyksenä.
Kirja on laadittu ryhmäaineistoksi, mutta sitä voi käyttää myös omassa työskentelyssä. Kirjassa käydään läpi erilaisia kriisejä, traumatisoitumista ja toipumista
61 sivua, pehmeäkantinen..
Hinta: 19.00 €
toivokantaa.jpg&width=280&height=500

Issakainen Tytti; Lindfors, Helena - Atte ja Anna, toivo kantaa, kun meillä on suru

Kuolemasta on usein vaikea puhua lapsille, olipa kyse sitten käytännön asioista tai kuolemaan liittyvistä käsityksistä. Tässä kirjassa Aten ja Annan perhettä kohtaa suru, kun lasten setä kuolee. Seuraamme, miten perheessä toimitaan ennen hautajaisia ja hautajaisissa, ja kyselemme lasten kanssa, mitä..
Hinta: 7.50 €
vaikeat.jpg&width=280&height=500

Kloosterman, Brigitte; Smith Czerniak, Ruth - Vaikeat jäähyväiset

Kahden vallattoman yksinhuoltajaäitinä oleminen voi olla vaikeata. Toisen heistä menettäminen järkyttävässä onnettomuudessa on kestämätöntä. Tragedia varjosti nuorta äitiä, ei vain kerran, vaan kolme kertaa. Vähemmässä kuin vuosikymmenessä Brigitte Kloosterman menetti kummatkin vanhempansa ja molemmat..
Hinta: 7.95 €16.00 €
han_on_poissa_opas_hautajaisten.jpg&width=280&height=500

Korpela, Salla - Hän on poissa; opas hautajaisten järjestäjälle

Hautajaisten järjestäminen sattuu elämän aikana harvoin kohdalle. Tilanne on usein outo ja  hämmentävä. Ei tiedä mistä pitäisi alkaa ja mitä tehdä.  Kirja lähestyy hautajaisten järjestämistä sekä käytännön että surutyötä tekevän omaisen  näkökulmasta. Kirjassa on runsaasti tietoa hautajaisista ja vinkkejä..
Hinta: 22.90 €
manianvarjossa.jpg&width=280&height=500

Kristeri, Irene - Manian varjossa

Elämä psyykkisen sairauden kanssa koettelee paitsi sairastunutta itseään, myös hänen läheisiään. Masennusta pidämme jo kansansairautena, mutta muut psyykkiset sairaudet ovat yhteiskunnassamme yhä tabuja, joista mieluummin vaietaan: sairauden taakalle ei ole jakajia. Irene Kristeri kuvaa kirjassaan koskettavasti..
Hinta: 14.90 €
hapea.jpg&width=280&height=500

Malinen, Ben - Elämää kahlitseva häpeä

Häpeä on kaikille tuttu tunne, ja se on yksi vaikeimpia tunteita käsiteltäväksi. Yleisyydestään huolimatta siitä ei juuri puhuta eikä siihen kiinnitetä huomiota yleisessä keskustelussa. Häpeä on tietysti normaali ihmisyyteen kuuluva tunne, mutta siitä voi tulla myös elämää haittaava kahle. Joillekin..
Hinta: 33.50 €
mustasukkaisuus.jpg&width=280&height=500

Malinen, Ben - Mustasukkaisuus. Repivä ja rakentava tunne

Mitä on terve ja mitä sairaalloinen mustasukkaisuus? Mistä mustasukkaisuus oikeastaan kertoo? Mustasukkaisuus koskettaa meitä jokaista jossakin vaiheessa elämää. Mustasukkaisuutta ei ilmene ainoastaan avioliitossa, parisuhteessa tai rakkaussuhteessa, vaan sitä voi kokea myös ystävistä, perheenjäsenistä..
Hinta: 11.50 €
kuljin_kanssasi_pienen_matkan_outi_papunen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Papunen, Outi - Kuljin kanssasi pienen matkan. Askeleet aborttikokemuksesta toipumiseen.

Sinun silmäsi näkivät minut jo idullani, sinun kirjaasi on kaikki kirjoitettu. Ennen kuin olin elänyt päivääkään, olivat kaikki päiväni jo luodut. (Ps.139:16) - - Toivomme ja rukoilemme, että kirja toisi toivottomuuteen toivoa, hoitaisi abortin aiheuttamia haavoja ja avaisi Jumalan rakkautta ja myötätuntoa..
Hinta: 32.00 €
hoitokeinohuolille.jpg&width=280&height=500

Pearse, Mark Guy - Jumalan hoitokeino huolille -

Jumalan hoitokeino huolille Profeetta Jeremia kehotti Jumalan omia etsimään ”muinaisia polkuja”, jotta he voisivat löytää levon sieluillensa. Nämä muinaiset polut voidaan löytää hengellisten isiemme vuosia sitten kirjoittamista kirjoista. Jumalan hoitokeino huolille on sellainen kirja. Mark..
Hinta: 20.00 €
vierellasi.jpg&width=280&height=500

Perkiö, Pia - Vierelläsi; sanoja suruun

Olet minulle rakas, sanoinko koskaan? Jos en, niin sanon sen nyt. Älä itke, ethän, kovin paljon sitten kun olen mennyt. Minä ehdin vain ensin perille ja odotan sinua siellä. Kaikki on hyvin, uskothan, vaikka kompastelimme tiellä. Mehän, rakkaani, uskomme Vapahtajaan ja luotamme kaikkeuden Luojaan ja..
Hinta: 23.00 €
Turvallisesti_perille2.jpg&width=280&height=500

Pitkänen, Seija - Turvallisesti perille

"Suru - kuin jääkerros sydämen pinnalla. Aika sitä ohentaa. Kyyneleinä tulvavesi valuu. Kokonaan ei häviä, riitteenä ainakin säilyy."
Isän sairastuminen, kamppailu syöpää vastaan, saattohoito, lopullinen ero ja surutyö kuvataan koskettavasti. Omaa suruaan läpikäyvä voi helposti samaistua Pitkäsen intiimin..
Hinta: 4.95 €10.00 €
12