Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Suljettu alkuvuoden 2020 ajan

06.01.2020

Hyvää uutta vuotta, ystävät ja asiakkaat. Uusi vuosikymmen on alkanut. Uusi aika. Uusi vuosi, uudet tuulet. Näinhän sitä sanotaan. Yleensä se tarkoittaa mukavia asioita ja uusia seikkailuita. Uudet tuulet voivat kuitenkin joskus puhaltaa myös melko navakasti lammelta, jonka pinta on yön aikana jäätynyt.

Kaikki ei aina mene oman käsikirjoituksen mukaan. Jossain suuremmassa suunnitelmassa kaikki on ylös kirjoitettu ja me ihmiset luulemme usein tietävämme, kuinka kaikki kuuluu mennä. Sitten elämässämme tulee jotain yllättävää eteen ja huomaamme, ettei kaikki mennytkään niin kuin itse sen kaiken suunnittelimme. Ne jotka ovat seuranneet Instagram-tiliämme tietävät, että kulunut syksy 2019 oli minulle yrittäjänä ja ihmisenä haasteellinen. Yksi minulle läheisimmistä ihmisistä menehtyi yllättäen. Hänen kanssaan teimme myös yhdessä töitä. Syksy oli puurtamista suuren surun kanssa, samaan aikaan kun työmäärä yhtäkkiä tuplaantui toisen ihmisen hoitamien töiden tipahtaessa nyt myös syliini. Voimavarat olivat todella koetuksella, ja ovat edelleen.

Kivijalkakaupan pyörittäminen pienessä kaupungissa on monin tavoin haasteellista. Tiedän, että moni yrittäjäkollega samoilla kulmilla tietää ja tuntee nämä haasteet myös. Koska kivijalkakauppa meidän kohdallamme ei tuonut kylliksi leipää pöytään, laitettiin aikoinaan pystyyn myös verkkokauppa, joka palvelee asiakkaitamme koko Suomen alueella. Samasta syystä on kirjakaupan ovesta viime aikoina kulkenut asiakkaita myös omaan tilitoimistoomme, joka pyörii sujuvasti nyt kirjakaupan kanssa samoissa tiloissa.

Kun vuosi vaihtuu, käy monessa tilitoimistossa kuhina - on tilinpäätösten ja veroilmoitusten aika. Niin meilläkin. Kaikki tämä työmäärä on sen verran suuri kohdata edellisistä vuosista poiketen yksin, että nyt täytyy pysähtyä, rauhoittua, antaa aikaa työlle mutta vastapainoksi myös itselleen, omalle perheelle, levolle ja aivan muille asioille, jotta pystyn hoitamaan työni sen vaatimassa aikataulussaan. Surutyökin vie edelleen oman osansa voimavaroja. Suljen kaupan ovet nyt alkuvuodeksi kaiken edellä mainitun mahdollistamiseksi.  Arvostan myös asiakkaitani niin paljon, että haluan, että minulla on kohdatessamme myös jotain annettavaa, kaunis myymälä valikoimineen ja aikaa palvella, sen sijaan, että he kristilliseen kirjakauppaan astuessaan huomaavatkin tulleensa vain hyvin kiireiseen tilitoimistoon.

Myymälän ovi on siis suljettuna mutta verkkokauppatilaukset lähtevät matkaan vähintään yhtenä päivänä viikossa. Yhteistyö ja tilaukset seurakuntiin hoidetaan myös entiseen tapaan. Jos tarvitset tuotteita myymälästämme, soita, tee tilaus verkkokaupastamme, laita tekstiviesti, sähköposti tai yhteydenotto www-sivujen kautta. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme ja myymälän ovesta. Olemme tavoitettavissa vaikka emme välttämättä paikalla. Seuraa myös ilmoittelua sivuillamme Facebookissa (Kirjakauppa Biblia) ja Instagramissa (@bibliakirja).

28.05.2020Myymälä lopettaa
17.03.2020Myymälä suljettu toistaiseksi
06.01.2020Suljettu alkuvuoden 2020 ajan
13.07.2016Miten teen tilauksen?
19.05.2016'bibliakirja' nyt Instagramissa
18.04.2016Kirjakaupalle kasvot: käy lukemassa tuore ET-lehden juttu
30.03.2016Käytettyjä kirjoja myynnissä!
01.03.2016Bibliassa uusia tuulia