Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Grisham, John - Testamentti

Suunnattoman rikas Troy Phelan istuu pyörätuolissa omistamansa talon ylimmässä kerroksessa. Phelan on kutsunut kolme ex-vaimoaan ja kuusi lastaan tilaisuuteen, jossa hän aikoo allekirjoittaa viimeisen testamenttinsa. Valtavan talon eri kerroksissa perilliset asianajajineen seuraavat kuvaruuduista tapahtumaa kuin haaskalinnut saalistaan. Phelan vihaa koko joukkiota, vaikka kuolemaa odottavan ei pitäisi vihata enää ketään. Phelanin kuoltua hänen testamenttinsa käynnistää kiihkeän tapahtumaketjun. Perillisten mielialat vaihtuvat pröystäilystä epätoivoon, ja lauma asianajajia vainuaa mahdollisuuden rikastua.
Washingtonilainen oikeusasianajaja Nate O´Riley on tehnyt henkilökohtaisen konkurssin ja on alkoholisti. Hän joutuu testamentin vuoksi elämänsä suurimpaan koetukseen. Mahdottomalta tuntuva tehtävä vie Naten suoraan katkaisuhoidosta syvälle Brasilian viidakkoon alkukantaisen intiaaniheimon luokse.

John Grishamin vaiheikas Testamentti kiehtoo. Romaanissa oikeudellinen jännitys ja epävarmuus yhdistyvät ainutlaatuiseen seikkailuun.

sivuja 436, kovakantinen

vuodelta 2000

Loppumassa - Vain yksi tuote on enää jäljellä.
Hinta:4.00 €