Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kaunokvariaatti

Läpi luettuja, siis uudenveroisia kirjoja uuteen kotiin, kaunokirjallisuutta laidasta laitaan

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 39 kpl
elamani_irakissa_eine_al-sadoon_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Al-Sadoon, Eine - Elämäni Irakissa (Aavikkomyrskystä Bagdadin valtaukseen)

Elämäni Irakissa on suomalaisen Eine Al-Sadoonin kertomus elämästä Saddam Husseinin Irakissa Persianlahden sotien aikaan 1991 ja 2003. Al-Sadoonin perhe elää Bagdadissa kaunista arkea iloineen ja suruineen, jota kuitenkin varjostavat sodan kauheudet. ”Kesken siivouksen tuli ilmahälytys. Kutsuimme..
Hinta: 5.00 €
yacoubian-talon_tarinat_Alaa_al-aswani_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Alaa al-Aswani - Yacoubian-talon tarinat

Arabimaailman myydyin romaani! Elokuvaksikin kääntynyt, elämälle avoin ja suloisen humoristinen kertomus nykypäivän Egyptistä, tabuista ja niiden rikkojista.
sivuja 287, pehmeäkantinen
vuodelta 2009
Hinta: 3.00 €
luottamus_koetuksella_hannah_alexander_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Alexander, Hannah - Luottamus koetuksella

Suureen kaupunkisairaalaan kyllästynyt Lukas Bower muuttaa Missourin Knollsiin pienen ensiapupoliklinikan päivystäväksi lääkäriksi. Valitettavasti hänen vahva kutsumuksensa huolehtia potilaiden edusta saattaa hänet riitoihin johtavan ylilääkärin kanssa. Odottamatonta tukea Bower saa miessukuun tympääntyneeltä..
Hinta: 5.00 €
hopeahaat_maeve_binchy_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Binchy, Maeve - Hopeahäät

Vivahteikkaasti kirjoittava Maeve Binchy punoo Hopeahäissä tarinoiden ketjun, joka sitoo toisiinsa Desmond ja Deidre Doylen pitkään avioliittoon liittyvät ihmiset. Juhliin on kutsuttu pariskunnan tyttäret Anna ja Helen, poika Brendan sekä häissä best manina toiminut Frank, morsiusneito Maureen ja vihkipappi..
Hinta: 4.00 €
italian_illat_maeve_binchy_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Binchy, Maeve - Italian illat

Aidan Dunne on tunnollinen dublinilainen opettaja, jonka avioliitto on väljähtynyt ja välit kahteen tyttäreen vieraantuneet. Piristystä Aidanille tuo kouluun perustettava italian kielen iltaluokka aikuisille. Ryhmää saapuu opettamaan vastikään Sisiliasta kotiutunut äidillinen Nora. Iltakoulun oppilaiksi..
Hinta: 3.00 €
punapyokin_varjossa_maeve_binchy_kirjakauppa_bbilia.jpg&width=280&height=500

Binchy, Maeve - Punapyökin varjossa

Shancarring on unelias pikkukaupunki Irlannin keskiosassa -samanlainen kuin lukemattomat muut, joista nuoret katoavat siirtolaisiksi Englantiin ja Amerikkaan. Varakkaat perheet muodostavat pienen, mutta näkyvän yhteisön kylän keskustassa, reunamailla könöttää mökkejä, joissa uupuneet naiset synnyttävät..
Hinta: 4.00 €
talo_Dublinissa_maeve_binchy_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Binchy, Maeve - Talo Dublinissa

Vanha viktoriaaninen talo Dublinin Tara Roadilla tulee Rian elämään samalla hetkellä kuin vaarallisen komea Danny Lunch. ....
Nykypäivän irlantilaiselämää aidosti, oivaltavasti, uskottavasti
sivuja 650, pehmeäkantinen
vuodelta 2005
Hinta: 4.00 €
vesipuutarhat_alan_drew_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Drew, Alan - Vesipuutarhat

Istanbul 1999. Kaksi perhettä, kaksi kulttuuria. Unohtumaton romaani nuoresta rakkaudesta, idän ja lännen törmäyksestä, sukupolvien välisestä kuilusta. "Sinun täytyy kieltää poikaasi kulkemasta minun tyttäreni kanssa", Sinan sanoi. "Sinun tyttäresi tekee minun poikani onnelliseksi." Marcusin anovat..
Hinta: 4.50 €
testamentti_grisham_john_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Grisham, John - Testamentti

Suunnattoman rikas Troy Phelan istuu pyörätuolissa omistamansa talon ylimmässä kerroksessa. Phelan on kutsunut kolme ex-vaimoaan ja kuusi lastaan tilaisuuteen, jossa hän aikoo allekirjoittaa viimeisen testamenttinsa. Valtavan talon eri kerroksissa perilliset asianajajineen seuraavat kuvaruuduista tapahtumaa..
Hinta: 4.00 €
Heikka, Mikko - Paratiisi ajattelee meissä

Heikka, Mikko - Paratiisi ajattelee meissä

Kiinnostava teos ajattelevalle ihmiselle. Mikko Heikka luotaa elegantissa esseekokoelmassaan syvällisesti eurooppalaisen ihmisen sielunelämää ja ajattelun juuria antiikin Roomasta alkaen, aina oman aikamme globaalitalouteen saakka. Esseet herättävät huomaamaan, että selviöinä pidettyjen asioiden takana..
Hinta: 5.00 €
myrskypilvet_laila_hietamies_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Hietamies, Laila - Myrskypilvet

Sonja Orbeliani on jälleen rakastamassaan Pietarissa keisarinna Aleksandran hovinaisena. Suihkulähteet solisevat kesäisessä Pietarhovissa, iltaisin keisarillinen perhe seurueineen kokoontuu valkeiden pylväiden reunustamissa palatseissa. Välillä tehdään purjehdusretkiä Suomenlahden poukamiin.
Sitten..
Hinta: 5.00 €
Me_keisarinna_Laila_Hirvisaari_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Hirvisaari, Laila - Me, Keisarinna

Katariina II kruunataan Venäjän keisarinnaksi vuonna 1762 Moskovassa loisteliain menoin. 33-vuotias hallitsija painaa itse hiuksilleen hovijalokivisepällä teettämänsä kruunun. Huolet hyökyvät vastaan heti kruunajaisten jälkeen. Juonittelijoita riittää ja kansa on arvaamaton. Pähkinälinnaan suljettu..
Hinta: 6.00 €
mina_katariina_laila_hirvisaari_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Hirvisaari, Laila - Minä, Katariina

Onnettomuus on pakottanut keisarinnan vuoteeseen, aikaa ei ehkä ole enää paljon. Menneisyydessä on paljon selvitettävää. Mutta jodenkin asioiden muistaminen tekee kipeää! Ei kukaan kysynyt, halusinko mennä naimisiin suuriruhtinas Pietarin kanssa! Halusinko ylipäätänsä mennä neljätoistavuotiaana naimisiin..
Hinta: 5.00 €
pilvissa_taivaanlaiva_laila_hirvisaari_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Hirvisaari, Laila - Pilvissä taivaanlaiva

Laatokka-sarjan herkkä ja väkevä avausromaani. Avarankallio on vauras talo Impilahdella Laatokan rannalla. Kirkkaalla säällä kylään näkyvät kaukaa ulapalta Valamon luostarin kupolit. Vuoden 1910 tapahtumat merkitsevät Avarankallion asukkaille paljon; niin leskeksi jääneelle ylväälle Eeva Marialle, hänen..
Hinta: 4.00 €
leijapoika_khaled_hosseini_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Hosseini, Khaled - Leijapoika

Upea romaani ystävyydestä, petoksesta ja sovituksesta myllerrysten Afganistanissa - elokuvan Suomen ensi-ilta helmikuussa 2008! Suomentanut Erkki Jukarainen
sivuja 432, pehmeäkantinen
vuodelta 2012
Hinta: 3.00 €
tuhat_loistavaa_aurinkoa_khaled_hosseini_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Hosseini, Khaled - Tuhat loistavaa aurinkoa

Suurmenestykseksi noussut, säkenöivä romaani Leijapojan tekijältä - unohtumaton tarina kahden naisen kohtalosta ja ystävyydestä sotien haavoittamassa Afganistanissa. Mariam on vain 15-vuotias, kun hänet lähetetään Kabuliin ja naitetaan itseään kolmekymmentä vuotta vanhemmalle Rashidille. Hän aloittaa..
Hinta: 4.00 €
viisaat_istuvat_varjossa_eeva_joenpelto_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Joenpelto, Eeva - Viissat istuvat varjossa

sivuja  250, kovakantinen
vuodelta 1965, kuudes painos, suojapaperikansi puuttuu
Hinta: 3.00 €
arkielamaa_maria_jotuni_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Jotuni, Maria - Arkielämää

Arkielämää on Maria Jotunin (1880-1943) kolmas kirja, ensimmäinen romaani ja yksi tuon sukupolven suurkirjailijoittemme kolmesta yhden päivän romaanista – muut ovat Joel Lehtosen Putkinotko ja Volter Kilven Alastalon salissa. Jotunin kirja on näistä suppein mutta alaltaan yhtälainen: sen kohteena..
Hinta: 4.00 €
anova_saa_ja_nuuhkiva_loytaa_ville_kormilainen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Kanala, Kormilainen - Anova saa ja nuuhkiva löytää

Koiraihmisiä on moneen lähtöön, aivan kuten koiriakin. Rotuja on satoja, harrastuksia kymmeniä. Anova saa ja nuuhkiva löytää on koiraihmisen hiljentymiskirja, jossa huumoriakaan ei ole unohdettu. Kirjassa on liuta koiran kanssa elettyyn elämään sopivia rukouksia, joita siivittävät pienet tarinat, kertomukset..
Hinta: 4.00 €
12